maanantaina, huhtikuuta 30, 2012

Vappua kansalle, joka pimeydessä vaeltaa

Vappua suomettuneelle kansalle, joka pimeydessä vaeltaa;
Joka vasemmistopuolueisiin luottaa oikeiston sanelun tahdissa;
Joka valheisiin luottaa kansalaisvelvollisuutena - maltillisesti, nöyrästi;
Joka kokee salailun osoittavan vallan olevan tavoittamatonta ja maallikolle käsittämätöntä sekä demokratian olevan turhaa. Tottelevaiselle kansalle.                       Paremminvointivaltio!  Työväen hallitus!
 • Vapun mysteerit: sairaanhoitajat ja siivoojat, jotka äänestävät kokoomusta ja elintasokuilua luovaa orjatyöpolitiikkaa.
 • Vapun mysteeri II: ammattiliitot, jotka luovat työläisten eliitin, joka ilman solidarisuutta taistelevat pätkätyöläisten olojen pahenemisen puolesta.

 • Vasemmistopuolueiden kenttäväki, joka pysyy hiljaa ja vaipuu johtajakulttiin ideologiansa vastaisesti


Suomen katteeton velkapommi europankeille lahjaksi tottelevaiselle kansalle:

  • Suomen valtio eli veronmaksajat ovat menettämässä 67 miljardia "salaisia" Suomen pankin eli Suomen keskuspankin pumppaamia katteettomia velkatakauksia europankeille, joita valtamedia ja puoueet ei ole uutisoineet ministerien työrauhan vuoksi:

  Suomen pankki on siis noudattanut kokoomuksen taktiikkaa, jossa Suomi sidotaan kiinni europankkien valkoiihin velkaannuttamalla Suomi ilman mitään järkevää syytä. Ainoastaan vain liittovaltioprojektin ja pankkien sekä suuryritysten vapauttamiseksi valtioiden valvonnasta. Tuhokapitalismia ja ideologiaa suomalaisten taloustoimittajien ymmärryksen ohi.  Erittäin tärkeä ja selkeä puheenvuoro


  •  "Vasemmistoliitto tekee aivan idioottimaisia asioita.  Sen ei olisi missään tapauksessa pitänyt lähteä hallitukseen ottamaan turpiin kokoomukselta, siinä ei ole järjen häivää."

   – En voi käsittää näitä nuoria ihmisiä, Urpilaista, Kataista, Kiviniemeä. He ovat kasvaneet Pohjanmaalla tai Savossa, jossa puhutaan elävää suomea. Mutta kun he avaavat suunsa, sieltä tulee ulos Saksan keskuspankin kantoja. Aivan järkyttävää.
   Kieli ei ole mikään pikku juttu; se pitää koossa ihmisen, kulttuurin, elinkeinon, elämän.

   Demokratia ja markkinatalous. Näiden kahden erottamattoman voittoon piti historian loppua. Tamperelainen professori, filosofi Tere Vadén on toista mieltä. Hänen mukaansa kapitalismille ja demokratialle tulee avioero."


  Taisteluyhteiskunta - vastakkainasettelujen aika Stubbin julistamana:
  • " Kokoomuksen puheenjohtajan, pääministeri Jyrki Kataisen lähipiiriin kuuluvan Stubbin kannanotto heijastanee hyvin kokoomuksessa vallitsevaa myötämielisyyttä Wahlroosin demokratian vastaisia ajatuksia kohtaan.

   Kokoomuksen kärkikastiin kuuluva eurooppaministeri Alexander Stubb tuli ulos kaapista, kun hän julkisesti ilmaisi tukensa pankkiiri Björn Wahlroosille ruotsalaislehti Dagens Industrin haastattelussa. Wahlroos hyökkäsi voimakkaasti demokratiaa vastaan tuoreessa kirjassaan "Markkinat ja demokratia - Loppu enemmistön tyrannialle".

   http://lievemaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104514-kokoomusjohto-tuli-viime...
   Stressikapitalismia kokoomuksen suunnitelmataloutena, velka-ansana valtion tuhoamiseksi.      * Poliittisten hahmojen Kuvan alkuperä
  http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=3317692591893&set=a.2309459226689.129233.1555592682&type=1&theater

  2 kommenttia:

  oscari kirjoitti...

  Kiitos hyvästä kannanotosta ja kuvasta. Melko cool kun Arkinmäki antaa pusun Jyrkiboylle!

  Johtopäätöksesi ovat todella nappiin osuvia.

  Kaija Olin-Arvola kirjoitti...

  Demareille ei ainakaan ole vielä valjennut, että suurpääoman asemesta pitäisi ehkä tukea työllistäviä PK-yrittäjiä. Näin veteraanipoliitikko Hannu Vesa Naamakirjassa: "Hannu Vesa Kaija Irmeli, PK-yritykset ja PK-yritykset!? Vasemmistolla on moraalisia velvotteita yrittäjyyteen pakotettuja AMMATIN HARJOITTAJIA kohtaan."