maanantaina, maaliskuuta 30, 2020

Uusimmat päivitykset virus-hysteriaa vastaan 2020 Korona



          Uusimmat päivitykset virus-hysteriaa vastaan - lue joka päivä:

 Hysterian ydin  

 on nyt poliittisesti ohjattu yli-diagnostisointi - normaaleja monisairaita tulkitaan nyt yhden viruksen tappamiksi kuin tv-sarjassa. Te hysterian levittäjät väitätte lisäksi että tämä julkkisvirus olisi levinnyt muka hitaammin kuin kausi-influenssa. Kyllä se on jo levinnyt eikä kuolleisuus ole suuri - Englannissa on annettu korkeimpien terveysasiantuntijoiden lausunto levinneisyydestä ja kausiluonteesta. Te levitätte yksittäistapauksia hysteriana ja media mässäilee poikkeuksellisesti kärsivillä tavanomaisen kausisensuurin kumoten - kun kokonaisluvut ovat aivan normaaleja lukuja. Aikaisemmin ei ole virusta innokkaasti laitettu KAIKEN syyksi kun entinen tupakoitsija tai keuhkokuumeinen kuolee tms.

Epätieteellistä emotivismia hysteriana massamedian ja eliitin ohjelmoinnin nostamana - viruskuolemat ovat jo muutenkin nousseet 4 vuotta, luultavasti elintarvikemyrkkyjen takia, Monsanton kasvimyrkyt! Ei ole mitään pandemiaa numeroina.

On vain eliitti suojaamassa pörssi-ideologian romahdusta karanteenin aiheuttaman kaaoksen taakse. Massamedia röyhkeästi puhuu viruksen pysäyttämisestä kun kyse on joskus etenemisen hidastamisesta, ei pysäyttämisestä. Täysin tarpeetonta ja epätieteellistä yhteiskunnan pysäyttämiseksi muuta kuin poliittiseksi ideologisen talouskaaoksen naamioimiseksi terveysongelmaksi eli ideologia yritetään pelastaa virushurmoksella.

Hysteria eliitin hybridiaseena totaalivallan vaiheena.

 

10 MORE Experts Criticising the Coronavirus Panic





       Ei mikään pandemia







Espanjan uusimpien lukujen mukaan kuolleista
- 86.2% on yli 70 vuotiaita.
- Alle 50 vuotiaita 1,7%.
  Luonnollisesti kuolevista nostetaan paniikki? 








Italiassakin pakotettu rokote näyttää olevan keuhkovammojen takana todellisena syynä erilaiseen epidemiaan

   NCBI.NLM.NIH.GOV
Seasonal Influenza Vaccine-induced Pneumonitis Presenting with Multiple Pulmonary Nodules- A 39-year-old woman received a seasonal influenza vaccine in November 2015 and subsequently experienced malaise, low-grade fever, and chest discomfort. A chest X-ray performed 2 weeks after vaccination showed multiple nodular shadows in both lungs and ...



   Koko jutun juoni - valta


































Virallinen Suomi 1942, eliitin Suomi:































...

Ei kommentteja: