perjantaina, marraskuuta 01, 2019

Suomessa väärennetty geenitutkimus natiivisuomalaisista - THL ja väärentäjät yhä työssä


Kansainvälinen metatutkimus eurooppalaisista tuhosi hetkessä suomenruotsalaisten ohjaaman "suomalaisen" väärennetyn geenitutkimuksen propagandan eli sen väitteet, että suomalaiset olisivat vain eurooppalaista geenisekasotkua "kuten ranskalaiset".
Mediassa ei ole lainkaan puhuttu johtopäätöksistä tästä tutkimusväärennöksen paljastumisesta ja ideologisesta väärännöksestä STAKES/THL valetieteessä, suomenruotsalaisen rotupropagandan paljastumisesta

- eikä tämän valetieteen organisaation toimijoita ole erotettu verorahoilla kustannetusta toiminnasta; kymmeniä miljoonia euroja on tuhlattu suomenruotsalaisten ohjaamaan rotuoppi-propaganda-"tieteeseen" joka nousee suoraan natsien esikuvasta, ruotsalaisten 1800-l protofasismista, 1800-l suomalaisia rasistisesti leimaavan vihamielisestä rotuopista.  

Suomenruotsalaisten "kulttuurivaikuttajien" rotuoppi on vimmaisesti väittänyt ja väärentänyt tukimuksia että suomalaiset ja suomenkieli eivät olisi Euroopan natiivikulttuuri.

Suomalaiset edustavat kvalitatiivisesti ja kvantitatiivisesti Euroopan originaalia sinisilmäistä natiivilinjaa 43000 vuotta ja olisimme selkeästi UNESCOn periaatejulistusten mukaan erityisen suojelun ja tuen tarpeessa mutta rahaeliittimme eli suomenruotsalainen oikeistoeliitti on useasti kieltänyt ja estänyt oikeistovirkamiesten kautta natiivistatuksen hakemista UNESCOlta. " Indigenous peoples - UNESCO "








  • The Uniqueness Of The Finnish Race
https://www.zerohedge.com/news/2019-08-16/uniqueness-finnish-race




    That's  FINNIC NON-FINNIC EUROPE - Finns as most native lineage people of Europe



2)


Study: Europeans can now be divided into Finns and non-Finns



3)


The Genetic Map Europe - NYTimes






4)

Finns Found to be Genetically Unique, Genes Vary Significantly From Europeans

   By Anna R.
Aug 22, 2016  
Finns are now genetically considered an independent population instead of a part of the European population, thanks to a recent study.
A large team of scientists analyzed the genetic codes of more than 60,000 people from five continents in order to provide the biggest data set of its kind to the scientific community. The details of this study, published in Nature, are already providing interesting insights, including the genetic difference of the Finnish population to the rest of the European population.


  • Ruotsin virallisessa valtion eugeniikassa 1910-1972 toistettiin 1800-l ideologiaa jossa suomalaiset olivat "vain mongoleja" ja sopivia orjiksi ruotsalaisille/suomenruotsalaisille. Massamediassa pyritään jatkuvasti ohittamaan tämä ideologinen ja kolonisaatiopolitiikan viha suomalaisia kohtaan ja korostetaan vain muita ruotsalaisen eugeniikan ideologisia puolia. 
  • Oikeistolainen RKP on virallisesti ollut mukana kymmeniä kertoja järjestämässä suomalaisen ruotsalaista rotuoppia ja vihaoppia levittäneen Freuenthalin  juhlintaa ja palkintojenjaoissa 2000-luvullakin
     
  • " Suomalaishaudoista ryöstetyt kallot ovat peräisin ruotsalaisen rotuopin isän, professori Gustaf Retziuksen( 1842–1919 ) tutkimuksista, joilla hän halusi osoittaa pitkäkalloisten ruotsalaisten olleen eri alkuperää kuin lyhytkalloiset suomalaiset ja saamelaiset .
    Lyhytkalloiset suomalaiset – samoin kuin saamelaiset – olivat Retziuksen mukaan sukua lähinnä mongoleille, kun taas korkeakalloiset ruotsalaiset olivat puhdasta pohjoista germaanista rotua 

  • Ruotsalainen rotuprofessori pyrki todistamaan suomalaiset mongoleiksi kuolleiden pälkäneläisten pääkalloja mittaamalla – Kansanedustaja vaatii nyt 150 vuotta sitten ryöstettyjen ruumiiden palauttamista - Tamperelainen
      
  • Ruotsi oli rodunjalostuksen suurvalta 1920–30-luvuilla   - HS
 
  • Ruotsalainen eugeniikka  Wiki 
Ruotsiin perustettiin maailman ensimmäinen rotubiologinen instituutti.  







Nyt EU-massamedia markkinoi uutta eugeniikkaa: Eurooppa on eliitin mielestä liian valkoinen.











.

Ei kommentteja: