keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2014

Arvoretoriikka ja arvomaailma
Monen ihmisen arvoretoriikan kohdalla ei voi puhua arvomaailmasta koska he eivät välitä arvojensa lähtökohdista eivätkä seuraamuksista tosimaailmassa. Retoriikka on heille vain vallan väline.  
Poliitikkojen mediapommituksen tai tarkemmin kuulijan sivistymättömyyttä mielistelevän mediahyväilyn lisäksi suurin osa suomalaisista uskoo mediassa ja koulussa esitetyn "historian" totena vaikka se on vain hyökkäystä vasemmistolaista ihmiskuvaa eli kansainvälisesti tunnettua suomikuvaa, sitä kuuluisaa  hyvinvointivaltiota vastaan.  
  
Kaikki kansainväliset  vertailevat tilastot kertovat kuinka tehokas hyvinvointivaltio, pohjoismainen malli  - eli Ruotsin starttaama sosialistinen kapitalismi arvopohjaisena tulonjakovaltiona - oli ja kuinka sen jälkihöyryt vieläkin nostavat Suomea ”onnellisuus”-tilastoissa mutta oikeisto ja sen valtamedia ei välitä lainkaan faktoista eikä ihmisarvosta vaan oikeiston retoriikassa ilmaistaan vain kapean eliitin menestymisen arvoja ja tsempataan kokoomusta, joka perustettiin alunperin fasistipuolueeksi (vaati vasemmiston, sananvapauden ja demokratian kieltämistä) mutta joka osasi  retorisesti uudistua ja kaapata vasemmiston sanoja ja väittää olevansa arvopuolue.  
  
Keskusta ja SDP ovat nyt yhä 1989 jatkuvien lamavalheiden takia vain kokoomuksen, EVA:n ja EK:n takaajia eliitin insestisessä ja nihilistisessä arvoapocalypsissä. SDP CIA:n rahoittamana ja keskusta NSA:n asekauppias-puheenjohtajansa lumoamana, siinä kanslaisille mahdoton umpikuja valtapuolueista.
      "Pankit ensin, jyrätkää ihmiset"

 Kuten Mauno Koivisto järjesti pankkiirien ja kokoomuksen luoman keinotteluimploosion eli 1989 laman pankkien ihanaksi ryöstöretkeksi ja Koiviston paperit ovat yhä salattuina oikeiston keinojen hyssyttelemiseksi. Lakeja muutettiin Koiviston käskystä jälkikäteen niin että laki lainojen yksityisten takaajien vastuusta muutettin todellakin jälkikäteisesti vastoin perustuslakia. Moni odottaa Maunon kuolemaa sillä taloustutkijoiden kesken kuultuna "sitten paska alkaa lentämän". 
 • Tiesitkö että Saksassa ja Tanskassa ei yksityishenkilö voi menettää asuntoaan firman konkurssille? Saksa, jota muuten aina esitetään esimerkiksi kapitalismista, esiintyy mediassa hyvin sensuroidusti eli mitään pienyrittäjyyttä ja sosiaalista turvaa tukevaa saksalaista käytäntöä ei tuoda esille eduskunnassa tai mediassa.  
  

Eliitin arvoja myydään tehokkaasti köyhille samaistumiskohteeksi

mikä on mielipuolista ja totaalista harhaanjohtamista sillä köyhillä ei ole rahaa eikä valtaa kun he luovuttavat vallan ihaillen pois itseltään pienelle vähemmistölle  oikeiston sitkeän, omahyväisen, pelottelevan, katteettoman uikutuksen ja vetoamisen takia.

Köyhä, joka haluaa toteuttaa rikkaan arvoja, jotta voi kokea olevansa tasavertainen rikkaan kanssa osoittamalla solidaarisuutta vain rikkaale mutta ei toisille köyhille? Vedätys on täydellinen valtionkirkon avustamana uhrautujien Suomessa, epäpoliittisen suggestion Suomessa. "Emme tarvitse keskustelua vaan nopeita päätöksiä".  Shokkipolitiikkaa vahvuuden ja elitismin mielikuvilla. 
   
Alistajat vaativat alistumaan ja kansa ihailee omaa nöyryyttään ”talvisodan hengessä” ja on valmiina astumaan Naton terroriin Afganistanin ja Irakin sodan kauhujen jatkeeksi Ukrainan siviilejä teurastamaan Saksan euro-Lebensraumin tähden.  


Keinottelijat puhuvat vastuusta ja katastrofin aiheuttajat esiintyvät eurokatastrofin ratkaisijoina.

Pahasti on eksytetty tämä kansa eliitin "selviytymisratkaisuihin", joilla siis eliitti selviää hyvin vaatimalla kansalaisia uhrautumaan ja köyhtymään "solidaarisesti" "rikastumisen mahdollisuuden tähden". 

Kokoomuksen talouspuhetta on mainostettu äärimmäisenä vastuupuheena ja mikä on tulos? EU pakottaa veronmaksajat maksamaan pörssikeinottelijoiden tappiot ja pankit nyt kiihtyvällä vauhdilla mm. megalomaanisen EVM-verotuspankin kautta - jos EU pysyy pystyssä eliitin rahanpainokoneena ja veronkiertoautomaattina mafioiden unelmana ilman tullijärjestelmiä ja valtioiden valvontatarpeita. 

 
Älkää olko tietämättömiä hölmöjä, kun puhutte ”oikeiston vastuusta” ja "tehostamisesta", ulkoistamisesta amerikkalaisten pörssikonsulttien vaatimusten mukaan -  eli kansalaisten harhauttamisesta.

 • Ruotsissa oikeistohallituksen paisuttamat Ruotsalaiset pankit haluavat ja lobbaavat Ukrainan ja muiden alistumista euroon kun Ruotsi pysyy euron ulkopuolella!! Ruotsin pääministeri kannattaa Afganistanin sotaa ja Syyrian, Irakin sotaa mutta pitää Venäjää valloittajana, kun itäukrainalaiset itse haluavat liittyä Venäjään

  Demarien kannatus kasvaa Ruotsissa nyt taas ilmiömaisesti eikä ihme. No, arvoitus on vain se, ovatko demarit enää lainkaan humanisteja kuten -60-luvulla


Suomalaiset oikeistovihreät eli eurojuntan vihreät kääpiöt eivät puhu omavaraisuudesta vaan toistavat vain pörssipankkiirien ryöstösuunnitelmia ulkoistamisesta. On pelottavaa jutella vihreän kanssa, joka luulee olevansa vihervasemmistolainen mutta kannattaa keskustan veronkiertoa ja kokoomuksen valtiontuhoamista sekä natohysteriaa uusine sotineen.  

 Eurovihreät pohtivat nyt oikeiston ansaa:

-"But ...the economy - so that it works for the common good, genuinely reining in the finance sector and promoting strong local economies, is attracting increasing attention, and enthusiastic, positive support from voters" -- http://europeangreens.eu/news/greens-turn-%CA%BDukip-left%CA%BC-they-steal-protest-vote-lib-dems
            IIYhä enemmän tuntuu siltä, että lapsilisien shokki-leikkaus eli shokkihuomionsiirto  (rahallisesti valtiolle mitätön) oli tyypillinen klaani-harhautus, jotta viestikapula siirtyisi sitten rasvatusti ja harhauttavan pelon vallassa oikeistolaisen "pelastavan" keskustan käsiin. Saattaen vaihdettava jotta eliitin talousterrori ei ideologisesti jäsentyisi suomalaisille kuinka valtiota tuhotaan koko laajuudessaan niin keskusta saa nyt "pelastajana" tilaa päivitellä ja kauhistella lapsilisien leikkausta:
 Niin. Perinteet.

Oikeiston "kansallinen" kokoomus ja perinnepuhe.

Lestadiolaiset perhearvot ja salainen Nato-ulkopolitiikka kunniassa... pakkoseksiä ja ehkäisykieltoa, suuren lapsirakkauden puolue nyt asekauppias ja NSA:n kanssa salaisia sopimuksia tehnyt puheenjohtajana,  Sipilä.

STASI on täällä.  
  
Hallituksemme sallii armeijan salaisen yhteistyön uuden STASI-CIA:n kanssa ja olemme sen tähden valtavan vakoiluterrorin ja teollisuusvakoilun kohteena. Afganistanin sotahan on olemassa taktisesti etupäässä juuri heroiinin pumppaamiseksi Venäjälle. Amerikan laajempaa strategiaa heikentää Venäjää. Kyllä, suomalaiset kenraalit ovat hyväksyneet CIA:n huumekaupan Afganistanissa. Eivät he siellä muuten olisi luovuttamassa suomalaisia sotilaita Amerikan salaisiin sotiin. Noin 350 suomalaista veronmaksajien kouluttamaa miestä on nyt amerikkalaisille luovutettu kuolemanpartioihin ja muuhun kaaoksentuottamistoimiin. 

 • Nato-Turkki ja sen Nato-kenraalit rikastuvat Afganistanin huumkauppasodalla ja siten Amerikka saa geopoliittista valtaa ja asemaa Turkissa (kuvittelee saavansa). 

Kansa pidetään hyväuskoisena eli tietämättömänä eliitin terrorin laajuudesta. 
 


Petteri Järvinen:

"Nokia ostettiin vakoilusyistä"
  

    IIIAmerikka on nyt Neuvostoliitto.

Se elää vain vakoilusta ja armeijasta, puolet amerikkalaisten veroista menee jenkkien militanttikenraaleille eli kaikki velanotto on armeijan velalla elämistä ja vekataakan heittämistä kansalaisille. 2500 miljoonaa dollaria päivässä vakoiluun, miljoona amerikkalaista vakoilubisneksessä töissä jotta teollisuusvakoilu antaisi Amerikan sijoittajille ja pörssille vähän potkua ja etumatkaa! Täsmälleen kuin Neuvostoliitto - kuinka NL:n kävi? Kuinka?

IV


     Tämä on suuri kysymys:

 kuinka syvälle Kekkonen onnistui isähahmoa kaipaavaa, eliitin sodan traumatisoivaa kansaa suggestoimaan aurinkokuningas-isä illuusiolla median avustuksella ? 

Alistumisesta ja alamaisuudesta tehtiin taas suuri hyve kun Kekkonen vetosi satojen vuosien julmaan kuningas-indoktrinaatioon Suomen psyykessä. Media onnistui väärentämään hyvinvointivaltion taustatekijät eli vasemmiston pois Suomen hyvinvointijargonista ja Kekkosen virkamiehistä tehtiin hyvinvoinnin luojia mielikuvana. 
Onko systeemi vain niin 100% Turun taudin eli 900 vuoden elitismin saastuttama, että kansan ehdokkaat eivät voi nousta esille eliitin ystävien eli päätoimittajien keskiviikkokerho-klaanin valvomassa mediamurskaimessa?

Mitä kansa sietää? Mitä kansa tajuaa?


Miten on 
 
    Uutisanalyysi: Suomalaiset ovat niin alamaisia että tämä uusin murusten ripottelu valtion tuhoamisen projektissa kelpaa heille "kunhan herrat eivät ole vihaisia". Ei mitään tajua politiikan aidosta muutosmahdollisuuksista, itsenäisestä valtion taloudesta globalisaation taloussotaa vastaan, omavaraisuudesta ja 70-luvun veroprogressiosta.  
 

- Haluaisin kuulla Venäjästä
muutakin kuin satuja
-
Madventuresin Riku Rantala

   " Kymmeneen vuoteen en ole Suomen mediassa nähnyt kenenkään esittävän yhtä Nato-keskustelun tärkeintä kysymystä. Kysymystä, jota vain idiootti jättää liike-elämässä pohtimatta ennen sopimusneuvottelua: mitä toinen osapuoli tavoittelee? "Onneksi meillä on RKP ja "kansallinen"  kokoomus todellisten oikeistolaisten, muuttumattomien perinteiden eli venäjävihan ylläpitäjinä.  

   Eli fasismin perustelujen nostalgiana.   

Venäjä antoi Suomelle itsenäisyyden ja tätä suomenruotsalainen eliitti ei voi ikinä antaa anteeksi, kun kuninkaan julistama suomenkielen kielto haihtui historian houruihin.  "Talouspuhe", Euroopan kovan ytimen paatos eli venäjäviha perustelemassa eliitin despoottista diktatuuria kansanvaltaa vastaan. Kansa maksaa elitismistä ja eliitin paatoksesta aina:  V

     Tilanne hallussa oikeistolla?

     "Euro"-ideologia toimii Suomessa?
     Talouspuhe? Aistumispuhe? Talouden tila? Kaaos. Mutta kas kummaa, miten joku voi toimia eri tavalla?
 • Sosiaalista kapitalismia - Itävalta työllistäjänä 

 • Itävallassa tehtiin kapitalismin kultaisina vuosina 1960–70-luvulla tietoinen linjapäätös: velkaantumisen voi hyväksyä, kunhan se vähentää työttömyyttä eikä riistäydy täysin käsistä.


  Eliittikabinetit yrittävät epätoivoisesti tukea Kataisen hallituksen pystyssäpysymistä kaikenlaisella ristiriitaisella shokkipuheella mutta niin, epätoivohan vetoaa suomalaisiin vai? 
 • "Etla: Suomen kasvu kiihdyttää ensi vuonna euroalueen ohi"
   
   
  www.hs.fi  - Elinkeinoelämän tutkimuslaitos (Etla) ennustaa

Tuloerojen kasvu ja hirvittävä alipalkkaus, kanslaisten kurjuuden ekspansio eliitin hyötynä,  on arvokatastrofi mutta se esitetään "Suomen rikastumisena" ja kasvun kihtymisenä.
 

Jos haluat tutustua eliitin klaaneihin eli salaiseen politiikkaan, tutustu EVAan, EK:hon, ETLAan ja UPI:in. Keskiviikkokerhoa ei kannata unohtaa. 


Mitenkähän on:                                   
 • "EU-vastaisuus yleistä Vasemmistoliitossa"
http://hansi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/63712-eu-vastisuus-yleista-vasemmistoliitossa

Valheellinen kirjoitus, kun vasemmistoliiton harhautettu enemmistö tukee Arhinmäkeä eikä ymmärrä EU:n luonnetta pörssiterrorin ja pankkien verorahoittamisen mahdollistajana sekä hiljaisena Natoon salakuljettamisen kannattajana.
 Mutina on eri asia kuin looginen ideologia politiikkana. Vasemmistoliitto on vain RKP:n karjaa Arhinmäen johtajakultissa jos ei tapahdu ideologista rehellisyyttä jäsenten keskuudessa. ideologia näkyy vain käytännön valinnoissa - kuten kokoomuksella, kaikki retoriikka voi olla valhetta ja ironista läppää juntien hämämiseksi ja teot aivan jotian muuta ylikansallisten yritysten lobbaamiseksi ja omavaraisuuden jyräämiseksi. 

 
Oikeuskansleri puolustelee nyt vaihteeksi ministeri Kiurun valheita.
 
Olemme synkässä syöksykierteessä. 
"  Kiuru on ilmoittanut olevansa opinto-ohjaaja ja myös opettaja koulutukseltaan ja ammatiltaan. Kun ministerin Suomen perustuslain mukaan pitää olla reh...elliseksi tunnettu, tiedustelin oikeuskanslerin kantaa ministerin rehellisyydestä,koska Kiuru ei ole sen paremmin opinto-ohjaaja kuin opettajakaan koulutukseltaan eikä ammatiltaan. Pitkien esipuheiden jälkeen oikeuskansleri tuli tulokseen, että ministeri ei ollut menetellyt väärin. Minusta kuitenkin terve järki sanoo, ettei ministeri - eikä kukaan muukaan- voi ilmoittaa koulutuksekseen ja ammatikseen sellaista, jota hänellä ei ole. Eikä tämä ole mielestäni mitään hiusten halkomista, vaan vakava uskottavuuskysymys yksittäisen ministerin ja koko poliittisen järjestelmän kannalta. Onko mikään ihme, että kansalaisten silmissä poliitikkojen luottamus on lähellä nollaa.
Mieletön maailmanhistoria   
 
 Merkelin mutina NSA-paljastuksien loukkaavuudesta ei muuta mitään. Kosmeettinen kitinä harhauttaa saksalaisia taas uinahtamaan ja unohtamaan että Saksa on Amerikan miehittämä (250000 amerikkalaista sotilasta ja amerikkalaisten palkkaamaa agenttia maassa) 

         Radikaalit? Vallankumartajat?

Siksi STASI-listoja ei julkaista ja eduskunnan pääsihteerinä toimiva SUPO-kenraali Tiitinen käyttäytyy kuin vallanhaltija ja poliitikko ja kieltää Tiitisen listan julkaisun - kaikki STASI-agentit ovat nyt CIA-agentteja kristyksellä.

 • Vanhat radikaalit liputtavat Nato-jäsenyyden puolesta

  -"Viisitoista kirjoitti nimensä adressiin, joka patistaa päättäjiä valmistelemaan asiaa"


Neuvostoliiton lahjomat suurvaltanuoleskelijat, stali-nistit ja kokoomuksen valtionpetostaiteilijat, kaikki Tehtaankadun kävijät (nuoret, kokoomus oli myös kontallaan Tehtaankadulla)  ja CIA:n miljoonilla rahoittamat ja kouluttamat oikeisto-demarit ovat innoissaan "Natosta" eli Amerikan imperialismista Englannin imperialismin mallin jäljillä. STASI-liskot aktiivisina ja eläväisinä. Suomettuminen vain syvenee median vaijetessa CIA:n uudesta tiedustelukeskuksesta Helsingissä, "Amerikan suurlähetystön kulttuurikeskus".   Eliitin pohjaeetos ja "eurooppalaisuus" EU-ideologiassa: • - Jokainen suomalainen,

     joka ei tahdo oppia ruotsia

     ja käydä kirkossa,

  on hän jokaisen ruotsalaisen edessä henkipatto 


                               - 1646 käräjäoikeuden pöytäkirja

Perinteet.  Ah.

"Eurooppalaisuuden" ja suomalaisuuden halveksunnan kolonisaatio Suomessa.
 
Natsi-Saksa oli ja on yhä "Eurooppa" valtamedian loputtomassa jatkosodan ihailussa, jota voitte lukea eliitin median erikoisnumeroista. Kuinka eliitti ihaileekaan kansalaistenuhrautumista eliitin sodissa.
Perinteet, piilotetut perinteet ja median höpötys "protestanttisesta" työmoraalista pseudoidentiteettinä


Amerikkalaistutkimus:

Suomi on kulttuurikartalla lähes katolista Eurooppaa


Koettakaa ymmärtää aikaisemmat analyysini kirkon toiminnan ja uskonnollisen valtakulttuurin periaatteista Suomessa - mitään uskonpuhdistusta ei ole tehty - valtionkirkon teologia on Vatikaanin vallan teologiaa, on vain yksilöllisten suomalaisten painostus kirkkoa vastaan

kts  http://finnsanity.blogspot.fi/search/label/TeologiaLomalukemista. 


Epädemokraattinen valta pysyy vain valheilla: "935 Lies"

Tässä murskaava ja huvittava kirja - ei voi olla kontroverssimpaa kirjaa länsimaisesta korruptiosta ja nimenomaan median suojeluksessa 
http://www.senseoncents.com/2014/06/charles-lewis-935-lies-the-future-of-truth-and-the-decline-of-americas-moral-integrity/

The corporate security state wants to make sure its co-conspirators in the private sector have immunity for their illegal actions. They're trying to play up cyberwarfare - but fortunately people aren't buying it, says Beatrice Edwards.


The Snowden disclosures show not only the specifics of domestic...

 


Käsittämätön tilanne Suomessa: ”Päättäjät valvovat itse itseään ja päättävät, mitä kerrotaan poliisille” US
Saksan poliisi suojelee neonatseja

BBC:

Germany's neo-Nazi underground

Mural in the village of Jamel

The village of Jamel is believed to be home to far-right activists

Related Stories

Ten murders blamed on a neo-Nazi underground cell have raised fresh fears about far-right extremism in Germany. BBC Radio One Newsbeat's Sima Kotecha went to investigate.http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-16056399
 • Myös BBC raportoi Kiovan uusnatseista kuten kymmenet muut journalistit kertovat kuinka uusnatsit liikkuvat Kiovan hallituksen hyökkäysjoukkojen ja kuolemanpartioiden osaksi: nyt ruotsalaiset uusnatsit.

Hyvä vasemmistoliitto, natsien ja Kiovan juntan ystävä 2014

http://www.bbc.com/news/world-europe-28329329
The economic crisis could plunge the U.S. into a long period of social instability. Our democracy is in peril; the threat of totalitarianism is real.


2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Historian merkitys suomalaisille? Alkavan kesän satunnaisissa keskusteluissa olen törmännyt jatkuvasti siihen että ihmiset kertovat kuinka koulu on opettanut vihaamaan historiaa "turhana vuosilukujen irtonaisena pänttäämisenä). Se onkin oikeistolaisen virkamiessalaliiton eli VKTS:n toiminnan onnistunut tarkoitus 1970 lähtien. Ihmiset kulkevat sokkona, kun eivät ymmärrä väärennetyn kouluopetuksen takia historiaa ja eliitin keinoja ja salaliittojen valtaa esim. Kekkosen vallan perustumista valtamedian sensuuriin; yms vallan kahminnassa ja kansalaisten ymmärryksen ohjailussa maassamme.

Historia on eliitin kannalta vaarallista koska sen ymmärtäminen antaa kuvan brutaalista ja julmasta eliitistä, joka on vedonnut samoihin seikkoihin kuin kokoomus ja RKP aina vetoavat. Kuinka demokratia on kauhistus rahaa ja korruptiota kahmivalle eliitille.

- VKTS opetushallituksen sisällä on virkamiesten ja poliitikkojen itse tunnustama salaliitto, joka on ollut räikeästi lainvastainen vaikuttamiskeino. Tavallaan VKTS on nyt koko opetushallitus kokonaisuudessaan oikeistolaisilla poliittisen sensuurin periaatteilla lapsien maailmankuvaa opetussuunnitelmien kautta ohjaamassa.

Googlatkaa.http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132587-ylen-suomi-on-ruotsalainen-on-pelottavaa-propagandaa

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

– On suorastaan noloa Ukrainan äärioikeistolle, että se on niin kaukana Euroopan äärioikeistosta. ---tutkija Andreas Umland

Siis, hetkinen: tutkija samaistuu ukrainalaiseen äärioikeistoon käänteisesti ja hypoteettisesti, ja tuntee emotionaalista noloutta sen puolesta mitä ukr. natsit eivät ole. Mitä, mitä? Mikä "tutkijan" tunnemalli ja halu selittää emotionaalisesti noloudella? Siis kenelle noloa? Millä poliittisella äänenpainolla ja selitysmallilla "tutkija" puhuu? Miksi ei puhuta siitä kun Nato on kouluttanut Puolassa näitä Kiovan natseja? Uskomatonta todellisuuden vääristelyä ja Naton politikoinnin vähättelyä, poisselittämistä.

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/eu%20aarioikeisto%20hylkasi%20ukrainan%20aarioikeiston-23028