tiistaina, tammikuuta 14, 2020

YLE:n keskustelu YLE:n tulevaisuudesta - 14.1. valtamedian omakehu 2020

    * Huom. Voit soittaa lähetykseen 14.1. 18-20



 Näin kirjoitin hymyilevälle YLE:n toimittajalle joka vetää keskusteluohjelman YLE:n tulevaisuudesta:

Miksi YLE ei noudata journalismin perussääntöjä vertailtavasta tiedosta, kritiikin esilletuomisesta ja tiedon alkuperän kertomisesta?

YLE toistaa amerikkalaisen ja Lontoon pörssi-keinottelutalouden sekä läntisen hyökkäyssotatoiminnan propagandaa kritiikittömästi päivästä toiseen.  
   
Miksi YLE ei ota studio-ohjelmiin mukaan aidosti kriittisiä asiantuntijoita vaan toimii oikeistolaisen talouseliitin, velkarahan keinottelukuplan kapitalismin ja sotatalouden puolustajana? Miksi YLE:n seuraajat eivät tiedä paljonko verottomuutta sallitaan hallituspolitiikassa rahaeliitille Suomessa joka vuosi laillisesti ja laittomasti?  (50 miljardia e).
  
a) 
YLE rikkoo joka vaaleissa yleisradiolakia eikä anna jokaiselle puoluelle samaa kohtelua ja media-aikaa eikä päästä kaikkia puolueita samoihin ohjelmiin vaan kohtelee pienpuolueita todella räikeästi erikseen ne leimaten erillisissä ohjelmissa aivan eri tavalla kuin kohtelee suurpuolueita - esittäen nämä rahaeliitin edustajat voittajina jo ennen vaaleja. 

Yleisradioyhtiö ei saa esittää vaalitulosta jo valmiina ennen vaaleja kuten nyt tekee. 
  
b)
YLE toistaa USA CIA:n ja mossadin peruspropagandaa säännöllisesti  natomaiden hyökkäyssodista "tiedottaessaan" amerikkalaisen median papukaijana.  

 Esim. Useat OPCW- ja YK-tarkastajat Syyrian tarkastusmatkalta ovat antaneet lausuntoja joissa on kiistetty selvästi Syyrian valtion syyllisyys natomaiden ”kaasuisku”-propagandan suhteen.  

Miksi YLE toistaa "kriisi"-sanaa  kun on kyse natomaiden, israelin, saudien aloittamista selkeän laittomista hyökkäyssodista? Tämä on halveksuttavaa propagandaa sivistyksen ja keskustelun tuhoamiseksi lntisessä sotataloudessa. 

 Miksi YLE ei kerro natomaiden sotilasiskuista Afrikasta eli AFRICOM:ista? Miksi YLE ei selvitä minne armeija luovuttaa verorahoilla koulutettuja ammattisotilaita jatkuvasti? 
  
YLE käyttää CIA:n ja MI6:n harhauttavia propagandasanoja journalismin vastaisesti  kuten "kansainvälinen yhteisö" - mikä on vain koodisana hyökkäyssotia ja venäjävihaa ylläpitäville natomaille, saudeille ja mossadille "yhteisönä". 

c)
Miten YLE jaksaa vältellä selviä suuria paljastuksia valtioiden propaganadaa vastaan kuten 2500 arkkitehtiä ja insinööriä sekä tuhansia palomiehiä, siviili- ja sotilaslentäjiä, fyysikkoja ja kemistejä  ovat kyseenalaistaneet syyskuun 11. päivän terrori-iskut? New Yorkissa on käynnissä oikeusprosessi 9.11. ”virallisten tutkimusten” lainvastaisista toimista ja sensuurista joissa mm lain edellyttämä rikostutkinta estettiin kokonaan WTC-tornien räjäytyksen tutkinnasta. 

d)

Kotimaan politiikka on myös äärimmäisen sensuroitua ja vääristeltyä YLE:ssä jopa historian suhteen. Tuleeko 2020-luvulla rehellisyyttä?

Miksi YLEn seuraajat eivät tiedä vieläkään että Urho K Kekkonen oli vakaumuksellinen rotupolitiikan natsi ja toimi natsipuolueen työntekijänä Ruotsissa 1937 sekä oli joukkomurhaaja sisällissodassa satojen ihmisten teloituksissa ja jatkoi 1919 kiduttajana valtion salaisessa poliisissa. 

Mauno Koiviston karakteerin pesussa YLE jättää journalismin velvoitteet luodakseen Koivistosta koskematonta idolia - eikä kerro Koiviston laittomista toimista 1989-1995 suoraan käskyttäen tuomareita jotta valitut pankit voittaisivat kaikki oikeudenkäynnit ja Suomen oma valuutta voidaan laittomasti perustuslakia vastaan lakkauttaa ja siirtää eurovaluutan pankkiirien laittomaan kontrolliin. Myöskään YLE ei kerro Koiviston todella synkästä varjosta hänen toimiessaan joukkomurhaajana sodan aikana sissinä tappaessaan siviilejä armeijan vakiotoiminnassa neuvostoliiton puolella. YLE jättää myös Koiviston toiminnan oikeistoeliitin ilmiantajana ja salaliitto-toimijana Turun satamassa työskennellessän jonka takia kymmeniä ihmisiä hakattiin ja erotettiin työstä vaikka tekivät työnsä hyvin. 

Voisiko YLE lopettaa propagandan vai onko YLE:n johto niin vakuuttunutta info-korruptiossa että EU-liittovaltion kasvava diktatuuri ja sotapelottelu pelastaa jokaisen länsipropagandan tekijän faktoilta?  
  



kts Linkit

OPCW:n hautaama raportti Syyrian kaasuiskusta 
- Kemiallisten aseiden kieltojärjestö OPCW vaikeni tutkijansa tuottamasta raportista, jonka johtopäätökset olivat ristiriidassa järjestön loppuraportin kanssa. 

ja 
WTC tornien sensuuri länsimaisessa mediassa jatkuu 





  • "Yle Radio Suomessa tiistaina 14.1. klo 18–20 kuultavan lähetyksen teemana on Ylen merkitys, rooli ja tehtävä – nyt ja tulevaisuudessa. Studiossa kysymyksiisi vastaavat muun muassa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila ja viestinnän tutkija Kari Karppinen."



Niki Jayne
: “For the record: Speaking of shooting down civilian planes: Between 1995 and 2001, the CIA helped the Peruvian air force shoot down no fewer than 15 civilian planes, including one carrying a family of four American missionaries.”
How soon we forget.




.

Ei kommentteja: