maanantaina, huhtikuuta 23, 2012

Tuomioja sodan ja imperialismin asialla


Tuomioja sodan ja imperialismin asialla
Ministerimme  Facebook -kirjoituksessaan:


  • "Tänään Brysselissä ISAF ministereiden Afganistan kokous, pohjoismaiden ministeritapaaminen ja muutama kahdenvälinen tapaaminen. Naisten aseman kautta määrittyy meidän jatkomme Afganistanissa." -Erkki Tuomioja

ISAF joukot ja varsinkin ISAF:in salaiset iskujoukot silmittömien, Vietnamin sodan tyylisten tuhoiskujen kautta, siviilejä ja sotilaita erottelematta,  ovat tuhonneet murhaavalla massasodalla Afganistanin kehitysmahdollisuuksia ratkaisevasti ja vahvistaneet fundamentalisteja merkittävästi.

Tottakai afganistanilaiset tuntevat ns talvisodan henkeä ja vietnamilaista sissihenkeä, kun ulkomaalaiset joukot ja robottilentokoneet riehuvat ympäri maata väärillä tekosyillä. Amerikkalaiset eivät hyökänneet Saudi-Arabiaan, vaikka suurin osa terroristeista oli saudiarabialaisia ja Saudien rahoittamina. 

Humanistista kehitystä ja ihmiskuvaa on turha yrittää viedä imperialististen keinojen avulla maahan, jonka huikeita mineraalivaroja saksalaiset ja  englantilaisetkin himoitsevat. "Naisten oikeuksien" pitkäaiakisen toteutumisen takia ei  kukaan kenraali lähde sotaan sillä armeijalla ei ole humanistisia arvoja eikä armeija noudata Suomessakaan perustuslakia tiedustelussaan ja tietokannoissaan kansalaisten poliittisesta luokittelusta .


Tuomioja on ihmeellinen Zelig.

Pikkuasioissa hän on suureellisesti turhamainen vasemmistolainen ja järjestää näyttävän shown aivan mitättömistä vasemmistovivahteisista mielipiteistä mutta suurissa linjoissa hän on kovan sotakapitalismin ja kokoomuksen kasinokapitalismin uskollinen juoksupoika EK:n ja Kataisen hameen alla, kuten oli Lipposen aikanakin tuhoamassa hyvinvointivaltiota ja avoimuutta naama irveellä.
Hänelle kelpaa salainen sota, josta ei kerrota kansalaisille, jotka rahoittavat sotilaat. Meille ei kerrota tapettujen määrää ja sodan tyyliä, kuinka paljon siviilejä ja aseettomia tapetaan amerikkalaisten salamasotatyylillä.

  • Saksan presidentti eroaa Afganistan-lausuntojen takia

    - Niin suuri maa kuin Saksa, joka on voimakkaasti ulkomaankauppaan suuntautunut ja ulkomaankaupasta riippuvainen, voi hätätapauksessa tarvita myös sotilaallista väliintuloa etujensa suojelemiseksi, Köhler sanoi Deutshlandradio Kulturin haastattelussa.

Suomalaiset upseerit myönsivät,
että Suomi käy salaista sotaa, jossa tuhotaan kohteita amerikkalaisten periaatteilla ja johdolla (oli siellä lapsia, naisia tai ei):

MENOVINKKI
Lauantaina Sosiaalifoorumi:

21.4. klo 14

Tuloerot, talouskasvu ja kriisit; kansalaisreaktiot maailmalla.
Tuloerot, talouskasvu ja kriisit,

prof. Matti Tuomala ja Reformit ja rakenneuudistukset, kapitalismikritiikistä toimintaan, päätoimittaja, valt.tri Arja Alho. Järj. TSL, Ydin-lehti. Lk 23, 2.krs.

Ei kommentteja: