tiistaina, maaliskuuta 31, 2020

Meille on valehdeltu "pandemiasta" - korona-tilanne


Päätoimittajat ja poliitikot ovat tahallaan valehdelleet pandemiasta: levinneisyys on ollut koko ajan äärimmäisen hidasta ja kuolleisuus hyvin alhaista eikä ole oikeuttanut missään vaiheessa "pandemia"-nimikkeeseen - kun saasteisilla alueilla Kiinassa ja italiassa on vanhoja sairaita ihmisiä kuollut.

WHO tahallisesti poisti kuolleisuuslukuehdot 3-vuotta sitten "pandemia"-käsitteestä jotta siitä saadaan poliittinen ase kuten Rockefeller-säätiö on avoimesti opastanut valtioita demokratian purkamista varten ja militaristista kapitalismia laajentaen. Vain Eliitin talousideologia on romahtanut tämän tautipropagandan taustasyynä, taas eliitin kapitalistista hierarkiaa ja mielivaltaa tuetaan verorahoilla kun keinottelun pörssi-ideologia on romahtanut.

Virkamiehet ovat yrittäneet nyt levittää tavallista virusta kaikin keinoin - mitään varautumista ei ole ollut mm suojamaskivarastoja ei ole ollut. Luuletko että tämä on vahinko "terveyden ammattilaisilta", poikkeustila-ammattilaisilta? Luuletko ettei tämä ole valinta?

Rahaa poltetaan samalla uusiin oikeistolaisiin propagandavirastoihin huoletta, kuten perustuslain vastainen Mediapooli ja Hybridisotakeskukset ulkopolitiikkaa eduskunnan ohi tekemässä, joilla levitetään CIA-geopoliittista vihaa Venäjää vastaan kauppasotaa jatkaen jotta CIA NATOn laaja vihamielinen toiminta Suomen armeijassa voidaan perustella ja 100 miljardin asevarustelua hyökkäysaseisiin  - perustuslain ja rauhansopimuksien vastaisesti.
 
   Olet eliitin hybridisodan uhri.

Tämä on sisällissotaa sinua vastaan. Joka hetki eikä vale-poikkeustilan perustajia ja ajajia näköjään kansa laita eroamaan. Eliitti on ominut politiikan: kansa suostuu siihen että eliitti hoitaa vallan ja kansa saa mediassa vain poliittista "viihdettä" ja propagandaa.
 
  Janne Pohjala  

" Minulle on edelleen mysteeri, miksi 200 000 kuollutta Euroopassa 2016-2017 ei vaatinut maiden sulkemista talouksien alas ajamista, mutta 2020 vaatii? Minä en toki ole aiheen ammattilainen, mutta myös ammatilainen ihmettelee samaa.  Ja: 
THL:n infektiotautien torjunta ja rokotukset -yksikön ylilääkäri Hanna Nohynek:
"Nohynek pitää jonkin verran kummallisena sitä, ettei influenssakausille tyypillinen ylikuolleisuus ole tänä vuonna noussut vielä lainkaan. ”Ikään kuin A-virus olisi tehnyt tilaa koronalle. Mutta mahdollisesti syynä on ollut poikkeuksellisen lievä talvi”, Nohynek sanoo." 



Kuolleisuustilasto Eurooppa - vertaileva visuaalinen tilastokäyrä:


Ei mitään piikkiä kuolleisuudessa nyt



Media sensuroi kaikki kymmenet huippututkijat jotka eivät nojaudu korruptioon

A Swiss Doctor on Covid-19
SWPRS.ORG
A Swiss Doctor on Covid-19




  b)

Ruotsi ei uskaltanut nyt toteuttaa Rockefellerien ja Bilderberg-salaliiton vaatimaa yhteiskunnan diktatuuri-ajoa - rajoituksia paljon vähemmän, kouluihin saa mennä ym.

Ehkä Ruotsin ghetot ovat yksi syy, eivät kuitenkaan tottele mitään rajoituksia ja se omisi paljastunut muulle yhteiskunnalle liian selvästi tiukoissa rajoituksissa. Ruotsi on luonut äärimmäisen pehmeän fasismin illuusioyhteiskunnan, pidemmälle kuin Suomi. Siksi se ei voinut ottaa nyt hysteria-askelia kuten Suomessa valevasemmiston nukkehallitus oikeiston ohjaamana otti. Ruotsin eliitti oikeasti pelkää lukutaidottomien mad max reaktiota.



     Lue:
  •   Asiantuntijat eivät hyväksy propagandaa ja vääriä kuolleisuusuhkalukuja - 10 experttiä lisää julkisuuteen 





   Ei eroa 2018 - kuolinmäärät voivat 2020 jäädä pienemmiksi 

   Tilasto 2018:


Laajasti tulkittuna - kuten nyt tehdään viruksen kanssa kroonikkojen kuollessa - 2018 kuoli 1500 ihmistä Suomessa influenssaviruksen kanssa - vain 100 viruksen kanssa kuollutta sai tehohoitoa, muiden annettiin kuolla ilman tehohoitoa. Brutaalisti.

Luuletteko ettei normaalisti anneta potilaiden vain kuolla flunssaan ja leimataan mm sydänpussitulehduksena?

Kuinka moni yhä luulee tosiaan elävänsä pohjoismaisen mallin Suomessa? Nyt tänä vuonna kaikki "tapaukset" eli kuolevat vanhat monitautiset ihmiset käytetään kapitalistisen hybridisodankäynnin propagandaan kun tavallisesti on hurja sensuuri influenssakuolemien suhteen! Arvioisin että normaalisti 30000 sairasta suomalaista kuolee vuosittain viruksen liipaisemana.



Janne Pohjala II 
"Kun kaikki jauhavat siitä että Ruotsi pitää muista poikkeavaa linjaa viruksen suhteen, niin minä toivon että pitävät linjansa. Näin saadaan validi vertailukohta sillä miten eri vaihtoehdot toimivat. Samalla voidaan verrata 2017-2018 influenssaa Ruotsissa koronaa vastaan voi verrata tästä raportista, johon linkki alla. 
2017-2018 Ruotsissa kuoli influenssaan 1021 ihmistä 30 päivää siitä kun näiltä oli todettu influenssa. 93% kuolleista oli 65 vuotta tai iäkkäämpiä.

Eli kun kuukauden sisään on Ruotsissa kuollut tuhat virukseen ja todettuja tapauksia on 20 000 on tauti vastaava kuin influessa.  Jos 2000 ja 40 000, se on 2x ja niin edelleen. 
* Linkki Ruotsin online -seurantaan, josta voitte käydä katsomassa päivittyvää tietoa. Nyt on kuollut 146/1021 eli 14% siitä mitä kuoli 2017-2018 influessaan.
Raportti:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/pubrea…/…/download/54559Seuranta:
https://fohm.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html…



Ruotsi
ei uskaltanut toteuttaa Rockefellerien vaatimaa diktatuuri-ajoa tässä korona-propagandassa.

Ehkä Ruotsin ghetot ovat yksi syy, eivät kuitenkaan tottele mitään rajoituksia ja se omisi paljastunut muulle yhteiskunnalle liian selvästi tiukoissa rajoituksissa. Ruotsissa eliitin valta on äärimmäisen "pehmeä fasismi" jossa kaikki brutaali rahaeliitin valta ja halpatyövoiman maahantuonti on piilotettu feminismin taakse.




Koko ajan propagandaa täytyy vetää takaisin ja lukuja alas massamedian saatu läpi sotatilan ja valetieteen Suomeen eliitin ohjauksessa.

Tämä on ollut yhteiskuntaterroria ja valetiedettä paniikki aseena. Herääkö kansa poliittiseen terroriin jolla on taas saatu verorahoja siirrettyä pörssifirmoille sekä tuhottua suurfirmojen kilpailijoita, yksityisyrittäjiä?


Koronaviruksen kuolleisuusaste on aiemmin arvioitua alhaisempi, kertoo tuore tutkimus.




"Pelkopornolla kansa on siis koukutettu seuraamaan katastrofeja turvalliselta etäisyydeltä, ja kun paska osuu tuulettimeen, voidaan pelko muuttaa täydeksi paniikiksi. Tästä tulikin jotenkin mieleen vessapaperin hamstraus…
Paniikissa juokseva kansa tarvitsee siis ohjeita ja suojelijoita. Ohjeita tulee televisiosta, auktoriteetin kertomana, mutta auktoriteettikaan ei kykene korjaamaan vääriä mielipiteitä aivan kaikkialla. Siksi valveutunut ja hyvin indoktrinoitu kansa kutsuu paikalle oman sisäisen agentti Smithin"    - Jukka Ojala:
  

Jukka Ojala
n näkökulma poikkeuksellisiin aikoihimme - Vastavalkea.fi


VASTAVALKEA.FI
Kansalaisia suojellaan kyseenalaistamisen tartunnalta.




       Ei mikään pandemia








Ruotsi on luonut äärimmäisen pehmeän fasismin illuusioyhteiskunnan, pidemmälle kuin Suomi. Siksi se ei voinut ottaa nyt hysteria-askelia kuten Suomessa valevasemmiston nukkehallitus oikeiston ohjaamana otti.


Ruotsin terveysviraston johtaja: Sisälle lukitseminen on muiden maiden ihmiskoe – ei Ruotsin linja





 Vielä askel kohti läntisen eliitin pimeyttä ja uutta fasismia?


" Vuonna 2016 World Economic Forumissa esiteltiin uusi tulevaisuuden Global Agenda - optogenetiikka.  
Kyseessä on neurotieteellinen innovaatio, jonka avulla voi manipuloida viestejä, jotka neuronit lähettävät toisilleen hyväksikäyttäen valotaajuuksia. Optogenetiikan avulla on eläinkokeissa saatu eläimet hallusinoimaan, unohtamaan perus toimintoja, reagoimaan kuvitteellisiin kosketuksiin ja luotua eläimille täysin uusia toimintamalleja, ja kaikki vain nappia painamalla.
Markkinoilta löytyy led-lamppujärjestelmiä, joissa optogenetiikan soveltuvuus. Britanniasta löytyy jo näitä 5G optogenetiikka led-katuvalo yhdistelmiä.
Optogenetiikasta löytyy myös onnistuneita nestekidenäyttösovelluksia, jotka mallinnettavissa kaupallisiin puhelin-, tabletti-, tv- ja tietokonenäyttöihin. Tulevaisuudessa siru ei ole välttämätön kontrollin väline kun kaiken voi toteuttaa vain optogenettisten valotaajuuksien avulla käyttöesineissä. 
Tiede-lehden mukaan kyseessä on "Vuosikymmenen läpimurto" ja vuonna 2010 Nature -lehden mukaan "Vuoden tieteellinen menetelmä".  

" World Economic Forum järjesti Bill & Melinda Gates -säätiön kanssa 6 viikkoa ennen koronavirus pandemiaa, koronavirus pandemia harjoituksen, joka on ennustanut kaiken tapahtuneen, kansainvälisestä karanteenista julkkisten sairastumisiin asti, ja jonka avulla saadaan uusi maailman järjestys, 4 teollinen vallankumous, teknokratia ja kontrolliyhteiskunta aikaiseksi. -- Jukka Johannes Paavali Uusitalo

  kts linkit
https://www.weforum.org/agenda/2016/10/what-is-optogenetics/
https://medicalxpress.com/…/2018-04-optogenetics-holographi…
https://www.researchgate.net/…/Whats_the_simplest_and_more_…https://www.thorlabs.com/newgrouppage9.cfm…
https://www.prizmatix.com/…/Optogenetics-LED-Light-Sources-…https://amuzainc.com/teleopto-wireless-optogenetics/





Valta on eliitin ainoa päämäärä, moraali on heille vain haitta.
CIA:lla tekoäly joka varoittaa etukäteen kansan kapinoinnista sekä ohjaa kapianajohtajien jäljittämistä


SOCIABLE.CO
The CIA claims to be able to predict social unrest days before it happens thanks to powerful super computers dubbed Siren Servers by Jaron Lanier.





   PS

Vielä Ruotsin tilanteesta - miten Ruotsin pehmeä fasismi toimii

Ruotsissa on yhä onnistuttu sensuroimaan valtion sitoutuminen natseihin 1932-1945. Ruotsi sitoutui 100% natsien sotaponnisteluihin ja rikkoi kaikkia sitoutumattoman maan ehtoja sodan aikana - kuljetti aseita, natseja junilla, suunnitteli valmisti aseita, rahoitti natsitehtaita, palautti pudonneita natsilentäjiä - yms yms Täydellinen illuusio, vale-Ruotsi myös 30-v sodan fasismin suhteen kansa ei ymmärrä mikä teurastajaluokka Ruotsin eliitti on.





















Epidemia virustartunta levinneisyys suomessa ruotsissa euroopassa maailmassa korona corona thl hallitus marin eduskunta poikkeustila uusimaa eristys sisäministeriö armeija saarto propaganda vltamedia journalismi hs yle fi suomi ruotsi italia saksa trump merkel pörssi yksityisyrittäjät firmat konkurssit.

.

Ei kommentteja: