keskiviikkona, marraskuuta 06, 2019

Kolonisaatio jatkuu Suomessa ruotsalaisuuden päivä & viikko: rasismin ydin

Elitismin ja rasismin korkein aste Suomessa: Demokratian ja identiteetin estäminen, kolonisaatio jatkuu. Monta järkevää syytä vihata perusteetonta ruotzalaisuuden viikkoa joka nyt on muka käynnissä Suomessa. Rikkain eliitti on reippaasti ruotsinkielistä, vallan kulttuuriterrorin voima ja "motiivi" on selvä Suomessa.

 
Maria-Lisa Rodhin vetää yhteen pimeästä historiastamme Ruotsin & kirkon vallan alla: 
 " Moi vaan, lue esimerkiksi Tieto-Finlandia15 palkitun tri Tapio Tammisen teos “Kansankodin pimeämpi puoli”, on lukemisen arvoinen. Kirjasta käy ilmi, että Saksan natsit ottivat rotuopin Ruotsista, ja perustivat rotuhygienia laitoksen Saksaan Ruotsin mallin mukaan kahdeksan vuotta jälkeenpäin. 
* ”Kaksi kieltä, kaksi kansaa”, sanoi ruotsinkielen professori, svekomaanien voimahahmo Alex Olof Freudenthal 1800-luvun lopulla.
Ja netistä “Itämaasta itsenäisyyteen”, joka kertoo myös Ruotsin rotuopista 1920-luvulla. Ruotsi kävi orjakauppaa aina 1600-luvun Oskari II valtakauteen ja möi raudan ja teräksen koko maailman orjien kahleisiin. Kustaa II Adolfin sodissa kuoli 60 000 hakkapeliittaa, jotka jätettiin Euroopan pelloille. Suomalaisia kaatuneita hakkapeliittoja ei tuotu takaisin Suomen multiin. Netissä “Vår mörka historia”. Ruotsilla oli 8-9 alusmaata ja yhdessä niistä Ruotsi kävi raakaa orjakauppaa. 
Kahdessa viime sodassa Suomen sotilaat verellään varjelivat Ruotsia miehitykseltä, vaan kun II Maailmansota päättyi niin Ruotsi, parempikin sodan runtelema, sai Yhdysvalloilta sodassa kärsineille maille osoitettua “Marshall-apua 347 miljoonaa dollaria” enemmän kuin Suomi maksoi sotavelkaa Neuvostoliittoon. Suomi sai vastaavasti samaa apua nolla miljoonaa dollaria. Entäs Nuijasota? Suomi oli Ruotsin vilja-aitta ja maksoi Ruotsille verot viljatynnyreinä. Katovuosina suomalaisilla talonpojilla ei ollut edes siemenviljaa. Klaus Fleming tuli 2000 ruotsalaisen sotilaan kanssa ja tappoi 3000 suomalaista talonpoikaa. Kaikki tuo tapahtui aikana jolloin Suomen alueen asukasluku oli vain 350 000. YLEn arkisto, dokumentti “Osoitelappu tuntematon”, kertoo viime sotiemme aikana Ruotsiin lähetyistä sotalapsista. Heistä joka kymmenes eli 10% joutui lähes helvetillisiin olosuhteisiin: pahoinpitelyn, seksuaalisen hyväksikäytön, pedofilian yms. uhriksi. Muista hakkapeliittoja, jotka Ruotsi tapatti Euroopan pelloille ja suomalaisia talonpoikia Nuijasodassa! Niin kuule, miksi minun ja sinun pitäisi liputtaa 6.1. Svenska Dagenina (ruotsalaisuuden päivänä)? Ei ole mitään syytä" .     - Maria-Lisa Rodhin


- Ja kts:

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/juhlan-pimea-puoli-alistamista-syrjintaa-ja-raakaa-rasismia/


SEURA.FI
Ruotsalaisuuden päivää on juhlittu yli sata vuotta. Samaan aikaan Ruotsissa on harjoitettu järjestelmällistä syrjintää suomalaisia kohtaan.





Tietoja tästä verkkosivustosta




  
















.

Ei kommentteja: