perjantaina, kesäkuuta 19, 2020

Eliitti teki itsestään papiston = EU ja eliitin luokkasota


Eliitti on tehnyt itsestään papiston - valtaa hysterialla ja moralismilla ilman yhteiskuntakeskustelua

Eliitti on tehnyt itsestään papiston "paheksumalla" eli normaali feodalismi, eliitin tappava moralismi.


Talouspoliittisen keskustelun tilalle papiston moralismi "ohjaamaan keskustelua": suomalaisten hyvinvointi ei merkitse mitään eliitin teatterin harhautusten alla.

Hajota ja hallitse on roomalaisen eliitin tunnus ja strategia, taktiikkaa ja metodeja muutetaan koko ajan.

Flunssan muuttaminen koko maailman lock down karanteeniin aiheuttaen n 700 miljoonan ihmisen karmean elintasoromahduksen on järkyttävää mutta tehokasta fasismia - uusilla vallan metodeilla. Hysteriaa, pelkokuvia ja vips rahat eliitille ja romahtanut kapitalismi pelastetaan työläisten verorahoilla.

Fasismin uudet muodot, eliitin puheen uudet diskurssit jotta tuloeroja kasvatetaan elitin hyväksi ja pohjoismainen malli tuhotaan vedoten eliitin talouspuheeseen eli eliitin verottomuuteen ja tukiin.

Ideologiaa, eliitin luokkasotaa.

Eliitin viha ja ahneus esitetään jumalana, kaiken ehtona.


MassaMedia käy joka päivä taannutus-sotaa, suggestiosotaa ihmisten ymmärrystä ja ihmisarvoa vastaan.  TOTELKAA.

Samalla keksitään aivan toissijaista paheksumista jotta kansaa voidaan halveksua massamedian tykitulella kun eliitti jatkaa yhteiskunnan tuhoamista ja venäjävihaa sekä Suomelle itsetuhoisaa kauppasotaa Venäjää vastaan valheilla - YK ei ole nostanut mitään syytteitä/väitteitä Venäjästä mikä rikkoisi kansainvälisiä lakeja! 
(Krim on alusta asti kuulunut Venäjälle eikä YK poistanut Krimiä NL/Venäjän hallintovallan alta kertaakaan; Donbassin asukkaat olivat valvotusti vaaleissa ja äänestivät kansainvälisten lakien mukaan itsenäisyyttä kun CIA:n ja EU:n tukeman vallankaappaus ajoi aseellisesti presidentin pois maasta)

Kuolleisuus ei ole muuttunut keinotekoisessa valtapelin flunssahysteriassa, useimmissa maissa kuolleisuus on paljon pienempi kuin v 2018, vain parissa maassa kuolleisuus lisääntyi mutta niin joka vuosi tapahtuu paljon heilahtelua flunssa-alueiden painotuksissa!

Hysteriaan avulla saadaan taas järjetön tulonsiirto yhteiskunnalta > eliitille rahaa ja valtaa. 

Eliitin rahankaappaus ja vain eliitin pelastaminen ja EU-littovaltion diktatuuriprosessin loikka eteenpäin keinotekoiselta hysterialta "korona-tukina" on feodalismia, eliitti pelastaa aina itsensä kun demokratia kumotaan moralismilla eli kirkkokulttuurilla, kun eliitti kaappaa prioriteetit ja kansalaiset saavat kuolla nälkään ja asunnottomuuteen ja häpeään kunhan eliitin varallisuus ja verottomuus kasvavat.

EU = perustuslain tuhoaminen, ihimisarvon tuhoaminen eliitin verottomuuden puolesta = feodalismi




 " Arvojohtajuuden paikka? "





    Suomen hajotus - Hajota ja hallitse > siirtomaaksi pörssi-eliitille:





  • Professori
EU-toimet laukaisivat perustuslaillisen kriisin
Päivi Leino-Sandberg:in mukaan suurelle valiokunnalle perustuslaki ...






    Käsittämätöntä kieroilua, mutta miksi?

PROFESSORIN AJATUKSIA 2020

" Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen (sd) on todennut, että "me emme kuulu sellaisiin maihin, jotka asettavat tiukkoja kynnyskysymyksiä ratkaisun saavuttamiselle. Näin ollen me olemme valmiita tarkastelemaan myös kompromissia."
Kyse on siis EU:n komission ehdottamasta noin 1 850 miljardin euron kokonaisuudesta, joka muodostuu koronakriisin jälkihoitoon tarkoitetusta elpymisvälineestä sekä EU:n monivuotisesta budjetista, joista ensimmäinen on tarkoitus rahoittaa komission ottamalla yhteisellä lainalla. 

Siitä jaettaisiin kaksi kolmasosaa lahjoituksina ja loput 250 miljardia lainoina lähinnä niille maille, joiden talous oli kestämättömällä pohjalla jo ennen koronakriisiä. 500 miljardin euron lahjarahojen perimmäisenä tarkoituksena on kuitenkin saksalaisen ja ranskalaisen pääoman pelastaminen toteutumassa olevista riskisijoituksista.
Tämä on mielenkiintoinen tapaus. Onhan siihen jo tähän mennessä liittynyt Suomen perustuslain vastaista salailua ja lisäksi se on mitä ilmeisimmin myös EU:n perustuslain vastainen - asia, jonka komissio on pyrkinyt kiertämään kieroilemalla...   kts





Valevasemmiston luonti lahjonnalla ja soluttamalla myös Suomessa:



 






George Soros - mies joka kaatoi Suomen markan


George Soros lausui pidempi aikaisen toiveensa vuoden 1987 kirjassaan The Alchemy of finance rahoituksen alkemia ) yhtenäisen globaalin valuutan luomiseksi kansainvälisen keskuspankin alle,...  REHELLISETUUTISET.ORG



Mika Karjalainen  6 2020
  •  Tässä alla Seppo Oikkosen uusimmassa tilanneanalyysissähän tämä länsimaiden perikadollinen prosessi taas kerran tulee hyvin havainnollistettua. 
Länsimaisen ajattelun kriisi näkyy jo niin monella tavalla ja yhä räikeämmin sekä rahvaan että oppineitten piireissä, mutta niissä ajattelun sairauksissa omakohtaisesti eläville taitaa olla jatkuvasti yhä epäselvempää se, minkälaisten rappio- ja joukkopsykoosivoimien valtaan he / hän joutuu yhä pahemmin. 
Analyysin ja tiedostamisen korvaa siinä yhä enemmän tunnistautuminen kielteisestä käsin määriteltävään ismi-olemiseen sekä primitiivisten häpeän ja kunnian tuntojen kalibroiminen sen mukaan tunnustuksellisesti lahkoraameissa ja ulkoaohjaavan pelon aggressioissa....
On oikeastaan suuri ihme, miten vielä kuitenkin tässäkin kaaoksessa ja alasajossa voi esiintyä myös hyvää valveutumista ja sivistyksen rippeitä, mutta kuinka kauan sellainen edistys pystyy vielä pysymään hengissä, kun moni osa siitä joutuu jo nyt näiden ns. "negatiivisten kulttilaisten" silmätikuksi, ja kun virallinen maailmankuvakin alkaa saastua samasta rappiosisällöstä yhä pahemmin?!...
Länsimaisen sivistyksen hyvät osat tulevat yhä enemmän mustamaalatuiksi väärin perustein näiden ajatusrappiolaisten toimesta "pahuudeksi", negatiivisen kultin projektioissa karikatyyrillisiksi "möröiksi" - miten sellaista äärityhmyyttä vastaan voi sitten "viimeisellä rannalla" enää taistella ja puolustaa ainutlaatuisen korvaamatonta eurooppalaista ajatusperinnettä? 
Globalistieliitillehän tämä rappio sopii erittäin hyvin ja mielellään he sitä promotoivat lisää eri keinoillaan, koska näiden "patsaiden kaatajien" ymmärtämättömyys ja historiantajuttomuus tuottaa yhä lisää barbarisoivaa historiattomuutta, ja sosiaalista identiteettikaaosta synnyttämällä luo eliitille erinomaisen pelikentän luoda kehittymätöntä ja ulkoaohjaavilla peloilla reaktiivisesti kontrolloitavaa alamaisväestöä palvelijoikseen ja intressiensä käytännön toteuttajikseen.
Tätä länsimaiden kriisin ydintä pitäisi jokaisen pyrkiä nyt pohtimaan näinä juhannuspyhinä!
Seppo Oikkonen   " Ja mitä nämä patsaiden kaatajat ja statuskohteiden tuhopolttajat vihaavat eniten? Juuri historiaa, juuri sitä ymmärrystä joka syntyäkseen vaatii kaikkien kehityskerrosten säilyttämistä ja läpikäymistä yhä uudelleen ja uudelleen. Se on nykyisin vaikeinta, vallankumouksellisille aina mahdotonta. -- Kaiken postmodernin ydin on siinä, ettei edes mitään rakennusaineita vanhasta jätetä eikä sallita. Maailman pitäisi perustua absoluuttiseen vapauteen, eli absoluuttiseen juurettomuuteen, absoluuttiseen negaatioon, absoluuttiseen kaiken käsittämiseen "kielteisestä käsin". Ei riitä, että vallankumouksen hevoselle pannaan silmä- ja korvalaput ja tuikataan häntä tuleen -- kun se on ajettu loppuun, sille syötetään sen omat lapset.
Nyt palvotaan "negatiivista kulttia" (Durkheim)." .....
"Me eurooppalaiset emme nimittäin itse vieläkään täysin ymmärrä, miten ainutlaatuinen ilmiö me ihmisen historiassa olemme. Että kaikki se maailman ja ihmisen elinehtojen muutos, joka parina viime vuosisatana on tapahtunut -- luonnontieteet, tekniikka, teollinen hyvinvointi -- on ihan tietyn kulttuurin ihan tiettynä historiallisena ajanjaksona ihan tietyillä kognitiivisilla ehdoilla synnyttämää ja ylläpitämää." ....
"Identiteettikriisejä seuraa niin tiedollinen kuin aatteellinen epämääräisyys, joka ratkaistaan "negatiivisia kultteja" -- kieltämisen ja tuhoamisen kohteita -- nimeämällä. Ja "toiminnalla", jonka todellisia alitajuisia motiiveja ei enää pystytä tunnistamaan. Että siis kyseessä on pelkästään älyllisten kykyjen pettäessä jäljelle jäänyt epämääräinen epätoivo, joka purkautuu etsimällä vihalle kohteita, fokusoimalla katse -- perspektiivin pakenemispiste -- "kielteiseen", ja uhriajattelun oikeuttamana tuhoamaan "vääryyttä" edustavat symbolit.
Iskulauseiden huutajat, patsaiden kaatajat ja primitiivisiin tuliuhreihin mieltyneet tuhopolttajat toimivat viimekädessä vain itseään vastaan, kun eivät ymmärrä, että "ihmisyys" on kehitysominaisuus, eikä historiaa voi huijata vaikka sen kaikki dokumentit hävitettäisiin."  kts:


ALKONKASSALLA.BLOGSPOT.COM
Patsaiden kaatajat

Alkon kassalla aiheina ovat mm. ajatushistoria, kirjallisuus, taloususkonto





  • " Tämä on hyvä pykälä myös minun mielestäni ja samaa tosiaan kannattaisi hallitukselta odottaa myös ns. turvapaikanhakijoiden kohdalla. Jo Platon teoksessaan Lait varoitti ottamasta siirtolaisiksi sellaisia ihmisiä, jotka olivat saaneet erilaisen kasvatuksen kuin kyseisessä valtiossa oli normina. Terve järki sanoo, että sekä ei-toivotut maahantulijat että vieraslajit pitäisi mahdollisuuksien mukaan torjua jo rajalla eikä ryhtyä toimiin vasta myöhemmin. "





















Eliitin kirkkokulttuurissa idolit ovat aina olleet eiitin ase - ihailkaa, alamaiset, ihailkaa ja alistukaa






    Hysteria power = elite's religions



















Hallitus eduskunta sanna marin demarit kokoomus keskusta vasemmisto vihreät persut perussuomalaiset evm ekp talouspolitiikka yle uutiset talous tukitoimenpiteet kapitalismi bis pankki perustusalkituomiistuin

.



Ei kommentteja: