keskiviikkona, tammikuuta 01, 2020

Valevasemmiston EU-hallitus ajaa oikeistolaista pörssikapitalismia - asevarustelua ja pankkien pelastamista - demarit, vasemmistoliitto, hallitus


Suomea hallitaan Spektaakkelilla.

Eliitin valta on harhautuksissa.

Sano AlHol kun haluat hyvää eliitille ja estä keskustelua eliitin verottomuudesta.

Spektaakkeli. Hyvin kapea keinotodellisuus hyvin harhautetuilla prioriteettien ohjauksilla.


Valevasemmisto ei missään nimessä ole vasemmistoa kun kannattaa oikeistolaisten pankkiirien EU-tuhokapitalismia, pörssi-keinottelupankkien pelastamista ja kenraalien kauppasotia, natomaiden hyökkäyssotia (mm AFRICOM jatkuvaa sotaa Afrikassa) ja mielipuolista asevarustelua hyökkäysaseilla.
Eivät nämä puoluebroilerit missään EU-puolueessa itse valitse poliittista linjaa, heidät on nostettu näyttelijöinä ja rahaeliitin EU-politiikalle he pysyvät näyttelijöinä.

Europuolueet KOK SDP VAS PS eivät ole linjojen vetäjiä = linjauksien tottelijoita kapitalisteille & militaristeille venäjävihassa ja hyökkäysaseiden asevarustelussa.
  • SDP olisi voinut laittaa keskustan maanrakoon kieltäytymällä kritiikistä ja hallitusneuvotteluista - keskusta ei halua uusia vaaleja, sdp alistui taas, taas ja ay-järjestöt tyytyivät taas uhraamaan ihmisiä orjapalkalle lakosta huolimatta.

Ai mitä on tuhokapitalismi?
Hallituksen linja josta ei puhuta spektaakkeliharhautuksen ansiosta: 

VERKKOUUTISET.FI
Lähes kaikkien muiden energiatuotteiden hinnat laskivat vuoden kolmannella neljänneksellä.



 II

Suomalaisen politiikan syvähistoria:

Salaliitot, salainen oikeisto, Salainen eliitti, salaiset sitoumukset SDP & SAK CIA:n tukevasti lahjomana ja kaappaamana - nyt paljastettu historian osio ei todellakaan paljasta nykyistä salaliittojen versiota. Johtopäätöksi ei tehdä ja paljon salataan vielä historiastakin.

Paul Haarla 
- Operaatio Gladiosta ja YLE:n tuoreesta Gladio-dokumentista tulee mieleen USA:n armeijan 'diplomaattiposti' Seutulan varastossa. Hiljan kuulin vähän vanhemman jutun siitä kun Kirgisiassa syntyi julkisuusmyrsky kun jenkit kuljettivat sinne 150 tonnia 'diplomaattipostia'. Suomalainen julkisuus taitaa olla paremmin hallinnassa.

Uuusi dokumentti maanpetoksesta, jota esitetään "oikeiston velvollisuutena"; Tyyli YLE:llä on taas oikeistolaisen ymmärtävä, mitäs nyt pikku salaisista armeijoista ja murhista. 

Eipä tässäkään kerrota kuinka U Kekkonen rikkoi samalla rauhansopimukset ja veti armeijan sensoriasemien piuhat saksalaisille ja CIAlle. 


https://areena.yle.fi/1-4587413#autoplay=true
Spotlight | Kylmän sodan suomalaisagentit
AREENA.YLE.FI
Spotlight | Kylmän sodan suomalaisagentit


Suomalainen kulissieliitti toimii CIA:n organisaation kautta CIA-pisteitä keräten cia-nato-mossad hyökkäyssotia lobaten. Kuka ei vielä tajua että Kekkonen vapautti CIA:n Suomessa värväämään, kiristämään, vakoilemaan, profiloimaan, sanelemaan, suggestoimaan suuren imperialismin "painoarvolla". Loppumaton jatkosota, CIA:n geopolitiikka ja Suomi Afganistanin huumeviljelmien suojelijana.

MVLEHTI.NET
Noin kaksi viikkoa sitten entinen ulkoministeri, nykyinen kansanedustaja ja ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Erkki Tuomioja (sd) vaati Syyriassa pidätettyjen ISIS-terroristien palauttamista Eurooppaan. Tuomiojan ja ECFR:n roolista ISIS-palautuksissa ei kuitenkaan hiiskuta Suomen valtamediass...




VAS ja SDP takasivat Kataisen hallituksen äärioikeistolaisen talousterrorin,  n + 10000 milj e joka vuoden budjetista pois leikattuna pois yhteiskunnalta, tässä siis myös eliitin veronkiertoa lisättiin
  • Vasemmistoliitto oli tekemässä sotea, mutta ei enää kehysriihtä. MTV3:n Timo Haapala ennustikin, että vappupuheita pitävät vasemmistopoliitikot eivät enää muista hallituksessa olleensakaan, vaan lyttäävät ne vähätkin Kataisen aikaansaannokset

  

           "On upeaa, että nimenomaan Suomessa tämä on mahdollista."







 EU-politiikka?
 

EU:n sotatalous, pörssi-ideologian sotatalous =

Todellinen "NATO" EU:n tuella,  EU maat hyökkäyssodissa median salaamina ja jatkuva sotien sytyttäminen, CiA NED USAID Hongkongin "mielenosoitusten maksajina,

 jatkuva hyökkäysten ja salamurhien terrori länsimaisena imperialismina CIA:n geopolitiikka on EU:n ja Suomen geopolitiikkaa

Vati päähän ja verikekkereihin - Vastavalkea.fi
VASTAVALKEA.FI
Vati päähän ja verikekkereihin - Vastavalkea.fi








  • Newsweek-lehden toimittaja Tareq Haddad ilmoitti Twitterissä irtisanoutuvansa, koska lehti kieltäytyi julkaisemasta hänen artikkeliaan kemiallisten aseiden kieltojärjestön OPCW:n vuodetusta sähköpostiviestistä, joka osaltaan osoittaa järjestön johtajiston vääristelleen ja sensuroineen järjestön omien tutkijoiden johtopäätelmiä Syyria-raporteissaan. 

     
  • Lehti kieltäytyi julkaisemasta Tareq Haddadin artikkelia OPCW-vuodosta. VV


    VASTAVALKEA.FI

Lehti kieltäytyi julkaisemasta Tareq Haddadin artikkelia OPCW-vuodosta.


 

EliittiMedian korostettu kampanja Rinnettä vastaan


     Petri Kylliäinen:

 " Kulmuni käytännössä myöntää (vaikka ei suoraa sano), että todellinen syy Rinteen potkuihin ja hallituskriisiin oli Rinteen lipsuminen uusliberalistisesta linjasta halventaa palkkoja ja antaa työnantajapuolen jatkaa palkkojen alennuksia ja KIKYtystä,
Samalla Kulmuni kun itse ottaa kovan valtiovarainministerin salkun.
Lipsuminen vähensi NAIRU-opin mukaista työttömyyttä tai työvoimaresurssien ylitarjontaa, jolla estetään palkkojen nousu/palkkainflaatio. 
Puuttumalla omistajaohjaukseen Rinne lähti siis toimimaan uusliberalistista valtion omistajaohjausta vastaan, jossa keskustan hallituskaudella romutettiin mm. Postin varhaiskannon palkat 50-60 prosenttia alaspäin. 

Ei niin, että Rinne olisi asialle mitään tehnyt, jos asiasta ei olisi noussut haloo (väittää ettei, edes tiennyt Postin työehtoshoppailusta – tiedä häntä), mutta periksi antaminen asiassa sai keskustalaiset pääomapiirit (kuin myös kokkareiden) takajaloilleen ja asiasta haluttiin tehdä loppu ennen seuraavia palkka ja KIKY neuvotteluja. Siksi tämä Kulmunin FB postaus on samalla uhkaus SDP:n suuntaa, että jos ei uusliberalismin ehdoin mennä eteenpäin niin keskustelua tulee hallituksessa. 
Samalla Kulmuni kertoo miksi vaihtaa Lintilän kovempana neuvottelijana kehiin elinkeinoministeriksi, samalla kun itse ottaa valtiovarainministerin salkun.
Kulmuni myös vaatii käytännössä siis myös sitä (vaikka ei suoraan sano), että jos kolmikanta neuvottelut ei tuo lisää luonnollisen työttömyyden ylläpitämiseen tähtääviä toimia ”työllisyyden parantamisen” nimissä (NAIRU-opin mukaan työllisyys saa parantua vain, jos vastaavasti työvoimaresurssit ts. työttömien määrä saadaan ylläpidettyä estämässä palkkojen nousua ts. palkkainflaatiota), niin hallituksen pitäisi toimia kovalla Sipilän hallituksen tavoilla, eli tapaan heittää KIKYjä tai aktivointi orjuus/palkka/tukiorjuus reseptejä työllisyyteen, eli korvaamaan pakkotyöllä palkallisen työvoiman tarvetta, jotta palkat ei nouse. Eli siis, jos työntekijäpuoli ei taivu työttömien hyödyntämiseen.
Työnantajapuolella ei asiassa ole taipumisen paikka vaan kaikki sataa pääoman laariin, millä palkkoja saadaan alas. Tai ainakin heidän lyhytnäköisessä uusliberalistisessa maailmankuvassa näin on.
Tosiasiassa pääoma on riippuvainen yhtälailla työvoimasta kuin työvoima pääomasta. Kun palkat huononnetaan ja ihmisten elintaso kurjistuu niin loppupeleissä se iskee kulutuskysyntään ja pääoman arvoon. Jos ei ole kysyntää ja kulutusta pääoman arvo laskee deflaatiossa, jota olemme kärsineet jo vuosia, mikä näkyy siitä, että EKP:n ohjauskorot ovat olleet miinuksella jo vuosia. Toivoa sopii, että hallitus ja työnantaja puoli ei tällä kierroksella pysty enää sanelemaan palkkahalpuutuksia. Siinä on Suomen kasvun toivo."







Näin CIA rahoitti suomalaistutkijoita kylmän sodan aikana – halusi selvittää ihmismielen toimintaa ja "ääriliikkeitä"





SEURA                 






Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun MK Ultra -hanke oli käynnissä virallisesti vuosina 1953-1973. © OTAVAMEDIA

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelun arkistot paljastavat suomalaistutkijoiden tehneen rahakasta yhteistyötä CIA:n kanssa 1960-1970-luvuilla. Amerikkalaiset halusivat suomalaisilta tutkimusapua psykologiseen sodankäyntiinsä.






EU-politiikka - eduskunnassa ei ole oppositiota EU-kapitalismille























































Oikeisto EU kapitalismi demarit vasemmistoliitto vihreät talouspolitiikka politiikka Suomen eduskunta hallitus
.

Ei kommentteja: