keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2020

Musta rituaalipuisto Eirassa ja tuoreet paljastukset demarien teatterihaaremista

Prologi

     
2019 update

   Huomaatteko mitä tapahtuman nimi on toisinpäin luettuna 








   Helsingin Aleksanterinkadun rapparijoulu 2019





2017
"Esa-Pekka Salonen puhui "kansainvälisistä verkostoista", joita Guggenheim Suomeen toisi. 
Guggenheimin toimitusjohtaja Armstrong kertoi, että "Guggenheim tekee lähinnä taidekasvatusprojekteja."
Miten nämä liittyvät yhteen? 
Yhdysvalloissa paljastuneen Pizzagaten myötä on selvinnyt poliitikkojen, julkkisten ja lukuisten Guggenheimissa näyttelyitään pitäneiden taiteilijoiden pedofiilirinki. Hillary Clintonin kampanja- ja esikuntapäällikkö John Podesta ja hänen veljensä Tony Podesta ovat ringin keskeisiä tekijöitä. Artikkelissa kuvattua "taidetta" on ollut esillä lukuisissa Guggenheimin museoissa." 


Kun puhumme sivistyksestä, meidän pitäisi puhua realismista ja paljastamisesta.

Sivistymättömyyden paljastamisesta myös Suomessa.

Suomessakin on Vatikaanin tuoma raiskauskulttuuri, kolonisaatio, joka on avointa pedofiilien kevyiden tuomioiden sarjaa. Tuomitsemattomuutta merkkinä alamaisille.

Lähetysseuran pedofiilibisneksen paljastuminen on törkein esimerkki. Lähetysseura haastoi ensin kokemuksensa esiintuoneet oikeuteen ja sitten kun esiin tuli useita ihmisiä, iso koneisto käynnistyi ja yleinen syyttäjä esti tutkinnan lähetysseuran ratjkaisuista. Eliitti puhuu yhteiskuntarauhasta vain silloin kun se puhuu eliitin vallan ja rikosten koskemattomudesta.




Suomalaisten pedofiilien puisto, rituaalitaidetta. 
Helsingin Kapteeninpuistikko mustan lasten leikkipuiston vieressä. 






Päättömän tytön patsas,

Kapteenin puistikko, Helsinki.

Tytön vieressä mies jonka pää pursuaa vaahtoa ja sepalus on auki.

Tytön sormet leikattu pois.



Vaikuttaa aika selkeästi pedofiliaa promotoivalta teokselta.

Puistikossa lisäksi spiraalipensaspuita ja eri kohteiden välillä kolmioalueita ja linjauksia patsaan suhteen. Viereisessä sisustusliikkeessä oli kesällä ikkunassa myös minispiraalipuu ym puistoon liittyvää symboliikkaa. Viereisessä miestenvaatetusliikkeessä on ikkunassa ollut päättömiä miesnukkeja, joita ei enää Helsingissä ole nähnyt pitkään aikaan.

Patsaiden vieressä on MUSTA lasten leikkikenttä.






Ihmisten on ymmärrettävä elitismin selkeä pahuus ihmisten alistajana ja raiskaajana. Tajunan väärentäjänä jotta hegemonia toimisi vallan välineenä.  Rahaeliitti ei halua edistystä, humanismia, tiedostamista eikä hyvinvointia vaan sen oppi on hajota ja hallitse.

Vallanhimoisilla on vain klaanivelvoitteita, heillä ei ole ihmisten sosiaalista moraalia ja totuus-periaatetta.

Tietysti rituaalimurhat eli uhrit kuuluu tosieliitin voimaan, ylemmyyteen. Tuhansien vuosien linjalla Aton ja Baal, MOlok kultin uusina elitismin muotoina. Tunne Clintonien pedofiiliringin paljastuminen, tunne Turun taudin todelliset keskiaikaiset lonkerot suomalaisessa valtakulttuurissa ja valtamedian sensuurissa, kirkonpiirissä ja poliitikkojen suvuissa.
Tuhannet lestadiolaiset, jotka suojelivat ja suojelevat pedofiileja eivät saaneet edes syytteitä rikoksen edistämisestä.  Päätoimittajat ovat julistaneet aika tiukan sensuurin lestadiolaisten pedofiilien tutkintojen ympärille, suurin osa nähtävästi syyttäjäkin ohittaa "pois". 

Kaikki laajalevikkiset skandaalilehdet ovat eliitin omistuksessa ja suoltavat roskaa, eivät tosipaljastuksia suomalaisen eliitin järjestäytyneestä rikkollisuudesta ja hyvä veli korruptiosta, "lupauksista" suojelumetodien alla.

Suomalaiset lukevat skandaalilehtiä tunnollisesti koska emotionaalisesti luulevat ja tuudittautuvat että lehdet paljastavat jotakin eliitin valtapelistä ja rikoksista.

Talvivaaran tuho on julki ja eliitti mättää sinne rahaa 6 uuden sairaalan verran - 2000 milj euroa - lisätäkseen saastuttamista ja suuryhtiön rahantekoa mutta ihmiset eivät reagoi poliittisesti ja heitä korrutpiota ulos. Ihmiset luottavat ja pelkäävät ja luulevat pelkoa luottamukseksi.

Joensuussa syyttäjä vapautti 200 miestä (olikohan 2017) jotka käyttivät  alaikäistä prostituuttia. Syyttäjä.



"Järjestystä kaaokseen"


- EES-blogin "Vuoden härskein otsikko" -kilpailu 2019 on ratkennut. Voittaja on Kauppalehti otsikollaan Miltton luo akateemikkoryhmästä tytäryhtiön, joka lupaa tuoda ”järjestystä kaaokseen”:

https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2019/11/jarjestysta-kaaokseen.html








  • A Detailed description and interactive map of the Clinton Child Sex Trafficking connections  CIVILIANWARCOLLEGE.COM|TEKIJÄ: CIVILIAN WAR COLLEGE
           uusia dokumentaareja









xxxx

























    Korruption laajuus ja kepeys yhteiskunnan ryöstämisenä ja salailuna - eliitti lain yläpuolella, alamaiset eliitini terrorin kohteena 



Juha Sipilä kieltää tietävänsä nykyisin ”mitään” serkkujensa yritystoiminnasta, jossa hänen lapsilleen siirretty sijoitusyhtiö on osakkaana. Pääministeri Juha Sipilällä…
KANSANUUTISET.FI



Washington times



A new WikiLeaks release of stolen emails belonging to Hillary Clinton’s campaign chairman John Podesta reveal an invitation by his brother to a “Spirit Cooking…
WASHINGTONTIMES.COM|LISÄÄJÄ: DOUGLAS ERNST







Trump’s National Security Adviser: “Clinton Child Sex Crimes Are Real”






Hyvä veli on vapaa


Rikosoikeuden asiantuntija ihmettelee espoolaisen kuntapoliitikon lievää huumetuomiota.
VANTAANSANOMAT.FI|LISÄÄJÄ: TOIMITUS








































.

Ei kommentteja: