lauantaina, heinäkuuta 26, 2014

Euroopan kriisit ja Suomi lietsomassa sotaa - Arhinmäen tuki natolobbaukselle


EU etenee sabotaasilla ja kaaoksella sekä tietysti teollisuuseliitin tuella ja pörssin korruptiolla kuten natsit 20-30-luvulla.

Lähestyvän talouskaaoksen takia yleisöä  yritetään harhauttaa uholla ja keinotekoisilla vihollisilla.  


Arhinmäki ja Li Andersson ovat puolustaneet Kiovan uusnatseja ja vallankaappaus-junttaa mutta aidot vasemmistolaiset eivät hyväksy rauhan horjuttamista ja Venäjän demonisointia ja kauppasotaa YK:n sopimuksien vastaisesti. Humanistit puolustavat rauhaa ja Venäjä on nyt USA:n geopoliittisten hyökkäysten kohteena. Ryssävihaajien mielestä YK-sopimuksia saa rikkoa jos sen pyhittää ryssäviha. Hallitus taantui jatkosodan propaganda-aikaan. 
 
Vasemmistoliittokin allekirjoitti hallituksessa asekaupat Israelin kanssa ja salaiset Nato-neuvottelut Eikä kertonut jäsenilleen mitä allekirjoitti. Ja oudot lupaukset kenraaleillemme salaiseen ja perustuslain vastaiseen ulkopolitiikkaan osana Naton sotaharjoituskoneistoa ja osana Afganistanin terrorisotaa alistettuna Naton asejärjestelmille ilman mitään puoustusta Natoa vastan.
Arhinmäki hyväksyi myös Naton marssiluvan eli invaasioluvan salaiset neuvottelut 2012 eli lupailut Naton kanssa ns "isäntämaasopimuksesta". Lisäksi kaikki armeijan ja supon vakoilutiedot suomalaisista menevät Israelin vakoilujärjestöille demarienkin hymistellessä EU:sta rauhanprojektina. Hallitus ei kerro, mienne kaikkialle armeija on luovuttanut korkeasti koulutettuja upseereita palkkasotilaiksi. 

Kun Tuomioja valehteli suoraan lehdistölle että Suomi ei käy asekauppaa Israelin kanssa, vasemmistoliitto oli kovin hiljaa silloinkin.


Vasemmistoliitto, mihin ansaan olet mennyt? 

Keskusta, miksi teillä on Sipilä puheenjohtajana - asekauppias, NSA:n kanssa salaisia sopimuksia tehnyt lestadiolainen miljonääri? Tämäkö on käsitys uudesta demokraattisesta johtajasta?YLE:n hallintoneuvosto on valjastanut verorahoilla YLE:n sotaa lietsovaksi oikeistomediaksi ja Naton asekauppiaiden lobbariksi.

YLE ei uutisoi kuinka Kiovan vallankaappajien militantit ovat tappaneet jo 700 ihmistä tykistöllä ja kuolemanpartioilla maan itäosissa. Tietysti YK:n sopimuksia vastaan jo Kiovan vallankaappaus ja EU:n kannustus Kiovan uusnatsipuolueiden vallankaappajille, joita CIA:n johtaja kävi kannustamassa ja jätti maahan n. 400 CIA-agenttia ja palkkasotilasta. Uusnatseilla 12% kannatus vaaleissa mutta nyt he ovat kaapanneet 5 tärkeintä ministerin paikkaa itselleen.

Valtamedia ei uutisoi siitä, että Hamas on Israelin perustama, kouluttama ja rahoittama. Lentävä peltirakettishow Gazasta on vain provokaatioshow kriisin ylläpitämiseksi.


EU:n talouskaaoksen, Naton Puolassa kouluttamien uusnatsien ja Ukraina-uhon taustalla on talouskaaos ja myös Euroopan suurin huijaus ja taloussysteemin sisäpiiriterrori, Libor-sääntelyrikokset 30 vuoden ajalta. Lontoon Pörssi onkin pelkkä pörssieliitin sisäpiiririkos: 120 tuhatta miljardia euroa siirretty pörssieliitille ja paratiisipankeille huijauksen kautta - koko Euroopan talous voi romahtaa Nato-kenraalien ja pörssieliitin sotilasjunttataloudeksi talouden sabotaasin takia.
EU:n talousmalli on nyt eliittikommunismi, plutokratia, pankkien pelastaminen yksilöiden verorahoilla, ilman Neuvostoliiton ihmisarvoa ja sosiaaliturvatakausta.EU demokratiatuhon takaajana:


  • - Kommunistien toiminta kiellettiin Ukrainan parlamentissa | Kansan Uutiset | Verkkolehti


http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3205313/kommunistien-toiminta-kiellettiin-ukrainan-parlamentissa

Tuomiojan euronatsit liittovaltio-plutokratian puolesta.

TILANNE?


Kiovan hallitus on kaatunut 
-- ja läntinen valtamedia on hiljaa

Mistä on kysymys?
No tietysti siitä, että päätoimittajat odottavat valkoisen talon ja CIA:n faksia, kuinka manipuloida eurooppalaisia odottamaan Naton iskua ja CIA:n palkkasotilaiden toimintaa. Tai CIA painostaa nyt rajusti Kiovassa poliitikkoja palauttamaan hallituksen "luottamus".

Kaatumisen syy?
IMF ja CIA painostavat valtion toiminnan alasajoon ja sosiaalisten mm eläke- ja ruokatukien poistamista kansalta.

-- In his resignation speech yesterday, Yatsenyuk warned that the dissolution of his government might slow the pace of Kiev’s unpopular social cuts against the Ukrainian people to fund the civil war. These include billions of dollars in cuts to energy subsidies, social programs, and government workers’ wages, while not touching the hundreds of billions of dollars of ill-gotten wealth held by the oligarchs. --

http://www.globalresearch.ca/collapse-of-kiev-coalition-government-nato-envisages-military-intervention-in-east-ukraine/5393271


Kas kas mikäs näytelmä tämä on?

Näin tutkimuslaitokset vastaavat ulkoministeri Tuomiojan jyrkkään kritiikkiin


Pakittaako Tuomioja, onko kiovankiima lauennut?

Tuomioja on selvästi hätääntynyt. 

Hän on menettänyt luottamuksensa Amerikan propagandan ja aggression voimaan ja kääntää taas takkia niin että tuuli käy: Tuomioja esittää rankkaa kritiikkiä Ulkopoliittista instituuttia sekä Helsingin yliopiston Venäjä-tutkimukseen erikoistunutta Aleksanteri-instituuttia vastaan, T.: 
-- Ulko- ja turvallisuuspoliittinen tutkimus ei palvele päätöksentekoa. Me saamme enemmän mielipiteitä kuin analyyseja. Tahallisen tai tahattoman informaation ja disinformaation erottaminen toisistaan on äärimmäisen vaikeaa. Miksi meillä ei ole analyysikeskusta, joka reagoisi nopeasti ja kertoisi, mikä tieto voidaan vahvistaa, Tuomioja jyrähti Helsingin Sanomissa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288718654712.html
Lisäys

Tuomioja pakittaa nyt uusilla selityksillä jota voisi vetää geopoliittiset aggressionsa pois

Tuomioja: "Venäjä on joutunut jo maksamaan aika korkeaa hintaa  markkinavoimien reaktioista.  
Nordean pääekonomistin Aki Kangasharjun mukaan Tuomiojan näkemys on yllättävä.
"Tuomiojan näkökulma asiaan on hyvin yllättävä. Jos mietitään valuuttakurssia, niin siinä mielessä Venäjä ei ole joutunut maksamaan, koska valuutta on heikentynyt jo ennen Krimin kriisiä", Kangasharju sanoo.Washington myönsi: Venäjän vastaiset syytteet perustuvat Internet-huhuihin

    ja


  • Launch MH17: USA hesitate publication satellite images

 |  239 comments

The announced for the weekend publication of satellite images from the launch of MH17 is, according to a U.S. media report so far was because the Americans should have found: On the Buk missile base may plied drunken soldiers in Ukrainian uniforms, and not rebels.
kts https://translate.google.com/translate Manerlaatat liikkuvat? Petokset kuluttavat?  

Jim Willie: Source confirms that Germany is ready to leave EU, Euro, and NATO   Rooman uhkaava Pax Romana paradoksina

USA meuhkaa kerta toisensa jälkeen sodan sytyttämisen puolesta 200 armeijan ja CIA:n vankilatukikohdan kautta ja lahjoo uusnatseja Kiovassa joten Venäjän ja Itä-Ukarainan luonnollisia YK:n oikeuksia olla rauhassa ja suvereeneja valitsijoita on kunniotettava. Miettikää Jugoslavian hajottamista - miten sillä logiikalla EU-eliittilobbarit nyt vihaavat Itä-Ukrainan päätöstä poistua Kiovan vallankaappajien hallinnosta vaaleilla? Jugoslavian hajottamista ei tehty demokraattisesti vaaleilla vaan naton pommeilla ja kriisin tahallisesta kärjistamisestä ensin pitkällä passiivisuudella ja serbi-äärioikeiston yllyttämisellä.
  • - Nato haluaa uuden jättitukikohdan Puolaan

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/naton_pysyva_paamaja_itaeurooppaa-23527GAZATALOUSSANOMAT YLLÄTTÄÄ


  • Suomen valtion hankintayhtiö ei ikinä ostaisi laittomilla eläinkokeilla testattuja tuotteita. Israelin kyseenalaisissa taisteluissaan testaamat aseet sen sijaan käyvät Suomelle mainiosti – koska uskottelemme itsellemme että bisnes on vain bisnestä.

http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=201410392
Armeija, kokoomus ja Supo ovat oikeiston salaliitolla muuttaneet Suomen CIA:n toimintakeskukseksi ja Naton asekauppiaiden asiakkaaksi.


Pentikäinen: Israelin rankaisemattomuus on purettava

Sokea tuki Israelille vain sen takia, että kyseessä on Israel, pitää saada loppumaan. Näin sanoi Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen Yleisradion Ykkösaamun haastattelussa tänään.

– Israelin rankaisemattomuus on purettava. Myös Israelin tekemät kansainvälisten lakien rikkomukset ja sotarikokset, kuten sairaaloiden pommittamiset, pitäisi viedä eteenpäin. Näin Israel tulisi normaaliksi valtioksi muiden valtioiden joukkoon ja sen pitäisi kantaa vastuu toimistaan, Pentikäinen sanoi.

– Itseäni järkyttää jatkuvasti se, että on vahvasti itseään kristittyinä pitäviä piirejä, jotka tukevat sokeasti Israelia. Se on osa tätä konfliktia. Näiden ihmisten pitää katsoa peiliin, Pentikäinen jatkoi. -- http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/pentikainen-israelin-rankaisemattomuus-on-purettava/

Naomi Wolf:
  • "Challenged below for why I am mourning genocide in Gaza. I mourn genocide in Gaza because I am the granddaughter of a family half wiped out in a holocaust and I know genocide when I see it. People are asking why I am taking this 'side'. There are no sides. I mourn all victims. But every law of war and international law is being broken in the targeting of civilians in Gaza. I stand with the people of Gaza exactly because things might have turned out differently if more people had stood with the Jews in Germany. I stand with the people of Gaza because no one stood with us. I went to synagogue last Friday night and had to leave because I kept waiting for the massacre of Gaza to be addressed...nothing. where is god? God is only ever where we stand with our neighbor in trouble and against injustice. I turn in my card of faith as of now because of our overwhelming silence as Jews. I don't mean Israelis, a separate issue. about the genocide now in Gaza.. I want no other religion than this, that is, seeing rather than denying my neighbor under fire and embracing rather than dismissing those targeted with annihilation and ethnic cleansing." Here is the original post that reached now 965,088 people. I have had plenty of abuse from many quarters including from my co-religionists as a result of posting it and nonetheless or perhaps even more urgently, I stand by every word -  
  
Kun EU:n kotinatsit ajavat demokratiaa ulos Kiovasta : tappelukuvia parlamentista :

  
Aikaisempi kirjoitukseni
1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Tuomioja on selvästi hätääntynyt.

Hän on menettänyt luottamuksensa Amerikan propagandan ja aggression voimaan ja kääntää taas takkia niin että tuuli käy: Tuomioja esittää rankkaa kritiikkiä Ulkopoliittista instituuttia sekä Helsingin yliopiston Venäjä-tutkimukseen erikoistunutta Aleksanteri-instituuttia vastaan, T.:

-- Ulko- ja turvallisuuspoliittinen tutkimus ei palvele päätöksentekoa. Me saamme enemmän mielipiteitä kuin analyyseja. Tahallisen tai tahattoman informaation ja disinformaation erottaminen toisistaan on äärimmäisen vaikeaa. Miksi meillä ei ole analyysikeskusta, joka reagoisi nopeasti ja kertoisi, mikä tieto voidaan vahvistaa, Tuomioja jyrähti Helsingin Sanomissa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288718654712.html