torstaina, heinäkuuta 02, 2020

Informaatiosota kiihtyy - suomalainen media on CIA-media




Informaatiosota kiihtyy.

"Läntinen pelko" yritetään taas käsikirjoittaa mediassa histroiaa väärentämällä - uudella läntisen militarismin verukkeella 30-l luvun malliin kuten Hesari ja YLE silloinkin jakoi natsipankkiirien propgandaa Suomessa - ja ylistivät mm. Hitleriä.

Suomi oli liittoutuneiden vihollinen - natsipankkiirien hyökkäyssota-rintamassa Saksan ja pankkiirien imperialismia ajamassa.

Länsimedia yrittää luoda mielikuvaa että Neuvostoliitto oli vihollinen toisessa maailmansodassa. Viron ja Ruotsin eliitti olivat innokkaita natsien kannattajia ja pankkiirien aloittaman hyökkäyssodan aiheuttajia, se unohdetaan kertoa.




"Urmas Reinsalun mukaan Baltian maat liitettiin laittomasti Neuvostoliittoon" 


Siis ihanko oikeasti "oikeiston" eli eliitin valtamedia yrittää samalla yhä unohtaa että Viron köyhyyden aiheutti CIA USAn vaatima kauppasota 40 vuotta johon Euroopan maat suostuivat Neuvostoliittoa - ja MYÖS Viroa kohtaan!

Ja unohtaa että kuinka Viron eliitti oli massamurhien natseja ja oli ajamassa hyökkäyssotia itään päin? Tulkaa vihdoinkin todellisuuteen todellisen historian kanssa, suomalaisten ja virolaisten natsien propagandan jatkajat, tulkaa: CIA palkkasi natseja sodan jälkeen jatkamaan propaganda ajaa terroria ns kylmää sotaa, pankkiirien natsi-ideologian jatkona.

Vain venäläiset pysäyttivät amerikkalaisten ja sveitsiläisten natsipankkiirien hyökäyssodat.



On se kumma että toimittajat eivät kykene ja saa kirjoittaa kaikessa julkisuusnälässään suurimmasta terrorismista Euroopassa: CIA NATO Gladio-terrorismista;


Operaatio Gladio ja Naton salaiset armeijat

 - Vastavalkea.fi



https://vastavalkea.fi/2015/09/11/operaatio-gladio-ja-naton-salaiset-armeijat/





" NatuPoliittisen Indoktrinaatiosta Hyrpitisotakeskukseen loikannut Hanna tunnustaa lännessä Venäjän uhkaa liioiteltavan, mutta valehtelee vähättelyksi, jos myöntää että Venäjän uhkaa ei ole.

"Hybridiuhat on yhdistelmä vaikeasti havaittavaa toimintaa, jolla pyritään saamaan aikaiseksi haluamansa tarkoitusperä. Venäjällä on aina ollut tällaista ajattelua." Hybridiosaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith 20 min:


Tutkimusjohtaja Hanna Smith:
Hybridiuhkaa ei näe, ei kuule, ei haista, ei maista" | Audio Areena

  Hah hah.

Kansa, pelätkää natsien aloittaman propagandaa ja sen tuoretta uusintaa.



   Juha Kovanen
" Puolustusvoimien "opetusvideo" Taistelukenttä 2020 eli "Kun Venäjä oikeasti hyökkää Suomeen" julkaistiin tasan kolme viikkoa sitten.  Vasemmistopoliitikkojen hiljaisuus tämän suhteen taitaa merkitä heidän olevan tiukasti USA- ja Nato-sidonnaisen sotapolitiikkamme takana?   
https://www.youtube.com/watch?v=bTmWCbcYwb8

Taistelukenttä 2020 | Slagfält 2020 | Battlefield 2020 "


  Risto Koivula:

" YK:n Yleiskokous vahvisti 
Pariisin rauhansopimuksessa sodanjälkeisen Euroopan rajat Turvallisuusnevoston ehdotuksesta, jonka niin sen enemmistö kuin myös kukin muu pysyvä jäsen USA, Englanti, Ransaka ja Kansallinen Kiina kukin erikseen olisivat voineet myös estää (Yleiskokouksen enemmistön lisäksi tietysti).  Viro hyökkää YK:ta vastaan ja väittää sen päätöksiä "laittomiksi". 
kts https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/baltian-maiden-itsenaisyys-ei-ole-palautettu-vaan-kokonaan-uusi   torstai, 15. kesäkuu 2017 
Baltian maiden itsenäisyys ei ole "palautettu" vaan kokonaan uusi kuten muidenkin entisten neuvostotasavaltojen. 
Baltia kuului Neuvostoliittoon 1940-1991, josta YK:n tunnustamana 1945-1991. USA:n ja Englannin on turha mitään muuta väittää ja pelata kaksilla korteilla, sillä niillä olisi ollut tilaisuus vaikka kummallakin erikseen estää tämä, jos ne olisivat siitä "maailman tärkeimmän asian" tehneet, mutta silloin YK olisi luultavimmin jäänyt perustamatta, ja Kansainliitto (johon USA EI kuulunut, ja josta NL oli erotettu) ehkä lakkauttamatta. 
Viron väestö väheni tappamalla vain Saksan miehityksen aikana 1941-1944, jolloin mm. Viron kaikki juutalaiset ja mustalaiset tapettiin, ilmeisesti ainoana miehitettynä maana. Viron oma mustalaiskielikin lause hävisi. Lähtemään halukkaat saksalaiset lähtivät jo 1940 Virosta ja muualta Baltiasta NL:n ja Saksan välisen sopimuksen mukaisesti. Samalla lähtivät myös useimmat Viron ruotsinkieliset.  
Neuvostovallan palauttamiseen Baltiaan v. 1944 osallistui keskeisesti 200000 Puna- armeijaan kutsuttua baltialaista, joita ei ollut juurikaan käytetty muissa taisteluissa. (Virallisessa propagandassa heidätkin on luettu ”karkotetuiksi”.) Jos Baltian maita ei olisi 1940 liitetty NL:on, tuosta joukosta olisi ainakin suurin osa taistellut Hitlerin riveissä pakolla tai vapaaehtoisesti. Baltiaa vapautettaessa Saksan armeijasta oli pitkään epäselvää, palautetaanko Baltian maiden itsenäisyys heti. Monet, kuten "pronssisotilas" Salumäe, olivat käsityksessä, että palautetaan. Yksi syy, että ei palautettu, oli että NL tutki Baltian avulla, millaisia metkuja länsi yrittää NL:n horjuttamiseksi. Tähän osallistui myös suomalaisia KGB-miehiä. 
Juhani Putkinen väittää kaikenlaista muuta ja estää keskustelun:  
JP: "Viro palautti itsenäisyytensä voimaan 25 vuotta sitten" "Virolaiset taistelivat  vuonna 1944 estääkseen Venäjää miehittämästä Viroa uudelleen. Venäjä kärsi suunnattomat tappiot mm. Narvajoella ja Sinimäkien taisteluissa. Lopulta Venäjä kuitenkin onnistui miehittämään Viron kun Saksa veti joukkonsa Virosta, eikä jättänyt Virolle kunnon aseistusta. Venäjän brutaali miehitys kesti puoli vuosisataa." 
RJK: Se ei ollut kansainvälisoikeudellisesti miehitys vaan YK:n tunnustama osaval-tioasema toisessa valtiossa. 
Perustuslain mukaan siitä saattoi myös erota, mutta varsinaista muodollista proseduuria sellaiseen ei ollut, kuten ei ole esimerkiksi USA:ssakaan, vaan liit-tymiset ja eroamiset on aina toteutettu erikoislaeilla. NL:N perustuslaki oli sekä Kansainliiton että YK:n hyväksymä, toisin kuin esimerkiksi natsi-Saksan, joka erosi kansainliitosta 1934 muutamaa päivää ennen kuin olisi erotettu, juuri KL-laittoman perustuslain takia.

  2020  diktatuuri kasvaa - Uusia Saksan Valtakunta pankiirien pörssi-kapitalismin pelastamiseksi



EU siirtyy Saksan ohjaukseen keskellä ennennäkemätöntä kriisiä – Edessä voi olla reipas


    YLE.FI



Suomen valtio rahoittaa laittomia organisaatiota (kts lait sodan yllytämistä vastaan):
mediapoolia, Naton, Mi5:n ja CIA:n ohjaamaa hybridikeskusta, mtv 3, huoltovarmuuskeskusta ym valehtelamassa jatkuvasti tästäkin historiasta (kts alla) geopoliittisesta faktasta. Viron, Puolan, Suomen, Tsekkien eliitti olivat natseja ja sotia sytyttämässä.




Vladimir Putin: Baltian miehitys oli kansainvälisen oikeuden mukainen


   VERKKOUUTISET.FI



  PS

Nato-terrorismi jatkuu ja YK hiljaa



Iran’s Foreign Ministry Lambasts US, Europe for Funding ‘Rogue Entity’ MKO Terrorist Group




Suomi huumeiden tuottamisen sodissa




Afghan Opium Production 40 Times Higher Since US-NATO Invasion


MINTPRESSNEWS.COM





USA seeks to drive regime-change by starving the people of Syria


IOL.CO.ZA




‘The God That Failed’: Why the U.S. Cannot Now Re-Impose Its Civilisational Worldview

STRATEGIC-CULTURE.ORG




Lue Ryhmää:

Emme halua sotaa Venäjän kanssa, vaan rauhaa


























Operaatio Gladio ja Naton salaiset armeijat - Vastavalkea.fi


https://vastavalkea.fi/2015/09/11/operaatio-gladio-ja-naton-salaiset-armeijat/

Ei kommentteja: