sunnuntaina, marraskuuta 13, 2011

Fransiscus Assisilainen ja suomalainen sotilasurho


 
Historian valheemme sodastamme ja sen poliittisen luonteen sekä valinnan syistä ovat olleet tärkeässä osassa kokoomuksen eliitin sekä sen poliittisesti naamioituneiden jalkavaimojen (Lipponen, Koivisto, Aho) EU-valheiden ja EU-hysterian keinoja.

Äärioikeiston, oikeastaa ääriporvatiston, poliittisesta projektista vuoden 1938 ympärillä, silloinen EU-projekti natsi-Saksan rinnalla, tarkoin valituista uskollisuuden eleistä, talvi- ja jatkosodasta, on tehty rakas "kansallinen" mielikuva ja identiteettimme rakentaja.

Nationalismi muokattiin sisällissodan jälkeen järjestelmällisesti Hitlerin käyttöön porvarien Suur-Suomi -markkinoinnilla.

Tuhoajasta on siis tehty rakentaja - voiko mikään sekoittaa suomalaisten todellisuudentajua enemmän?

  • Kuinka Väinö Linnan Tuntematon sotilas on vaikuttanut kuvaamme suomalaisesta sotilaasta? Sonja Kailassaaren johdolla puretaan kuvaa sotilaista ja sodasta, jossa Sonjan isoisä Felix Forsman oli mukana kuvaajana.
- Teema tänään tai Areena

Oikeiston viha ja eliitin "v"alistusprojekti kansalaisia kohtaan on käännetty aina kansan jalon alistumisen vaatimuksiksi.

Alistumisen ihailun kautta. Sitkeä sisu! Kestää mitä vain.  Eläköön uhrautuva suomalainen - sotilas tai pätkätyöläinen.

Eläköön tuloerojen kasvu - talvisodan hengessä.
Taistelu jalostaa, köyhyys innostaa. 

Nyt elämme sitä riemuhetkeä, kun EU:n  plutokratian vuoksi Suomi on luopunut valtiontaloudesta ja kansalaisten eduista. Suuren oikeisto-Neuvostoliiton tähden. Kun talous on määritelty kokoomuksen junttauksen takia suuryritysten ja pankkien yksinoikeudeksi.

Kreikassa ja Italiassa on nyt pankkiiri pääministerinä.

Tuhon aiheuttaneiden pankkien vaatimuksesta.

Pankit ovat nyt strategisesti projektissaan ja asemassaan täsmälleen kuin Tsingis Kaani kun EU:n talousoppi on viety läpi valtioiden tuhoajana: tuhoaja saa määrätä vallan ja pelotella lisää.

Raiskaaja perustaa haaremin.

Suomalaiset poliitikot ovat niin tyhmän keskustelemattomia ja aggressiivisesti puolustautuvia että kansalaiset uskovat, ettei tämä Suomen velka-ansa ole poliitikoittemme syytä. Aivan kuin EU:hun meno, Kreikan ja Italian hyväksyminen ja pankkien vapauttaminen olisi ollut itsestään väistämätön fakta.Jo 800-vuotta sitten, kun ruhtinaat keksivät lainarahan ja varsinkin koron koron, ensimmäisen "pankkisysteemin" Euroopassa, pankkien tärkein päämärä oli saada asiakkaansa velka-ansaan. Silloin vedätysvaluuttana oli ensimmäinen EU-valuutta, koko Euroopan valuuttana oli siis Vatikaanin valuutta.
Ihmisille tarjottiin rahaa vain Paavin Vatikaanin valuuttaan sidottuna mutta vain paikallisilla rahayksiköllä.

Tempun nimi oli silloin etukäteen suunniteltu sitouttava inflaatio. Lainanottajille ilmoitettiin että vatikaanin yksikkö on muuttunut arvokkaammaksi a heidän on maksettava joka vuosi enemmän ruhtinaan omalla yksiköllä takaisin eli kaikkia talonpojat ajettiin ikuiseen valkevankeuteen vatikaanin ja ruhtinaiden sopimuksella.

Uskokaa pois: ei mitään uutta auringon alla. Mutta olemme unohtaneet Fransiscus Assisilaisen.


 Katolinen kirkko on onnistunut tuhoamaan Fransiscus Assisilaisen todellisen toiminnan luonteen: hän onnistui käynnistämään ensimmäisen pankkikapinan Euroopassa.

Hän saarnasi epäoikeudenmukaisuutta ja orjuutta vastaan ja saikin talonpojat kapinoimaan rauhallisesti pankkiiri-ruhtinaita vastaan ja kieltäytymään maksamasta keinottelijoille velasta kasvavia korkoja.
Vatikaani oli verorahojensa takia todella peloissaan vallankumousaatteen ja ihmiskuvan uskontopoliittisesta leviämisestä.

Kun Fransiscus kuoli, Vatikaani lähetti 200 pappia paikalle omimaan Fransiscuksen liikkeen. Uskonnollisella höpötyksellä, pyhimyshössötyksellä ja uhkailulla tuhottiin kansanliike tehokkaasti ja sen aito ihmiskeskeinen ja poliittinen luonne Jeesuksen eettisten opetusten jalanjäljissä hävitettiin katolisten muistista sumuttamalla eläintenrakastaja-Fransiscuksesta pikapyhimys.

Fransiscus oli ensimmäinen protestantti mutta hänen muistonsa korruptoitiin ja sensuroitiin tehokkaasti Vatikaanin uskonto-kitschillä.


Suomalaisten urhoollisuus ja sen aikaansaama valheiden suma on ollut kokoomus-oikeistolaisten tärkein vedätyskeino jo alistumisessa alistavaan ja "tavallisia" yksilöitä epäpolitisoivaan/alistavaan YYA-propagandanäytelmään Neuvostoliiton ylimmäksi ystäväksi - ja saman aikaan Kekkonen osti pisteitä CIA:lta ja Natolta tekemällä räikeästi ylistämänsä suuren sopimuksen vastaista sotilasyhteistyötä ja tuottamalla valtavan määrän tiedustelutietoa länteen. SDP:n eliitti meni myös samaan korruptioon, ihan puhtaasti rahalla.

YYA-konsensus ja sen mittava sensuuritoiminta oli vain eliitin ja suurteollisuuden keino omistaa politiikka itsellään. Lamauttaa demokratian pääperiaatteet. Despootista puhuttiin maan isänä ja virkamiehistä tehtiin hovin koskematonta eliittiä (kunhan junttasivat kykloopin yksisilämistä valtaa turvallisuuden ehtona). Kuten nyt.

Samalla eetoksella Lipponen, joka myös oli aikoinaan käyttämässä CIA:n rahoja ja tiesi eliitin etuaseman eliittikeskeisessä politiikassa, vaati suomalaisia luopumaan "kansallisesta itsekkyydestä" vallankeskittämisen "EU-projektissa", EU:n pankkien, EU-virkamiesten, suuryritysten kontrolloimattomuuden ja NATO:n ensimmäisen sodan aloittamiseksi hyväksi.

Eliitti osaa vaatia ja kansa nöyrtyä.

Valta osaa vain keskittyä ilman vastavoimaa ja demokraattista vallan hajauttamista.

Suomalaisten tottumus valheiden politiikkaan ja YYA-sensuuriin ajoi suomalaiset myös EU-hysteriaan Helsingin Sanomien halvan EU-ruuan ja helpon matkustelun junttikampanjalla.

Kansa, joka ei ymmärrä aitoa historiaa, ei voi ymmärtää nykypolitiikan tusttekijöitä.
Että ilman eurorahaa olisimme tuhoutuneet kehitysmaaksi ja pois "Euroopasta" mentaalisesti. Aivan kuin mentaalisuus ja kulttuurivaihto ei olisi onnistunut ilman pankkeja ja suuryritysten tilintarkastusvilppien ja  verovilppien helpottamista.

Ruotsi on kuivilla omalla valuutalla, harkitsevan itsenäisyyden, nimenomaan aidon riippumattomuuden ja puolueettomuuden takia, jotka meillä ovat olleet vain lyömäsanoja orjuuttamisen mahdollistamiseksi. Eettisesti kyyninen ja opportunistinen yhteistyö natsi-Saksan kanssa toi huikean vaurauden Ruotsiin mutta samalla pelästytti ruotsalaiset moraalisesti pohtimaan oman itsenäisyyden todellisia perusteita. Ruotsin poliitikot muovautuivat rohkeiksi eettisiksi puhujuksi maailmanpolitiikan näyttämöllä.

Jotain aivan päinvastaista kuin Suomen korruptoituneessa maan tapa -kabinettipolitiikassa.

Eli kokoomus onnistui myymään EU-"itsenäisyys"-ajatuksella taas pankkiirien ja kenraalien etuja teollisuudelle alistetusta ja raiskattavasta Suomesta kuten ennen talvisotaa saksalaismielisellä ja Hitleriltä maailmanvalloitusta odottavalla politiikalla sodan puolesta itä-diplomatiaa, aitoa itsenäistä valintaa ja geopolitiikkaa vastaan.

Miten se olikaan se lause, mitä oppilaille on jankattu rationaalisesta ytimestämme?
"Tosiasioiden tunnustaminen on..."

Ja valheet ovat tuhon alku.
Itsepetoksen tae. Eliitin voima. Kulissien perusta.


PS. Historiallinen lisäpala
Ruotsin vauraasta taustasta kokonaiskuvan suhteuttamiseksi:

Historiallisestihan Ruotsi päätti valloittaa ison osan Eurooppaa 30-vuotisen sodan aikana. Surkean pohjoismaisen historianopetuksen takia tämä esi-fasistinen unelmaprojekti ja teurastus toteutettiin enimmäkseen suomalaisilla kaapatuilla nuorilla miehillä. Ilman suomalaisten sotilaiden traumatisoimista nykyisen Saksan alueilla ja Suomen luonnonvarojen verottamista Ruotsin vaurastumisen todellinen startti  ei olisi mitenkään onnistunut ja Ruotsi voisi olla jo pyyhkiytynyt Euroopan kartalta Tanskan tms osaksi ja Suomi olisi voinut irtaantua paljon aikaisemmin aivan erilaiseksi valtioksi.
PS II


Kulttuurivinkki:

DVDllä ja BluRayllä Apinatytöt, loistava elokuva identiteetin etsimisen konflikteista ja sosiaalisesta sodasta oman vaikutusvallan testaamisessa.

Ei kommentteja: