torstaina, marraskuuta 14, 2019

Saamelaisten valhe RKP:n poliittisessa vihapolitiikassa suomalaisia kohtaan: saamelaiset kolonisaation välineenä

Tämä on brutaalia valhetta tämä RKP:n junttaama show sillä suurin osa "saamelaisista" tuli laittomasti 70-160 vuoden sisällä ja kaappasivat maata - laittomasti. Nyt saamelaiset elävät huikeilla tukirahoilla ja silti valittavat, eivät elä luonnosta vaan ostavat saastuttavia länsimaisia tuotteita massiivisesti, autoja, kelkkoja ja tappavat suojeltuja eläimiä poliisin suojelemana, luonnon vihaajia ylisuurilla porotokilla keskinäisenä statuskilpailuna ja hävyttömänä tukilypsykoneena: Lapin luonto tuhottu - vrt Venäjän puoli luontoa.

Kaiken lisäksi saamelaiset ovat vähintään 50% espanjalaista genetiikkaa Vatikaanin palkkasotilaiden jälkeläisiä eivätkä tunnusta (RKP:n lobbaamana) uutta eurooppalaista geenitutkimusta suomalaisten ehdottomastaa aidosta natiivistatuksesta 44000 v Euroopan tosi natiiveina. Saamelaiset ovat myös ympäristökatastrofi jota rahoitetaan verorahoista. 

Ylimääräinen tuki saamelaisille on törkeää poliittista rasismia suomalaisia kohtaan, jotka tukia eivät saa. Miksi saamelaiset samalla kuuluvat suomenruotsalaisten luomaan valtionkirkkoon ja samalla saarnaavat vihaavansa kolonisaatiota?!  Selittäkää tämä minulle. Toimivat nyt pimeimmän kolonisatioeliitin palvelijoina ja samalla huutavat uhristatuksen iskulauseita. Karmeaa teatteria.

RKP yrittää esittäytyä "vähemmistönä" - vaikka suomenruotslainen rikas eliitti on 70 kertaa rikkaampaa kuin suomalainen eliitti. He ovat rikkaita kolonisaation varkauksian ja murhien ansiosta. Ei se valta ole minnekään kadonnut ja nyt saamelaiset on saatu lumottua suomenruotsalisten vihapuheella ja siten unohtamaan rasismin alkuperä Suomen alueella ja saamelaisten alueella: suomenruotsalaisten kolonisaatiokulttuuri on kätevästi unohdettu RKP:n kuiskuttelussa ja kainalossa syyttämään "suomalaisia". 
Saamelaiset on saatu kannattamaan lahjonnan avulla EU:ta, rasismia suomalaisia vastaan, tuhokapitalismia, natoa, elistismiä, demokratian viemistä, ruotsalaisten historiaväärennöksiä, kolonisatiovallan ja raharikkaiden RKP:tä - koko pakettia. Eliitin juoksupojiksi kuten valevasemmistoa, SDP VAS Vihr. 

Saamelaiset tottelevat RKP:n vääristämää historiakerrontaa todellisesta kolonisaatiosta eivätkä tunnista sitä ruotsalaisten valtapolitiikkana . - ja mitä siitä seuraa?


  Uutisissa:

  • Suomen valtiolle ja saamelaisille totuus- ja sovintokomissio – sukupolvilta toisille siirtyneitä traumoja selvitetään
https://www.paivanlehti.fi/suomen-valtiolle-ja-saamelaisille-totuus-ja-sovintokomissio-sukupolvilta-toisille-siirtyneita-traumoja-selvitetaan/



























.

Ei kommentteja: