tiistaina, huhtikuuta 24, 2012

Urpilainen ja Arhinmäki ovat pettäneet lupauksensa


 Urpilainen ja Arhinmäki ovat pettäneet lupauksensa
 Urpilainen ja Arhinmäki ovat pettäneet lupauksensa
Valokuvaaja: Arhi KSDP:n puoluekokous lähestyy.

Onko sosiaalidemokraatiksi itseään kutsuva ihminen todella tyytyväinen kokoomuksen politiikan tukemiseen SDP:n hartiavoimin?

Löytyykö valtion purkaminen SDP:n toiminta- ja periaatejulistuksesta?

Missä on 1990 vuoden verotustaso? Miksi SDP ei vedä takaisin tuloeroja kasvattavia verohelpotuksia? Missä ovat aidot budettielvytyskeinot kuten  23 miljardin yritystukiaisten menoerän vähentäminen? Suorat työllistämistoimet kuten paperitehtaiden ja Venäjänkaupan valtiollistaminen?
Miksi koulutuksen ja yliopsitojen tasoa romutetaan vakavasti vasemmistoministerien suojelevassa hiljaisuudessa?
Verotus, Urpilaisen lupaukset ryhdikkäästä verotuksesta?
Valheita, valheita.

Urpilainen on mukana myös valmistelemassa salaisesti salaista yritysrekisteriä - jotta veronkierto onnistuisi paremmin veroparatiisien kautta.

 • Verotuksen keventäminen varakkaille
  ja tuloerojan kasvattamisen yleistilanne:
  "Vuodesta 1993 tähän saakka Suomessa yritysveroja on leikattu 71 prosentilla, osinkoveroja 70 prosentilla ja pääomaveroja 40 prosentilla. Lisäksi on poistettu varallisuusvero ja yritysten kelamaksut yhteensä noin miljardi euroa.  Vuoden 2010 tuloihin verraten vuoden 2012 pääomaveroa nostettiin 30 miljoonaa euroa, mutta yritysveroa laskettiin 260 miljoonaa euroa. Osinkovero oli ennen progressiivinen, mutta sen verotus poistettiin kokonaan. 2005 alkaen sitä on peritty tasaverona. Tälle vuodelle osinkoveroa alennettiin 2 980 miljoonalla eurolla – neljänneksellä. Yhteensä tälle vuodelle suurpääoman veroja on alennettu 3 210 miljoonaa siis 3,2 miljardia euroa.   - KOA

Onko tämä vastuullisuutta?
Näinkö turvataan hyvinvointivaltio?
Ei.

Näin kuljetaan uusliberalismin teurastamolle ilman yhteiskuntasopimusta ja tulevaisuutta.Pahoinvontitilastot eivät ole esillä kun eduskunta leimaa hallituksen eliittiä junttaavat rikastumissäädökset verolakeja ohittamaan.

Miksi kansalaisten aktivoimista tuhotaan vaatimalla ennen niin ehdottomilla järjestötuilla nyt lisärahoituksen osoittamista ennen valtiontukea? Sivistävät järjestöt eivät ikinä ole olleet aikaisemmin vasemmistolaisen ideologian mukaan   valtion lypsylehmiä tai yrityksiin verrattavia "talouskoneistoja". 

Kokooomuksen ideologian mukan kansalaisten aktiivisuutta pyritään tekemään hyvin vaikeaksi kun samalla puolueet saavat jumalattomat puoluetuet. Ikään kuin lahjuksena olla hiljaa muusta alasajosta.
Miksi sosiaalidemokraattien johto kieltäytyy toistuvasti kuuntelemasta kokeneita asiantuntijoita, kuten professori Matti Tuomalaa?

Urpilainen ja Arhinmäki valehtelevat,  kun puhuvat Kreikan elvyttämisestä, kun rahaa mätetään EU-eliitin käänteisessä talouskommunismissa Saksan ja Englannin pankeille ilman sijoittajien vastuuta (- Englanti ei itse jaksa rahoittaa pankkejaan mutta Suomi saa lahjoittaa kyllä rahaa liikepankeille)

 • Miksi Vasemmistoliittokin toteuttaa kokoomuksen sanelemassa hallituksessa täysin vastakkaista politiikkaa kuin Euroopan vasemmistopuolueet eurokuriin ja muihin yleiseurooppalaisiin kysymyksiin liittyen?    -Sippo Kähmi
Vasemmisto on totaalisessa kriisissä.
Jäsenet pelkäävät ja jähmettyvät ristiriitaisten tietojen tulvassa ja tukeutuvat vain johtajakulttiin. Vasemmiston perustvanlaatuinen periaate on kuitenkin se, että johtajalla ei ole mitään painoarvoa jäsenistön valintojen ja arvojen suhteen. Puolue on ihmiset vasemmsitossa - periaatteessa.
Nyt oikeistolaiset hierarkiakäytännöt ja eliitin sanelema suosikkihierarkia ovat lyönyt vasemmistopuolueet ja kenttäväen ideologisesti lukkoon oman eliitin ihailijakerhoksi.

Urpilainen ja Arhinmäki tanssivat EK:n ja Kataisen rivistössä ja leimaavat kaikki ääriliberalistiset talouspäätökset, mitä amerikasta tuotettu ääriliberalistinen pörsikulttuuri käskee?

Arhinmäki toisti viikonloppuna Kataisen iskulauseita sosiaalifoorumissa "talousvastuusta" - suomalaisten vastuu pankkien kasinopelistä ja valvonnasta vapautetun rahasysteemin ideologisesta romahtamisesta?  Ei hyvä. Aivan päin seinää.
Vaalilupaukset pankkien vallan kaappauksen torjumisesta on heitetty ikkunasta ulos ja vasemmistolaisen sporttipojan ura on talutushihnan varassa.

Eliitin talouskaappaus on Suomessa nyt vasemmiston tuen varassa.
Ja vasemmiston oma eliitti haluaa vain leikkiä isottelevien ja pelottelevien poikien säännöillä, jotta saa silityksen ja lupauksen kasvottoman EU-eliitin kiitollisuudesta.

Englannin liikepankkien ideologiaa vaaditaan kumoamaan Suomen perustuslakia. EU:n perustuslakihan hyväskyttiin hiljaa viime vuonna, median suojatessa sitä hiljaisuudessa. Ainoa vastavoima on itsenäisyyden ja valtio-opin kapina Islannin tapaan.

Kekkonen sai poliittisen diktatuurin uhkailemalla, nyt Katainen, Urpilainen ja Arhinmäki saavat valtansa ja "uransa huippuhetken" harhauttamalla ja lupailemalla "työllistämisen tähden". Samalla kun valtiota ajetaan alas EU-pankkieliitin ja IMF:n käskyjen mukaan. Valtiovarainministeriö on ajanut viimeiset 2 vuotta erittäin työllistämiskielteistä valtiontaloutta ja vastuuttomien sijoittajien vapautta ilman paikallista, suomalaisen talouden vastuuta.

Kun valtio elvyttää aidon elvytysopin mukaisesti, se tarkoittaa että valtio sijoittaa kansalaisiin, ei liikepankkeihin.
Vasemmistoaktiivit ja vasemmistoon itsensä lukevat puolueen jäsenet, nyt on aika huutaa.

Viime vaalit olivat kapinavaalit. Siinä mittakaavassa mitä kohmeiset suomalaiset uskaltavat purnata ja jurnuttaa vastalauseita.
On siis kansalaisten tahtoa mutta mikä on poliitikoiden tapa tehdä olonsa näkymättömäksi ja suostua hiljaa puoluehjohdon sopeutumiskäskyihin, marssijärjestykseen valtiovaraniministeriön uhkailuihin?

Vasemmiston on istuttava perussuomalaisten kanssa samaan pöytään ja puhuttava pelkästä talouspolitiikasta ilman EU-virkamiesten papillisia vaatimuksia. Muut esteettiset ja ajankohtaiset poliittiset hölötykset on unohdettava.

Poliittinen leimaaminen ja äänestäjien kalasteleminen on unohdettava aitojen päämäärien tavoittamiseksi.

Kokoomus on pieni puolue, jos perinteisen kokonaisvaltaisen valtion ja hyvinvoinnin takaamisen puolueet istuvat yhteen ja suostuvat purkamaan mm. keskustan ja RKP:n omimia suunnattomia, muinaisia lahjuksia kokoomukselta, epädemokraattisia (suurten maatilojen tuilla rikastuttavia) maataloustukiaisia ja erikoisia Ahvenanmaa-tukiaisia, jotka ovat siirtäneet valtion tukipolitiikan surullisesti Länsi-Suomi-painotteiseksi. Ei ihme, että Suomen Karjalassa tehdään hurjasti itsemurhia.
Vastavoimien ja kansan äänen on kuuluttava, muuten meillä ei ole demokratiaa.
Älä jätä omaa  kansanedustajaasi ja puoluetta rauhaan, selkeitä kirjeitä ja sähköposteja kohti eduskuntaa.

Tilanne on mielipuolinen.
Hallitus on tuoreltaan allekirjoittanut "kurisopimuksen" suoraan eduskunnan ohi, vaikka tähän valtion lamaantumispolitiikkaan Suomen taloustilanne ei mitenkään pakota mutta nyt olemme suostuneet talouskatastrofin aiheuttaneiden pankkien sanelupolitiikkaan. Kokoomus haluaa tuhota kaikki hyvinvointivaltion ulottuvuudet ja asettaa Suomen suurpääoman ja ylikansallisten firmojen veronkierron pelinappulaksi.

Hallitus on kaadettava.
Se ei toteuta kansalaisten arvoja.

Nyt ei toteuteta kansalaisten näkemystä valtion tehtävästä ja vanhan Suomen oman perustuslain toteuttamisesta.

Puolueiden sisäinen systeemi on korruptoitunut taas puolueliitin urahissiksi ja eliittiin samaistumiseksi vasemmiston 70-luvun huikean profiloitumisen jälkeen. Se on se puolueiden Big Brother -evoluutiokarsinta: tottelevat ja pelokkaat ylennetään ja niin ajattelevat häädetään takaoven kautta.
Politiikan tila on pelottava.


Ja niin, Kulttuuri   on suora indikaattori eliitin rahanhamstrauksesta, omaneduntavottelusta ilman demokraattista jakamista.

Miksi yhdelle mitättömälle oopperatalolle annetaan poliittisesti ohjattua tukea demaripoliitikkojenkin avulla 70 miljoonaa euroa joka vuosi - turistien tullessa ylikansallisille hotelleille rahaa lahjoittamaan lähes ilmaiselle ooperamatkalle? Kaksikymmenkertaisesti kaupunginteatterien tuki/katsoja suomalaisten katsojien suhteen. Savonlinnan oopperajuhlat:  suurin avustus erillisavustuksista 750 000 euroa Arhinmäen taatessa eliitin kiitollisuus Arhinmäelle. Ooppera on aina vedonnut eliittiin suurieleisenä ja uhoavana farssiperformanssina, varmasti jotakin yhteistä puolueiden toiminnan kanssa.

Oopperatuki on 100 kertainen rock/pop-musiikin valtakunnallisiin tukiin nähden. Ja harrastajateatterit jätetään taas ulos tukisysteemistä poliitikkoja pelottavina yhteiskunnan ja ihmiskuvan suorina kommentaattoreina. • "Suomen talouspolitiikka on ulkoistettu."

  -"90% valtion velasta on ulkomaalaisessa omistuksessa. Herra Järvinen kiteyttää kyseisen asian vakavuuden varsin hienosti:  Jokainen voi arvata mitä tapahtuu, kun kansainväliset sijoittajat haluavat omansa takaisin. Mallia voi katsoa vaikka Kreikasta."


Onko tuloerojen kasvu väistämätöntä?


 •   Liberalismin petos
  - Melender, Tommi - Hännikäinen, Timo Kirja 2012 WSOY

   Liberalismin alkuperäinen idea oli kaunis. Aate halusi puolustaa yksilön vapautta ja autonomiaa, mutta vapauteen ja autonomiaan sisältyi myös kypsän aikuisen ihmisen vastuu omista teoistaan ja niiden seurauksista.

  Liberalismin petos
  suomii positiivisen ajattelun fasismia, Sarasvuon ja Himasen konsulttifilosofointia, Stubbin ja Jungnerin irvokasta hyvän fiiliksen politiikkaa, historiattomuuden vaaroja, vasemmistolaista lifestyle-kapinallisuutta ja kulutuskapitalismia vahvistavaa »minulla on oikeus» -ajattelua. 


 • Laskelmia Kataisen vaatimasta ja Urpilaisen takaamasta velkaorjuudesta liikepankkien luoman uuden velan vuoksi:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/pysayttava-yhteenlasku-nain-suomi-vipp...

* Lisäys IV


Max Keiser - Greek  Coup by American Bank 2005

Ei kommentteja: