lauantaina, maaliskuuta 22, 2014

Klaanien maa ja informaatiosota kansalaisia vastaan

päivitetty II      

       "Suomi on ryhmäajattelun kultamaa"

Klaanimaa.

Hyvä veli -mafiosot hallitseva klaaneja ja epärehellisyys merkitsee "porvarillista" vakautta ja ryhmäuskollisuuden takaamia etuoikeuksia. "Sopeutumista". Ettet vain olisi puskista huutelija.
Auktoriteettien tottelemisesta on tehty itsestäänselvyys. Lisäksi aivottomat kulttuuriuskomukset luovat turvallisuutta mielikuvana mutta eivät terveyttä. 
 • Luodaan valistuksen pseudoauktoriteetti hallitun todellisuuden illuusion luomiseksi.

  Kuten maidon lobbaaminen (teollisuusklaanin puolesta) ja suolan käytön vähentäminen ovat täysin epätieteellisiä ja terveydelle vaarallista humpuukia 1800-luvun saksalaisten harhaluulojen ja kontrolli-illuusio "perinteiden" jatkamiseksi. 1800-luku oli pseudoauktoriteettien mielivallan aikaa. Luotiin uskomattomia sääntöjä ja uskomuksia sillä ihmiset halusivat rajoja ja sääntöjä neuroottisen kulttuurin hallinnoimiseksi ja kaikkea kutsuttiin tieteeksi tiedepositivismin hybriksen takia.

  Höpöhöpö-uskomusten ajaminen THL:n ja kirkon toimesta aiheuttavat ihmisille kognitiivisen dissonanssin.

  Ihmisten todellisuudentaju lamautetaan tahallaan. Vain auktoriteetin alle alistumista korostetaan  tämän avulla.
 • Miksi eliitti ajaa epäterveellisen rypsiöljyn ja salaisesti manipuloidun maissin markkinointia? Koska pörssiyhtiöt vaativat saada syöttää keinotekoisia teollisuustuotteita ihmisille runsaan voitonteon takia.

  Miksi tuhannen käyttötavan helposti kasvatettavaa kuitu ym -hamppua ei salita omavaraisuuden lisäämiseksi. Juuri siksi. Teollisuuden käskystä demonisoitu, kirkon avustuksella.

   Tietoisuuden manipulointia. "Pörssi-Globalisaatiota", paikallistalouden tuhoamista, keinotteluimperialismia.
Ylimielisyyden hegemonia   "Kaikki on hyvin - kun tottelet". 
Eliitin varmuus esitetään turvallisuuden lähtökohdaksi. Mikään ei voi olla vaarallisempaa fasismin kehityksen varmistamiseksi.

Salaamalla, valehtelemalla, vääristelemällä, huijaamalla. Mediamanipulaatio ja -sensuuri on ihmisten lamaantumisen tärkein syy. Media esittää uusliberalistisen eli neokonservatiivin eliitin esittämän valtion purkamisen ainoaksi vaihtoehdoksi - eliitin keinottelun laajentamiseksi.  Kokoomus pitää yhä nimensä edessä "kansallinen kokoomus" nimikettä vaikka on omistautunut valtion ja hyvinvointivaltion tuhoamiselle luodakseen pörssipankkiirien ja manipulaattoreiden plutokratian saksalaisten valtaprojektina.
Syvä pelon korruptio.
Porvarillisuus on "järkevää alistumista", valheeseen suostumista, erilaisten ja itsenäisten tuomitsemista, koska suomalaiset ihailevat alamaisuutta kuin hakatut koiranpennut.
Taidealan professoritkin saavat sanoa julkisesti ilman vastareaktioita että "etsivät tabula rasa -ihmistyyppejä muokattaviksi".
Oikeiston syvät hegemonian juonteet, jonka korkein esimerkki on valtionkirkko, jota yhä valtapuoluet suojelevat valtion ja armeijan osana.

 • Nyt kun ruotsalaisen kirkkokulttuurin yksilön leimaamisen ja hallinnoinnin häpeämalli ahtaan ihmiskuvan kautta on ajettu maahamme maksimaalisella teholla, niin vanha kunniamalli reagoi tämän "kristillisen" häpeäkulttuurin kanssa voimakkaasti - tämä on tärkeää ymmärtää.


Olemme selviytymiskulttuuria, nyt taloudellisten arvojen uhkakulttuuria, jossa vahvimmat ovat yhteisön kiitoksen ja ihailun kohteena.

Itsensä hyväksyminen eliitin määrittelemän pseudoyhteisön ohi on kuin rikos kulttuurissamme.

Asenne voi tappaa.

Kova vahvuuskulttuuri, asenneilmapiiri, jossa henkinen väkivalta nähdään vahvuuden osoituksena ja karaisemisena. Fyysinen väkivalta onkin sitten vain henkisen väkivallan jatke. Lasten fyysisen kurittamisen hyväksymisessäkin olemme läntisen Euroopan ankarin maa. Tukistaa saa - mutta koetapas tukistaa aikuista työtoveriasi ja sano sen olevan pedagoginen toimenpide.
   
Mikä estää lastensairaalat ja mielenterveyspalvelut?
Eliitin moraalittomuus. 70-luvun yhteiskunnan rakentamisen periaatteet syrjään työnnettyä.
Kokoomuksen ja keskustan junailemat tuhannet veronkiertopykälät varakkaille. Voittajien onnela, alistujien sokeuttamo.
Valtionyhtiöiden tuhoaminen ei ole tehokkuutta vaan eliitin keinottelun lisäämistä.
  
"Yksilön yrittämistä" ihaillaan jotta eliitin ryöstöretki voisi jatkua työhullujen uhratessa itseään kiitoksen saamiseksi. 
Valtionyhtiöt ovat tehokkuutta kansalaisille. Yhteisiä resursseja ylikansallsia monopoleja vastaan. Suomesta tehdään lypsykonetta pörssiyhtiöille, köyhä ja raiskattu Kongo valtapuolueiden elitismin tähden.  Ihailkaa alistumista, ihailkaa talvisodan henkeä ja eliitti hymisee tyytyväisyyttään.


 • Nyt en heti valitettavasti muista 2012 julkaistun kirjan nimeä mutta siinä kaksi tutkijaa tuo tilastojen avulla esille sen että Suomen sosiaalinen terveys, reaalinen sairastelu ja pahoinvointi on pudonnut jo vuoden 1975 tasolle. Rappio puolueiden puolueohjelmana, eliitin rikastuttamiseksi.

Veroprogression purkaminen ja laajat verohelpotukset varakkaille sekä suuryrityksille ovat yhteiskunnan tuho, yksilön tappio. Yhteiskuntasopimuksen purkamista määrätietoisesti pörssin keinotteluideologian tähden, "globlisaation" tähden.
 • Terveyskeskuslääkärit tunnistavat harvoin itsetuhoisuuden

 • "Pohjoismaissa parhaiten voivat ruotsalaislapset ja huonoiten suomalaislapset. Suomalaisten 15-24-vuotiaiden tyttöjen itsemurhakuolleisuus on toiseksi korkeinta maailmassa." - MTV3

EU:n tukema Turkki, humanistit ja vasemmisto kadulla
- ei-hyvä vallankaappaus.


Kiova: fasistien vallankaappaus:
- eliitille hyvä.

Ei kommentteja: