lauantaina, lokakuuta 01, 2016

Vihreät kielsivät ilmaisen joukkoliikenteen helsinkiläisiltä - Länsimetron korruptio ja Helsingin valtuusto

*  päivitys III  
   Työttömät joutuvat järkyttäviin rangaistuksiin ja "vastuuseen" kun eivät saa kunnollisella palkalla työtä -- mutta 2000 miljoonaa tuhlaavat ja liikennettä vaikeutttavat päättäjät jatkavat uranousuaan ja viinanmakuisia excursioitaan. 

Suomen Vihreiden korruptio täysin rkp:n ja kokoomuksen perässä matkittua törkeää elitismiä - 2000 miljoonan euron tuhlaus hyvä veli -rahankylvämiseen, täysin turhaan ja ruuhkauttavaan metron minilaajennukseen

  • Professori patistaa julkaisemaan Länsimetron pöytäkirjat:
       "Kyse olennaisesta julkisten varojen käytöstä"


Me elämme fasismissa, yhteiskunnan uhraamista eliitin & bisneksen varkauspolitiikalle.
 Ja mikään puolue tai järjestö ei nosta tästä oikeusjuttua?


Länsimetron hallitus ei halua antaa julkisuuteen pöytäkirjojaan. Asiakirjoista pitäisi selvitä, miten poliitikot ja virkamiehet ovat valvoneet hanketta, jonka aikataulut ja…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ JARNO LISKI

Vihreät eivät ota taaskaan mitään vastuuta kun ovat valheilla siirtäneet oikeistolaiselle bisnekselle rahaa 2000 miljoonaa ja ilman firmojen vastuuta: valtuustolle valehdellen budjetistakin.

Espoolaiset eivät halunneet minimetroja vaan lisää bussilinjoja - nyt bussilinjoja vähennetään ja metroon tulee kestämättömiä ruuhkia ja suuttuneita ihmisiä pikkuasemien takia SEKÄ YKSITYISAUTOILU LISÄÄNTYY - kun pakko on valtuustoeliitin leikkiä suurkaupunkia ja käydä verorahoilla excursio-ryyppyretkillä ympäri maailmaa rahan tuhlausta miettimässä rahaeliitin korruption pyörittämiseksi.

Vihreät lisäksi ideologisesti kieltävät halvan venäläisen kaasun käyttämisen busseihin tappavan dieselin sijaan sekä kieltää myös lämmitykseen käytön. Valevihreät. Oikeiston leka.

Helsinkiläiset olisivat saaneet kokonaan ilmaisen joukkoliikenteen mutta rahat piti taas laittaa korruptioon sekä halpa bussienergia-kaasu kielletään amerikkalaisen geopolitiikan ja aggression takia eli venäjävihan takia.


Mikä vastuu länsimetro-kulujen salailussa on apulaiskaupunginjohtajilla Anni Sinnemäki ja Pekka Sauri?  Shamppanja taitaa maistua kymmenissä kaupungin PR-tilaisuuksissa kun kokoomus ja RKP pidetään tyytyväisinä ja virkamiehet tehdä kymmeniä virkarikoksia rahansiirtelyssä vuosittain?

Suuri tuleva pääkirjasto Kiasman viereen on myös 100% kulttuurikatasrofi. 10-20 muuta kirjastoa suljetaan eliitin uuden 120 miljoonan e temppelin takia sekä oikeistolaisten suurfirmojen yleisen oikeistolaisen veronkierron takia.

Oikeistopuolueiden ainoa päämäärä on siirtää yhteisön resurssit ja rahat pois yhteisöltä eliitin bisnekseen. 

Tallinnassa siirryttiin ilmaiseen joukkoliikenteeseen lähes neljä vuotta sitten. Toimenpidettä pidettiin itsevaltaisen keskustalaisen kaupunginjohtajan Edgar…
MTV.FI


Vihreät ovat estäneet kaupungin oman rakentamisen Helsingissä koska haluavat porvarisukujensa ja varakkaiden suosijoittensa ja emopuolueensa RKP:n miljonäärien kiinteistöjen arvon nousevan - törkeää korruptiopolitiikkaa. Lisäksi 2 milj neliömetriä tyhjänä Helsingissä asunto ja liikekiinteistöjä. Uskomatonta hintojen nostattamista keinotekoisesti.

Vihreät ovat myös kieltäneet paluun vuokrasääntelyyn, jonka avulla 70-80-luvulla työläisten elintaso nousi eikä keinottelu tuhonnut kansantalouden nousun hyötyjä rehellisille ihmisille. Berliinissä ym on vuokrasääntely ja pakkolunastusoikeus kaupungilla tuhjiin kiinteistöihin.

Vihreät kieltävät kaupungin eli asukkaiden oman tehokkaan rakennusfirman perustamisen ja vetoavat kapitalismiin, jossa demokratia eli kansanvalta ei saa kilpailla eliitin voitonteon ja korruptiokierteen kanssa. Rakentaminen olisi 3 kertaa halvempaa jos kaupunki rakentaisi itse,

palkkaisi kokopäivärakennusmiehiä ja naisia ja valvoisi laatua perusrakentamiseen vain suomalaisilla materiaaleilla kouluttamalla ja luomalla omat rakennusperiaatteet ekologisesti mm hampulla joka ei homehdu. Kiinasta saisi halpaa terästä pilvenpiirtäjien runkoihin ja Suomessa olisi ekologista teknologiaa omavaraisiin pilvenpiirtäjiin - mutta EU-fanaattisuus vihreilläkin kieltää ostamasta Kiinasta terästä koska oikeiston mielestä Suomen talous ja elintaso täytyy tuhota EU-ideologian ja eliitin uusliberalistisen keskusvallan - EU-farssin - ja Naton geopoliittisen "identiteetin" tukemiseksi.
 
Nyt suuria rakennusliikkeitä valvoo kaappaaja tanskalais-ruotslainen mafia, joka myös tappaa ja sabotoi vastustajiaan.

Helsinkiläisten oman energiayhtiön ulkoistaminen pois helsinkiläisten omistuksesta on myös katastrofi joka nostaa helsinkiläisten kuluja - vihreiden allekirjoituksella tuhota demokratia ja elinkustannusten kontrollointi Helsingistä eliitin voitonteoksi.

Vihreiden puoluekoneisto toimii 100% elitismin mukaan demokratiaa eli enemmistön hyötyä ja elämänlaatua vastaan.

Kauniiden mielikuvien avulla.Vihreät kansanedustajat ja vihreät ministerit olivat kannattamassa Talvivaaran huijausta myös saastuttamisen paljastuttua. Ketään virkamiestä ei erotettu eikä nostettu syytettä - vaikka virkamiehet ottivat samalla rahaa Talvivaarassa toimivilta firmoilta. Talvivaaran valheet olivat alusta asti näkyvissä mutta poliitikot vannoivat kaiken olevan hyvin. Poliitikot ovat vastuussa katastrofista mutta vihreät eivät ole erottaneet puolueestaan edes tuhon ja rahastuksen pääsuojelijaa,  Ville Niinistöä, Sauli Niinistön sukulaista. Vanhan pahan oikeistosuvun edustajaa valheita jatkamasta.

Vihreät suojelevat yhä pahimpia ympäristörikollisia. Koska vihreät poliitikot ovat kapitalisteja, elitistejä, eivät luonnonsuojelijoita.Vihreiden äänestäjät eivät ymmärrä kuinka kiihkomilitaristinen sotaa ja nato-kenraalien vallankaappausta lietsova puolue saksalaisen nato-kenraalin Saksassa luoma liike on - yksi valevasemmisto-liike, jota äänestävät ihmiset luulevat äänestävänsä humanisteja ja arkikansan edustajia. Ei. Vihreät tukevat äärifundamentalistien ja pakkoavioliittojen islamia ja väestönsiirtoa väittäen että on vain yksi islam joka on Suomen lain yläpuolella. Helsingissä & Espoossa on arviolta 3000 avioliittoon pakotettua naista ja 200 pedofiilien lapsimorsianta islam-argumentin "suojassa".

Kiitos vihreät elitistisestä fasismista ja paremmin tietämisestä, opetatte meitä kuinka oikeisto piiloutuu uusien ideologioiden taakse.

Miksi firmat eivät joudu kustantamaan edes omaa hidasteluaan vaan veronmaksajat?

Valheita, valheita, valheita hyödystä ja budjetista.

Edes 1970-80 itämetron korrutpiota ei selvitetty tuomioistuimissa. Korruptio suojeltiin. Sama toistuu nyt koska vihreät samaistuvat vain eliittiin ja eliitn rahankiertoon hyvä veli -systeemissä vapaamuurarien ohjaamana.

Lihava korruptio, maan tapa. Eliitillä kaikki hyvin. Vihreiden tärkein periaate on elitismi, kapitalistisen terrorin suojaaminen kauniilla sanoilla ja vasemmistolaisen pohjoismaisen mallin ja rationaliteetin kieltäminen oikeistopuolueiden suojana, valevasemmistona. Kaupungin toiminnot pyritään ulkoistamaan ja vihreät ovat tässä demokratian tuhoamisessa elintärkeä osa eliitin ja keinottelijoiden vaatimusten toteutumista.

Ulkoistaminen on peruttava, kaikki kaupungin toiminta on otettava takaisin kaupungin omiksi projekteiksi ja 100% vastuu on oltava näkyvää vastuuhenkilöiden nopeaa erottamista valheista, korruptiosta ja ammattitaidottomuudesta. Vanha suomalaisheimojen ja "kreikkalainen" demokratia on ainoaa demokratiaa.


Kapitalismi on eliitin terroria, tuloerojen luomista ja elinkustannusten kasvattamista eliitin iloksi.

Ryöstökapitalismia. Hyvä veli -kapitalismia.* päivitys

 Länsimetron myöhästymisen syistä on tällä hetkellä vain epämääräisiä tietoja yle.fi|Henkilöltä Antti Pikkanen
  • Katastrofi on tosiasia

- Länsimetro Oy:n toimistolla maanantaina järjestettävässälehdistötilaisuudessa voi olla ainoastaan yksi aihe.


Kuka eroaa? Tai ketkä eroavat?

HSL vihreät johtajat?

Kukaan ei kuulemma ole vastuussa.

Helsingin sanomat kiivaili 2000 miljoonan euron tuhlaamisesta metroon massamedian voimalla - ja nyt sitten päästetään kriittinen toimittaja irti :Länsimetrohanke on farssi, jonka loppua ei näy vieläkään

- Viime hetken myöhästymisilmoitus kertoo pienen piirin junailusta ja lähes täydellisestä avoimuuden puutteesta. HSfi
Helsingin seudun liikenne HSL vaatii Taloustutkimus Oy:ltä vahingonkorvauksia…

MTV.FI  

  • Jos ihmettelet miksi googlesta ei löydy poliitikkojen vanhempia lausuntoja ja myyntipuheita metron puolesta, poliitikot voivat ostaa palveluja jotka poistavat googlehauista vanhoja kohteita.

Rakennusyhtiön toimitusjohtaja ilmiantoi yrityksensä poliisille. Paljastui törkeiden…

WWW.TALOUSELAMA.FI


Vihreät kapitalistit eli eliitin etujen ajajat Helsingin valtuustossa:http://www.helsinginvihreat.fi/politiikka/luottamushenkilot/kaupunginvaltuustossa/
  TIEDÄ, ÄLÄ ARVAA TALVIVAARASTA! 

 (Stop Talvivaara - liikkeen tiedote/Hannu Hyvönen)
Tiedotepaketti 31.5.2016: JOKO RIITTÄÄ VEDÄTYS - avoin kirje Eduskunnalle ja kommentaareja Pääkkösen salaiseen asiakirjaan
…  
Jatka lukemista


Tiedotepaketti 31.5.2016: JOKO RIITTÄÄ VEDÄTYS - avoin kirje Eduskunnalle ja kommentaareja Pääkkösen salaiseen asiakirjaan Olemme hämmästyksen lyöminä seuranneet sekä Terrafamen, Työ- ja Elinkeinomisteriön, että myös Kainuun Elyn ulostuloja Talvivaaran/Terrafamen kohtalosta päätettäessä. Kuinka k...
STOPTALVIVAARA.ORG
Outi Alanko-Kahiluoto
outi.alanko-kahiluoto[ät]eduskunta.fi
puh. 050 512 1727

Jussi Chydenius
jussi.chydenius(ät)nic.fi
puh. 050 592 6286

Jasmin Hamid
jasmin.hamid(ät)vihreat.fi
puh. 044 090 9012

Mari Holopainen
mari.holopainen[ät]gmail.com
puh. 040 762 0944

Suzan Ikävalko
suzanikavalko[ät]gmail.com
puh. 050 583 4292

Emma Kari
emma.kari[ät]helsinki.fi
puh. 044 300 6801

Otso Kivekäs
otso.kivekas(ät)iki.fi
puh. 044 333 6338

Tuuli Kousa
tuuli.kousa[ä]vihreat.fi
puh. 050 543 7374

Minerva Krohn
minerva.krohn[ät]valtuusto.hel.fi
puh. 050 588 4244

Jarmo NieminenJarmo Nieminen
nieminen.jarmo@gmail.com
puh. 045 656 7542

Hannu Oskala
hannu.oskala(ät)vihreat.fi
puh. 044 530 4712

Erkki Perälä
erkki.perala[ät]vihreat.fi
puh. 050 572 1930

Mari Puoskari
mari.puoskari[ät]vihreat.fi
puh. 050 537 2595

Rantanen_Tuomas_rintakuva_webTuomas Rantanen
tuomas.rantanen[ät]voima.fi
puh. 040 5077 165

Jukka Relander
jukka.relander[ät]lektio.fi
puh. 050 321 5632

Osmo Soininvaara
osmo[ät]soininvaara.fi
puh. 045 121 4559

Leo Stranius
leo.stranius[ät]iki.fi
puh. 040 754 7371

johannasydanmaaJohanna Sydänmaa
johanna.sydanmaa[ät]edu.hel.fi
puh. 044 3422 421

VesikansaSannaVIHR_HelsinkiSanna Vesikansasanna.vesikansa[ät]iki.fi
puh. 040 745 9586
Ei kommentteja: