maanantaina, maaliskuuta 24, 2014

Vasemmistoliitto on tehnyt tehtävänsä

Vasemmistoliitto on tehnyt tehtävänsä.

  • "Arhinmäki: Jos pienituloisten eduista ei huolehdita, vasemmistoliitto lähtee hallituksesta"        -- Yle.fi

 
Arhinmäki puolueensa vaimentajana takasi hurjat verohelpotukset varakkaille yrityksille,

lisäsi köyhien verotaakkaa yleisillä "tasa"-veroilla ja suuryhtiöidenkin valtavan veronkierron jatkamisen tuhannet poikkeussäädökset - ja nyt kun tehtävä on hoidettu, kerätään pisteitä tyhmimmältä vasemmistosektiolta vaalien alta näennäisvaatimuksilla kun eliitti röyhtäilee tyytyväisenä Kataisen, Urpilaisen ja Sipilän orgioissa.
Vasemmistoliitto on tehnyt tehtävänsä kuten oikeisto on käskenyt.

    

    II

 "Vasemmistoliiton Paavo, sinun hallituksesi antoi pelkästään viime vuonna suuryrityksille ja kaikkein rikkaimmille 1,8 miljardin veronkevennykset.

Lisäksi sinun hallituksesi antoi Kyproksen veroparatiisille 2 miljardia.

Lisäksi sinun hallituksesi antoi neljälle yksityiselle kreikkalaispankille 2 miljardia.
Pelkästään näillä kolmella teolla sinä ja muut ministerit teitte suomalaisille 5,8 miljardin laskun.
Eli suomeksi sanottuna: ilman noita kolmea toimenpidettä, meillä ei olisi mitään 3 miljardin "sopeuttamistarvetta" eli laskua. Mutta hallituksesihan on pannut haisemaan paljon enemmän..."  -- Sande


   III


Nuorille Suomen kurjasta historiasta tietämättömille vasemmistolaisille on kelvannut trendikäs viherpuhe, "euroidentiteetin" katteettomat viittaukset pankkiirien uutena sanastona ja "hyvä tahto" eivätkä nuoret luottavaiset käsitä, että suomalainen hyvinvointivaltio saavutettiin ankaralla lakkotaistelulla 1970-luvulla (1100 lakkoa) vasemmistolaisten ihmisarvolinjausten toteuttamiseksi. Oikeisto kirkui kansantalouden romahtavan lakoista  vaikka se nousi koko ajan tulontasauksen ja valtionyhtiöiden vakauden takia. Valtiolla oli omavaraisuuden periaate.

Nyt sitä halveksitaan "globalisaation" vastaisena eli pörssieliitin julistuksen vastaisena.

Taistelu on nuorille kumma sana. Pelottava.

Porvarillinen viileys ja viherhöpinä riittää tyydyttämään nuorvasemmiston eettisen kutinan samalla kun kärsimys ja toivottomuus lisääntyvät. Mutta kutina ei riitä jos ei ole tietoisuutta ja humanistista analyysiä eliitin harjoittamasta luokkasodasta.

Nyt eliitin luokkasota alkaa näkymään, miljoona vaatimusta eliitin luksusetuoikeuksien puolesta, köyhien eli tavallisten kansalaisten puolesta ei mitään.


Euroopan kova ydin Saksan uutena valtakuntana on huumannut korkeapalkkaisen ministeri Arhinmäen samaistumaan vain elittiiin ja eliitin koskemattomuuteen.

Vasemmistoliitto julistaa hallituskonsensuksessaan, että kriisin oikeistolaiset aiheuttajat saavat esiintyä kriisin selvittäjinä eikä vasemmisto sitä vastusta. 

Taistelu on nuorille pelkkää mielikuvasanastoa, semantiikkaa.

"Asennetta" ilma poliittista päämäärätietoisuutta ja ideologiaa. 


    Se ei ole vasemmistolaista politiikkaa.

Vaemmisto on vastavoima. Se aito ideologinen vasemmisto, joka näkee kokoomuksen ideologisena fastistipuolueena (perustettiin fasistipuolueeksi natseja ihaillen ja suomalaisia SS-miehiä juhlittiin vuosikymmeniä), oikeisto, jolle ihmisarvo ei merkitse mitään eliitin etuoikeuksien ja kapitaalin maksimoimisen rinnalla. Työtätekevien kustannuksella. Voitto eliitille, työ työläisille, ylityö ainoana kokoomuksen ylistämänä ihmisarvona?

Alipalkkaus ja kansalaisten kärsimys on ryöstö eliitille. Aina.

Valtio ei vain ole eliittiä varten vaan ihmisarvon määritystä ja yleisinhimillistä yhteiskuntasopimusta varten. Nyt ainoa vastavoima äänestäjille on pikkupuolueissa mutta oikeiston käsikirjoittama "hallituskonsensus" on demoralisoinut lisää median harhauttamia kansalaisia. Kansalaiset eivät näe vakavaa vastavoimaa missään.
Suomi nousi veroprogressiolla, omalla tullipolitiikalla, omalla valuutalla ja valtionyhtiöillä.
Mitään muita keinoja ei ole eliitin taloussotaa vastaan.


Oikeiston EU-fantasiat eivät oikein toteudu
  • Ukraine fiasco marks end of the EU’s imperial dream

The EU, dedicated to eliminating national identity, has finally run up against the rock of a national interest that will not give way

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10715805/U...


Turkki ja euro-natojuntan vastustajat kovilla

                                                                      euobserver.com
Eliitin myötäily ei ole vastavoiman kasvattamista:

Suomalaiset torjuvat tuloerot - puoluekanta vaikuttaa suhtautumiseenhttp://www.talouselama.fi/uutiset/suomalaiset+torjuvat+tuloerot++pu...

Ei kommentteja: