torstaina, marraskuuta 28, 2019

HS-keskustelu Baltzar - video: hämmästely


Ihan tosissanneko te HSstudiossa puhutte ettei eliitti toimi aina alistaen Suomessa ja ettei eliitti muka ihaile alistajia ja valehtelijoita. Tämän vangitun haareminrakentajan narsismin tukeminen on ollut metodista, elitismin ideologian mukaista;

      video-keskustelu HS :

    https://www.facebook.com/helsinginsanomat/videos/472512323619407/

Eliitti ei välitä lainkaan moraalista vaan vallasta ja valehtelusta vallan luomiseksi. Tämän henkilön julkea aivopesu-haaremi on ollut vain yksi elitismin statement. Mitään ei tapahdu jos tukijoita ei eroteta puolueista ja virkamiesasemista. Jos tämä tuomitaan rikoksista, jos.

Eliitti rakastaa elitismiä. Miten kukaan aikuinen ei voi tätä nähdä suoraan? Poikkeusvaltaa, poikkeusetuja, hierarkiaa, statusvaltaa, pelokkaita alamaisia ja operaattoreita moraalin teruastuksen . -elitisminä.


 Miten jollakulla voi olla premissinä "eliitin hyväntahtoisuus"?

Eliitti hallitsee nyt yhä salaliitoilla, jotka vain kasvavat.

Puolueissa jäsenille opetetaan mikä on puolueessa tärkeintä: puolue-eliitin suojelu,  eliitin hegemonoa moraalin ja totuuden ohi.


Oikeistolaiselle eliitille (kaikki europuolueet ja eliitin puolustajat) vain elitismi on heille arvoa, tasa-arvo on heille kauhistus. Vihan kohde. Ihmisarvoa ei ole olemassakaan tässä kontekstissa - miten voi aikuinen ihminen luulla että vallan eliittimme voisi puhua rationaalisesti mistään? Eliitti on eliitin arvo.  "EU-politiikka" on vain feodalismin palauttamista ja hyökkäyssotien tukemista, venäjävihan levittämistä kuvottavilla valheilla.

Ruotsi hyökkäsi itäänpäin suomalaiset pakotetuina sotilaina n 50 kertaa itäänpäin koska Ruotsi oli ja on Vatikaanin Ruotsi. Eliitin keinotekoinen valtio jossa puhutaan laitnaa. Ruotsinkieli on latinan murre. Todiste No 1. 
  • Tämä on todiste tyypillisestä, tavallisesta korruptiosta, ihan järjellä näkee ettei ole kyse väärinkäsityksistä.  
Poliitikot ovat 100% syyllisiä tähänkin pedofiilin suojeluun, hänen alistava toimintansa ja puheensa on ollut kaikkien tiedossa. Poliitikot ihailevat alistamiseen kykeneviä "hengenjättiläisinä". Muistakaa Lipposen "PÖÖ" mainos ja hyvänen aika muistakaa natsien palkkalistoilla toimineen Kekkosen avoin jatkuva uhkailu demokratiaa vastaan - ja jatkuva ihailu despoottia kohtaan
 - mikä on johtanut siihen että ihmiset eivät tiedä, eivät HALUA tietää että Kekkonen kävi jatkuvaa laitonta kauppasotaa Neuvostoliittoa vastaan CIA USA:n ohjaamana USA:n geopolitiikkana, Suomen etuja vastaan. Kekkonen rikkoi kansainvälisiä sopimuksia vastaan, rauhansopimuksia vastaan rankasti.


   Tämä on Esimerkki, ei "käsittämätöntä". Vain yksi Paljastus eliitin systeemistä


Tietoja tästä verkkosivustosta

IS.FI
Opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi ihmiskaupasta epäillyn Veijo Baltzarin teatterille tukea sokean välinpitämättömästi, vaikka sen piti tietää ministeriölle tehdyn raportin perusteella, millaisesta toiminnasta on kyse



  Miten niin käsittämätöntä?

Hurjaa tämä valheiden ulvonta, hegemonian puolustus "ihmettelynä", jokainen tervejärkinen on nähnyt mitä mafia-elitismiä suomalainen poliittinen ja hierarkinen kulttuuri on, mafiasuojelua aina sisäpiirin auttajille houkutteena valehteluun ja itsesensuuriin. Elitismin hovi on eduskunta ja virkamiehet - vähän välillä pelkäävät kansan heräämistä ja siksi puhuvat valehumanismia sumuksi.



Miettikää;

Näillä meriiteillä omistusohjausministeriksi, elitismin todiste urahissinä eliitin palvelijoille

 




Helsingin Uutiset

Kiba Lumberg sanoo odottaneensa Veijo Baltzarin paljastumista vuosia: "Nyt lakaisee oikeuden luuta" .





" Taiteilija Kiba Lumberg toivoo esille tulleiden asioiden uudistavan niin taide-ja kulttuurikenttää kuin valtaväestölle esiteltävää osaa romanikulttuurista. Crista Lassfolk-Feodoroff

Romanitaustainen kuvataiteilija ja kirjailija Kiba Lumberg, 63, sanoo tienneensä jo vuosikymmeniä, etteivät Veijo Baltzarin, 77, kaikki toimet kestä päivänvaloa. Lumberg ei usko, etteikö asia olisi ollut myös laajemmin tiedossa.

Hän kertoo saaneensa yhteydenottoja, joissa on kerrottu Baltzarin tavasta toimia lasten, nuorten ja naisten kanssa.

– Olen kehottanut tekemään rikosilmoituksen. Baltzar on kuitenkin nauttinut poliittista suojelua ja tukijoidensa hurmoksellista ihailua, joka on suojellut häntä ja kasvattanut pelkokerrointa entisestään, Lumberg sanoo.











    Eliitin todelliset arvot: imperialismi, USA CIA NATO EU MOSSAD: kapitalismin sotatalous.

    Suomi on sodassa - Afganistan Mali Syyria Irak ym salaiset sodat joita massamedia suojaa.


 













.

Ei kommentteja: