perjantaina, tammikuuta 03, 2020

HSL rikkoo kansalaisyhteiskunnan periaatteita - miksi korruptio sallitaan 208 vuotta


 On todella kuvottavaa taas ettei kerrota paljonko kuluja tulee, vakaa haistattelulinjaus -- kuten valheet metron halpuudesta ja tarpeellisuudesta. Ihmisille luodaan järjestelmällisesti avuttomuuden spektaakkelia, kansa ei noussut vaatimaan metrohuijareitten eroa eikä tilaussopimusten salausten purkua.

Suomalaiset käsketään orjiksi ja eliitti riemuitsee vastuuttomuudestaan ihan avoimesti. Tämäkin hinnannousujen pottuilu on harkittua, tietysti, vai luuletko että tämä on hyväntahtoisuutta ja vastuullisuutta? Rautalangasta oikein väännetään kuinka jokainen virkamies taistelee kansalaisyhteiskunta vastaan eikä sitä ole, kansalaisyhteiskuntaa muuta kuin poliitikkojen lyömäaseena, harhautus-sanana, lamauttavana ivana. "Iloitkaamme demokraattisesta Suomesta ja kieltäkäämme kanslaisten sananvapaus vihapuheena..."

b) Helsinki sijoittaa perustoiminnnasta leikattuja (!) verorahoja "pörssiin", 
mm aseteollisuuteen ja ydinaseisiin keinottelupörssissa salaa sekä klaanien yritystoimintaan "sijoituksina" samalla kun nopeaa pelastavaa terveydenhoitoa ja hammashoitoa ei anneta ihmisille perustuslain vastaisesti!

Demokratiaa ei missään nimessä ole voimassa niin kauna kuin poliitikoja ja virkamiehiä ei suoraan eroteta valheista, salailusta ja laittomuuksista.

Salailu on aina suoraan elitististä mafiavaltaa. Aina. Kekkosen aika ja Kekkosen harrastama turha pelottelu Neuvostoliitolla  löi suomalaiset sokeiksi poliittiselle vallelle.

Helsinki ja Suomen halitus tuhoavat nyt myös ahkerasti natiivisuomalaisten yksityisyrittämistä antamalla maahantuojille laittomasti erioikeuksia 2-5 v verovapauksia ja vapautuksia eri maksuista sekä erillistukia mm kustantaa autoja vain maahanmuuttajille "starttitoimintana" esim ravintoloiden ruokajakelijoille.

Ja päätoimittajatkin kieltävät tutkimasta sitä salaista sijoittamista + korruptiota klaanien ja rapparien virkamiesvaltana ohi demokratian.

Tämä on kokonaisuus oikeiston vallankaappauksena, valtuusto valehtelee kun luovuttaa valtaa virkamiehille. Korttien latauskin pitäisi toimia pankkitilin kautta vaivattomasti mutta ei, kiellettyä, kaikki tehdään tahallaan kyykytyksen kautta että suomalaiset pelkäisivät virkamiehiä 900 v kirkkokultturin jatkona.
Mikään ei ole vahinkoa poliittisessa terrorissa - koska se on korruptovallan ja -klaanien suoja 
- toki 90% suomalaisista kieltää tämän realismin suojellakseen "mielenterveyttään", passiivisuuden kuortaan kuvitellakseen elväänsä kiva-Suomessa ja rationaalisessa yhteiskunnassa "ilman mafiaa". Olet todella pahasti pääsi lyönyt jos luulet ettei salaaminen ja vaikeuttaminen ole nautintoa sadismin klaanipolitiikassa ja ettei sillä ole satojen vuosien metodeja muokata alamaisia. 
Historialliset todisteet eliitin terrorille Helsingissä mm vielä 1919 Helsinki kielsi suomenkielen käytön Helsingin valtuustossa ja johtavissa virastoissa vaikka Tsaari oli käskenyt monta kertaa suomenkielen toiseksi samanarvoiseksi virkakieleksi. Moni ei voinut hakeakaan valtuustopaikkaa vaaleissa koska ei osannut ruotsia tai saksaa. Et varmasti tiennyt tätäkään yksityiskohtaa ilman tätä blogia.

  c)


 Helsinki voisi rakentaa taloja 3 kertaa havlemmalla jos se rakentaisi itse!

Mutta ei, klaanien puolueet kieltävät tämän vetoamalla "kapitalismiin", eliitin ideologiaan, rahaeliitin etuihin ja korruptioon.

Ihmiset pakenevat vihreyteen ja ilmastokulttiin jotta eivät joutuisi taistelemaan korruption petoa vastaan. Jotta eivät joutuisi taistelemaant avallisen ihmisen ja hyvän yhteiskunnan puolesta kvaa taistelua ja tunnustamaan mafia-valtaa Helsingissä.


  Linkit  mm



HELSINGINUUTISET.FI
Helsingin seudun liikenteen (HSL) käytäntöihin tulee vuoden vaihtuessa muutos, joka mahdollistaa palvelumaksujen perimisen jälleenmyyntipisteissä.

Länsimetron laiton salailu ja rikosoikeuteen riittävä valehtelu kustannuksista



4)

Helsinki antaa lähes ilmaiseksi klaani-järjestöille ja suomenruotsalaisille organisaatioille kauneimpia kiinteistöjä mm rannikolta, saarilta, golf-kenttänä -- eikä valtuusto ikinä keskustele tämän 200 miljoonan e epädemokraattisen eliitti-korruption lopettamaisesta. (Syksyllä oli jopa juttu Hesarissa ensimmäistä kertaa - missä keskustleu, missä demokratia)

Hakuun ei ole ohjeita netissä organisaatioille eikä hylättyjä kerrota vaikka demokratiassa kaikki tulisi olla avointa, myös hyklätyt hakemukset.

Meillä ei ole mitään demokratiaa koska virkamiehiä ei eroteta salailusta ja korruptiosta - ikinä enää jos kansa ei nouse lopettamaan mieletöntä tuhlausta ja suurfirmojen verovapauksia poistamaan Helsingissäkin.








Ei kommentteja: