sunnuntaina, toukokuuta 06, 2018

Urho Kekkonen sotarikollinen ja fasisti presidentiksi


Ei näytä Hesarin kapea ja sympatialla kehystetty uusin pieni paljastus sotarikollisesta U. Kekkosesta saavan mitään ideologista tiedostamista ja järkeä suomalaisissa esille.

U Kekkonen EI luonut hyviä suhteita Neuvostoliittoon eikä ollut demokraattinen hallitsija

- vaan joka viikko demonisoi hyvin ilkeästi, harkitusti ja paranoidisesti CIA:n opastamana Neuvostoliittoa massamedian tehon avulla. Kekkosen YLE ja SUPO, HS ym valvontasysteemit loivat jatkuvasti katteetonta pelkoa vain poliittiseksi vallaksi Kekkosen taktiikkana. 
 
Jotta voisi esiintyä pelastaja-diktaattorina ja kieltää irvokkaasti demokratian ja keskustelun jopa fasistien historiasta ja vallasta Suomessa - koska oli itse aito natsi saksalaisten organisaatiossa ja suojeli fasistien purkamattomia valtaliittoja Suomessa mm armeijan sisällä ja pankkisysteemissä. Suomi oli ja on mielettömän sensuurin alle vajonnut ihan sen takia kun vasemmistokin alistui Kekkosen sabotaasille, yleiselle sensuurille ja pelottelulle YLE:n ja Hesarin massamediatulituksella.
    
Aivopesua, pelottelua suoraan natsien pelkokulttuurin keinoille ilman mitään oikeaa syytä, vain poliittisena manipulaationa.

 • Neuvostoliitto oli ULKOPOLIITTINEN lyömäase jota käytettiin vain SISÄPOLIITTISEN diktatuurin pystyttämiseen. Se onnistui, massamedian pelottelu oli jatkuvaa ja aivoja sulattavaa. YYA-sopimusta käytettiin sanavapauen ja demokratian tuhoamiseen. Ystävyys-sanaa käytettiin äärimmäisen kafkamisesti, petollisesti vain kansan pelotteluun. Eliitin ehdoton valta esitettiin tuhoutumisen estämiseksi. Mielipuolten politiikkaa ja natsimielisen eliitin sodissa vammauttama  kansa vammautettiin lisää.
 
Kekkonen on demokratian ja keskustelun tuhoaja ja "vasemmisto"-organisaatiot ovat mudassa koska alistuu yhä oikeiston venäjävihalle, historiavalheille ja siten USA:n imperialismin ihailulle välttämättömänä valkoisen miehen taakkana. Feministitkin syvällä oikeisto-fasistien imperialistisessa maailmankuvassa ja hyökkäyssotien ihailussa. Suggestio nojautuu pitkälle Kekkosen suuresti luomalle psykologiselle pommitukselle Neuvostoliitosta uhkana pienestäkin väärästä sanasta - vaikka Suomi eliittinsä kautta sitoutui  natseihin uhkaksi Neuvostoliitolle kauan ennen talvisotaa ja kieltäytyi katkaisemasta suunnitelmaansa ja koulujenkin venäjävihaista rotuoppiopetusta olla osa natsien sotilaallista imperialismia.

Kekkosen ylistämisen korkeimmaksi linnakkeeksi on korotettu se kuinka Kekkonen hillitsi kokoomusta. Mutta se oli vain Kekkosen omaa valtakamppailua tehdä keskustasta määräävä valtaoikeisto!

Kekkosen päätehtävä oli piilottaa eliitin äärioikeisto ja fasismi kulissien taakse ja vähän myötäillä työväen pohjoismaista mallia - jonka toteutumisen hän yritti ensin estää mutta n 10000 lakko 60-70 toimivat kansan demokratian voimana ja hyvinvointivaltio sekä veroprogressio eliitille pystytettiin Kekkosesta huolimatta.
 
Kekkonen kielsi Suomen teknologisen viennin ja yhteistyön kehittämisen Neuvostoliittoon - elämme yhä USA:n kauppasodan eli kylmänsodan käskyjen mukaan 100% Kekkosen perintönä.
 


 Ihmiset eivät näytä ymmärtävän että Kekkonen aloitti valtiopetoksen rauhansopimusten rikkomisena, CIA:n käskyläisenä - ja se jatkuu Suomen alistamisena ja natomaiden maihinnousun valmisteluna, Suomen ollessa sodassa mm. Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa, Malissa ja ties missä natomaiden hyökkäyssodissa.  "Yhteistyönä"  

Lukekaa tämä juttu Kekkosen salaisista toimista
 ja jos ymmärrätte että historian paljastuksista täytyy tehdä johtopäätöksiä, tehkää niitä:   
 • Science fiction - Voima 
- Kekkonen ja CIA  

http://voima.fi/blog/arkisto-voima/science-fiction/


  II


Hyvin hitaasti, vajavaisesti ja "esteettisesti" U Kekkosen historiaa tuodaan esille. HS tuo nyt taas rajoitetun välähdyksen esille sitoen artikkelin hyvin emotionaalisesti murhaajaa tukien.  Kts linkki alla

Kekkonen oli joukkomurhaaja, kiduttaja, sarjamurhaaja, protofasisti, salaisen poliisin kiduttaja, sitten natsi natsien palkkalistoilla. Äänesti viimeisessä eduskunnan sotaäänestyksessä jatkosodan jatkamista.
 
Tämä tappaja ja natsi-rotuoppi-ideologi kelpasi oikeistolle ja demareille pääministeriksi ja kovan sensuurin avulla sitten maanisä-propagandan diktaattoriksi. Tarja Halonenhan harhautti vaalityössään ihmisiä että presidenttinä hän avaa Kekkosen päiväkirjat - ei avannut ja televisiossa sanoi oikeistolaisen pateettisesti "Meillä ei ole oikeutta tuomita esi-isiämme" (Kymmenen kirjaa-ohjelmasarjassa).

   
 
 • Totesin taas tänä aamuna kuinka Hesari jatkaa Mannerheimin valkopesua. Hitlerin leirien tyyppiset rasismiin pohjautuvat keskitysleirit yli 20.000lle Itä-Karjalassa asuvalle naiselle, lapselle ja vanhukselle painetaan villaisella. Mannerheimista rakennetaan kauaskantoisia ajatuksia omaavaa demokraattia. Tämän kaanonin omaksuneet Suomen poliitikot eivät siten huomaa tämän päivän natsismia kun sen kanssa joutuvat tekemisiin. He- Hesarin rinnalla ovat sokeita Ukrainan neo-natsien väkivallalle omia kansalaisiaan kohtaan. He eivät huomanneet Kroatian rasistista perustuslakia vaan innolla tukivat sen EU-jäsenyyttä koska Saksa niin tahtoi. Kun Saksa ei tunnusta serbien kansanmurhaa, suomalaistenkaan ei tarvitse niin tehdä. NATO-EUun kuuluminen antaa meille luvan unohtaa oma natsihistoriamme ja jatkaa samalla mielenlaadulla. Onhan osa viimeaikaisista presidenteistämmekin julistanut Suomen olleen1930-luvulla demokratia. Jonnekin ovat vangitut ja teloitetut toisinajattelijat ja kansanedustajat kadonneet.

  Olemme liittoutuneet USA-Saksan maailmanvalloituksen ja jatkuvan sodan periaatteen periaatteen kanssa. Selostus pääoman valtaa jatkamaan pyrkivästä Macronista on samanlaista valkopesua kuin kotimainen Mannerheim-pesukin. Oikean pesulan valinta on nimeltään YLE tai vaihtoehtoisesti Helsingin Sanomat. Näinä päivinä oleellista on havaita mihin pyykkinsä vie.
Suomi - ainoa Euroopan maa jossa joukkohautojen tutkiminen on kielletty oikeiston vaatimuksesta. Ja vasemmisto, humnaistit taipuvat yhä.

 • Essee: Olisi jo aika palauttaa Hennalassa teloitettujen ihmisarvo – edes hautaamalla heidät kunniallisesti

Historiantutkija Veli-Pekka Leppänen muistuttaa, että vuonna 1918 Lahdessa ammuttujen punavankien tunnistaminen todistaisi sivistysvaltion periaatteista. HS

   III


 Omakuva - kenen piirtämä

Ei alistuminen ole järkevää, ei suomenruotsalaisten keksimä uhrautuvan kansan talvisodassa uhrautumisen ihailu ole järkevää, ei epäpoliittinen mökötys ole järkevää, ei mannerhiemin ja kekkosen diktatuurin ihailu ole järkevää, ei oikeistolaisten päästäminen lähes jokaiseksi rehtoriksi ole järkevää, ei amerikkalaisten perustuslain vastainen ohjaustoiminta armeijassa ole järkevää, ei suomenkielen kieltäminen yliopiston väitöskirjoissa ole järkevää, ei tietämättömyys alkuperäisen laajemman Aleksis Kiven 7 Veljestä kirjan sensuroinnista ole järkevää, ei massamediaan uskominen ole järkevää, ei kirkkoherroihin ja Vatikaanin uskontovaltaan uskominen ole järkevää, ei suomenruotsalaisten ohjaamaan ja sensuroimaan historiaopetukseen uskominen ole järkevää, ei natsien ritarihuoneesen kuluvan Sauli Niinistön äänestäminen ole järkevää, ei Soinin ja hänen suurimman tukijansa Halla-ahon äänestäminen ole järkevää, ei Kataisen ja eliitin veroleikkausten ym euroterrorin tukijana toimineen vasmmistoliiton tukeminen ole järkevää, ei välinpitämättömyys CIA:n toiminnassa SDP:n ja SAK:n kaappaamisessa ole järkevää. Ei lakkojen puuttuminen ei ole järkevää vaikka tiedetään eliitin valtava veronkierto ja isäntämaasopimus amerikkalaisten maihinnousun järjestämiseksi. Alistunut kansa ei voi olla älykäs vaan suostuu äärioikeiston saneltavaksi.

 • Ranskan vasemmistojohtaja Jean-Luc Mélenchon

  aikoo osallistua Moskovassa Voitonpäivänä 09.05.18 Kuolemattomien rykmentin joukkomarssiin ja kansanjuhlaan. Melenchon kehottaa murtamaan kylmän sodan ilmapiirin ja muistamaan, että Ranska ja Venäjä ovat ystäviä ja kumppaneita - monista erimielisyyksistä huolimatta. "Maailma ei ole musta-valkoinen".  - Melenchon johtaa perustamaansa vasemmistolaista EU-kriittistä Alistumaton Ranska -puoluetta (La France insoumise, FI). Vuoden 2017 parlamenttivaaleissa FI yksin keräsi enemmmän ääniä kuin koko demarien joukko eli ns. parlamentaarien vasemmiston puolueet yhteensä, jos oikein muistan.
 •  
   
Väitöskirja punaisten naisten joukkomurhista Hennalassa vuonna 1918 on roihauttanut poikkeuksellisen kiivaan sananvaihdon tutkimuksen tekijän ja historiantutkijoiden välille. Historioitsijat arvostelevat tapaa, jolla muistitietoja on käytetty todisteena tapahtumista. Väitöskirjan tekijä Marjo Liukkonen ei anna tuumaakaan periksi. IS

     – Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa, hän kuittaa STT:lle.

 
    Iltasanomat yhteenveto:
–Väitöskirjatutkimuksen mukaan Hennalan sotavankileirillä Lahdessa tehtiin Suomen suurin naismurha. Ainakin 216 punaista naista teloitettiin ilman oikeudenkäyntiä toukokuussa 1918.

–Teloituksiin vaikutti Liukkosen mukaan vahvasti rodunjalostusoppi, jonka mukaisesti rappeutuneiksi katsotut punaiset naissotilaat haluttiin tieten tahtoen tappaa.

–Liukkosen mukaan leiri ei ollut sotilasvankileiri, vaan keskitysleiri. Siellä oli vankeina myös siviilejä ja lapsia.

–Leirillä vankeja näännytettiin tarkoituksella nälkään ja janoon.

–Tutkimustulokset perustuvat arkisto- ja muistitietoaineistoon.


–Vastapaino julkaisi väitöstyön tietokirjana, ei vertaisarvioituna tieteellisenä kirjana.
 
–Väitöskirja on tieteellinen tutkimus ja opinnäyte. Väitöskirjan voi tehdä, jos on saanut yliopistolta oikeuden suorittaa tohtoritutkinnon.  –Tohtorikoulutettaville nimetään ohjaajat. Kun ohjaajat antavat luvan, väitöskirjan käsikirjoitus lähetetään esitarkastettavaksi. Esitarkastuksen aloittamisesta ja esitarkastajista päättää yleensä tiedekuntaneuvosto.  –Esitarkastajat antavat käsikirjoituksesta lausunnon. Jos lausunto on puoltava, tiedekuntaneuvosto voi antaa väittelyluvan. Väittelyluvan antaminen merkitsee käytännössä sitä, että väitöskäsikirjoitus täyttää väitöskirjan vähimmäisvaatimukset. Itse väitöstilaisuus on yleisölle avoin opinnäytteen tarkastustilaisuus. Vastaväittäjän (tai vastaväittäjien) tehtävänä on tarkastaa väitöskirja ja sen laatu. Tilaisuudessa puhetta johtaa kustos, joka on yleensä professori väitöskirjan alalta.

–Lopullisen päätöksen väitöskirjan hyväksymisestä tekee tiedekuntaneuvosto. Päätös pohjaa muun muassa vastaväittäjän antamaan lausuntoon.

#oikeisto #fasismi #historia #suomi100 #suomi #eduskunta #politiikka #vasemmisto #sote #sipilä #hallillitus #uusliberalismi #kapitalismi #demarit #isäntämaasopimus #sotaharjoitus #venäjä #nato #eduskuntavaalit


.

Ei kommentteja: