lauantaina, kesäkuuta 06, 2020

Kulmuni tiesi olevansa osa salaliittoa eliitin käsikirjoittamaan naishallitus-brändiin - Rinteen kaataminen tv-draamamaisesti naisten idolisoimisena



Kulmunin uusi harjaus & ohjelmointi Saukkomaan fixer-propagandatoimiston avulla verorahoilla sovittiin ennen kuin oli uusi ministeri eli vallankaappausta varten jo Puolueen salaliiton toimintana Rinnettä vastaan (jo myös Marinin kanssa etukäteen?) verorahoilla - kabinettivallankumous.

Nyt olisi ihmisten jo aika herätä Eliitin vallankaappaukseen Suomessa eli eliitin salaiseen ns kabinetti-politiikkaan.

Valta kulissien takana - demokratia vain nukkenäytelmää kansalle, Leipää ja sirkushuveja Eliitin mediassa. Kansa voi hihitellä ja kauhistella mutta ei nähdä salaista valtapeliä.

Kulmuni tiesi

olevansa osa salaliittoa koulutuksessa käsikirjoitettuun keinotekoiseen vetoavaan "naishallitus"-brändiin ja sen nostamiseen - Rinteen kaataminen suunniteltuna ja toteutettuna.

Suomi tuhotaan polvilleen tomuun parhaillaan eliitin tulonsiirroilla EU-pankkiireille 50 miljardia "tukena", asekauppiaille jopa 100 miljardin euron asevarustelu hyökkäysaseilla ym. Bilderbergin salaseuran vaatimus lakkauttaa valtiot etenee: velka-ansalla  kätevä perustuho ja jättimäisille katolisille maille tukea Suomea velkaannuttaen  (lähes kaikki valtaapitävät EU-juntan eliittijäsenetä ovat katolisista atelissuvuista).
     
Hajota ja hallitse.

Taustatietoa tirsuaa - tämä ei ole viihdettä vaan salaisen vallan oppeja halveksimaan demokratiaa ja avoimuutta - kaikki poliittinen sekoilu tehdään epäselväksi ja utuisaksi ja äänestäjät eivät sitten enää välitä eivätkä kapinoi eivätkä tunnista talouspolitiikkaa eliitin näpeissä
  Gaslightning by Saukkomaa - uusi kirja 2020
-– Jos haastattelija kysyy, onko taivas sininen, haastateltava voi muotoilla kysymyksen uudestaan ja vastata omaan versioonsa siitä: ’Tarkoititte varmaan, että onko maassa lunta. Ei ole vielä lunta satanut.’ Varsinkin suorassalähetyksessä tämä temppu saattaa pudottaa kärryiltä vähemmän kokeneen toimittajan,  Harri Saukkomaa sanoo 2020 kirjassaan, johon häntä on haastateltu viime vuoden lokakuussa.
 --  juttu Markkinointi & Mainonta -lehdessä


sekä  1.12.2019 Saukkomaa



 

SUOMENKUVALEHTI.FI
Avustaja myöntää: Konsultti valmensi Kulmunia Rinteen eropäivänä 

Kiltti tyttö! Hymy siitä että kaikki vaiheet menivät kabinettiharjaajien käsikirjoituksen mukaan ja kansan huomio saatiin pois 100 miljardin luovuttamisesta suomalaisilta pois - ja velaksi. Olenhan kiltti tyttö!

Historiaa

Keskusta ja kokoomus perustettiin aidoiksi fasistipuolueiksi eli ajoivat vasemmiston kieltämistä vaaleissa, demokratian kieltämistä.

Salaisen vallan uudet lait

Perustuslain vastaisesti armeijan ja supon uudet Bilderberg-operaatiokeskukset Mediapooli ja hybridikeskukset - saavat lain mukaan toimia lain ulkopuolella - tiesitkö:

Väyrynen: ”Osa salaliitosta paljastui – Suomea viedään sotilaallisen liittoutumisen suuntaan”
 





























#kulmuni #demarit #keskusta
#vasemmisto #valevasemmisto #elitismi #politiikka #eduskunta #hallitus #kapitalismi #eu #nato #100miljardiapoissuomalaisilta #tuhokapitalismi #lahjonta #korruptio #maantapa #hyväveli #rapparit #suomenkuvalehti #hsfi #ylefi #yleuutiset #ylepolitiikka #suomi #persut #liittovaltio #isäntämaasopimus #tuho #saksa #liittovaltioprosessi #journalismi

.

Ei kommentteja: