tiistaina, heinäkuuta 29, 2014

Amerikan Venäjä-pakotteista jättitappiot EU-maille


Breaking:


Tämän takia Tuomioja alkoi syömään sanojaan :

salaiset neuvottelut

Land for gas: secret German deal could end Ukraine crisis

www.independent.co.uk

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/land-for-gas-secret-german-deal-could-end-ukraine-crisis-9638764.html    ::


Amerikan Venäjä-pakotteista jättitappiot EU-maille  •  "EU:ssa viilataan maanantaina Venäjä-pakotteita.
    Varsinaiset toimet on määrä hyväksyä tiistaina."
         http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/pakotteista_valtavat_tappiot_eulle-23612

 
 
Tässä teille valtapuolueiden äänestäjät, tätä teidän uusliberalistiset puolueenne nyt tarjoavat, jopa keskusta hiljaisena. Taloussotaa ja talouskaaosta:  ilman perusteita Amerikan kolonisaatiosotia ja IMF:n velka-ansoja mm. Ukrainassa natsipuoluetta tukien.  Ei mitään Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta omaa taloutta ajatellen.

Tämä on uusliberalistista ideologiaa hajottaa valtioita pörssiyhtiöiden ryöstelyn kohteeksi.
   
  

Suomen hallitus ajamassa Amerikan etuja kansalaisia uhraten

  • Finland Backs Tougher Sanctions on Russia, Reversing Course - Wall Street Journal
Finland's Fragile Economy Closely Linked With Russia...
         http://online.wsj.com/articles/finland-dovish-on-russian-sanctions-1406044854

 Amerikka tukee Kiovassa vallankaappannutta uusnatsipuoluetta (jonka kaappama USA:n nukkehallitus nyt hajosi ainakin joksikin aikaa) ja EU on yhä mukana tässä irvokkaassa näytelmässä - ja kehtaavat arvostella Venäjää, joka toimittaa materiaalista apua uusnatsien hyökkäyssodan alla olevalle itäukrainalaisille.  
   
Herätys.
EU toteuttaa natsien lebensraumperiaatetta natsien keinoilla ja tukee rotuoppia avoimesti julistanutta natsipuoluetta, jonka CIA USAID nosti valtaan tuhansien miljoonien dollarien lahjuskampanjalla ja koulutuksella.

Kiovassa on yli 400 CIA-agenttia ja Monsanton palkkasotilasta. Itä-Ukrainaan hyökkäämässä on myös suomalaisia palkkasotilaita. Ja valtamedia sensuroi tämän kaiken.

Venäjää syytellään mutta matkusajakoneen räjähdyksesstä ei ole mitään todisteita Amerikka esittänyt mihinkään suuntaan. Vain valheita ja demonisointia uusnatsien tueksi.  Miksi USA salaa satelliittikuvansa koneen lennon ajalta ja sen jälkeen? Venäjän satelliittikuvia valtamedia väistelee koska ne todistavat Kiovan juntan BUK-ohjusten aktiivisuudesta.  
  
 
 Tämäkin on totaalisesti YK:n sopimuksia vastaan ja niitä rikkoen
 - YK:n ulkopuolella Amerikan ja EU:n sotataloutta:
  • EU Prepares to Add Individuals, Entities to Ukraine Sanctions List  - Forbes

http://www.forbes.com/sites/michaellynch/2014/07/28/iron-oil-gold-or-blood-sanctions-on-russia/
    II


Miksi eliitillä on juuri nyt kiire kohkata sotien sytyttämisien puolesta?

(Irak, Afganistan, Pakistan, Libya, Syyria, Mali, Ukraina yms)

Jotta pörssieliitin 30 vuoden rikokset eli keinottelu ja sisäpiirikauppa (Euroopan suurin huijaus LIBOR) eivät paljastuisi.
Sillä huijausten talouskaaos ja verottomien "paratiisipörssien" veronkierto on taas kaatumassa ihmisten päälle ja paljastumassa kaikessa karmeudessaan. Syyllisiä suojellaan suurta sotaa kutsumalla -  1989 ja 2008 selviä suurrikollisia suojeltiin rahalla koska olivat pankkiireja, sisäpiirin rikastuttajia.  Nyt etistään totaalisempia keinoja luoda kapitalistista totalitarismia jälkien ja finanssikatastrofin peittelyyn.
  • Paha merkki: Espanjan elpymisen tärkein tukijalka murenee taas  - TE


 

 

Jo olet ihmetellyt, mitä sotatalous on, tätä se on.
   "Jatkuvan sodan doktriini joka alueella" 
 

Vaikoivaa sensuuria, Valheita, aggresiota, "vihollisten" ja "vastustajien" luontia, konfliktien kasvattamista. Jotta eliitti saisi epädemokraattista valtaa, poikkeuslakeja ja sisäpiirikorruption suojaa.

   
Sensuurin alla? Olemmeko?
   Kuinkahan on? Onko median puskema sotakiima ja "vastustajien" demonisointi käsikirjoitettu? 


Sodan shakaalit ovat aina salaliiton asialla. Lukekaa historiantutkijoiden aitoja kirjoja niin näette että eliitti ei olu muuttunut lainkaan tuhansien vuosien aikana. Sotakenraalien historia on salaliittojen historia.

- originally appeared in the French daily L'Humanité on December 14, 2001,


 
Lewis todisti toimittajana satoja poliittisia sensurointeja 60 minutes -ohjelmassa ja sitten erosi täysin amerikkalaiset illuusionsa menettäneenä - kohta 16 min -

   http://rt.com/shows/breaking-set-summary/171112-nsa-leak-internal-censorship/
Ymmärtäkää tämä timanttisen terävästi:

samalla kun uusnatsit ovat saaneet vapaasti jolkotella,

Brittieliitti käytti satoja miljoonia veronmaksajien rahoja rauhanaktivistien valvontaan ja sabotointiin:   
The SDS was even kept secret from senior commanders of the The Met. BUSINESSINSIDER.COM
Sama tapahtui myös taas Saksassa. Natseihin soluttautunut erikoispoliisin antsiryhmä hajotettiin koska he edistivät natsien toimintaa ja turkkilaisten sarjamurhia Saksassa.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-16056399
Sotien luonne.

I maailmansota oli pankkien tahto. II  maailmansota oli pankkien tahto. Hitler ei noussut, hänet nostetiin ja nostajat rikastuivat sodalla ja kultahampailla.   Hitler ei ollut karismaattinen vaan liitin ohjelmoima vihan teatteri.  LE:n dokumentit väärentävät täydellisesti natsien luonteen eliitin kulissina.
  • Kuka rahoitti Hitlerin?
http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/chapter_07.htm

Tietoiskukansallinen turvallisuusneuvosto (National Security Council) Amerikassa on sotapolitiikan keskus ja CIA:n ohjastaja ideologisesti.


  35 countries where the U.S. has supported fascists, drug lordsand terrorists


  • Jos kansakunta lahjoittaa kansallisen kotinsa avaimet, pankkitilinsä tunnukset ja kännykkänsä isommalle naapurilleen, niin turha on valittaa puhelinlaskua, pankkitilin hupenemista ja naapurin hulttioserkun örväilyä omassa olohuoneessa.
- lainaus: 

-- Helsingin Sanomien sivuilla on Heikki Aittokosken kolumni maailmantuskasta. Aittokoski kirjoittaa kolumnissaan seuraavasti:
”Ja se, mitä me suomalaiset ainakin pystymme tekemään, on oman yhteiskuntamme pitäminen terveenä.

Hesarin Aittokoski lainaa kirjoituksessaan myös Pekka Saurin tekstiä seuraavasti:
”Havahduin miettimään, että maailman pelottavaksi kääntyneessä menossa on Suomen kannalta kyse planeetan toistaiseksi parhaan yhteiskuntamallin - tasa-arvolle, sananvapaudelle ja maksuttomalle koulutukselle rakentuvan pohjoismaisen hyvinvointivaltion - eloonjäämiskamppailusta. Sitä kamppailua joudumme käymään monella näyttämöllä, eikä edes muu Eurooppa seiso ollenkaan välttämättä takanamme. Meille itsestään selvät arvot eivät ihmiskunnan enemmistölle ole ollenkaan niin itsestään selviä. Miljardit elävät harvainvaltaisissa diktatuureissa ja saattavat tyytyä osaansa niin kauan kuin aineellinen elämänlaatu kohenee, tekivät vallanpitäjät mitä pöyristyttävyyksiä hyvänsä. Viiden miljoonan asukkaan kansakunta on höyhen isompien valtojen voimapolitiikan tuiverruksessa. Ellemme me itse pidä arvossa omaa historiallista aikaansaannostamme ja varmista sen edellytyksiä tulevaisuudessa, voi olla, ettei sitä pian pidä arvossa kukaan muukaan.”
Ongelmana on vaan se, että Suomi ei pysty pitämään ”omaa yhteiskuntaansa terveenä”. Ongelmana on, että Suomi ei pysty ylläpitämään omaa yhteiskuntamalliaan. Suomi on aivan itse tehnyt moisen mahdottomaksi. Suomi on luovuttanut kotinsa avaimet, pankkitilinsä tunnukset ja kännykkänsä EU-kumppaneilleen.
Jos kansakunta lahjoittaa kotinsa avaimet, pankkitilinsä tunnukset ja kännykkänsä isommalle naapurilleen, niin turha on valittaa puhelinlaskua, pankkitilin hupenemista ja naapurin hulttioserkun örväilyä omassa olohuoneessa.
Suomen talouden kehityksen määrittelee käytännössä EKP:n rahapolitiikka. Suomi ei pysty toteuttamaan oman yhteiskuntamallinsa edellyttämiä taloudellisia elvytystoimenpiteitä Japanin, Ison-Britannian tai USA:n tyyliin koska Suomen pankkitiliä hallitsee liittokansleri Merkelin rautainen käsi.
Koomista on myös kännykän antaminen ulkopuolisille. Suomella ei ole omaa ääntä ulkopolitiikassa, ei ainakaan Suomeen todella vaikuttavissa asioissa. Suomi myötäilee kännykän uutta omistajaa. Uusi omistaja soittaa Moskovaan ja kertoo, että kauppapakotteita seuraa. Moisesta kännykkälasku kasvaa, mutta olemmehan solidaarisia kännykän uutta käyttäjää kohtaan.
Suomi on tilanteessa, jossa me emme omien valintojemme vuoksi kykene puolustamaan omaa yhteiskuntamalliamme. Oman rahapolitiikan puuttuminen, avoimet rajat ja ulkopoliittisen linjan alisteisuus EU:n linjalle on yksinkertaisesti perustavassa ristiriidassa Suomen yhteiskunnan toimivuuden kanssa.
Miten kukaan järkevä ihminen voi edes kuvitella Suomen kykenevän pitämään oman yhteiskuntansa terveenä ja toimivana näillä EU-edellytyksillä?
-
Lainattu hyvin vapaasti 'Maailmantuska ja HeSari – jos lahjoittaa avaimensa, pankkitilinsä tunnukset ja kännykän on turha vinkua elämänhallinnasta' kirjoitusta, Tyhmyri's Blog 29.7.2014.

http://tyhmyri.wordpress.com/2014/07/29/maailmantuska-ja-hesari-jos-lahjoittaa-avaimensa-pankkitilinsa-tunnukset-ja-kannykan-on-turha-vinkua-elamanhallinnasta/


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Tämän takia Tuomioja alkoi syömään sanojaan :

salaiset neuvottelut

Land for gas: secret German deal could end Ukraine crisis

www.independent.co.uk

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/land-for-gas-secret-german-deal-could-end-ukraine-crisis-9638764.html