tiistaina, heinäkuuta 28, 2020

Miksi Turkin hyökkäily auttaa Kreikan EU-sotilasjunttaa: NATO-maat ja elitismi LIITTOVALTIOSSA


Miksi Turkin hyökkäily auttaa Kreikan EU-sotilasjunttaa:   
NATO-maat ja elitismi LIITTOVALTIOSSA


 
Miksi Turkin toiminta Kreikan uhkailussa auttaa niin CIA EU-NATO:a valtapelissä kuten myös NATO-Turkki auttaa Kreikan eliitin CIA NATO-sotilasjunttaa?

Jos peliteoreettisesti katsoo niin nyt Turkki tälläkin nato-teatterilla pitää CIA NATO EU -sotilasjuntan vallassa KREIKASSA ja tarpeellisena "dramaturgisesti" sekä + luo tekosyyn Kreikan EU-sotilasjuntan diktatuurivallan kasvattamiselle oppositiota vastaan CFR CIA:n valtapeleissä, eliitin sotakapitalismissa ja eliitin verottomuudessa.

Tämä on versio Orwellin 1984 pelon sotakulttuurista. Kuten on Suomikin.


 II

CIA EU on uusi Rooma eliitin koneistossa - Kun USAta ajetaan alas ja CFR CIA siirtyy EU:hun päivä päivältä. Lontoo on ja pysyy eliitin sotakapitalismin keskuksena CIA ja NATO tukenaan.

CFR on näkyvin osa kapitalismien eli elitismin mediapelissä, salaisessa politiikassa joka tulee liittovaltion eli diktatuurin marssissa Euroopassa näkyvästi nyt esille: Suomi pakotetaan maksamaan ROOMALAIS-katolisten maiden velkoja kun uusi Rooma runnoo läpi.

 Lontoo ohjaa, Saksan itsetuntoa paisutetaan uudella Saksan suuraremijalle, EU-armeijalla.
  • Lontoo on EU:n synnyttäjä eikä ole koskaan ollut EU:n eosa, ei ole koskaan ollut euromaa eurovaluutan orjuuttamana vaan puskee eurorahaa euro-diktatuurin keinottelulla Lontoo cityyn (joka on itsenäinen valtio Englannissa, ei osa Englantia). 

Ideologinen illuusio on kaiken takana kun uusi Rooma dollari-euro painaa digirahaa, digiarvoa eliitille.  

     Valtaa eliitille, illuusiota alamaisille. 

Pankit ovat NATO:n aseiden varassa pystyssä 
- siirrymme vain suoraan "välttämättömään ja kaaokselta pelastavan" sotilasvallankaappaukseen ja uuteen valevirushysteriaan ym hysteriaan teatterissa - ja pankeille painetaan digitaalisesti rahaa ja eliitti hamstraa lisää digitaalista rahaa triljonia paratiisisaarille ahneuden sairaassa uskonnossaan feodaalilordeina tässä sotakapitalismissa median ohjatessa uhkakuvia ja paljastuksia pois sairaasta eliitistä kirkollisessa vihaohjauksessa Kiinaan ja Venäjään ja "viruksiin" - koska ihmiset uskovat uskonnollisesti eliitin valtaan ja "länsimaisiin arvoihin" eliitin ja rahan ihailussa joka muodossa eivätkä halua uskoa että elämme mustassa diktatuurissa, valheissa, korruptiossa, manipulaatiossa, eliitin ohjaamien salamurhien keskellä ilman sananvapautta.

Rooma siis keksi tyhjän rahan painamisen ja kun vanha vakaa Eurooppa tuhottiin valloitus-kolonisaatiossa, kaikki kaupungit pakotettiin tukemaan Rooman fiktiivistä rahaa, velkoja ja verotusta















.














Ei kommentteja: