keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2014

Kouluampuja ja yhteiskunnan syöksykierre

Lisäys

Kouluampumisen kärkimaat? Suojeluskunnan jälkeläiset Suomessa ja natsien jälkeläiset Saksassa, 70 miljoonan intiaanin tappajien jälkeläiset Amerikassa
 
- "Yhdysvallat, Suomi ja Saksa kouluampumisten kärkimaita"

UP/Tiina Tenkanen

Yhteisön hylkäämä nuori vihaa ja satuttaa

- http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3213904/yhdysvallat-suomi-ja-saksa-kouluampumisten-karkimaita


Mihin kulttuurimme menee?

Suomalaisissa kouluissa kaupallinen "Kiva koulu" -projekti saa opettaa että kiusattavan on hiljennyttävä ja annettava nopeasti anteeksi kiusaajalle.

Läntinen viihde mässäilee rappiolla ja ivalla yhä enemmän, mm. Big Brotherissa juotetaan ihmisiä humalaan, monissa ohjelmissa ihmisiä heitetään viidakoon ym  jotta heitä voidaan  ilkkua ja katsoja voi kokea ylemmyydentunnetta toisten heikkoudesta ja lavastetusta avuttomuudesta. McDonalds hävisi oikeudessa ja brittiläinen kokki saa nyt hyvällä syyllä sanoa julkisuudessa että Mc-ruoka ei ole ihmisille kelpaavaa - ja silti sitä moskaa saa myydä. Kevytcolan sokerikorvike on rikkaruohomyrkky. Lännessä luodaan rappiokulttuuria, halveksunnan ja itsetuhon kulttuuria ja tehdään siitä kaupallisen houkuttelevaa, heleän ivan kevyttä hyväksikäytön ja psykopatian kulttuuria.
 I

Omituisinta ja järkyttävintä ampumistapauksissa oli se kuinka poliisijohtajat lainvastaisesti ennen tutkintaa julistivat, että ”tässä ei ole kysymys terrorismista”.

Poliisijohtajat siis antoivat ideologisen ja poliittisen julistuksen ja määräävän, ohjaavan linjauksen tutkinnalle etukäteen vaikka eivät viran puolesta saa toimia poliitikkoina. Mutta nyt toimivat kuin toimittajien ja pelokkaiden suomalaisten teatteriohjaajina.

Kuitenkin ampujien teksteistä ilmenee selvä ideologinen julistus - vaikkakin osin epäkoherenttina - mutta kuka puoluekurin alle murskattu poliitikkokaan ei olisi epäkoherentti puheissaan? Ideologista tekstiä ei voi mitätöidä ”epäpoliittiseksi” vaikka se olisi osin epäkoherentti, kuka tahansa yhteiskuntatutkija ja poliitikan tutkija voi kertoa tämän.

Niin keskustelu kuin tutkimus tapettiin ohjatun ”konsensuksen” alle poliisin käskystä.

Ja kansa totteli, asiantuntijat tottelivat kun eliitti käskee ajattelemaan jollakin tavalla jotta olisi ”Selvä konsensus” ja rauha maassa tottelevaisten kansalaisten hyvä nukahtaa iltauutisten jälkeen.
Lain mukaan kenraalit ja poliisit eivät saa toimia virassaan poliitikkoina eli päämäärien ja keinojen määrääjänä. Kuitenkin media on totuttanut meidät siihen että  kenraalit ja poliisit saavat julistaa poliittista ideologiaa ja käskyjä kansalaisille - kuten sotaliitto NATO:n ”välttämättömyyttä”.

Mikä ideologinen yhteiskuntakeskustelu kielletään kun kielletään ideologisia tekstejä kirjoittaneiden ampujien motiivien ja kostavan maailmankuvan pohdinnan alkuperä ja syyt tässä yhteiskunnassa?  
 Mikä ideologia, mikä ajatustapa, mikä yhteiskunta ja mikä lääkitys todellakin ohjasi kouluampujia?
Selvää on että uusista kansainvälisistä lääkepaljastuksista huolimatta THL yhä sokeasti suosittelee aggressioita synnyttäviä ja muuten tehottomia ”lääkkeitä” - turruttamiseen.
Yhteiskunnan tila ja suunta on osa tätä outoa pahoinvoinnin syöksykierteen ohjattua palapeliä.
   

Stubb
julisti europpalaisille journalisteille muistaakseni jo 2011 että EU on sosiaalidarwinismia eli vahvojen taistelua hiekkoja vastaan ilman inhimillisyyttä, ilman ihmisyyden perustarpeiden ajatellen ja ilman mitään tasa-arvon periaatteita.  

Tämä on nihilistinen ja ei-humanistinen julistus eliitin, eurofanaatikkojen ideologiasta ja maailmankuvasta, joka on ohitettu vastuuttomasti mediassa.
Tämän Stubbin uskonnollisen ideologian mukaanhan on itsestään selvää että Kreikalle asetettiin tahallaan valtava velka-ansa (Goldman-Sachs pankin tilitaseväärennöksillä) ja eurovirkamiehet tahallaan sallivat Kreikan eliitin veronkierron, jotta Kreikka ajautuisi saksalaisten pankien omistukseen ja ohjailuun. Suomalaisten myös rahoittaessa tätä operaatiota ja keinottelupankkeja Urpilaisen salaisilla papereilla.  


Europoliitikkomme julistavat nihilismiä ja vaativat pankkien rahoittamista yksityishenkilöitä verottaen mikä on uusliberalistista nihilismiä.

- Tämä synkkä aikakausi luo synkkiä ihmisiä ja toivottomuutta.


Salaiset valtasopimukset pankkien kanssa ei ole demokratiaa eikä varsinkaan kenraalien salaiset sopimukset Naton kanssa ole perustuslain velvoitteiden mukaisia. Mutta lakiakin on muutettu nihilistiseksi: Armeijan velvoitteista poistettiin ”Suomen itsenäisyyden puolustaminen” eli Suomella ei ole enää omaa armeijaa salaisen lainmuutoksen boostaamana.

Tämä on nihilismin suurin musta julistus Suomessa, jonka rinnalla kouluampujat ovat vain kärpäsen tahra.  

 Kaikki tämä luo nihilismin mielialaa yhteiskunnassa ja kun vielä päätoimittajat Urpilaisen ja Kataisen kanssa osallistuvat Bilderbergin salalaliittoon, uuden maailmanjärjestyksen konsensukseen ja eliitin ohjailun maksimoimiseksi lehdistössä ja valtamediassa amerikkalaisten pörssipankkiirien ohjastamana, voimme olla varmoja että meitä ohjaillaan epädemokraattisesti elistismin ehdoilla - ja se vie viimeisenkin toivon ihmiseltä, joka katselee yhteiskuntaa oman yhteisönsä halveksiman luuserin näkökulmasta.


Eliitti hylkää enemmistön ja pohjoismaisen valtiomuodon omassa nihilistisessä pelissään rakentaa plutokratia eli rahaeliitin liittovaltio.

CIA ja NSA on saanut rakentaa rauhassa uuden vakoilukeskuksen Helsinkiin suurlähetystön luo ja media on suostunut yhteistyö-salaliittoon keskuksen nimeämiseksi vain ”kulttuurikeskukseksi”. Sinne vedettin valtavat niput tietoliikenne-valokaapeleita joten koko Suomen teollisuusvakoilu ym STASI-tyyiinen kyttäys on nyt helppoa poliisin ja armeijan siunauksella uudelle Roomalle, Amerikalle.  CIA saa myös vapaasti värvätä suomalaisia virkamiehiä.

Valheet ja salailu ovat suurinta nihilismiä ja luovat nihilististä yhteiskuntaa, jossa demokratia on käytännössä kielletty ovelalla sensuurilla ja ”konsensuksella”. Konsensusvalta eliitin hyväksi toimii aina sensuurilla, ohjailulla ja siten demokratian avoin vastakkainasettelu ja kysymykset kielletään jopa keskusteluista ”paheksunnalla” tms asennetaktiikoilla.  

 Tietysti se luo vihan ja inhon kulttuuria monella tasolla, niin siitä hyötyvälle eliitille kuin pahnan pohjimmaisille, yhteisönsä luusereiksi leimaamille yksilöille. 
 
Mielenkiintoista ja eliitin katkeraa raivoa avoimesti nostattavaa on se, että 25 vuoden rummutuksen jälkeen kansa ei kannata NATO:on liittymistä. Vietnam muistetaan - sekin oli NATOn sota. Mutta Nato:n luomaa terrorismia II ms:n jälkeen ei muisteta koska toimittajat eivät puhu Naton äärioikeistolaisesta operaatio Gladiosta, joka aloitti terrorismin Euroopassa lavastamaan ”kommunistit” uhaksi. kts wikipedia.

Silti armeijamme on liitetty Natolle alisteiseksi kaikin tavoin, asejärjestelmiltä, harjoitusten ja koulutuksen sekä sodan, Afganistanin sodan kautta. Suomella ei ole mitään puolustusta Saksan suuntaan vaan vain eliitin kerjäävää alistumista. 

Armeija toteuttaa nyt sitä samaa mitä kouluampujat, nihilististä vihan ja tuhon ideologiaa useissa sodissa jotka ovat perustuslain vastaisia.

Malissakin on suomalaisia sotilaita ja vakoilijoita, joita myös vapautettiin hurjia lunnaita vastaan, kuten olette uutisista lukeneet.

Päätoimittajat  kieltävät toimittajia ja puoluejohtajat kansanedustajia selvittämästä, mitä suomalaiset tekevät amerikkalaisten hyökkäyssodassa ympäri maailmaan palkkasotilaina, n. 400-500 veromaksajien kouluttamaa sotilast aamerikan hyökkäyssodissa mukana.
Kouluampujat herättävät hirveän moralistisen leimaamisen mediassa mutta suomalaisista palkkasotilaista hyökkäysimperialismin sotilaina vaijetaan täydellisesti ja pelokkaasti kuin jatkosodan jälkeinen sensuuri suomalaisten SS-miesten järjestämistä 100000 ihmisen joukkomurhista Ukrainassa olisi yhä voimassa.

Missä on suomalaisten tietoisuus asioiden mittakaavoista? Polittisuus ja aktiivisuus Yhteiskunnan tilasta eliitin ohjailun alla?  

Kouluampuja ja yhteiskunnan syöksykierre - katsokaa kokonaiskuviota. 

  II


Oikeistolainen koululaitoksen johto antaa kiusaavien psykopaattilasten terrorisoida kouluyhteisöä - kiusatut katkeroituvat ja traumatisoituvat ja ajautuvat hautomaan koston ajatuksia koulua kohtaan.
 
Suojellessaan vanhempia opettajat ja psykiatrit luovat armottoman koulumaailman. 

  • "SELVISTÄ, vaikeista persoonallisuuden häiriöistä kärsivä lapsi saa jopa hoitolaitoksen ammattikunnan tuella syyllistää koulua, vaikka koulusta selkokielellä viestitetään, että ongelmien taustalla ovat lapsen vaikeat psyykkiset ongelmat. Huomiotta jätetään koulun esille tuomat perheongelmat, jotka usein ovat johtaneet lapsen joutumiseen kiusaajan rooliin."
 
http://www.hs.fi/mielipide/a1407816667211?jako=b5fda9780c2d73fe29b0297757c72ac8

 

2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"SELVISTÄ, vaikeista persoonallisuuden häiriöistä kärsivä lapsi saa jopa hoitolaitoksen ammattikunnan tuella syyllistää koulua, vaikka koulusta selkokielellä viestitetään, että ongelmien taustalla ovat lapsen vaikeat psyykkiset ongelmat. Huomiotta jätetään koulun esille tuomat perheongelmat, jotka usein ovat johtaneet lapsen joutumiseen kiusaajan rooliin."

http://www.hs.fi/mielipide/a1407816667211?jako=b5fda9780c2d73fe29b0297757c72ac8

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Kouluampumisen kärkimaat?

Suojeluskunnan jälkeläiset Suomessa ja natsien jälkeläiset Saksassa, 70 miljoonan intiaanin tappajien jälkeläiset Amerikassa


- "Yhdysvallat, Suomi ja Saksa kouluampumisten kärkimaita"


UP/Tiina Tenkanen

Yhteisön hylkäämä nuori vihaa ja satuttaa

- http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3213904/yhdysvallat-suomi-ja-saksa-kouluampumisten-karkimaita


Mihin kulttuurimme menee?

Suomalaisissa kouluissa kaupallinen "Kiva koulu" -projekti saa opettaa että kiusattavan on hiljennyttävä ja annettava nopeasti anteeksi kiusaajalle.

Läntinen viihde mässäilee rappiolla ja ivalla yhä enemmän, mm. Big Brotherissa juotetaan ihmisiä humalaan, monissa ohjelmissa ihmisiä heitetään viidakoon ym jotta heitä voidaan ilkkua ja katsoja voi kokea ylemmyydentunnetta toisten heikkoudesta ja lavastetusta avuttomuudesta. McDonalds hävisi oikeudessa ja brittiläinen kokki saa nyt hyvällä syyllä sanoa julkisuudessa että Mc-ruoka ei ole ihmisille kelpaavaa - ja silti sitä moskaa saa myydä. Kevytcolan sokerikorvike on rikkaruohomyrkky. Lännessä luodaan rappiokulttuuria, halveksunnan ja itsetuhon kulttuuria ja tehdään siitä kaupallisen houkuttelevaa, heleän ivan kevyttä hyväksikäytön ja psykopatian kulttuuria.