keskiviikkona, marraskuuta 07, 2012

Nato-salaliitto


Nato-salaliitto
Nato-salaliittoOlemme olleet rauhoittelevien valheiden alla 25 vuotta.

Ei, Suomea ei viedä Natoon, tutkimme vain optioita. Ostamme vain Nato-aseita. Kokeilemme yhteistyötä kohteliaisuudesta ja ystävyydellä sillä emme voi muuta. Kovassa ytimessä itsenäisyydestä luopuen uuden identiteetin tähden. 

 • "Kysymys Suomen osallistumisesta Islannin ilmatilan valvontaa on herättänyt hämmentävällä tavalla suomalaiset Nato-haukat koloistaan. Jos haluaisi uskoa salaliittoihin, nyt siihen olisi oiva tilaisuus. Niin voimakkaasti lehdistö on kampanjoinut keskiviikkona ja torstaina pääministeri Jyrki Kataisen tukena. " - suomenmaa.fi paakirjoitus

Kysymys poliitikoiden todellisista intentioista ja valheista on vaikea asia tavalliselle ihmiselle, joka ei haluaisi stressata vaan uskoa olevansa hyvien ihmisten johtamassa maassa.
Kuitenkin oikeistolainen politiikka on aina eliitin salaliittoja, jotka sitten pulpahtavat pintaan "itsestäänselvyyksinä" - vuosien kieltämisten ja vastarinnan kesyttämisen jälkeen.


 • "Tilanne on hämmentävä senkin takia, että maakuntalehdet lähes laidasta laitaan ilmoittautuvat maakuntiensa ja niiden ihmisten äänenkannattajiksi.

  Tässä on nyt ristiriita. Suomalaisten ylivoimainen enemmistö vastustaa ilmavoimiemme lähtöä Islanti-operaatioon. Vastaan ei ole siis vain oppositio, vaan varmasti enemmistö kaikkien maakuntalehtien lukijoista.

  Kaikki on ihan sekaisin. Pieni Suomi antaa taloudellista apua Euroopalle ja sotilaallista apua Natolle."

Olemme rauhanturvaajina sodassa. Ja samalla erikoisjoukoissa tuhoiskuja tekemässä totaalisen sensuurin suojassa.

Vasemmiston poliittinen eliitti on luovuttanut kokoomukselle koska kokoomus on esittäytynyt olevansa päämäärätietoinen ja varma europuolue uuden Euroopan "rauhanajan" ja "taloudellisen vakauden" takaamiseksi.  Rauhan tähden on aloitettu monia sotia ihmiskunnan historiassa. Kaikki kokoomuksen valheet on jo paljastettu mutta vasemmiston eliitti pysyy silti oikeiston junassa silmät ummessa koska valheiden kammottavuutta ja kaaosta ei haluta vielä tunnustaa todeksi.
Ihmiskunnan poliittista historiaa lukeneille ei ole mikään ihmeellinen skenaario siinä, että eliitti heikentää kansan elinolosuhteita epävarmuuden ja riippuvuuden maksimoimiseksi ja sekoittaa todellisuustajua käänteisellä kielenkäytöllä ja utopiapuheilla siten, että kansalaiset yllytetään riitelemään keskenään, jotta kansa ei voisi ymmärtää itseensä kohdistuvaa rakenteellista vallankäyttöä. Jäljelle jää vain eliitille mielistely ja eliitin huikean elintason unelmointi eliitin ehdoilla.
Kokoomus on ajanut Suomen rahoittamaan saksalaisia pankkeja ja yllyttänyt kenraalit tuhoamaan suomalaisen armeijan itsenäisen toimintakyvyn saksalaisen uuden Rooman armeijan armoille.
Olemme nyt samassa tilanteessa kuin 30-luvulla.
Hajota ja hallitse.


 • Keskustelu Suomen osallistumisesta Islannin ilmatilan valvontaan Naton rinnalla sai tänään yllättävän lisämausteen.

  Helsingissä vieraillut islantilaisministeri kertoi vastustavansa maansa Nato-jäsenyyttä - ja piti myös Nato-maiden ylläpitämää ilmavalvontaa täysin turhana.

    http://www.nelonen.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen/isl...


Upseeri ärähtää Jungnerille:
 • ”Mistä lähtien Naton ilmatilan valvonta on ollut pieni askel?”
- - http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/54741-kommodori-ev... • Väyrynen: Nato on hyvä järjestö, mutta...
...Suomen ei pidä liittyä siihen. Keskustan kunniapuheenjohtaja, Keminmaan ääniharava ja tuore kunnanvaltuutettu Paavo Väyrynen kertoo Rubenille oman näkemyksensä siitä, miten Suomea ollaan hivuttamassa kohti Natoa. Jäsenyyden tiellä on sentään yksi este: luvattu kansanäänestys. Pressiklubin nettiextra 2.11.2012

http://areena.yle.fi/tv/1728832Ei kommentteja: