torstaina, maaliskuuta 05, 2020

Der Spiegel myöntää että Magnitsky-loanheitto on propagandaa Venäjää vastaan - YLE:llä levittäjänä Jessikka Aro

Der Spiegel myöntää nyt että Magnitsky-syyte on propagandaa Venäjää vastaan

 - YLE:llä levittäjänä Jessikka Aro ja muut naton hybridisodankävijät; 



  • Sergei Magnitskyn tarinasta on tullut symboli sille miten "pilliinviheltäjiä" kohdellaan Venäjällä. Kymmenen vuotta hänen kuolemansa jälkeen, ristiriidat väitteissä ja tapahtumissa asettavat kyseenalaiseksi onko Magnitsky sellainen sankari kuin myös länsimainen media on hänestä rakentanut.”
 " Der Spiegel kertoo miten "Magnitsky-keissistä on kaksi versiota".

Ensimmäinen, se tunnetumpi, kelpaisi salalitto-trilleriksi. Sitä versiota on toitotettu tuhansissa lehtijutuissa ja tiedotuslähetyksissä, sekä myös eri kansakuntien parlamentaarisissa kokouksissa. Tässä versiossa mies taisteli kunniakkaasti korruptoitunutta järjestelmää vastaan, ja hänet murhattiin siitä syystä. "USA" mm asetti vuonnna 2012 voimaan ”Magnitsky Act” -lainsäädännön. 
Der Spiegel kysyy muutaman kysymyksen, ennenkuin jatkaa kilometrijuttuaan tapauksen taustoista ja implikaatioista länsimaille. Kuten, että kun selaa tuhansia sivuja Magnitsky-oikeudenkäynnin dokumentteja, joutuu kysymään, murhattiinko Magnitsky salaliitossa?  Onko Browder vain salaliittoteoreetikko jonka väitteitä uskotaan länsimaissa turhan sinisilmäisesti? "  

      lainaus

Uutisia hauskasti ja kiinnostavasti - uutiskimarasta: 
https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2020/01/26/der-spiegel-lainsaadantoa-maailmalla-jo-muuttanut-magnitsky-salaliitto-olikin-osa-venajan-mustamaalaamiskampanjaa/







Lue ajankohtaiset analyysit








Ei kommentteja: