tiistaina, marraskuuta 15, 2011

Berlusconi, Katainen ja perussuomalaiset

Miten on mahdollista, että hyvinvointiin ja verojen korotukseen valmiit suomalaiset hyväksyvät kokoomuksen luomat yleiset linjauksen yhteiskunnan alasajosta?

Mielenkiintoista tässä kaavassa on kuitenkin perussuomalaisten piilo-oikeistolaisuus ja sen osuus kokoomuksen saamasta piilotuesta ”näkymättömänä paineena”.

Soini on selvästi halveksivilla sanankäänteillä luistanut kaikki yhteistyömahdollisuudet vasemmiston kanssa.

Aivan kuin talouskriisi ei olisi kokoomuksen symppaamien oligarkia- ja plutokratia-harvainvaltaideologioiden, valvonnasta vapautetun suurpääomaideologian komppamisen, pörssipelin, propagandan ja valintojen seuraamusta.

He symppaavat epäsuorasti ja kohteliaasti kokoomusta, koska perussuomalaisille tärkeintä ei ole tasa-arvo vaan mielikuvat kapitalistisesta "onnistumisen mahdollisuudesta" eli päästä isojen poikien, porvarien, ystäväksi aattellisesti tai "ahkeruudella", kansankapitalistisesti.

Perussuomalaiset eivät aja veroprogressiota takaisin 1990-vuoden tasolle, vaikka rikkaampi osa Suomesta on nyt huomattavasti vauraampi kuin 1990,  vaan käytännössä perussuomalaiset ovat eliitin jahtikoiria, joiden pilkka ja huumorintajua kohdistuu vasemmistoon ja vihreisiin. PS hyväksyy kaikki kokoomuksen alasajoperiaatteet ja lisää siihen vain ankaruutta ja ilkkaa kulttuuria ja moninaisuutta kohtaan.

Kokoomus on tosiaan ovelasti esittänyt vihjaillen perussuomalaisia sivistymättömänä hunnilaumana, siis vaihtoehtona ”perinteisen sivistyneelle” pääomaoikeistolle.

Olen samaa mieltä, että kokoomus ottaa nyt kaiken mahdollisen loan irti ja mäiskivät taktisesti perussuomalaisia sivulauseissa tuhahdellen, korostaakseen omaa aatelista ominaisuuttaan "järkivaihtoehtona" ja nimenomaan nyt pankki- ja pörssikriisin paljastuessa ja kokoomuksen ihanteiden ja ystävien aiheuttamien suurkatastrofien ja talousvalheiden tullessa esille.

Mutta silti perussuomalaiset ovat kuin kokoomuksen sylikoiria, jotka jakavat samat kokoomuksen perinteiset äärioikeistolaiset ja nationalistiset unelmat suojeluskuntien mahtavista ja miehekkäistä veritöistä vasemmistoa vastaan Jumalan puolesta. Armeijahan on historiallisesti täysin suojeluskuntalaisten muokkaama systeemi ja sen kautta suomalaisten miesten brutalisointi armeijassa.

Kummallakin puolueella on uskonnollinen näkemys oikeiston ja rikkaiden etuoikeuksista sekä tasa-arvon kauheuksista Suuren Hierarkian jalkojen juuressa. Oikeistolla on sokea kalvinistinen usko rahan merkitykseen kohtalona ja Jumalan siunauksena.

Euroopan Mannerheim, Berlusconi on ollut niin  Kataisen kuin perussuomalaisten suuri ystävä ja ilon aihe.
Perussuomalaiset ovat jopa verbaalisesti aivan samaa kulttuuria jakamassa vedättäjä Berlusconin kanssa. Berlusconi on rahoittanut laajan äärioikeistolaisen kerhoverkoston italiaan, jotka jakavat perussuomalaisten kanssa aivan samat erilaisuuden demonisointitaktiikat.
( Silvio erosi pääministerin pallilta mutta nyt hänen vaikutuksensa äärioikeistolaisten haamujärjestöjen kautta vasta alkaakin sisäpolitiikassa uudella strategialla )
Kokoomus on koko olemassaolonsa ajan ylistänyt sotarikollisia kunnallisissa juhlissaan kunniapaikoilla, niin suomalaisia SS-miehiä (1200 kpl) kuin sisällissodan joukkomurhien teurastajia että siitä vaan kokoomuslaiset puhumaan sitten rasismista ja tolkusta sivistyksen edustajina. Tätä ei saa unohtaa. Kokoomus on hellinyt ja ylläpitänyt äärioikeistolaista perintöä lukemattomin korusanoin mutta harvoja niistä on dokumentoitu nyt toistettavaksi ja nuorille näytettäväksi.

Kokoomus on vain kätkeytynyt äärioikeistolaisesta tunnusmerkistöstä ja julkeasta verbaalisesta ilonpidosta laskelmoivan taktisesti matkiessaan "sopivasti" yleistä mielipidettä verbaalisissa linjauksissaan hyvinvoinnin kasvaessa sosiaalidemokraattien veroprogressio-periaatteiden mukaisesti ja kansa on uskonut sokeasti kokoomuksen olevan tämän saman hyvinvointiperiaatteen mukainen ja sosiaalidemokraattinen mainostoimistojen kiillottamassa "kehittyneessä porvariaatteessaan" ja siksi vain mielikuvan tähden tavaliset suomalaiset ja muut puoluteen kontallaan ovat antaneet "huolestuneita talouspuheita" suoltavan kokoomuksen ajaa alas hyvinvointia ja terveydenhuoltoa julmalla kädellä.
Kokoomuksen politiikka on piilo-oikeistolaisten poliitikkojen eli eliitin (kuten Mauri Pekkarinen, Lipponen, Vanhanen) avustuksella kuitenkin harrastanut härskiä  kulttuuridarwinsimia eli luonut rahan rasismia ja yhteiskuntaluokkien eroa vastoin perustuslain valtion velvoitteita vastaan.
Kokoomus on jankanut hyvinvointisanaa vaikka on puhunut julmasta kilpailusta ja yhteiskuntakuilun tylystä rakentamisesta varakkaiden verotuksen helpottamisessa. Perussuomalaisten äärioikeistolainen into julmuudesta sanaleikkeinä ja myös valtion & koulutuksen purkamisessa ja "verojen järkevässä keventämisessä" on aivan samaa sävellajia mutta he käyttävät peittelemättömästi kansanomaisen kielenkäytön nationalistia  unelmia "rehellisestä uhosta".

Kumpikin haluaa tuhota hyvinvoinnin ja koulutuksen.

On todella kummallista kuinka kokoomus on saanut tuhota kaikki hyvinvointiyhteiskunnan peruspilrit vaikka gallupeissa kansa on todella merkittävästi kannattanut hyvinvointiyhteiskuntaa.

Muiden puolueiden eliitti on vain yksinkertaisesti korruptoitunut eduskunnan hiillostus- ja rahapiireissä ajattelemaan omaa virkansa tuomaa hurjaa elintasoa ja torjumaan pahoinvoivan Suomen mielikuvia.

Olisi hyvin yksinkertainen keino palauttaa hyvinvointiyhteiskunta: 90-luvun verotusperiaatteet takaisin 100% ja Ruotsin matkimisen aloittaminen vaikkapa eurosta eroamalla.

Aikaa on nyt vain kovin vähän vallankumoukselle tulojen tasaamiseksi ja valtion tasaavan toimintaperiaatteen palauttamiseksi.

Suomalaisuus ja rehti samanarvoisuusperiaate mies miehenä on vain sosiaalidemokraattisen työväenliikkeen ansiota. Lakkotaistelut 70-luvulla (yli 1000) olivat oli sotaa tasa-arvosta todellisella tasolla, veroprogressiona ja kaikkien palkkojen lähentymisestä keskiarvoon. Resurssien rehdistä jakamisesta.

Kokoomuksen edeltäjät ovat kaikin voimin yrittäneet pitää Suomea keskiajalla jonne nyt tuplaoikeisto eli KOK ja PS ovat meitä linkoamassa. Kouluissa ei opeteta todellista Suomen historiaa ja vasemmiston humaania urakkaa tavallisen kansalaisen puolesta 100 vuoden aikana kokoomuksen virkamiesten VKTS-salaliiton takia.

Sisällissodan jälkeen opettajiksi pääsi vain äärioikeiston eli suojeluskunnan hyväksymiä opettajia - tästä seuraamuksena äärimmäisen oikeistolainen opettajien AKAVA, joka on mm. pitänyt suomalaisten opettajien palkkatason 40-50% huonompana kuin muissa pohjoismaissa.

Isän isäni oli suojeluskunnan pyöveli U.Kekkosen kanssa ja näki tärkeäksi jatkaa aatettaan opettajana, jotta Suomi saataisiin aattellisesti kontrolliin nöyränä kirkkokansana. Suur-Suomi-"opetus" oli kiihkeää myös koulissa ja mentaalisena pakkomielteenä tärkein syy itsetuhoisaan diplomatian hylkäämiseen ja talvisodan valintaan Hitlerin sen ajan EU-projektin osana, Saksan rinnalla. Suomalainen porvarieliitti ei voinut kuvitellakaan, että Hitler oli paperilla hylännyt "veljesrotunsa" Neuvostoliitolle. Se takia Neuvostoliitolla ei aluksi ollut mitään tarveta hyökätä Suomeen poliittisesti volatiilina aikakautena ellei suomalainen äärioikeiston perintö olisi ollut ulkopolitiikan uhon ja sokean saksalaismielisyyden takana.

Suomalaiset ovat nyt poliittisesti halvaantuneita ja kyvyttömiä katsomaan omaa historiaansa, koska meidät on opetettu näkemään hysteerisessä konsensusajattelussa vain turvamielikuviin sidottu ”virallinen linja” eikä aitoja vastakkainasetteluja, kuten politiikassa tulisi nähdä. Primaarit, ensisijaiset asiat ja arvot ensin.  Arvot arvoina ja ideologiat perusteltuina.   VKTS :

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/nain-saatio-voi-ostaa-vaikutusval...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Tuttuja+politiikkoja+toimi+porvarien+...

http://tuntiopettajat.blogspot.com/2010/10/hs-vapaan-koulutuksen-tukisaa...

http://www.kasvatus-ja-aika.fi/dokumentit/suutarinen_1306081802.pdf


Vastakkainasettelujen piilottamista ja suomalaisten sukimista oikeistolaiseen hysteriaan "vaurastumisen mahdollisuuksista" alasajetussa yhteiskunnassa.Ei kommentteja: