keskiviikkona, syyskuuta 02, 2009

Vain mies voi olla feministi

Viisaus on aina suhteellisuudentajua.

Kovan linjan nais-feministeillä ei ole suhteellisuudentajua. Vain idealismia ja fantasioita naisen rajoittamattomasta määräysvallasta todellisen naiseuden takeena.

Suomalainen mies on aarre, jonka moni nainen Helsingissä löytää vain seurusteltuaan kiihkeästi ensin ihanan eteläisen machomiehen kanssa. Feminismi on mahdollisuuksien ymmärtämistä ja mikään mies maailmassa ei ymmärrä naisen mahdollisuuksia paremmin kuin suomalainen mies.

One Giant Leap
- Mitä todellinen rakkaus on?

YLE Areena video, poistuu torstai-iltana

"Romanttiset uskomukset ovat tuottaneet paljon harmia.
Toiselta ihmiseltä odotetaan, että hän tekisi minusta onnellisen.
No way. Kukaan ei pysty siihen." - psykiatri Olga Silverstein, One Giant LeapOn mielenkiintoista, että eri ryhmien ja järjestöjen jalot ja humaanit periaatejulistekset feminismistä eivät sinänsä sisällä tai tuota ollenkaan edellytyksiä kovan linjan feministien lausahduksille. On periaatteet ja sitten on poliittiset sotahuudot feminismin ainutkertaisuudesta.

Mihin hyvinvoivat, etuoikeutetut naiset tarvitsevat Suomessa sotahuutoja?

Patriarkaalinen historia on traumaattista mutta nuorilla, valtaa, ennennäkemätöntä vapautta ja yltäkylläisyyttä nauttineilla feministeillä ei ole yksinkertaisesti oikeutta samaistua riistettyihin naisiin ja tuntea suoraa emotionaalista transferenssia riistettyihin naisiin. Se on vain teatraalista ylimielisyyttä, fantasioitua itsesääliä ja viattomiin suomalaisiin miehiin kohdistettua perusteetonta vihaa omien suhteettomien etuoikeuksien puolesta.

Samaistumista uhreihin ei voi käyttää aseena omien etuoikeuksien loputtomaan ajamiseen.

Nuorilla feministeillä on outo taipumus syyllistää nimenomaan itsensä ikäisiä miehiä sosiaalisella painostuksella - mutta jättää suora palaute tekemättä iäkkäämmille ja valtaa omaaville alfauroksille, "isähahmoille".

Myös nuoret miehet ovat perinteisten patriarkaalisten psykopaatti-alfaurosten uhreja siinä missä koko kulttuurimme on ollut.

Miehet joutuvat kokemaan paljon enemmän väkivaltaa tässä Suomen maassa, jo äidin ja isän nyrkistä suomalaisessa kasvatuksessa kuin tytöt.

.

Ei kommentteja: