sunnuntaina, marraskuuta 10, 2019

Kulutuskapitalismia valevihreyden propagandalla: maksa lisää pörssi-innovaatioista



Kapitalismin kiihkoa uudessa muodossa - kaaosmaisen libidoenergian ohjaamista turhamaisuuden valemoralismiin "pelastan maailman" valheilla kaaospaineen alla - kuten tappavan tylsät holywood elokuvat ja myrkylliset ruokavaliot sekä natomaiden hyökkäyssodat "demokratian viemisenä tppakaa diktaattorit vaikka miljoonia kuolisi" - Massamedian luomana kiihkona elämäntahdon sijaan. Eliitin

Uskonto on saatu uuteen metodikuosiin "kuluttajien" hyvesignalointi roolileikki-kapitalismissa - ja ihmiset kuolaavat käskystä Pavlov-kapitalismissa.

Pörssin eli eliitin kapitalismin vallan pelastamiseksi siirretään kymmeniä miljardeja tuhoamaan suomalaisten elintasoa ja koulutuksen alasajoa ym. Aitojen elämän prioriteettien tuhoaminen on eliitin päämäärä aina, aina. Ole kuin eliitti, älä kumoa eliittiä ja illuusiota. Luodaan uusia kulutuksen muotoja uuden kirkon siunaamana - kuten vanha kirkkokin pakotti materialismia syntiopilla ja pakkoavioliitto-terrorilla seksikontrollin hegemonilla, kirkon etupenkit varattiin varakkaille joita "jumala siunasi kun maksoivat veroa kuninkaalle".

Pörssin tehtävä on lisätä tuloeroja feodalistisessa systeemissä ja nostaa jatkuvasti hintoja uusilla markkinainnovaatioilla. Ahdistu, ahdistua ja maksa enemmän ja sielusi pelastetaan mainosten mielikuvien ja pörssikirkon avulla. Sillä aikaa pörssi leikkaa sademetsät samalla logiikalla pörssin kasvattamiseksi.

Tietoja tästä verkkosivustosta

YLE.FI
Esimerkiksi bensa- ja dieselkäyttöisten henkilöautojen myynti pitäisi kieltää jo vuonna 2027, arvioi Suomen ilmastopaneeli.
 

  • Co2 -hysteria on vakava epätieteellinen huijaus. Kapitalismin mediakampanja.  Gretan isoisä oli mukana käynnistämässä co2-hysteriaa valetieteenä. Hänen valintaansa Ruotsin akatemiaan vastustettiin voimakkaasti aidosti pätevien tiedemiesten toimesta. Myrkyt ovat todellinen ympäristökatastrofi mm akkujen valmistuksesta, ei luonnon kaipaama co2. 1700 v sitten ja kivikaudella oli paljon paljon lämpimämpää pohjoiseuroopassa ja Grönlannissa.  
 

II



Kulttuurimme muoto ohjauksessa

Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari:

- Propagandan merkitys todellisuutemme muovaajana on uskomaton. Tutkittuani propagandan roolia Jugoslavian hajottamisessa ja serbien demonisoinnissa saatan entistä helpommin havaita sen, ketkä' parastaikaa käyttävät propagandaa ja mihin he pyrkivät. Ihmisaivojen kapasiteetti on rajallinen, kuten kenraali Mladic puheissaan usein osoitti. Hän vertasi NATO-propagandaa Göbbelsiin ja oli oikeassa. Ihmisten tajunta on sidottu ja sementoitu niin syvältä, että tarvitaan aikamoinen optimisti uskomaan, että tästä vielä aukeaisi jonkinlainen polku ihmisyyteen ja demokratiaan.
Jälleen erinomainen kirjoitus Thierry Meyssanilta 
https://www.voltairenet.org/article208229.html

Propaganda and Post-Truth, by Thierry Meyssan
VOLTAIRENET.ORG
Propaganda and Post-Truth, by Thierry Meyssan

    
   Jarmo Saari :  

Minun on vaikea---enkä oikein tahtoisikaan---ymmärtää, miksi mies edes menee esiintymään tuon yksisilmäistä länteen tukeutuvaa politiikkaa ajavan Suomen Atlantti-seuran tilaisuuteen jonkun transatlantikon kirjoittama idioottimainen Yhdysvaltoja lipova puhe kädessään.

Täydellinen limbo, varsinkin kun samalla ihmetellään, mihin SDP:n kannatus on sulanut loppukevään vaaleista loppusyksyyn.

Tämä yhdessä Rinteen johtaman hallituksen "natoyhteensopiviin"
massiivisiin asehankintoihin liittyvien päätösten (omaan puolustukseemme soveltumattomat ylisuuret sota-alukset, viimeksi koko "enintään" 10 miljardin euron käyttöaikomus omaan puolustukseemme soveltumattomien monitoimihävittäjien hankintaan) kanssa romahduttaa perinteisen työväenliikkeen rauhaa rakentavat odotukset. Päinvastoin, suurimman työväenpuolueen politiikka ohjaakin---Kokoomuksen tavoin---maamme puolustusvoimien muuttamista atlantintakaisen isäntämaamme taistelujärjestelmiin integroiduksi hyökkäysarmeijaksi avustamaan isännän sotatoimia ”Yhdysvaltain turvallisuuden puolustamiseksi”---kaukana sen omalta alueelta.

Tiedän lukuisia henkilöitä - ei SDP:n jäseniä -  jotka viime vaaleissa kävivät pyykkipoika nenällä äänestämässä demareita siinä toivossa, että suurimman ns. vasemmistopuolueen kannatuslisä vähentäisi itsetuhoisen turvallisuuspolitiikkamme jo räikeiksi paisuneita piirteitä ja pyrkimystä yhä tiukemmin sotaliitto Naton ja sen todellisen isäntämaan Yhdysvaltojen syliin. Nuo tietämäni eivät tiettävästi olleet ainoita toiveajattelijoita, joiden odotukset SDP:n johto näinkin pettää (tai ei ehkä edes ole ymmärtänyt vaalituloksen syntymistä?). Pettyneiden joukko on siis suuri, ja sen pettäminen käy kerta kerralta vaikeammaksi.

Näitä maamme turvallisuuspolitiikan kohtalonkysymyksiin
kohdistuneita pettymyksiä ei voi vähätellä vetoamalla hallituksen ”nuoruuteen”. Nämä pettymykset on näet aikaansaatu ennätysajassa."

Täydellinen limbo, varsinkin kun samalla ihmetellään, mihin SDP:n kannatus on sulanut loppukevään vaaleista loppusyksyyn.

Tämä yhdessä Rinteen johtaman hallituksen "natoyhteensopiviin" massiivisiin asehankintoihin liittyvien päätösten (omaan puolustukseemme soveltumattomat ylisuuret sota-alukset, viimeksi koko "enintään" 10 miljardin euron käyttöaikomus omaan puolustukseemme soveltumattomien monitoimihävittäjien hankintaan) kanssa romahduttaa perinteisen työväenliikkeen rauhaa rakentavat odotukset. Päinvastoin, suurimman työväenpuolueen politiikka ohjaakin---Kokoomuksen tavoin---maamme puolustusvoimien muuttamista atlantintakaisen isäntämaamme taistelujärjestelmiin integroiduksi hyökkäysarmeijaksi avustamaan isännän sotatoimia ”Yhdysvaltain turvallisuuden puolustamiseksi”---kaukana sen omalta alueelta.

Tiedän lukuisia henkilöitä---ei SDP:n jäseniä---jotka viime vaaleissa kävivät pyykkipoika nenällä äänestämässä demareita siinä toivossa, että suurimman ns. vasemmistopuolueen kannatuslisä vähentäisi itsetuhoisen turvallisuuspolitiikkamme jo räikeiksi paisuneita piirteitä ja pyrkimystä yhä tiukemmin sotaliitto Naton ja sen todellisen isäntämaan Yhdysvaltojen syliin. Nuo tietämäni eivät tiettävästi olleet ainoita toiveajattelijoita, joiden odotukset SDP:n johto näinkin pettää (tai ei ehkä edes ole ymmärtänyt vaalituloksen syntymistä?). Pettyneiden joukko on siis suuri, ja sen pettäminen käy kerta kerralta vaikeammaksi.

Näitä maamme turvallisuuspolitiikan kohtalonkysymyksiin kohdistuneita pettymyksiä ei voi vähätellä vetoamalla hallituksen ”nuoruuteen”. Nämä pettymykset on näet aikaansaatu ennätysajassa."



III

Esko Seppänen

  " Tein pienen hetken retken SDP:n ja vasemmistoliiton vaaliohjelmiin, joita harvat lukevat, mutta jotka siitä huolimatta ovat politiikan tärkeää todistusaineistoa. Havaitsin, että kumpikaan vasemmistopuolue ei enää kelpuuta käyttöön sanoja ”kapitalismi” tai sosialismi” eikä vastaa kysymykseen, ajaako oma puolue parempaa kapitalismia vai kapitalismia parempaa. Vaikenemalla yhteiskunnallisen toiminnan perusasiat mikään puolue ei selviä ulos politiikan kriisiytymisestä.

Puolueiden hukkaamien sanojen ”kapitalismi” tai ”sosialismi” löytäjää pyydetään heti palauttamaan ne puoluetoimistoon.

Tässä asiassa suomalainen vasemmisto voisi harvinaislaatuisella tavalla ottaa oppia USA:sta. Yhdysvaltojen presidentin vaaleissa demokraattien Bernie Sanders voitti sosialismin tunnuksilla Hillary Clintonin kahdeksassatoista (18) osavaltiossa ja oli tulla valituksi maan toisen pääpuolueen presidenttiehdokkaaksi.

Muihin tässä käsiteltäviin asioihin kuuluu myös toinen kaikkien Suomen puolueiden vaaliohjelmista pois jätetty mutta silti poliittisen sanaston tärkeimpiin kuuluva asia: vanhan kapitalismin tilalle nousevan finanssikapitalismin maailmanhallinnan perusyksikkönä toimiva rahapolitiikka. Siinä rahat syntyvät tyhjästä ja katoavat salaperäisen voiman vetäminä pankkien tyhjään aukkoon.


Suuresti pientä ja suurtakin kulkijaa hämmästyttävällä ja kummastuttavalla tavalla vasemmisto ei ole maininnut vaaliohjelmissaan erikseen mainittavien asioiden joukossa rahapolitiikkaa, jossa liikutellaan edestakaisin rahatalouden historian suurimpia pääomia. Pankkijärjestelmä, jota Euroopan keskuspankki (EKP) rahoittaa tyhjästä luodulla rahalla, tuottaa rahatuotteita, joiden hinta nousee EKP:n rahantuotannon kasvun mukana. Kyseessä ovat todella isot pääomat, niin isot, että ne ovat tavallisen kaduntallaajan mielikuvituksen ulottumattomissa.

Näitä asioita tarkastellaan tässä kirjoituksessa rahatalouden vakauden ja inflaation vastaisen taistelun loppumisen näkökulmista.

Tästä kirjoituksestani Uuteen Suomeen tuli pitkä, mutta eipä ole mikään pätkä sekään asia, josta kirjoitan. Olen yrittänyt kulkea tekstin minimoimisen oikopolkuja, mutta ei se tästä ole enää lyhentynyt.
Kirjoituksen pituutta puolustan sanomalla, että kirjoitus tärkeä, koska asia on tärkeä. Minusta Suomessa pitää olla ainakin joku tai jotkut lukevaiset, jotka haluavat tuntea asioiden taustoja. Kiinnostuksen kohteena on se, mitä kaikkea Euroopan keskuspankki on tehnyt ja tekee vuonna 2008 alkaneen kriisikehityksen torjumiseksi.


On mahdollista, että Euroopan keskuspankki (EKP) on ajanut Suomen loukkuun, josta Suomi ei pääse yksin ulos. Tilanne on Ruotsissa parempi kuin Suomessa. Siellä kansa äänesti rahajärjestelmän säilytettäväksi itsenäisen valtion kansallisessa määräysvallassa, ja taas kerran Ruotsia onnisti. Se on maa, jota onni potkaisee aina syylinki jalassa. Se teki viisaasti, kun se jättäytyi pois Emusta. Tämä tarkoittaa, että Suomi teki epäviisaasti ja on siten joutumassa mukaan konfliktiin, jossa jaetaan uusiksi 2 650 000 000 000 euron suuruinen EKP:n tyhjästä tuottama ”elvytys”raha.

Kun rahan arvo perustuu pelkkään luottamukseen ja kun rahalla ei ole muuta arvoa, luottamus rahaan on lähiaikoina kovasti koetteilla. Istuva valta joutuu aloittamaan vähintäänkin oman politiikkansa puolustamistaistelun sen jälkeen, kun poliitikoille käy selväksi, että heidän pitää ottaa kanta edellä mainitun rahamäärän tulevaan käyttöön, vaikka heiltä ei asiaa kysytä. Rinteen hallituksen onneksi oppositiolla ei ole pätevää tulivoimaa kiusata hallituspuolueita näin isolla asialla.
Noin suuri rahamäärä, joka on runsaat 400 kertaa Suomen valtion budjetin loppusummaa suurempi määrä irtonaista rahaa, pitää nyt käyttää uuselvytykseen tai kerätä pois markkinoilta. Vaihtoehtoja ei ole.
Ensimmäisen kerran Euroopan keskuspankin (EKP) lyhyessä historiassa löytyi tarpeeksi rohkeita Saksan, Ranskan, Hollannin ja ehkä Itävallankin entisiä pankinjohtajia, jotka uskalsivat aloittaa riidan politiikan suunnasta pankin toimivaa johtoa ja sille uskollisia haarakonttoreiden johtajia vastaan. Se riita on valtavan tärkeä euron tulevaisuuden näkökulmasta. Se voi myös antaa vastauksen kysymykseen, tuleeko romahdus, tapahtuuko katastrofi, syntyykö lama, iskeekö salama vai eletäänkö tässä muuten vain niin kuin Titanicissa upottiin.


Panen tämän pitkän kirjoituksen blogiini kahdessa osassa, ja jos ensimmäinen osa herättää lukijoiden kiinnostusta, panen perään myös toisen osan.
Tästäpä se minun juttuni ensimmäinen osa alkaa. Olkaatte hyvät!
Me ja meidän velkamme 2 650 000 000 000 euroa
Kun näin on kirjoitettu niin ilmeisesti on näin:
1)Arvonlisäysprosessi on muuttunut finanssitalouden kehityksen mukana ”käyttöarvojen tuotannosta vaihtoarvojen maksimoimiseksi” ja
2) kapitalismiin kuuluu ”rikastumisen vimma ilman tuottamisen riesaa”.
Reaalitalouteen kuuluvat käyttöarvot ovat peräisin suurimmalta osin aineellisesta tuotannosta sekä ihmisten työstä ja toimeentulosta.


Kts

https://www.facebook.com/esko.seppanen.33/posts/10157633721805688






IV

Kaikki 8 europuoluetta ovat Bliderberg-puolueita, tämä kiistelynäytös mitättömistä asioista on vain dramaturgiaa että vetäjä ja mitätön tyylipainotus mukamas "vaihtuu" mediashowssa mutta EU, liittovaltio, EKP, pankkiirien valtaideologian pelastamis-euro, nato-vallankaappaus pysyvät 100% identtisesti perussuomalaisillakin. Eliitti nauraa makesti kiihkolle epäolennaisuuksista kuten kirkkoherrat nauroivat syntejään itkeville suomalaisille kirkon penkeissä. *Ja ruotsalainen eliitti nauroi ulvoen noitia pelkääville - tehden vierailuita vankiloissa (kirjeissä säilyneet selvät kuvaukset)



Katso ja etsi tietoa






























Ei kommentteja: