tiistaina, marraskuuta 13, 2012

Ajattelun viikko ja demokratian iloinen tuho ilman mielenosoituksia - "Kaveria ei jätetä"


Ajattelun viikko ja demokratian iloinen tuho ilman mielenosoituksia
Nyt on käynnissä mm. kirkon rahoittama Ajattelun viikko.
Ajattelun viikko, joka ei kerro, että eduskuntaa painostetaan äänestämään budjettivallasta luopumiseen ja ministeriöiden lakkauttamiseen - jotta eurovirkamiesten käskyt vain toteltaisiin Suomen virkamiesten toimesta.Tänään Helsingissä tämän päivän teemakeskustelussa on myös tämä äärioikeistolaisen porvariaatteen rahaprofeetta: 
 • "Porvarillinen maailmankuva on voittajan strategia", kirjoittaa Paul Lillrank tänään julkaistussa EVA Pamfletissaan "Maailman parantaja - Miksi porvarilliset arvot voittavat populismin ja totalitarismin". 
              - EVA Pamfletti “Miksi porvarilliset arvot"

Täysin oikeistolaista propagandaa ja reipasta mielenvääristämistä teemaviikkona myös kymmeniin lasten kouluihin tungettuina oheistapahtumina;

Tämäkään voittajien porvari Lillrank ei kerro lapsille porvarillisen EU:n pankkikriisin ja velka-ansojen olevan tahallinen vallankaappaus ja demokratian tuho.
Europorvarit ovat ajamassa nyt Kafkan painajaisiakin suurempaa totalitaristista liittovaltiota, Saksan neljättä valtakuntaa.

Porvarien likaisista keinoista ja mm. kreikkalaisen eliitin lahjonnasta velka-ansan tuottamiseksi, tämän porvarihypen voiton saavuttamiseksi ei kerrota. Lapsia kehoitetaan ihailemaan voittajia ja ajattelemaan ilman oikeaa tietoa poliittista sotaa voittajien voittomarssina.  Esim.
 a)

Kreikan velkaannuttamisen ja massiivisen veronkierron tahallista edistämistä pankkien väärentämillä tiedoilla ja eurovirkamiesten siunauksella
 b)
sekä Italiankin liittäminen euroon saksalaisten virkamiesten väärentämillä asiakirjoilla Italian tilasta ja siis pankkien diktatuurista euro-Euroopassa ei kerrota.

On vain voittajan voittoaatos ja kaaos porvarin peloteaseena kurjaliston luonnissa. Se vanha sävel. Todella vanha sävel.  Halpaa työvoimaa voittajille. Shokkikapitalismilla voittajien alistama Eurooppa.
Tyhjästä pumpattu keskuspankin raha pankkien luomaksi velka-ansaksi ja poliittiseksi porvarivoimaksi. Kreikkaan pumpattu valtava velkavyöry on tiedetty tasan tarkkaan velka-ansaksi, jota Kreikka ei voi maksaa - eurovirkamiehet suojelivat säntillisesti Kreikan eliittiä ja sen huimaa veronkiertoa, jotta velka-ansa olisi täydellinen.

Mikään ei ole vahinko tässä pankkisodassa, jossa torjutaan terve Keynesiläinen talous ja vahva valtio.
Voittajien voimaksi. Oveluudella pankkien omima "raha valtioiden määrittäjäksi" eikä päinvastoin, kuten on ollut Euroopan talouskasvussa.
Pankit eivät nujerra valtioita vaan porvarit valtioiden johdossa ovat päättäneet purkaa valtiot luodakseen pankkien ja suuryritysten liittovaltion. Olemme matkalla dystopiaan, jota nukkuva kansa ei halua uskoa todeksi. Kieltäytyy uskomasta - loistava sodankäynnin saavutus.

Suomestakin pumpataan lisää rahaa Saksan vastuuttomille pankeille "Kreikan takia" ja porvarit kutsuvat sitä vastuuksi. Keinottelijoita ei rankaista, satojen tuhansien miljardien veroparatiiseihin ei kosketa vaikka laki olisi valtioiden määriteltävissä.
Pankkien vastuuvapaus muuttuu siis suomalaisten vastuuksi - olemme nyt pumpanneet 100 miljardia europankeille sinun lapsiesi tulevaisuudesta pois.

Urpilainen on taas hätääntynyt julkisuudessa "Kreikan puolesta" - ja haluaa veronmaksajilta taas huikeat velat europankkien rahoittamiseksi." Jos antaisimme lisää jatkoaikaa" eli hurjasti rahaa saksalaisille pankeille veronmaksajilta Suomen velkana ilman mitään vastahyvää.

Suomalaiset ovat niin porvarihuuman kuumeessa ja tappion pelossa, että eivät tajua, että porvariduo Katainen ja Urpilainen velkaannuttavat Suomea saksalaisten pankkien bail outin ja porvarin voittaja-eetoksen takia. Voittajalle kaikki! Tietysti.

Jonka tähden Suomi jää nyt velka-ansaan ja "eurouskolliseksi".

Tyhjän tähden tyhjän päälle Saksan ja veroparatiisi Lontoon orjakansaksi.  (Lontoo on käytännössä oma valtionsa omalla lainsäädännöllä ja myös saa Suomen pankkitukea)
Vain ja pelkästään porvarivoiton aatteen ja puhtaan valtataistelun takia. Jotta Kreikan ja Suomen kaivokset voidaan luovuttaa Saksalle.

Porvarit voittaa.
Pankit lunastetaan ja "pelastetaan" uskonnollisella sanastolla - pankeille on annettu voiton takaamiseksi nyt EU-euroopan verotusoikeus "tukipaketteina".
Verotusoikeus laskea palkkoja ja luoda tytöttömyyttä pelotteeksi.
Valtiot antautuvat porvariaatteen edessä ja kansa puhutaan hiljaiseksi "solidaarisuudella" - pankkeja kohtaan.

Mitä sanoo kansa, kun älyää sen?
Vai onko porvarien aiheuttama  kateus ja rahan ihailu, porvari-identiteetti, köyhissä kurjistumisen lisääntyessä niin mahtava voittajien voima, että "Kreikan tähden" iloitsemme Liittovaltion diktatuurista ja rikkaiden uudesta loistokaudesta?
Ja iloistemme Kreikan tuhosta, samalla kun europankeille pumpattu  luottolaina jä ikusieksi velkaveroksi ja valtion tuhoamisen perusteeksi?

Kauhea hetki on lähestymässä hiljaisesti, kun eduskunta äänestää lähiaikoina vallan lopullisesta luovuttamisesta liittovaltion hahmottomalle esiasteelle.
Helsingin kaduilla täytyisi olla vellovia mielenosoituksia tämän takia. Mutta kansa odottaa porvarilta ratkaisua ja armopalaa. Mitä on siis nyt odotettavissa?

Eduskunta on antamassa täydellisen budjettivallan nimettömille eurobyrokraateille. 
Miten tämä on mahdollista?
Onko Talvivaaran harkittu katastrofi tahallinen harhautus jotta suurempi katastrofi ei turtuneita ihmisiä koskettaisi?
  Siis, mitä on tapahtumassa:

 • Eduskunta on juuri saanut lakiesityksen, jolla sen on tarkoitus sitoa Suomi EU:n talouden uuteen vakaus- ja ohjailusopimukseen. Se on Suomen toistaiseksi kenties omituisin EU-sopimus. Se vie talouspolitiikan ohjausvaltaa eduskunnalta komissiolle mutta tarjoaa tilalle epämääräisiä talousmittareita ja arvionvaraista sakkouhkaa.

  Sopimuksen on määrä parantaa "talouskuria" ja lisätä talouden vakautta, mutta se määrää Suomen ja muut sopimuksen vahvistavat jäsenmaat tavoittelemaan "talouskuria" osin keskenään ristiriitaisin ja tarkoitustaan vastaan käyvin keinoin.

                                            - Jan Hurri

Tästä pitäisi olla joka päivä uutisissa tiukkaa analyysiä - mutta onko?
Hyvinvointivaltion tuhoamisen vaatimuksia Brysselistä. Porvarien voiton tähden. Tuloerojen kasvattamisen tähden.

 • Alun perin lähinnä Saksan ja Ranskan johtajien ehdotus uudesta perussopimuksesta oli Brysselin vaikutusvallan kasvamista kammoavalle Britannialle liikaa. Maaliskuussa jäsenmaiden hallitukset päättivätkin laatia uudet vakaussäännöt valtiosopimuksin.

  Näin europäättäjät väistivät uuden perussopimuksen hiomisen mahdollisine arvaamattomine kansanäänestyksineen joissakin jäsenmaissa.

Demokratia ohitetaan porvarin oveluudella ja voitolla.
Tätä on porvarin voitto. Demokratian tuho. Ilo häviäjistä, köyhistä, sillä ilo on suuri porvarilla köyhistä, joilla voi tehdä porvarivoittoa alipalkkauksella.

Kirjoita kansanedustajille, jos haluat vaikuttaa.
Ymmärtävätkö tässä, että he ovat äänestämässä perustuslain lopullisesta lakkauttamisesta ja valtion itsenäisyyden luovuttamisesta viimeisen kerran?
Äänestys ei ole laillinen, koska perustuslakia ei muuteta mutta silti perustuslain edellyttämä budjettivapaus ja verotusvapaus mm. veroprogressioon menetetään.

 Italian vanhat aatelisuvut ovat saaneet saksalaisten virkamiesten avulla suomalaiset maksamaan Italian eläkkeitä ja varakkaiden veronkiertoa hamaan tulevaisuuteen - jos pysymme eurossa ja jos kannatamme kokoomus-Kataista alistumisen tiellä:

II
 Ideologiaa, se on ideologiaa:
 • Wahlroos on kertonut, että venäläis-yhdysvaltalainen Ayn Rand on hänelle tärkeä ajattelija. MOT lähti selvittämään, millainen Randin luoma ideologia on. Randin kehittämän objektivismin ydinkohta koskee altruismia eli epäitsekkyyttä tai uhrautuvuutta. Randin mielestä altruismi on väärin ja merkki pahuudesta.

  He myös kannattavat voimakkaasti yritysten vapaata toimintaa ja haluavat veroja alas.

  - Hyvinvointivaltio on taloudellisesti tuhoisa ja moraalisesti väärin, Kaliforniassa toimivan Ayn Rand -instituutin pääideologi Onkar Ghate sanoo MOT:lle.

Eli rikkaat saavat rikastua alipalkkaamalla mutta kansakunta ei saa edistää kilpailukykyä veroprogressiolla.
Suomi on kilpailukykyisimpiä maita vain hyvinvointivaltiomallin seuraamuksena.


 III

Stubbin tsemppi on aina ollut tyhjän päällä mutta alempiarvoisia kansalaisia luokittelevan kokoomusnuorten idoli.
Meidän  paroni von Münchausen. Jopa itseään vedättämässä.
 • " Kokoomuksen puheenjohtajan, pääministeri Jyrki Kataisen lähipiiriin kuuluvan Stubbin kannanotto heijastanee hyvin kokoomuksessa vallitsevaa myötämielisyyttä Wahlroosin demokratian vastaisia ajatuksia kohtaan.

  Kokoomuksen kärkikastiin kuuluva eurooppaministeri Alexander Stubb tuli ulos kaapista, kun hän julkisesti ilmaisi tukensa pankkiiri Björn Wahlroosille ruotsalaislehti Dagens Industrin haastattelussa. Wahleroos hyökkäsi voimakkaasti demokratiaa vastaan tuoreessa kirjassaan "Markkinat ja demokratia - Loppu enemmistön tyrannialle".

  http://lievemaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104514-kokoomusjohto-tuli-viime...


IV

Keskustan porvariaate ja aseveljeys kokoomuksen kanssa on myös vahva:  V

Kun systeemiongelmasta tehdään porvarillista yksilöongelmaa - torstaina:

"Ajattelun viikon" "keskustelu" perinteisen tuomion kirkossa

 • "Kaveria ei jätetä" yleisötilaisuus Helsingin tuomiokirkossa

    - toimittaja Arto Nybergin johdolla syrjäytymisestä ovat keskustelemassa pääministeri Jyrki Katainen, toimitusjohtaja Aki Riihilahti, toiminnanjohtaja Olli Valtonen, toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, toimittaja Reetta Räty ja piispa Eero HuovinenEi yhtään aidosti vasemmistolaista keskustelijaa.
Reetta Rädynkin (HS) arvovaltaa yritetään tässä  juntata
porvaritasolle kirkon siunaamana.
 • Mistä on kyse kirkon oikeistolaisessa julistustilaisuudessa?
Yksilöä vaaditaan ottamaan vastuu ideologisesta systeemiongelmasta, koulutuksen rapautumisesta, törkeästä pätkätöiden hyväksikäytöstä ja veroprogression poistamisesta - tämä on tyypillisen kirkollista de-ideologisaatiota rikastuvan ja jumalaan samaistuvan porvarin hyväksi.
Kaikki nämä tuomion temppelissa keskustelijat torstaina  ovat kovan linjan porvareita vasemmiston luomaa hyvinvointivaltiota, vahvaa säätelyvaltiota ja veroprogressiota vastaan. Jopa Siimes eliitin uutena ylikansallisen firman rahalla  kesytettynä sylikoirana.
Tässä "raha ei tee autuaaksi"-teologiassa kirkko on aina tehnyt pahaa jälkeä;

Rikkaat saavat nauttia rahan ja Jumalan siunauksesta mutta köyhiä kielletään nauttimasta rahasta: köyhien pitää nauttia työstä ja näyryydestä  sillä "otsasi hiessä sinun on leipäsi syömän".


Kirkko on aina ollut Euroopassa rahaporvareille työläisten muokkauslaitos, toivon ohjaaminen elämän jälkeiseen "taivastoivoon" eikä solidaarisuuteen, systeemin poliittisen muuttamiseen ja aktivismiin.
 •  Maallinen regimentti esitetään usein korkeakirkollisessa teologiassa muuttumattomana ja autuuden ulkopuolella olevana.

1989 lamankin aikana kirkko käski jäseniään alistumaan laman aiheuttaneiden pankkiiri-poliitikoiden ratkaisuihin ja lamaromahdukseen pörssikapitalismilla ja  valuuttakeinottelulla (mm. vahva markka) johdattaneen konkurssivallan kasvattamiseen julmalla teruastuspolitiikalla - jota Ruotsissa ei toteutettu ja jossa kirkko ei puuttunut kansalaisten tyytymättömyyteen ja poliittiseen paineeseen, ei sortunut "siunaamaan poliitikkoja".
Kirkon tärkein tehtävä on estää humanismin, ihmisyyden, vasemmistolaisen solidaarisuuden eli hyvinvointiyhteiskunnan ja torjua tasa-arvon toteutumista porvarillisen voitonteon puolesta, "yksilön mahdollisuuksien" tähden.


Kullervo, Kalervon poika, sinisukka äijön poika,

hivus keltainen, korea, kengän kauto kaunokainen,

jo kohta sepon ko'issa kysyi työtä iltasella

isännältä iltaseksi, emännältä aamuseksi:

"Työt tässä nimettäköhön, nimi työlle pantakohon,

kulle työlle työntyminen, raaolle rakentuminen!"

Seppo Ilmarin emäntä, tuopa tuossa arvelevi,
kulle työlle uusi orja, raaolle rahan-alainen.

Pani orjan paimeneksi, karjan suuren kaitsijaksi.

Tuopa ilkoinen emäntä, sepän akka irvihammas,

leipoi leivän paimenelle, kakun paksun paistelevi:

kauran alle, vehnän päälle, keskelle kiven kutovi.

Ei kommentteja: