sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2012

Ruotsalainen dekkari-verihurma ja historian kaari

Irene Huss - Den som vakar i mörkret.Ehkä hyvin yksinkertainen syy ruotsalaisten eksessiiviseen dekkari-verihurmaan on se, että Svenssonit käyttävät paljon "alitajuista" energiaa torjuakseen omaa veristä historiaansa Euroopan raiskaajina ja ryöstäjinä - myös suomalaisten miesten ja kulttuurin brutalisoimisesta sotilaina mm. Saksan verisissä kaupunkivaltauksissa suomalaisen kulttuurin miekalla tuhoamisen jälkeen.
On historiantutkijoita, joiden mukaan selkeästi juuri 30-vuotisen sodan takia kehittyi maailmansotien ja natsikulttuurin brutalisoitunut saksalainen macho-sotakulttuuri - kunniakulttuuri häpeäkulttuuria peittämään.
  • "30-vuotinen sota (päättyi 1648) oli tuoreessa muistossa. Hävityksen ja suotta surmansa saaneiden määrä juuri Saksassa oli samaa luokkaa kuin II maailmansodassa." (Kemppinen)
Ruotsalaisten kehityksen ja patologisen torjunnan kaaren yksi äärilaita oli 60-luvun seksuaalinen naivius ja naiviuden systematisointi, seksuaalisuuden trivialisoiminen muiden käyttäytymistapojen kaltaiseksi rutiinitoiminnaksi ja obsessiivi nen viattomuusfantasia valistuksen kautta, jonka loppukaneetiksi 1973 Bergman iski "Kohtuksia eräästä avioliitosta" TV-sarjan, joka teki kerralla prosentuaalisen maailmanennätyksen TV-draaman katsojaennätyksissä.
  • "Ruotsalaiset katsojat tajusivat, että viha ja katkeruus odottavan omistavan rakkauden toiselta puolella. Kadut tyhjenivät, kun ihmiset menivät kotiin katsomaan, miten Johanin ja Mariannen välienselvittely jatkuu. Avioerotilastoissa havaittiin kohta merkillinen piikki."

Suomalaisten tottumus valheiden politiikkaan ja YYA-sensuuriin ajoi suomalaiset myös EU-hysteriaan Helsingin Sanomien halvan EU-ruuan ja helpon matkustelun junttikampanjalla.

Että ilman eurorahaa "olisimme tuhoutuneet" kehitysmaaksi ja pois "Euroopasta" mentaalisesti. Aivan kuin mentaalisuus ja kulttuurivaihto ei olisi onnistunut ilman pankkeja ja suuryritysten tilintarkastusvilppien ja  verovilppien helpottamista.


Kansa, joka ei ymmärrä aitoa historiaa, ei voi ymmärtää nykypolitiikan taustaekijöitä.
Ruotsi on kuivilla omalla valuutalla ja huomiota kerjäämättömyydellä, harkitsevan itsenäisyyden, nimenomaan aidon riippumattomuuden ja puolueettomuuden takia, jotka meillä ovat olleet vain lyömäsanoja orjuuttamisen mahdollistamiseksi. Eettisesti kyyninen ja opportunistinen yhteistyö natsi-Saksan kanssa toi huikean vaurauden Ruotsiin mutta samalla pelästytti ruotsalaiset moraalisesti pohtimaan oman itsenäisyyden todellisia perusteita.

Ruotsalaisilla on hyvin hienovarainen omatunto ekologisessa ajattelussa ja maahanmuttajien tasa-arvoisuudessa mutta omaatuntoa ja rehellisyyttä (kouluopetuksessakaan) mennyttä historiaa kohtaan (ja sen seuraamuksiin) ei tunnu löytyvän. Harvassa on tiedostava ruotsalainen, joka ymmärtää, ettei Ruotsi ollut toisen maailmansodan aikana puolueeton.
Ruotsin poliitikot muovautuivat rohkeiksi eettisiksi puhujuksi maailmanpolitiikan näyttämöllä.

Nyt tätä työrauhan äpäräideaa ankkuroidaan tuhoisilla keinoilla: poliitikot ja virkamiehet kieltäytyvät eroamasta ja systeemi ei heitä erota. Luodaan aateliseliitin koskemattomuusperiaate, jolla ei todellakaan ole mitään tekemistä demokratian kanssa. Aatelisvaltaa juntataan takaisin hurjalla vauhdilla. Eliitin asemasta tehdään kadehdittavan suojeltua ja niin monet ihmiset eksyvät taas ihailemaan eliittiä vain etuoikeuksien ja röyhkeyden vuoksi.

Tämä on kokoomuspuolueen mielikuvapropagandan tärkein tekijä - niin voimakas, että sosiaalidemokraatitkin ovat siit lumoutuneet.

Ruotsalaisten viattomuuden fantasma on kai lopullisesti pyyhkäisty pois poliittisten salamurhien traumaattisesti passivoivan vaikutuksen takia. Ennenkaikkea Olof palmen murhan selvittämättömyys ja poliisin tahallinen hidastelu hälytyksen antamisessa ovat tärkeä osa tätä uutta traumatisoimisen politiikkaa Ruotsin historiassa.
Kaksi tarkkaan vaikuttanutta poliittista murhaa, kaksi pasifistipoliitikkoa ja kaksi aatelisvallan eli elitismin purkajaa on tapettu juuri Ruotsissa, ei muualla Euroopassa.


  • Ruotsi maailman johtavin aseviejä prosentuaalisesti


Ja taas poika toteutti äitinsä toiveen statuskunniasta. Historiassa mikään ei ole uutta.


  • "Kukaties hulluus on ihmisen biologinen ominaisuus. Kukaties kulttuurien yksi toimintamalli on hillitä tai edistää sitä"  - Kemppinen

  • "Tuo ajatus ja historiantuntemuksen poliittisesti valittu sokeus tuntuu olevan sama kuin oppi, jolla Suomen kirkko ja ruotsinkielinen johtava luokka vastustivat 1800-luvulla köyhäinhoitoa – köyhyys on asianomaisten oma vika. Rahaa ei kannata panna muuhun kuin sterilointiin, jotteivät köyhät pääsisi jatkamaan sukuaan tai pahimmassa tapauksessa saastuttamaan jalompaa verta kelvottomilla geeneillään."  - Kemppinen: Wahlroos


Lama-ajan Ruotsi taantuu vauhdilla:
-DVD löytyy myös Helsingin kirjasto-Helmet:istä  • " Kutsun tällaista prosessia demokratian irvikuvaksi: salassa pidetyissä hallitusneuvotteluissa sovitaan ensin muutamassa päivässä hallitusohjelmasta. Tämän perusteella hallitusohjelma määrää 4 vuodeksi suomalaisen politiikan päiväjärjestyksen. Poliittinen keskustelu kiertyy sen ympärille, onko jokin asia hallitusohjelmassa vai ei",

    sanoo akatemiaprofessori Kaarlo Tuori.
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/02/jaita_hattuun_kuntauudistuksessa_v...
Radioateljee: Kansankodin pimeämpi puoli

Ruotsia ravisti 1990-luvulla ennen näkemätön poliittisen väkivallan aalto.
Maahanmuuttajia ja aktivisteja tapettiin, autopommit räjähtivät, Stieg Larssonin kaltaiset toimittajat pelkäsivät henkensä edestä.

- Kuuntele
Lataa mp3 klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä Lataa tai normaalisti kuuntele selaimessa avautuvan sivun linkistä:

Uransa koulukiusaajana aloittanut Alexander Stubb tunnusti Tv-uutisissa avoimesti, että EU on alunperinkin ollut sosiaalidarwinistinen projekti
  • "Euro on lähtökohtaisesti darwinistinen järjestelmä, jossa vahvat pärjäävät" - Stubb

Mitä, eikö uljas uusi Eurooppa olekaan yhteistyön mekka? 
Mitkä olivatkaan kokoomuksen iskulauseet, kun komentava EU myytiin suomalaisille ennen äänestystä? Takaisin Ruotsin vallan aikaan - nostalgisesti?

Ei kommentteja: