lauantaina, toukokuuta 06, 2017

Kallis Helsinki, Valtuusto rikkaiden puolella - Asuntotuotannon keinottelukapitalismiKorruptio, korruptio ja korruptio. Salaiset sopimukset. It's so simple. Salaliitot.


Helsingin valtuuston enemmistö ei hyväksynyt kaupunginhallituksen esitystä, jossa torjuttiin ehdotukseni pormestarien ja toimialajohtajien kalenterien julkistamisesta siltä osin, mitä yrityksiä, järjestöjä tai vastaavia tahoja he tapaavat kaupungin toiminnan suunnittelussa, päätöksenteossa ja päätösten toimeenpanossa. Asia palautettiin äänin 40 - 34 uudelleen valmisteltavaksi niin, että selvitetään mahdollisuus ottaa käyttöön julkinen kalenteri tällaisista tapaamisista samaan tapaan kuin jopa EU-komissiossa.

kaupunginjohtajien ja keskeisessä asemassa olevien viranhaltijoiden virka-asioissa tapahtuvien…
YRJOHAKANEN.FI
Kiinteistöpolitiikka, kaiken A ja O.
Korruption ABC.

Viheroikeiston ja valevasemmiston urputus edullisesta asumisesta on täynnä valheita kapitalistien rikastamiseksi. Pelkkiä valheita porvarisumutuksen ja keskivarakkaiden suhteettoman lainatuen jatkamiseksi vihreille jupeille > joka kohottaa asuntojen hintoja!

Valtio ja iso kaupunki tiukkana säännöstelijänä on ainoa tapa kehittää yhteiskuntaa ja lopettaa jumalaton keinottelu kiinteistöillä.  Elintason nostaminen on hyvinvointia, ympäristö ja aktiviteetit ovat yhteiskunnan tehtävä.
  
    On vain 5 keinoa: 

  •  Kaupunki itse rakentaa palkaten ja kouluttaen työntekijöitä, oikeistovirkamiehet ovat jemmanneet ja piilottaneet miljardeja euroja - Helsinki on rikas ja saa helposti rahaa; ulkomaiset työläiset on heitettävä pois sillä heidän surkean laadun rakentaminen näkyy homehelvetteinä, suomalaiset on työllisettävä endin ja hyvillä palkoilla - koko ekonomia hyötyy. 
  • Kaupunki sakottaa ja pakkolunastaa käyttämättömiä "sijoitus"- ja liikekiinteistöjä kuten kaikki suurkaupungit (2,5 milj neliömetriä TYHJÄNÄ ja valekäytössä Hki;  sijoitusomistajien parin päivän per kk asuminen muuten tyhjissä sijoituskiinteistöisä helsingissä kielletään -- vuokratasoa todella pakotetaan 40% alas kilpailulla ja vauhdilla),
  • Tiukka Vuokrakatto matalan laadun murjukiinteistöille,
  • Pilvenpiirtäjiä +350 metrin, omavaraisia sähkön ja lämmöntuotannolta (auringon varaus vesisiliöihin ja riippuvia puutarhoja seinille parvekkeilla) -- suur-Helsingissä on niin kauheita suunnittelemattomia rumia elementtiasuinalueita että pilvenpiirtäjät olisivat vain kaunis ratkaisu
  • Kaupunki takaa itserakennettuja kerrostaloja osittain, tekee selkeitä interaktiivisia rakennusohjeita ammattilaisten, muovi ja liima kielletään sisätilamyrkkyjen poistamiseksi, hamppu kunniaan


+  Maahanmuuttajat ajetaan muualle Suomeen kokemaan kaikin mokomin etsimäänsä "turvaa", Suomessa on pirusti tyhjiä asuntoja eikä asuntopulakatastrofi Helsingin ym tehtävä ole antaa vaativien maahanmuuttajien määrätä missä asuvat. 


Vihreiden metrokusetus - rkp-kokoomuksen hyvävelikulttuurin suuri menestys
???
#kuntavaalit #helsinki #vihreät #vasemmisto #demarit #demarinuoret #vasemmistonuoret #asuminen #kiinteistöpolitiikka #nuoriso #verotus #politiikka #Espoo #vantaa #valtuusto

Ei kommentteja: