maanantaina, maaliskuuta 17, 2014

Talvisota ja UkrainaMedian pelkoprojekti nyt Ukrainalla ratsastaen johtuu taas oikeistolaisesta historian vääristämisestä, talvisodan itsesäälillä ilman faktoja eliittimme ideologisesta suuntautumisesta Saksan maailmanvalloituksesta hurmaantuneena.
Nyt tietysti hurmaannutaan jenkien brutaalista imperialismista kansojen tuhoajana natsien teknoimperialismin perinteen jatkajana.

Kekkonenkin sai palkkansa natseilta ennen talvisotaa ja tätä tutkijat eivät uskaltaneet puhua julkisesti kuin vasta viime vuonna.

Mannerheimikin kävi 5 kertaa natsijohtajien luona (tämäkin on salattu)

ja lastemme auttaja Arvo Ylppökin todennäköisesti kävi Mengelen luona kylässä rotuopin hengessä, ainakin natsilääkäreiden yhdistyksessä ja seminaareissa, joissa 100% varmuudella puhuttiin rotuopista ja puhdistamisesta.

Oikeistoeliitti oli tiiviisti ja innokkaasti sitoutunut natsi-Saksaan ja valmis uhraamaan suomalaisten elämät oman ideologiansa tähden - lebensraum-rotuoppia opetettiin suomalaisissa kouluissa 1918 lähtien.


Talvisota oli aivan turha sota ja vain ideologinen valinta. Euroopan kova ydin. Kuulostaako tutulta?
Ovelan ja rikastumista valmistelevan Ruotsin valinta oli selvä, Saksan teollisuussopimuksia, salaista sotakumppanuutta (Ruotsi kuljetti junilla saksalaisia sotilaista Versaillesin sopimuksen vastaisesti) :
ultraitsekästä sotataloutta valmistelevan Ruotsin houkuttelema ja tsemppaama hyväuskoinen eliittimme ei suostunut uskomaan ideologisessa kiihkossaan diplomaatteja, jotka sanoivat että Saksakin (kuten Englanti) on luovuttanut Suomen Ribbentrop-sopimuksessa Suomen Venäjän geopoliittiseksi turva-alueeksi ja se vaatisi matalaa profiilia ja saksamielisyydestä luopumista Suomen geopoliittisen rauhan takaamiseksi.

Fasistien suuri ystävä Erkko lähetettiin kuitenkin kiljumaan Molotoville ylpeällä ideologisella paatoksella ja kansa hukutettiin vereen myös Suomen aloittamalla jatkosodalla "Neuvostoliiton, suuren saatanan tuhoamiseksi". Tannerkin tunsi lähes uskonnollista pelkoa ja vihaa Neuvostoliittoa kohtaan eikä voinut nähdä Suomea itsenäiseksi ilman sidettä "saksalaiseen kulttuuriin".
Jos polittiikka on vain tunnetta, on kansakunta matkalla kohti tuhoa.

Epärehellisyys nyt historiastamme alistaa meidät RKP:n, vihreiden ja kokoomuksen EU-fanatismille.


Suomi on vajonnut Kekkosen ajan propagandaan suuria pelotteita luomaan - eliitin eduksi, kuten Kekkosen aikana. Suuri Saatana, jolta eliittimme suojelee kansaa.
Ja eliitti vaatii taas valtaa ja sotaa, "pakotteita", pyhän sodan vuoksi, jonka itse ovat aloittaneet Ukrainassakin fasisteja ja oligarkkeja lahjoen.

   Jotenkuten kokonaistilannetta nyt annetussa lausuntoa IL:n kautta, tunnustaa Amerikan valtataistelun, se on jo paljon tunnustaa se - kuitenkin jäädään korostamaan että Putin haluaa lisätä valtaa vaikka tämä on pelkästään vakaan geopolitiikan suojelua ja ylläpitoa:

Asiantuntija ruotii USA:n intressit Ukrainassa: "Sotku voi olla suuri"   IL    II

Mitä on Sotatalous?

Kouluissa opetetaan oppilaille pyhää kolminaisuutta ja talvisodan henkeä kun kaikki sodat perustetaan sotatalouden takia. Ihmiset eivät ymmärrä uusliberalistisen eliitin vallan ehtoja, valheita "globalisaatiosta" (uusi maailmanjärjetys dollaritalouden laajentamisessa mm EU-USA "vapaakauppasopimus") - ja eliitin intoa sotaan. Koska eivät tunne historiaa. Saksa oli Englannin kolmanneksi suurin kauppakumppani koko sodan ajan. Ruotsi rikastui mielettömäsi sodalla ja ylipuhui kevyesti suomenruotsalaista eliittiä, jotka uhosivat "Venäjän tuhoamista" ja "pyhää sotaa" suomalaisille ruotsalaisen kuningasjumalan nuhteeseen kasvatetuille.

* 30-vuotinen sota alitti totalisen sodan opin ja rikastutti Ruotsin satojentuhanisen ihmisten teurastamisella. Sotatalouden kirkkain esimerkki Eruoopan historiassa


Äiti Peloton - It follows the fortunes of Anna Fierling, nicknamed "Mother Courage", a wily canteen woman with the Swedish Army who is determined to make her living from the war.


http://en.wikipedia.org/wiki/Mother_Courage_and_Her_Children
Vallan harkittu siirto eliitille Suomen taloutta sabotoimalla ja valtion velvollisuudet kansalaista kieltäen, uusliberlismi, uusi maailman järjestys & Euroopan kova ydin euroeliitin jyräyksen vipupisteenä


yle.fi


descartes.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Mikä on se valtio, jonka viranomaiset, poliitikot, poliisit ja tuomarit eivät noudata oman maan lakeja? Varmaan moni suomalainen voisi vastata: Kreikka, Espanja jne...

auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi

- Pakko kompata Susanna Kaukisen blokia. Tämän hetkinen EU talouspolitiikka on kuin keskitysleirin logiikkaa vangin kannalta. Joku joutuu joka päivä uuniin, se kuka, on keskinäisen kilpailun tulos. Raatomäärä siis on vakio, jonossa voi kilpailemalla vain vaihtaa paikkaa.

Eliittimme valinta - Saksa-kortti

" Käytettävissä olevat diplomaattiset asiakirjat, itse tapahtumain kulusta puhumattakaan, tekevät oikeutta Neuvostoliiton tiedonantotoimiston v. 1948 julkaisemalle yhteenvedolle.
"Neuvostoliiton hallitus tiesi hyvin, että Suomen johtavien piirien fasistiset ainekset, jotka olivat kiinteässä yhteydessä hitleriläisiin ja joilla oli suuri vaikutusvalta Suomen armeijassa, pyrkivät kaappaamaan Leningradin. Sitä seikkaa, että Hitlerin armeijan yleisesikunnan päällikkö Halder kävi jo kesällä vuonna 1939 Suomessa antamassa ohjeita Suomen armeijan korkeimmille johtajille, ei voitu pitää sattumana. Oli vaikea epäillä, etteivätkö Suomen johtavat piirit olleet liitossa hitleriläisten kanssa, etteivätkö he aikoneet tehdä Suomesta hyökkäystukikohtaa Hitler-Saksan hyökkäykselle Neuvostoliiton kimppuun."

"...kaikki Neuvostoliiton yritykset päästä yhteisymmärrykseen Suomen hallituksen kanssa molempien maiden välisten suhteiden parantamiseksi olivat tuloksettomia."


http://www.kolumbus.fi/r.katajaranta/talvisota.html
Summa Summarum

Stalin oli suuri Suomen ystävä eikä hänellä ollut mitään taktista aihetta suututtaa Suomea suojelevaa Englantia ja muita länsimaita - tämä on historiallinen fakta. Stalin halusi vain Suomen irrottautuvat selväsanaisesti ja näyttävästi Saksan kuumeisesta Germania-ideologiasta ja sotilaallisesta sitoutumisesta.

 
Kaikki maltilliset diplomaatit, poliitikot, älymystö ja Stalinia tuntevat tiesivät tämän. Talvisotaa kutsuttiin siksi Erkon sodaksi sillä Erkko oli halpa kiihkoilija, joka hukutti Suomen vereen. Turhaan pohjautuen suomenruotsalaisen eliitin lietsomaan sokeaan venäjä-vihaan - oman saksalais-ruotsalaisen bisnesyhteyksiensä takia.

 Tämä maanpetos on jo tunnustettava juuri nyt kun Suomea kuristetaan uudella maanpetoksella, EU:n vallankappauksella (Suomen perustuslaki on alistettu ja poistettu eurovirkamiesten sanelulle kts Talvivaaran ylikansallisen yhtiön vapaa laittomuus), EU:n taloutta tukahduttavilla kielloilla, EU:n rahastuksella ja itsenäisyydestä luopumisella pankkiirien "globalisaatioon" vetoamalla - kokoomuksen paisuvilla ja toistuvilla eurovalheilla Suomen alistumisesta.
Historia toistuu.

2)
 Suomen itsenäisyyttä täytyy tarkastella strategisesti vain taktisesti geopoliittisena alueena. JOS puhumme taktisesta ja todellisesta omaehtoisesta  itsenäisyydestä ja vaarattomuudesta Venäjälle ilman ideologista antautumista oikeiston "Euroopan kova ydin"-vaatimuksille.

 Rehellisesti katsottuna olemme taas oikeiston ideologisessa ansassa: armeija on täynnä Naton asejärjestelmiä ja Nato-mieleisiä upseereja. Meillä ei ole itsenäistä armeijaa vaan taas Saksan sanelemaa Saksa-politiikka, ”Euroopan kova ydin” kokoomuksen väitteenä.

 En kiellä Stalinin karakteria julmana valtapelin brutaalina diktaattoirina kun sanon, että Stalinilla oli syvät henkilökohtaiset syyt olla tuhlaamatta energiaa ja mainetta Suomen sotaan. Talvisota oli vain resurssien tuhlaamista Neuvostoliitolle mutta suomalainen eliitti oli niin vakavalla tavalla Saksa-mielistä Erkon ulkoministeriksi nostaneena - kuten nytkin on itsetuhoisassa EU-kiihkossa.
Taas annamme ideologisen oikeiston jatkaa tuhoisaa europolitiikkaa Saksan sanelemana vaikka  kaikki lupaukset ovat osoittautuneet valheeksi kuten ennen talvisotaakin oikeisto idioottimaisesti sitoutui Saksaan, jopa Tannerkin, joka oli oikeistolainen luomassa SDP:tä, jonka ohjasi CIA:n rahoitettavaksi ja kontrolloitavaksi. kts linkki lopusta.

   3)

Stalinilla ei ollut mitään tarvetta hyökätä Suomeen sillä hän luotti Ribbentrop-sopimukseen eikä todellakaan halunnut suututtaa turhaan Englannin ja Amerikan poliittista ja materiaali-tukea - mutta suomalainen oikeisto osoitti ideologista sitoutumista ja kiihkoa Saksalle. Tietysti Stalinin kenraalit halusivat tehdä standardi-valmistautumisia Suomen suuntaan armeijan vakiokuviona mutta tutkijoiden mukaan aidot Stlinin vaatimat sotasuunnitelmat  tehtiin vasta kun hallituksen, Erkon ja kenraalien sitoutuminen Saksaan tuli selväksi eikä hallitus suostunut irrottautumaan Saksan militarisoituneesta vaikutuspiiristä eikä tunnustamaan Ribbentrob-sopimusta.

Oikeistolainen eliitti, Erkko ja piilo-oikeistolainen Tanner (sodan jälkeen aloitti mittavan CIA-salaliiton SDP:n kouluttamiseksi ”länsimieliseksi”) ei ajatellut Suomen parasta geopoliittisesti vaan heidän mielensä oli lumottu Saksan sotavoimilla ja Mannerheiminkin saamilla ”lupauksilla” Saksan vääjäämättömästä idän valloituksesta ja lebensraumista myös Suomelle.  (Mannerheim kävi 5 kertaa kuuliaisesti natsijohtajien luona ennen sotaa - tämäkin on häveten ja ”aiheesta” salattu historiankirjoituksestamme).

Oikeistolaiset salakabinetit tekivät lukuisia ei-julkisia sopimuksia Saksan kanssa.  kts linkki  


 
Suomalaiset työläiset olivat pelastaneet Stalinin ja Leninin hengen kaksi kertaa.
Stalinilla ei ollut mitään pelättävää kun hän koki aivan oikein Suomen kansan olevan kriittinen oikesitoa ja kiehuvaa Saksaa vastaan. Tässä tunnettu syy Stalinin itse toistuvasti ilmaisemalle maltilliselle lähtökohdalle saada Suomi symbolisesti irrottautumaan Saksasta parilla  Neuvostoliiton sotilastukikohdalla - Stalin tarjosi Karjalasta parasta maata kaksinkertaisen määrän tukikohtiin nähden. Tukikohdilla ei ollut mitään aitoa sotilaallista merkitystä sillä ne olisi jauhettu sotatilanteessa tykistöllä hetkessä.  

Idiootti oikeistomme oli niin kiimassa Saksan sotaisaan Germania-unelmaan ja suur-Suomi-lebensraum -unelmaan rotuoppeineen että he EIVÄT uskoneet että geopoliittista  Ribbentrop-aluejakoa on tehty. Pieni Suomi ja sen suuruudenhullut oikeistolaiset eliittipiirit uskoivat ennen kaikkea rotuoppiin, veriveljeyteen ja suojeluskunnan alunperin kouluttamien SS-miesten sekä kansainvälisiä sopimuksia rikkoneen, Turun telakan Saksalle yli 12 vuoden salaisen sukellusvene-aseteknologian kehittämisen luomaan yhteyteen.
Kouluissakin oli tätä rotuoppi-saksanmielisyyttä paasattu jopa lapsille sisällissodasta asti.  

Senaikaisen oikeston Supo, ”suojeluskunnan” kuolemanpartiosta kehitetty Etsivä keskuspoliisi ja Valpo, ylläpitivät salaista vankilaa kirjailijoille ja vasemmistolaisille eikä sananvapautta ollut saksalaismielisen oikeiston kontrollissa eduskunnan ohi. Valpo kutsuikin SS-joukkojen tuhoamisosaston Suomeen tappamaan juutalaisia ja venäläisiä sodan aikana. 4)
 

Stalin puhui avoimesti ja omalle maineelleen loogisesti siitä, että Suomi on näyteikkuna kuinka Suomen kansa, työläiset, toteuttavat vasemmistolaiset visionsa itse - kuten toteuttivatkin, mutta vasta 1970-luvulla hyvinvointivaltiona vasemmiston tavoitteiden mukaisesti - oikeiston jarrutuksen ja sotaintoilun aiheuttaman henkisen ja taloudellisen romahduksen jälkeen.

 5)


Lukekaa tuoreita englantilaisia historiankirjoituksia, tutkijoiden haastatteluja ja myös suomalaisia tutkijoita, suurin osa myöntää että talvisota olisi voitu välttää mutta oikeisto, teollisuuseliitti ja suomenruotsalaiset piirit upseereineen halusivat ideologisesti ja faktisesti sitoutua uhoavaan, valloituksesta puhuvaan Saksaan (jo Hitler Mein kampfissa). Jatkuvasti viime vuosina toimittajien haastatteluissa ei-armeijan leivissä olevat suomalaiset tutkijat tunnustavat tämän. "Olis voinut olla toinenkin vaihtoehto kuin sota". 

Ette voi luottaa lainkaan armeijan leivissä oleviin tutkijoihin, he ovat pelkkiä propagandaspesialisteja oikeiston palveluksessa sillä Suomen Natoaseinen armeija käytännössä salaliitossa oikeiston kanssa. Ei armeija ole mikään yliopsti, yliopistoilla pitäisi olla kiinteä rahoitus valtiolta ja neutraali vapaus tieteeseen mutta Suomessa  yliopistot ovat taas oikeiston ja kokoomuksen hurjan painostuksen alla kun itsenäinen yliopisto on Suomessa tuhottu uuden rahoitusmallin myötä.


6)

Suomen armeijahan on nyt taas tehnyt vallankaappauksen, sillä korkeammiksi upseereiksi kelpaa vain Nato-myönteiset upseerit. 
Tämä poliittinen valikointi on salaliitto demokratiaa vastaan - eikä vastaa hallituksen "julkista" politikkaa ;  "Emme aja Nato-asiaa väkisin...": Tämä lupaus kansalaisille on valetta upseerien valinnan kautta ja Suomen alistamisena Natolle luovuttamalla kaikki tiedot ja avaimet Suomen asejärjestelmistä Natolle Naton sanelemana. Suomella ei ole puolustusta Saksaan, Norjaan ja Natoon päin, ei minkäänlaista.


 

 
SDP, Tanner ja CIA:n korruptio 

ja kontrolli kulissien takana 
 Yhdysvaltain armeijan pääesikunnan päällikkö sanoo, että Ukrainan uusi hallitus on laiton: "Ofcourse they are."

US Chairman of the Joint Chiefs of Staff, Gen. Martin Dempsey is striving to calm the war fever of the fanatics in the Obama administration by emphasizing the need for diplomacy. He represents the sober view of those who are called to fight the wars the neocons foment. Let us hope he can prevail.
Asked in an interview Friday about the Russian claims that the present government in Ukraine is illegal, Dempsey reiterated, “Of course they are." Read the whole article at the link:

  • Gen. Dempsey Pushes Back Against War Fever
http://tinyurl.com/mw49yyn
Kunhan vain olemme polvillamme Saksan markan eli euron edessä:
  • Suomen vienti niiasi tammikuussa: -9% - muutkin talousluvut kurjia
http://www.talouselama.fi/uutiset/suomen+vienti+niiasi+tammikuussa+...The Looting of Ukraine

Has Begun

According to a report in Kommersant-Ukraine, the finance ministry of Washington’s stooges in Kiev who are pretending to be a government has prepared an economic austerity plan that will cut Ukrainian pensions from $160 to $80 so that Western bankers who lent money to Ukraine can be repaid at the expense of Ukraine’s poor. It is Greece all over again...Jatkosodan todellinen luonne

- sensuroitu sota


Uutisia - 13.4. 2014 -

Lehtitietojen mukaan eilen Kiovassa vieraillut CIA:n johtaja John Brennan painotti sekä Kiovan hallinolle että militanttijärjestöille, että heidän on palautettava Itä- ja Etelä-Ukraina hallintansa. Äärioikeistolaisen militanttijärjestön oikean sektorin johtaja Jaroš on julistanut järjestön jäsenistön liikekannallepanon “Itä-Ukrainan kurinpalautusta varten” - Aleksei Kettusen päivitys aiheesta eipä hyvältä näytä. Taistelut alkoivat Itä-Ukrainassa Itä-Ukrainan Slovjanskin kaupungissa (asukasluku 117 000) on puhjennut tulitaisteluja Kiovan hallinnon joukkojen ja kaupunkia hallussaan pitävien Ukrainan federalisaation kannattajien itsepuolustusjoukkojen välillä. Kiovan hallinto on keskittänyt paikalle joukkoja, panssarivaunuja ja taisteluhelikoptereita kaikkialta Ukrainasta. Lauantain aikana Ukrainan federalisaation kannattajien kansannousu ja hallintorakennusten valtaaminen levisi Itä-Ukrainan Donetskin, Luganskin ja Dnepropetrovskin suurkaupungeista myös pienemmille paikkakunnille Itä-Ukrainassa: Slovjanskiin (117 000 asukasta) Kramatorskiin (173 000 asukasta), Krasnyi Lymaniin (24 000 asukasta), Družkovkaan (65 000 asukasta), Kostiantinivkaan (95 000 asukasta), Snežhnojeen (50 000 asukasta), Artjomovskiin (81 000 asukasta) ja Jenakiyevoon (86 000 asukasta) Kiovan hallinto piti eilen aiheesta turvallisuusneuvoston hätäkokouksen ja vt. sisäministeri Arsen Avakov ilmoitti, että Slovjanskissa alkaa terrorisminvastainen operaatio. Operaatiossa käytetään Ukrainan sisäjoukkoja ja muita sisäasianministeriön ja puolustusministeriö alaisia joukkoja. Euromaidanin iskujoukkoina toimineen äärioikeistolaisen militanttijärjestön Oikean sektorin johtaja Dmitri Jaroš on julistanut koko järjestön jäsenistön liikekannalepanon “Itä-Ukrainan kurinpalautusta varten” ja pyytänyt viranomaisia olla estämättä “kurinpalautusta”. Lehtitietojen mukaan eilen Kiovassa vieraillut CIA:n johtaja John Brennan painotti sekä Kiovan hallinolle että militanttijärjestöille, että heidän on palautettava Itä- ja Etelä-Ukraina hallintansa.

Ei kommentteja: