tiistaina, lokakuuta 01, 2019

Turun tauti ja Saatanan ensimmäinen koti

Turun taudin seuraamukset? 

Sivistymättömyys. Ahdasmielisyys. Pelon sisäpiirikulttuuri. 
Elitismi.
Väärennetty historia Jumalan kunniaksi...

Koko Suomen kirjallisuusviennin arvo oli vuonna 2012 vain kaksi miljoonaa euroa. Hajotkaa, kirjakustantamot ja kulttuurin sabotoijat. Oopperalle annetaan tukiaisia 70 miljoonaa euroa vuosittain. Ei kirjallisuudelle. Kumpihan on tärkeämpi taidemuoto?

Vatikaanin pedofiiliseurojen Turku, rapparipedofiilien Turku. 

Salaisuuksien Turku.

" Turku oli keskiajalla Kuoleman kaupunki"


Korkein kuolleisuus koko Euroopassa.

Saastan ja hyväksikäytön likainen Euro-Gomorra täynnä maaseudulta nälkää pakenevia, maaseutujen veroja ja identiteetin tuhoa pakenevia, Vatikaanin huoruudesta ja sodomiasta tuomitsemien, vain Suomeen karkoitettuja epäkelpojen  pappien äpärälapsia, äpäräpappeja, lähetystyötä Vatikaanin avovankilassa, Suomenmaalla vihtahousujen, metsästettävien shamaaninoitien ja näkkien rajamaassa."

Aatelisten luontovihan ja vieraannuttamispolitiikan kiirastulessa, Ruotsin terva-aitassa, omassa maassaan pakolaisina vaeltavien sykkivä Styx, Turku, kiroamalla kastettujen pellavapäiden täinen umpikuja, kultainen kaupunki mätänevin kaduin.Kuolema oli levoton mies 
eikä halunnut asettua paikoilleen Europassa maata kiertämästä vaikka ruhtinaat häntä yrittivät lahjoa neitsyein ja sametein.

Paitsi kun itse hänen armollinen ylhäisyytensä Kuolema eksyi Turkuun etsiessään tietään Ortodoksi-igumeenien Siperian ensimmäisiin juutalaisvainoihin, hän tunsi olevansa kotonaan; Ensimmmäistä kertaa pitkästä aikaa kuohuttavaa inhoa ja värisyttävää kammoa sitten  karkoitetuksi joutumisensa Jahven vihan ja koston suloisesta kristallitemppelistä.


Miksi Turuun keskiaikaisissa kellarituristikohteissa ei vieläkään kerrota keskiaiaksiten kuolleisuuden ennätyksistä, cityhorrorista, porvareita huvittavasta köyhien puutostautien bakkanaalista, superhalvasta työvoimasta, helpottuneet vaimot miehilleen aviovelvollisuuksista vapauttavista imevistä piioista ja kirkkojen viinamyymälöistä?

Olemme niin kaukana historiasta kuin olemme Turun tuomiokirkon joulukirkossa viattomasti iloitsemassa Jumalan raiskaaman Neitsyen ilosanomasta. Si deus si dea. Joulurauhaa koko Suomen kansalle. Rauhaa. Kuolemaa ja nälänhätää Suomen kansan sivistämiseksi, koettelemus siunauksena, jolta on kiellettävä  luonnon rakastaminen ja oma kulttuuri ja taloyhteisöt.

Turun tauti; vieras kulttuuri, loiseläinten eläintarha, virus, violetti ja kuhiseva sianraato kujalla, orgastinen kuoleman porttola piispan viinivarastossa, joka oli Euroopan suurin ja kallein.

Tukholmassa juotiin paljon halvempaa viinin litkua kuin Turun porvariston ilon päivinä ja raadollisuuden orgioissa, kun itse Kuolema antoi arvostuksensa ja hyvän tuulensa Turulle Jumalan korkeimman hovin tyyliin, Mooseksen mitalla ja ranskalaisella viinillä. Hän heitti volttia kirkossa eikä saarnaa tarvittu hihittävän papin tuntiessa kiitollisuutta ja  rahvaan kansan tullessa huvitetuksi itse Jumalan Narrin lepopaikassa.

Maan tapa. Ile. "Meidän Kanerva" ja tekstiviestiorgasmit - vaaransivat eliitin pappismaista epäseksuaalsita valtastatusta. Turku mielentilana. Saatanan omat ja palavat korttelit gryndereiden riemuksi.


Tabu Turkuensis, Pax Bellum Continuo Turku.

Nahkurin orsilla työrauha. Sauli Niinistö, Turun ikoni, tuhatvuotisen roomalais-katolilaisen kolonisaation apex Suomessa.  


Deus irae Turkuensis

Olipa kerran maailman kestävin hamppu, josta saatiin maailman kestävimmät purjeet, köydet ja vaatteet ympäri maailman sekä kylän viisaimmalle parantajalle hilpeää polteltavaa pitkiin talviöihin uskomattomien tarinoiden lähteeksi.
Sitten turkulainen aavikkokansan mustasukkaista Jahvea palvova aatelisten ajatuspoliisi ja Jheesaun Satanan Guden viinanmyyjäin lahko tuli kateelliseksi hampusta ja käytti vuosisatoja sen tuhoamiseksi.
Lopulta Jahven miehet saivat kuninkaiden voutien avulla tuhottua viimeisen suomalaisen hamppukasvin AD 1978. Sukupuuttoon viimeisen päälle.
Tämä tarina on tosi Herran Sebatothin nimessä eik älköön kukain ottakho siithä sanaakaa tai pilgua poies Herran ikipalawan wihan tähen. Amen. Amen. 

Sinetti Turku

Paavi lähettää äpärät Suomeen papeiksi & marttyyreiksi noin AD 1080: klikkaa kuvaaII kirje

Suomalaiset olivat tunnettuja pappien ja munkkien tappajia vastustaessaan ruotsalaista kolonisaatiota ja pakkokäännyttämistä. Alla paavin kirje, joka on säilynyt Ruotsissa. Tämä on seikka, josta historiantutkijat "jostain syystä" (suomenruotsalaisten painostuksesta) aina vaikenevat toimittajien kanssa. Tarkemmat tiedot ja luvut käännyttämisen vaiheista ovat suljetussa inkvisition kirjastossa eikä Vatikaanin ulkopuolisia tutkijoita sinne päästetä ellei osaa kertoa dokumentin nimeä, kirjoittajaa ja päivämäärää.

klikkaa kuvaa
Turkulainen kello


CIA-ystävällinen Turku  
"Yhdysvaltojen tutkimuksen instituutti perusteilla Turkuun" 

 " Turun yliopiston yhteyteen valmistellaan perustettavaksi keskus, joka paneutuu Yhdysvaltojen tutkimukseen. Valtakunnallisen instituutin tehtävänä on edistää sekä uutta tutkimusta että Suomen ja Yhdysvaltojen keskinäistä vuorovaikutusta. Rahoitusta hankkeelle haetaan sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta Suomesta ja Yhdysvalloista. Turun yliopiston koordinoima valtakunnallinen instituutti kehittää ja toteuttaa tutkimushankkeita yhteistyössä suomalaisten yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kanssa. Keskuksessa tehdään yhteistyötä myös vastaavien kansainvälisten tutkimuslaitosten kanssa.
- Keskus koordinoi alan monitieteistä tutkimusta sekä vahvistaa opetuksen ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen keinoin transatlanttista asiantuntemusta, keskuksen perustamista valmistelevan työryhmän puheenjohtaja, professori emeritus Keijo Virtanen sanoo. "
http://www.turku.fi/Public/default.aspx?contentid=390339&nodeid=4656Perinnön ja perspektiivin ongelmakonservatiivisessa kontrollikulttuurissa


" Varsinainen ongelma on kuitenkin siinä, että tämä kääntäisi länsimaissa kelloa taaksepäin muutaman sata vuotta. Länsimaiden historia ja länsimaisen tieteen historia on varsin monelta osin myös maallistumisen historia. Tieteissä valtikka siirtyi kristitylle maailmalle tuhat vuotta sitten ja uskonpuhdistuksen jälkeen protestanttinen maailma on loistanut katoliseen maailmaan verrattuna. Kun maailmaa ei enää tarvinnut katsoa uskontojen ja herkimmin hermostuvien uskovaisten perspektiivin huomioon ottaen, alkoi syntyä aatteita ja keksintöjä huomattavan rivakasti. Onko joku syy luopua tästä ja tehdä uskonnoista eräänlainen epävirallinen ylähuone loukkaantumaan milloin mistäkin? Lakimiehille se toisi työtä mutta hyötyisivätkö muut?

A-studiossa  ensimmäiset 11 minuuttia Turusta. Aiheena on joidenkin turkulaisten valtuutettujen (KOK ja SDP) sidonnaisuuksia Toriparkki Oy:n osakkaisiin. Haastatellut henkilöt eivät näe sidonnaisuuksissaan mitään poliittista ongelmaa tai ristiriitaa, pääasia on että "lakia ei rikota". Hyvä reportaasi Suomen poliittisesta kulttuurista.

Järjen yrityksiä Turussa

  • "Turun tauti paranee vain poliittisen toimintakulttuurin muutoksella..." 
-  Li Andersson http://www.liandersson.net/2012/10/turun-tauti-paranee-vain-poliittisen-toimintakulttuurin-muutoksella/


KOlmas kuva :: Turun mudasta löydetty minipatsas 4s kuva :: Vaakuna arkelogisesta mudasta 5s :: turkulainen aurinkokello, "Suomen napa"

--   kuu kuva © by Arhi Kuittinen Hellas Helsinki   -- 


.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Turuntaudin tunnustaminen
- mitä se merkitsee?

Elitismin tunnustaminen suomettumisen ytimessäkin on turuntaudin tiedostamista.

Aatelisvallan jättämän aatelisylimielisyyden tunnistaminen.


Eräs julkkisturkulainen unelmoi täydellisestä uus-suomettumisesta Kekkosen taika-aikaan tai totaalisesta saksalais-fasistisesta kokoomushysteriasta takaisin jatkosodan dikotomioihin.


Anaalisesti fiksoituneilla ihmisillä on on-off:

maailma on joko täysin likainen tai täysin fanaatisen puhdas.

ON OFF. Anaalihysteriaa.
Näin vulgaarifreudilaisesti ilmaistuna.


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"Vesa Luukkonen kirjoittaa uskottavan historiallisen ajankuvan, ei ainoastaan Saimaan rantojen sopukoissa elävistä, vaan hallintokaupunkien Viipurin ja Tukholman linnojen arjesta ja kirkon häikäilemättömästä vallankäytöstä. Historialliset faktat ovat kohdallaan. Sympatiat ovat pienen ihmisen puolella."

Aini Rössi Vesa Luukkosen Parantaja Katrista (ntamo 2014), Itä-Savo