maanantaina, maaliskuuta 02, 2020

Persut demarien tukena - oikeistolainen EU-show jatkuu


Persut demarien tukena.

  Kyllä.

PS pelkää nyt äänestystappiota/imagotappiota epäluottamuslauseen äänestyksestä.
Imagotappiota kun houkuttelevat  työläisiä äänestämään piilo-oikeistolaista puoluetta EU-diktatuurin tueksi.  Kun samalla Demarit olivat ensin ajamassa oikeistolaista politiikkaa eli palkkojen alasajoa kuten oikeisto, persut, rkp-kokoomus, keskusta, vihreät. Hah mikä kuvio.

SDP teki takinkäännön vasta kun pelästyi lakkoja, oli jatkamassa tuhokapitalismia, palkkoja alas. Eikä edes puhunut pudotettujen palkkojen palauttamisesta vaan jätti orjatyön voimaan kymmenille tuhansille. Valevasemmiston metodi osana europuolueita. Yhden oikeistoblokin valtapeliä harhautuksilla.

Tämäkin uusi mediakelpoinen keisarinna Sanna Marin vain damage controllia EU-oikeiston sotatalouden ja pörssikapitlismin palvelijana.

Täydellinen eliitin valinta eliitin marionetiksi. Täydellinen. Sotavarustelu ja eliitin verottomuus jatkuu.

  •  SDP teki takinkäännön "kansan puoleen" "postin työläisten puolustajana" vasta kuin pelästyi lakkoja, se oli jatkamassa tuhokapitalismia erittäin kiihottuneena, palkkoja alas, sääntely pois. Valevasemmisto ei nyt vastusta kapitalismia ja sotataloutta vaan on kapitalistien palvelija asevarustelussa, eliitin verottomuudessa, taloussodassa CIA:n venäjävihassa ja sotauhossa. 

Vallan Korruption dramaturgiaa mediassa - Show Must Go On. Oikeiston vallankaappaus saa jatkua kunhan vähän saa purkaa paineita seuraamukseista. Irvokasta.

 a)

PS pelaa pelkkää huojuvaa mielikuvapeliä “kansan puolueena” vaikka Hallahahon valheiden takaama isähahmo sika-Soini paljastui jo 100% huijariksi ja siksi H pelkää kauhuissaan että epäluottamusäänestys ei menekään läpi ja perussuomalaisten propaganda ei enää peitäkään uskottavasti EU-NATO-Hallahahon oikeistolaista vihaa työläisiä kohtaan kun samalla kokoomus -kiimaa yritetään iskeä puolueen aktiivijäseniin - kun lähestytään lamaa ja taas saksalaisten pankkien pelastamista EVM-verorahoilla ja keskusvalta-diktatuurivaatimuksilla.

 b)

 Kokkari-Keskusta taas hysteerisesti vapisten pelkää galluptilannetta, kun paljastuivat työläisten ja maaseudun vihaajaksi Sipilän savotassa - ja tukevat nyt tietysti myös demareita, ainoaa lavastetukeansa sen takia...

Kaikki oikeistopuolueet nyt valehtelevat "paheksunnan" farssissa - kuin olisivat muka olleet työläisten palkkojen puolella, kuvottavaa vedätystä demareita lyöden, omia kapitalismin heimolaisia lyöden. Kaikki ovat olleet purkamassa postia ym valtionyhtiöitä innolla kapitalistien käskystä.


 Ja nyt muka oikeisto haluaa rankaista demareita siitä kun ensin "demarit" olivat oikeiston linjalla ruoskalla iskemässä Postia, siunaamassa sikakapitalistisen postin hallituksen - mutta lakko iski ensin.

Farssi oikeistometodilla "SDP"-mausteilla oikeiston dramaturgiassa - eikä moni tajua näytelmää ohjatuksi eliitin = rahakapitalistien vallan takeeksi.

Puolue-eliitille eli poliittisen teatterin operaattoreille sekä varsinaiselle rahaeliitille mitätön dramaturgia kalpaa:

Nyt ei puhuta 70 miljardin euron militarismista ja USA:lle alistetusta asevarustelusta Suomessa, itsetuhoisasta ja sotaa haastavaata CIA:n venäjäsarrosta Suomessa, ei puhuta rahapolitiikan alitamisesta Brysselin suuruudenhullulle liittovaltioprojektille kohti totaalista demokratia tuhoamista.

Nytkään mediakuohunnassa ei puhuta tosipolitiikasta vaan vain paheksunnan showsta  kapitalismin sivuoireista, ja ohitetaan eliitin ydinideologia ja vallan keskuksen politiikka keskustelusta kokonaan. EU-Kapitalismi esitetään ehdottomaksi alistumisen ehdoksi ilman keskustelua todellisesta muutoksesta ja vallankumpuksesta palauttaa pohjoismainen malli aitojen arvojen mukaan.  Itsenäisyyttä ei haluta, siitä ei puhuta vaan vain alistumisen vaiheista alistuminen pääasiana. 

Demokratian tuhoaminen esitetään ehtona ja sitten vain riidellään show-luontoisesti mediassa oireista. Tätä on valevasemmisto oikeiston kapitalismin tukena: valtio ei saa haastaa pääomaa eikä luoda työtä ja halpoja tuotteita kansalle van luovutta mm sähköverkon saatanalliseksi rahstuspumpuksi pörssi-ideologian tekohengitukyksessä - ideologisesti.

  • Show must go on, tärkeintä on liike, harhautus julkisuudessa, todellinen valta on salaisissa sopimuksissa. Sipiläkin olisi pitänyt erottaa välittömästi kun hän tuki Soinin vallankaappausta persujen hajottamisessa ja esitti medialle valheita mm irvokkaan lentokonenäytelmän että muka ei tiennyt tapahtumista ja lähti lentokoneella matkaan vaikka kaikki oli jo salaisena sopimuksena sipilänkin  - ja laittomasti presidentin  Sauli Niinistön  sekaantumisella! 
  • Siis kaksi seikkaa joilla terve poliittinen demokratia olisi erottanut sipilän paljastuneesta salaliitosta, toinen komponentti selvästi laiton presidentin kekkoslainen junttaustoiminta. Demokratiaa ei ole salaliitoissa - koettakaa tajuta. Se demokratia eli kansan tietoinen poliittisuus etujensa ajamisesta on tapettuna koska kansa on "tottunut" vedätykseen Kekkosen saatanallisen diktatuurin ja mediapropagandan jäljiltä.
     
Kokkari-Demarit EIVÄT odottaneet suurlakkoa - pelästyivät ja siksi käänsivät äkkiä  tehtävänsä mukaisesti takkinsa julksiuudessa "Damage Control" - ja narratiivinsa muka työläiskelpoiseksi, "toivoksi massoille".

Ja vale-ay-johtajat lopettivat lakon heti eikä vaadittu jo leikattuja palkkoja takaisin + 2000 postin nollatuntisopimus-työntekijälle: posti on nyt täynnä halpamaahantuontityötä halpapalkalla orjataloutena joka lahjakkaasti mediassa on sensuroitu.

Rinne selvästi julisti ensin yleistuhoa palkoille oikeiston ilosanomana - kun "tarjosi kertasummaa" työläisille lohdutukseksi.

Oikeiston valevasemmisto:tekee juuri sen mitä nyt teki eli vaikeassa tilanteessa  pakittaa ja alkaa puhua työläisten puolesta jotaa suomalaiset eivät äänestäisi KTP-puoluetta  tai perustaisi muuta aitoa uutta vasemmistolaista puoluetta pohojismaisen mallin apaluttamiseksi OIKEASTI.


Media on sumuttanut ihmiset niin idiooteiksi euro-oikeiston peukalon alle ja tämmöinen show näyttää vetoava tyhmistettyihin että ihmiset luulevat että SDP:n ja vassarien pikaperuutus olis muka ideologista selkärankaa.  Kaikkea muuta, harhautusta, NOPEA PERUUTUS POIS RKP-KOKOOMUKSEN TUHOKAPITALISMIN RIVISTÄ jotta ns imago ja toivo esitettäsiiin työläisille kunnon kesäteatteerina.

  • Vanha provarioikeisto pelkää "uutta oikeistoa" persuja ja tahrii persuja pitääkseenä oman huojuvan "virallisen oikeiston" imagonsa  - vaikka ultrakapitalistinen EU-pankkkiiri -talouspolitiikka on täysin sama! 

Valevasemmisto jatkaa oikeistolaista talouspolitiikkaa. Valevasemmiston erilaisuus on vain kosmetikkaa, hallitus ei ole lainkaan käynyt rakenteisiin ja eliitin verottomuuteen käsiksi, ei lainkaan, vain promille verran eli ei mitään.
  • Postissakin on jo erotettu ulkoistettu n +2000 ihmistä orjapalkalle ja maahanmuuttajajakajiksi - eikä valevasemmisto pihisekään näistä uhratuista kun esiintyvät sankareina - pelästyttyään lakkoa. 

Strategista oikeistoa, valevasemmisto. Eliitin edut ensin ja muruja kansalle suurieleisesti! Peräänny tarvittaessa...


Peräänny ja turvaa valtion tuhoaminen EU-liittovaltiolle ja pörssifirmoille ja varmista että Suomi pysyy hyökkäyssodissa armeijan toiminnassa ympäri maailmaa valheiden suojassa jotta miellytämme Wall streetin imperialisteja cia-geopolitiikassa, salaisten hyökkäyssotien "turvallisuuspolitiikassa".
Säästä, säästä, tyydy vähään, ylpeile tavlisodan selviytyis-identiteetistäsi linnan juhlien ulkopuolella! 
50 miljardia on eliitin verottomuus joka nyt vuosi, siinä se yhteiskunnan tuhomekanismi ja eliitin strategia on ja siksi pienistä asioista nostetaan sairas kiljunta jotta eliitin vastuuttomuutta ja sikailua ei oteta focukseen kuten 60-70-l 50000 lakkotaistelun avulla.

Hyvin helppo olisi palata pohjoismaiseen malliin ihmisen puolesta kunhan oma valuutta ja rajat otettaisiin nopeasti takaisin kansainvälisten lakien mukaan.

Mutta valevasemmisto estää koska se on heidän tehtävänsä CIA:n strategisina luomuksina, kontrolloituna oppositiona Suomessa.  Method acting.
 
   
  • Martti Aura -- Kaikki on pelkkää teatteria. Käsikirjoitus tehtiin jo ennen hallituksen muodostamista. Balzar, posti ja isis lapset oli jo ennen tätä mutta ne säästettiin hallituksen kaatoon. Kaatamisen juoneen on voinut hallituksen jäseniä itsekin osallistua. Seuraavan hallituksen toimet sitten avaavat tätä tapahtumakulkua.








IS.FI
Kiky-sopimus ei ollutkaan kertaluontoinen korjausliike. Se tuli jäädäkseen, kirjoittaa erikoistoimittaja Jan Hurri








    Peliliikkeet ja hegemonian status quo:


  • " Jos hallituskoalitio hajoaa, niin suurimmat menettäjät ovat itse asiassa kaikki muut kuin SDP. Vihreät ja vasemmistoliitto eivät pääse hallitukseen muissa koalitioissa eikä RKP saa Vaasan päivystystä eikä ruotsia takaisin pakolliseksi yo-kirjoitusaineeksi. Kepulta jää saamatta maakunnat. Jos julistetaan uudet vaalit, kepu ottaa roimasta turpaan. Toki näin käy myös SDP:lle mutta merkittävästi pienemmässä määrin; toisaalta työmarkkinatilanne on sellainen, että se suosii SDP:tä kaikista puolueista eniten vaaleissa. Kysymys onkin pitkälti Halla-ahon pelosta: luotetaanko siihen, ettei J HA saa enemmistöhallitusta aikaiseksi, vaikka vaalivoitto tulisikin? "








Kun valevasemmiston uusi keisarinna on ilman vaatteita pankkilaman ja asevarustelun edetessä,

  Uusi systeemiterrori eliitin suojana:

‎Ari Aaltonen kirjoittaa‎ → Ilmastofoorumi ry - 29. marraskuuta 2019 -- 

" Yhteiskunta/taloustieteilijä pohtii ilmastonmuutoksesta käytävää keskustelua ennen kaikkea politiikan, yhteiskunnan, talouden ja kulttuurin ilmiönä. 
Miksi juuri liberaalit, sekulaarit länsimaalaiset ihmiset ovat niin tuohduksissaan ilmastonmuutoksesta, että arvioivat sen olevan eksistentiaalinen uhka itselleen. 
He uskovat vilpittömästi, että heidän maailmansa päättyy katastrofiin, jos ihmisen aiheuttamalle ilmastonmuutokselle ei pian tehdä jotakin. Ja miksi juuri 2010-luvulla kiihkeys asian suhteen on lisääntynyt aivan uusiin mittasuhteisiin?
Minusta tämä ilmiö on parhaiten selitettävissä sillä, että sekulaari, liberaali ja länsimainen kulttuuri elää loppuaikojaan ja sen jäsenet ymmärtävät maailmansa olevan väistyvä ja tämä eksistentiaalinen uhka siirretään ajatukseksi koko maapalloa uhkaavasta "ilmastonmuutoksesta". 

Ei siis voida sanoa, että liberaali, sekulaari länsimainen maailma on kriisissä, vaan "ilmasto". 
Ja kuten uskonnoissa, oma maailma voi pelastua, jos vain uhraamme riittävästi "ilmastonmuutoksen" torjumiseksi. Eräänlainen lopunajan kultti, joita ilmeni mm. antiikin Rooman lopun häämöttäessä. 
Finanssikriisi oli käännepiste, jolloin länsimainen taloudellinen, poliittinen ja kulttuurinen dominanssi kärsi toisen vakavan romahduksensa maailmanlaajuisesti. Ensimmäinen romahdus oli tullut vajaat 20 vuotta sitä aiemmin, kun länsimaisen kulttuurin toinen haara, kommunismi, oli romahtanut. Finanssikriisin jälkimainingeissa kaikille on paljastunut globalistisen länsimaisen talousjärjestelmän onttous ja kykenemättömyys ratkaista talouden perusongelmia. Ja ilman keskupankkien loputonta rahan painamista, finanssikriisi olisi jo johtanut täydelliseen länsimaiden talouksien sekasortoon ja nytkin länsimaat kykenevät vain marginaaliseen talouskasvuun. Samalla kaikissa länsimaissa traditioihin, nationalismiin ym. perustuvat poliittiset liikkeet ovat vahvistuneet uhkaamaan sekulaaria ja liberaalia valtaeliittiä. Kulttuurimme olemattoman sisällön voit havaita avaamalla TV:n tai katsomalla tuoreimpia Hollywood-elokuvia.
Kehittyvät taloudet ovat yksi toisensa jälkeen hylänneet länsimaisen liberaalin ja sekulaarin yhteiskuntakokeilun ja kääntyneet taloudelliseen, poliittiseen ja kulttuuriseen nationalismiin: Ensin Venäjä, Kiina, nyttemmin Intia ja viimeksi Brasilia vain neljä suurinta kehittyvää maata mainitakseni. Ei näissä maissa pohdita ilmastonmuutosta samalla uskonnollisella kiihkolla kuin esim. Suomessa. Korkeintaan mahdollisuutena saada omalle maalle hyötyjä tai rahallisia korvauksia länsimailta. Ei esim. Malediiveilla pelätä vedenpinnan nousua ilmastonmuutoksen takia, vaan siellä rakennetaan ja investoidaan ennen näkemättömällä volyymilla uusiin asuinalueisiin, resortteihin ym. Ylipäänsä kun käyt missä tahansa kehittyvässä taloudessa, tulevaisuuden usko on vahva ja maat ovat kääntyneet elvyttämään ja arvostamaan omaa kulttuuriaan.
Näyttää entistä enemmän siltä, että "Ilmastonmuutos" on vain kuolevan liberaalin, sekulaarin länsimaisen kulttuurin oire, ei muuta. Sen muita oireita on mm. Länsimaiden liberaalin eliitin pyrkimykset valtansa säilyttämiseksi keinolla millä hyvänsä: nettisensuuria ajataan nimenomaan länsimaissa, sananvapauden rajoittaminen on länsimaissa käynnissä.
Länsimaiden valtamedia on muuttunut absurdiksi orwellilaiseksi propagandamediaksi, joka yrittää epätoivoisesti luoda kuvaa länsimaiden ulkopuolisesta maailmasta, joka olisi kaaottinen ja pelottava aivan kuten kommunistimaiden media yritti aikoinaan luoda kuvaa "kurjistuneesta lännestä". Emme voi sille mitään, että länsimaiden valta-asema romahtaa nyt maailmassa. Se on väistämätöntä ja päinvastoin hyvä asia. Asetumme nyt vain omaan asemaamme maailmantaloudessa ja poliittisessa merkityksessämme.
Mutta on vaarallista, jos prosessin kuluessa länsimaiden ilmastohysterian valtaan joutuneet ihmiset aidosti kuvittelevat, että maailman pitääkin tuhoutua, jos muu maailma ei alistu heidän tahtoonsa. Mikään muu ei ole vaarallisempaa, kuin että Greta Thurnberg ja hänen hengenheimolaisensa saavat ydinaseita käyttöönsä ennen kuin heidän maailmansa tuhoutuu."







Muistatteko kun tänä vuonna YLE ja hesari kiihkeästi puolustivat Sorosta hänen ideologisessa sodassaan Euroopassa. Kannattaisi muistaa ja tajuta. 


Tietoja tästä verkkosivustosta








  • Eliitti asettaa itsensä aina uhriksi - tätä on syntikulttuuri: eliitti haukkuu alamaisia ja esiintyy marttyyrinä jotta eliitin valheet ja ryöstöt eivät pysy muistissa. Kolonisatioprojektin syntikulttuuri, eliitin julmuus käännetään itsesääliksi esim nyt median pappiskultin avulla.  























































Hallituskriisi Antti Rinne sipilän katri kulmuni keskusta demarit vasemmisto valevasemmisto kapitlismi pankkikriisi lama evm eu liittovaltio euroopan unioni.

Ei kommentteja: