sunnuntaina, lokakuuta 01, 2017

Vasemmistoliitto pitää Suomen sodassa - valevasemmisto


Niin kauan kuin "vasemmistoliitto" kannattaa naton ja Saksan pankkiirien tuhokapitalistista EU:ta, nato-eu-liittovaltio -diktatuurin rakentamista, niin vasemmistoliittolaisten toiminta mielenosoituksissa on naurettava vitsi, brutaali vedätys, nuorten harhauttamista fasistiseen militarismiin ja pankkiirien 200 -vuotiseen fasismiin, dollari-imperialismiin.

Massamedia haastattelee vain valevasemmistolaisia, euro-natolle alistuneita vasemmistoliittolaisia palkkiona eu-huoruudesta ja vasemmiston tuhoamisesta kapitalisteille uskollisina urahuorina.

"Vasemmistoliitto" on oikeistolle ihana valevasemmisto sillä näin luodaan vale-oppositio ja ihmiset ovat aivan sekaisin siitä mitä aito humanistinen vasemmisto on, mitä eliitin ja pankkiirien pörssi-kapitlaismin vastustaminen on. Pohoismaisen mallin ehtojen sekoittaminen on ollut tehokassta valtamediassa ja CIA:n luoma "vasemmistoliitto" on ollut tehokas apu sekoittamaan ihmisten ymmärryksen mitä opposition ja humanismin täytyy olla.

Eurooppalaisten arvojen kuolemanpartiot - Suomi mukana m. ISAF-hyökkäyssodassa, myös englantilaisten kenraaleille suomalaiset alisteisina salaisissa iskuissa YK-sopimusten vastaisesti: sotaa. Suomi useissa sodissa sotimassa dollarisotia, öljysotia, uraanisotia


An SAS soldier has sensationally lifted the lid on the elite regiment’s controversial shoot-to-kill policy in Afghanistan – the subject of a multi-million pound…

MAKEWARSHISTORY.CO.UK


 " Eläkkeelle jääneet UNPROFORin eräät totuutta rakastavat kenraalit ovat julkaisseet muistelmansa kuten portugalilainen Martins Branco. Hän toimi UNPROFORIN varajohtajana Zagrebissa 1994 - 1996. Jo varhain hän kyseenalaisti Srebrenica-myytin, mutta viimein eläkkeelle jäätyään hän kirjoitti muistelmansa.
Srebrenica-myytti rakennettiin jo ennen kuin tiedettiin mitä kaupungissa oli tapahtunut Bosnian serbi-armeijan laskeutuessa kukkuloilta kaupunkiin kohtaamatta käytännössä minkäänlaista vastarintaa kalifaattia rakentavan muslimiarmeijan taholta. Yhdysvallat tarvitsi huomion kiinnittämistä pois omien kenraaliensa kouluttamasta kroaattiarmeijasta, joka pari viikkoa myöhemmin ajoi 250.000 serbiä pommitusten ja tykkitulen saattelemana Kroatian alueella olevalta kotiseudultaan.
List of British instructors, training Ukrainian military Date of publication: 24 07 2017, 19:49 A few days ago, indignant residents of Nikolaev sent a number of reports on the outrage of foreign military men in the city to the hotline of the…
EN.NEWS-FRONT.INFO
by SHAMUS COOKE
COUNTERPUNCH.ORG

The West’s protestations about human rights sound hollow when one looks at Yemen where the U.S. and U.K. place profits from arms sales to Saudi Arabia over the carnage those weapons are inflicting.
MINTPRESSNEWS.COM

      "Euroopan hybridiuhkien osaamiskeskus sai uusia jäsenmaita"
  Valtioneuvoston viestintäosasto 14.7.2017 12.48
 | Julkaistu suomeksi 14.7.2017 klo 12.50

    Tiedote 344/2017

Espanja, Norja ja Viro ovat allekirjoittaneet tänään Helsingissä hybridiosaamiskeskuksen ("the European Centre of Excellence for Countering Hybrid Threats") perustamisasiakirjan. Huhtikuussa 2017 perustamisasiakirjan allekirjoittivat jo Suomi, Ruotsi, Iso-Britannia, Latvia, Liettua, Puola, Ranska, Saksa ja Yhdysvallat. Keskuksen jäsenyyttä voivat jatkossa hakea myös muut EU:n ja Naton jäsenvaltiot.

Laki Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksesta (HE 59/2017 vp) tuli voimaan 1.7.2017. Suomi toimii keskuksen isäntämaana. Keskuksen toiminta tukee hallituksen tavoitetta vahvistaa kokonaisturvallisuusajattelua kansallisesti, EU:ssa ja kansainvälisessä yhteistyössä. Keskeisenä tavoitteena on lisätä tietoisuutta hybridiuhkista ja yhteiskuntien haavoittuvuuksista, joita voidaan hyödyntää hybridioperaatioissa.

Osaamiskeskuksen käynnistysvaihe on alkanut ja sen on määrä saavuttaa operatiivinen toimintavalmius vuoden 2018 alku puolella. Keskus sijaitsee Helsingissä ja toimii osallistujamaiden asiantuntijaverkostona.
Eurooppalainen hybridiuhkien osaamiskeskus perustettiin Helsinkiin (tiedote 11.4.)
Lisätietoja: johtaja Matti Saarelainen, p. 0295160451, Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus

--

Uhkana ei tässä nähdä suurinta, amerikkalaista korruptiota ja CIA:n toimintaa Helsingissä.

The introduction of the Republican legislation to “repeal and replace” Obamacare is no more than latest scrimmage in the ongoing one-sided war against the poor and working class. The “Affordable Ca…
COUNTERPUNCH.ORGAmerikan psyyken vaurio, paranoidinen kapitalismi, viholliskuvien keinotekoinen tarve:

When Cold War philosophy tied rational choice theory to scientific method, it embedded the free-market mindset in US society
AEON.CO|BY AEON 


Brexit affords the British left a historic opportunity for a decisive break with EU market liberalism.
NEWSTATESMAN.COM

In Defense of Communism- against capitalist exploitation and imperialist barbarity, for a socialist future.
COMMUNISMGR.BLOGSPOT.COM

#vasemmisto #demarit #kapitalismi #demokratia #yleislakko #luokkasota #lama #sote #yhteiskuntasopimus #hsfi #yleuutisetEi kommentteja: