tiistaina, maaliskuuta 18, 2014

Eliitin käyttämät alistamisen keinot ja pseudokristinusko

* Muokattu ja laajennettu
 

Eliitin aateliset aakkoset ja historian julma henkäys taas niskassamme.

Kuinka eliitin ohjaama hegemonia ja eliitin ihailu luodaan mediassa?
Helposti.


Kuinka sivistys on muka kiinni vaikkapa kirosanojen ja kokoomuksen arvostelun kieltämisestä esim. Uuden Suomen perussuomalaisia suosivassa blogisysteemissä?

Kuinka kansa saadaan ihailemaan omaa alistumistaan "talvisodan henki"-mielikuvan kautta?
Media tekee nyt sen, mitä kirkko aijemmin.
Toitottaa eliitin julmia vaatimuksia alamaisten alistumisen autuudesta ja eliitin räikeän rikastumisen jumalallisesta etuoikeudesta.


Aateliset eli maanryöstäjät kehittivät hillityn vallan, erottautuvan "yläluokan".

Eliitti esitti olevansa Jumalan edustaja ja sai oikeutuksen varastaa maata ja veroja pienen eliitin rikastumista varten.  Ylimielisyys oli jumalallista. Kuten nyt eliitin estottomassa viestinnässä ja mediamanipulaatiossa tapahtuu. "Ei ole muita vaihtoehtoja kuin vähentää verotusta" "Trickle down"
Tyyli  tyynen julmuuden oikeutuksena, epätunteellinen sekä epäinhimillinen "jumalallisena" ja tuomion Jumalan "oikeuttamana".

Suomenruotsalaisten erottautumisen perintö Suomessa eliitille tavallisen suomalaisuuden ja yleisen hyvinvoinnin halveksuntana: perusfasismia tyylissä kirkkomoralismin jäänteinä, köyhät kyykkyyn ja kirkkoon rukoilemaan armoa Jumalalta kun eliitiltä sitä ei tipu.
Tyyli ja kristityn nöyrän (alamaisen) käyttäytymisen ehdot "hillityn eliitin edessä". Rehelliset ja suorat = tässä hegemoniahierarkiassa "alatyylisiä", aateliskirkon hegemoniakulttuurissa alunperin Jumalan vihollisia, koska kansan aggressio eliittiä vastaan, porvarillista omahyväisyyttä ja hegemoniamäärittelyä vastaan.
Itseilmaisu ja suorat huomiot kielletty.
Kansalle ajetaan taas alamaisen roolia kun eliitin ryöstelylle raivataan tietä tuhoamalla yhteiskuntasopimus veroprogressiota poistamalla.
Kansa ei saa päättää asioistaan vaan sen on alistuttava eliitin "globalisaatiolle" ja tuloerojen epäinhimilliselle tuottamiselle.

Työläiset on taas median ansiosta aivopesty unohtamaan keskinäinen solidaarisuus, joukkovoima eli demokratia,  demokraattisen valtion voima eliitin verottajan yleisen hyvinvoinnin luojana ja tasa-arvon todellisena takeena.
Kansalaiset ovat unohtaneet että hyvä Suomi on rakennettu vasemmiston ja humanistien ehdoille ihmisarvosta ja resurssien jakamisesta pois eliitin diktatuurista. Veroprogressiolla ja valtionyhtiöillä.

Verohelpotuksia on tehtailtu nyt 24 vuotta ja pahoinvointi on tahallisesti luotu oikeiston, kokoomuksen ja keskustan kirkuvilla vaatimuksilla. Länsi-Suomen verotuilla ja verohelpotuksilla rikastuvat oikeistopuolueen porvarillinen eliittiydin, Suomen tuhoajat. Natoa ja liittovaltiota vaatimassa. 
Eliitti vaatii yhä kovaäänisemmin, että valtio ei saa  olla itsenäinen työllistäjä vaan ihmisten on alistuttava eliitin tuhovoimiin valtion vääristäjänä eliitin voitonteon koneeksi.
Ilman suojatulleja, omaa valuuttaa, vroprogressiota, perusoikeuksia ja valtionyhtiöitä emme selviä eliitin taloussodassa emmekä saavuta omavaraisuutta.

EU vaatii: keskiaika takaisin ja vasemmisto kyykkyyn.  Luopukaa itsenäisyydestä. Eliitti kiittää.


 * Lisäys   IIHulluus on kiihkoa. Kiihko on hulluutta.

   "Eivät ne tänne uskalla tulla. Ne tietävät, että täällä tulee turpiin."

  -- Gustav Hägglund (lähde Yle)  • Ihmisten pitäisi ymmärtää, että kun kenraalit politikoivat ja puhuvat innoissaan sodasta, se merkitsee aina vallankaappausta.

    Salaiset sopimukset Naton kanssa, kalliisti koulutettujen suomalaisten sotilaiden luovuttaminen Amerikalle palkkasotilaiksi ja vain Natoa ihailevien upseerien ylentäminen merkitsee poliittista vallankaappausta eduskunnalta ja kansalta


Kunhan kokoomus ja RKP voivat näyttää keskisormea Venäjälle ja idänbisnekselle - niin eliitti on tyytyväinen;

Oikeisto on täysin harhainen harhaisen ja vääristellyn historiakirjoituksen takia. Oikeiston fasistinen menneisyys, ruotsalaisten aatelisten kehittämä rotuoppi suomalaisille neekereille ja Suomen oikeiston kelpaavuutta alistuvasti kerjäävä veriveli-oppi "Saksa on Euroopan kova ydin"  on valkopesty “talvisodan hengen alle”. Suorastaan hangen alle, uhrien määrä vain riemastutti suomenruotsalaista eliittiämme, joka sillä yhä mässäilee.  Tottelevainen ja uhrautuva kansa, nyt eliitin taas rahastaessa valtion yhteisiä resursseja.

Euroopan kovan ytimen ja kapean eliitin takia on aika uhrata kansa. Taas.
 
Oikeiston maanpetokset, suomenruotsalaisten lebensraum-maanryöstöperinne, harhautuksista suurin eli itäviha ja Mannerheimin toisintojoukkomurhat myös Neuvostoliiton puolella jatkosodassa Saksalle kelpaamisen vuoksi on käännetty ylpeydeksi, isien suuruudeksi, talvisodan hengeksi. Jotta häpeä ja kauhu voitaisiin kääntää moraalittomaksi voimantunnoksi. Fasismi nousee aina lapsuuden häpeästä ja kelpaamattomuudesta - kuinka kääntää häpeä vihaksi ja sitä kautta fasistisen sokeaksi voimantunnoksi, "miehuuden tunnoksi".

Ruotsalaiset maanryöstäjät julistivat raiskatulle kansalle idän perkeleen valtakunnaksi ja samalla perusteeksi jatkaa eliitin brutaalia ryöstökulttuuria ja lakien lastaamista vain kansan päälle.

Oikeistomme on samaistunut Ruotsista valuneen eliitin suomalaisten halveksuntaan ja venäjäviha on sen jalostuma, suorassa historian linjassa eliittimme 900-vuoden harhassa ja rotuopissa "suomalaisten kurittajina ja kasvattajina".

"Talvisodan opetus" jatkuvassa mediakierrätyksessä on vain aatelisen näkökulman sisäänajoa, yhä vain, Erkon ja muiden natsiystävien käynnistämänä uuden Euroopan tähden. Alistuva ja uhrautuva kansa on eliitille mieluisa kansa. Talvisodan hengessä.
Mihinkäpä tilanne olisi muuttunut 500 vuoteen? Ruotsi soti aikoinaan ”viimeiseen suomalaiseen” Euroopan kentillä Venäjää vastaan. Ei siellä ruotsalaisten verta vuodatettu.

Kun Neuvostoliiton suuruus poistui, poistui oikeistolta ja rahaeliitiltä kaikki ne moraalintapaiset estot ja pelot, mitä hävityn sodan jälkeen suureuroopan natsien ihailijoilla oli kun kulkivat seinän reunaa pitkin valehdellen menneisyyttään YYA-Suomessa tsaari-Kekkosen vahvan valtion politiikan hillitseminä.  


Ruotsin kuningas julisti suomenkielen kielletyksi ja lailla hävitettäväksi kieleksi mutta tsaari tekikin Suomesta maailman itsenäisimmän suriruhtinaskunnan. Opetetaanko tätä kouluissa?

Toimittajat eivät uskalla kysyä riippumattomilta historiantutkijoilta (muilta kuin armeijan huorilta) oikeita kysymyksiä Suomen historiasta ja eliitin maanpetoksista euroeliitin uuden aateliston pelissä.

  Ihmiset eivät etsi ymmärrystä
  vaan kerjäävät eliitiltä kiitosta kuin teuraalle vietävät siat.


Onnettomat suomalaiset, jotka uskoivat ruotsalaisten lihavien pappien syntiopin ja aatelisten ylemmyyden teatterin.

Voi alamaisuudellaan ylpeileviä idiootteja.

Veteraanien kanssa keskustellessani on tullut selväksi että suomenruotsalainen upseeristo (90% käskyvaltaisista upseereista talvisodassa ja samoin sisällissodassa laittoman yksityisarmeijan johtajina) halusi sotaa lebensraumin ja Saksan "ylpeyden", uuden maailmanjärjestyksen takia. Kansalaisille räpätettiin suursuomea ideologisella kiihkolla varsinkin kouluissa.
Voi vain arvata mitä oikeisto on papattanut 1935 tehdessään sopimuksia natsi-Saksassa saksalaisten rasistisesta raivon voimasta humaltuneena, koko natsiaatteen ollessa kaikkien nähtävillä. Mussolini lähetti talvisodan aikana ja jälkeen 33% Suomen saamista ase & materiaalilahjoituksista aatetovereilleen Suomeen, tätäkin viranomaiset, Supo, päämaja ja historioitsijat salailivat yhdessä salaliittona kuten SS-tuhoamisjoukkoja kuolemanpartiona ympäri Suomea rotutuhonnassa.

Meillä on pelkkä illuusio historiastamme virallisena historiana.
Ruotsalaiset antoivat suomalaisten kuolla nälkävuosina vaikka viljasiilot olivat täynnä - ja silti valtakunnan radio vaatii meitä juuri nyt uskomaan, että olemme ruotsalaisia.
Petos on liian suuri, jotta ihmiset voisivat käsittää eliitin julmuutta. 


 

 "Kekkonen olisi pyytänyt audienssia korkeimmalle taholle tässä kriisissä. Häggglund pyllisti torppaamalla sovitun tapaamisen; sellaista en muista kenenkään valtiovallan edustajan tehneen toisen maailmansodan jälkeen; se tulee vielä kalliiksi, niin H:lle kuin Suomellekin. Putinin puhe paljasti, ettei siellä tykätä loukkauksista ja että heillä on pitkä muisti niidenkin suhteen, siellä luetaan tarkkaan Niinistön, Tuomiojan ja mediankin lausunnot "


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...
* Ihmisten pitäisi ymmärtää, että kun kenraalit politikoivat ja puhuvat innoissaan sodasta, se merkitsee aina vallankaappausta.

Salaiset sopimukset Naton kanssa, kalliisti koulutettujen suomalaisten sotilaiden luovuttaminen Amerikalle palkkasotilaiksi ja vain Natoa ihailevien upseerien ylentäminen merkitsee poliittista vallankaappausta eduskunnalta ja kansalta