perjantaina, maaliskuuta 27, 2020

Valevasemmisto-hallitus toimii kapitalismin suojelijana tuhoten pohjoismaista mallia


Eliitin nukkehallitus Suomessa ajaa eliitin etuja - eliitin veronkierto on nyt yli 45 miljardia v mutta nukkehallitus ei puutu siihen vaan pitää aikaisempien oikeistohallitusten terroria eli leikkauksia yhteiskunnalta voimassa. Nukkehallitus jatkaa CIA USA:n määräämää kauppasotaa Venäjää vastaan selvästi vastoin kansainvälisiä rauhansopimuksia ym sopimuksia - ja silti kehtaa kritisoida Trumpia tekopyhästi eliitin käskyjen mukaisesti.

 Valevasemmisto toimii oikeiston tuhokapitalismin eli pörssi-idelogian pelastamiseksi valheilla, suuryhtiöille luovutetaan verotusoikeus valetieteen mediakampanjan avulla, co2-hysteriaa ilmaan pumpaten. Tuhkapitalismia kun suomalaiset ajetaan kurjuuteen elintaso tuhoamalla eliitin jekkupolitiikalla.

Oikeiston valevasemmisto-projekti ns "vihreä" suggestio on aivopessyt nuoret luulemaan olevansa radikaaleja totellessaan pörssifirmojen vaatimuksia toimia verottajina kansalaisille valetieteen avulla - väittäen hiilidioksidia vaaralliseksi.

Ilmastonmuutos-propaganda on helposti osoitettavissa valheeksi. Jo sen väite että ilmasto olisi staattinen ja vakaa on täysin absoluuttisestiväärä. Esim 1700 v sitten Euroopa oli paljon lämpimämpi kuten on ollut tuhansia kertoja.

Meille esitetään lyhyen aikavälin kaavioita Euroopan lämpötiloista ja sitä käytetään vakavana huijauksena jotta veroilla pelastettaisiin keinottelijoiden ja verottoman eliitin törkeä veroton pörssikapitalismi ja elitismi.

Feodalismissa eliitti ei maksa veroja, työläiset maksavat. Tuhokapitalismi vie meitä kohti totaalifeodalismia eli veroa ei käytetä resurssien jakamiseen vaan eliitin rikastuttamiseen ja alamaisten köyhdyttämiseen.

Massamedia on eliitin valtava propagandakoneisto ja täynnä valetiedettä, jota rahoitetaan verorahoilla vallankaappauksena humanismia vastaan .

Nukkehallitus ja valevasemmisto ajaa myös mieletöntä asevarustelua: hävittäjien ym kokonaisylläpitohinta on 100 miljardia  jos asekauppiaiden vaatima kauppa aloitetaan. Nämä aseet ovat hyökkäysaseita vastoin natsien puolella hävinneen Suomen allekirjoittamia rauhansopimuksia.  Ja täysin turhia suurvaltojen puristuksessa - lisäksi USA NATO CIA MOSSAD SAKSA voivat milloin tahansa sammuttaa nyt kaikki suomalaiset asejärjestelmät milloin tahansa ja käyttää tätä kiristyksenä tai hyökkäyksensä helppona aseena.





Lue ajankohtaiset analyysit








.


   2 2020












 




















































pääministeri Sanna Marin
valtiovarainministeri Katri Kulmuni
eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen
ulkoministeri Pekka Haavisto
kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari
oikeusministeri Anna-Maja Henriksson
pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist
sisäministeri Maria Ohisalo
puolustusministeri Antti Kaikkonen
kuntaministeri Sirpa Paatero
opetusministeri Li Andersson
tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen
maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä
liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka
työministeri Tuula Haatainen
elinkeinoministeri Mika Lintilä
sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen
perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru
ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen. 






  • Hallitus eduskunta valtamedia oikeisto kapitalismi imperialismi nato isaf syyria iran irak afganistan hyökkäyssodat eu-armeija Liittovaltio talouspolitiikka politiikka sisäpolitiikka kauppasota.







.

Ei kommentteja: