keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2014

Suomalaiset toimittajat ja Obaman mielenterveys


 
 
   Kuka voisi selittää minulle, 

miksi Obaman mielenterveyttä eivät nyt niin psykiatriassa korkeasti koulutetut toimittajat epäilleet

- kun robottilennokit pommittavat lapsia

- kun kidutusleirejä ei suljeta
- kun maailman suurimmat rasistiset vankilat on tehty tekemään rahaa sijoittajille verovaroilla
- kun armeijan budjettia ei pienennetä vaan pimeitä budjetteja paljastuu
- kun raiskaukset ja itsemurhat lisääntyvät armeijassa laajaksi epidemiaksi koko ajan
- kun salailu ja paranoija lisääntyy Amerikan valtion toiminnassa ja lobbauksessa myös euron liittämiseksi dollariin "vpaakauppasopimuksessa"
- kun oopiumin tuotanto lisääntyy Amerikan valvomilla alueilla Afganistanissa
- kun NSA vakoilee ja profiloi STASIa paljon järkyttävämmin uskonon ym mukaan ja perustuslaki on purettu ihmisten vangitsemiseksi ilman oikeusprosesseja
- kun Amerikka horjuttaa geopoliittista tasapainoa rikkomalla ohjusten rajoitussopimukset Euroopassa - kun korkean elintason Libya tuhottiin tuskaiseksi kehitysmaaksi
- kun sotilaat eivät lähdekään mineraalirikkasta Afganistanista ja Syyriaan toimitetaan aseita arabien ja Israelin avulla
- kun satoja miljardeja huijanneita pankkiireita ja meklareita ei tuomita - kun rikkaat saavat verotukia verohelpotusten lisäksi ?Suomi on vajonnut Kekkosen ajan propagandaan suuria pelotteita luomaan - eliitin eduksi, kuten Kekkosen aikana. Suuri Saatana, jolta eliittimme suojelee kansaa. Ja eliitti vaatii taas valtaa ja sotaa, "pakotteita", pyhän sodan vuoksi, jonka itse ovat aloittaneet Ukrainassakin fasisteja ja oligarkkeja lahjoen.Lisäys:


Yhdysvaltain armeijan pääesikunnan päällikkö sanoo, että Ukrainan uusi hallitus on laiton: "Ofcourse they are."

US Chairman of the Joint Chiefs of Staff, Gen. Martin Dempsey is striving to calm the war fever of the fanatics in the Obama administration by emphasizing the need for diplomacy. He represents the sober view of those who are called to fight the wars the neocons foment. Let us hope he can prevail.
Asked in an interview Friday about the Russian claims that the present government in Ukraine is illegal, Dempsey reiterated, “Of course they are." Read the whole article at the link:

  • Gen. Dempsey Pushes Back Against War Fever
http://tinyurl.com/mw49yyn  • dailycaller.com   Zaid Jilani, a former blogger with the left-wing think tank Center for American Progress, explained this week how the Obama administration frequently tries to censor the progressive organization's conII   Mikä yhdistää Irakia, Afganistania, Libyaa, Tunisiaa, Syyriaa, Ukrainaa ja Venezuelaa?


- " Taustalla on friedmanilaisen koulukunnan talousopeista johdettu ajatus siitä, että jos jokin kansakunta ei suostu amerikkalaisten suuryritysten vaatimuksiin, kyseinen kansankunta ajetaan kaaokseen, joka pakottaa sen suostumaan. Presidentti Nixon päätti kokeilla oppeja käytännössä randilaisfriedmanilaisen ajatu...shautomon ehdotuksesta ja kohteeksi valikoitui tuolloin sosialistipresidentin johtama Chile, joka oli kansallistanut amerikkalaisten varastamia kaivoksia.

Ensin Chilessä alkoivat talousvaikeudet. Sitten alkoi yhteiskunnallinen levottomuus. Sosialisti Aliende yritti pitää maata ojennuksessa ja tiukensi linjaansa. Maahan syntyi "vapaita ay-liikkeitä" ja "protestiliike" hallintoa vastaan. Tilanne kiristyi niin, että sosialistipresidentti turvautui asevoimien apuun. Presidentti ei tiennyt asevoimien olevan amerikkalaisten ohjauksessa. Niinpä armeija kaappasi vallan sopivassa tilaisuudessa, palautti amerikkalaisille suuryhtiöille täydet toiminta vapaudet ja "uudisti" yhteiskuntaa friedmanilaisen koulukunnan opetusten mukaiseksi. Chilen sotilasvallankaappauksen takana oli CIA.

Sama tapahtui myös Argentiinassa myöhemmin. Argentiinan sotilasjuntan avustajina toimivat CIA, sekä Israelin salaiset operaattorit. Sama tapahtui Meksikossa myöhemmin, koska Meksikosta oli löytynyt öljyä, jonka se aikoi pitää itsellään. Meksikossa riitti taloudellinen epävarmuus ja poliittinen epävarmuus, sekä maan pohjoisosiin lietsottu "huumesota".

Nyt EU on hyväksymässä sen etujen vastaisen amerikkalaisten laatiman vapaakauppasopimuksen. Voi olla, että sotilaita tarvitaan pian. Kaikissa EU maissa valvontakoneistoja viritellään jo sotaa omaa kansaa vastaan. Kreikka on kaiken talouskurimuksen keskellä hankkinut panssarivaunuja 200 miljoonalla, vaikka se ei kykene edes maksamaan velkojensa korkoja. tai vihjeen perusteella.

Venezuelan suurin rikos on ollut sen öljyvarojen kansallistaminen. Ilta-Sanomat kirjoitti kahdella aukeamalla jo vuosia sitten, kuinka Chavezin hallinto tarjoaa kansalle ilmaista sairaanhoitoa öljyrahoilla saadakseen suosiota kansan parissa. Se oli Ilta-Sanomien mielestä väärin, sillä öljy ei ollut venezuelalaisten omaisuutta, vaan kuului yksityisille yrityksille, joita olivat siis amerikkalaiset öljy-yhtiöt.

Nyt, kun Chavez on kuollut, randilaisfriedmanilaisten ajatushautomoiden laatimat suunnitelmat on pantu käyntiin. Lopputuloksena venezuelalaiset menettävät öljynsä ja tulonsa, maassa suoritetaan massiivisia yksityistämistoimia, julkinen terveydenhuolto lakkautetaan ja "avataan kilpailulle" jne. Kuullostaako tutulta?

Kyllä, meillä on meneillään aivan sama kuvio. Katainen, Stubb ja kokoomus ovat avoimesti randilaisfriedmanilaisen koulukunnan asialla. Tavoitteet ovat samat. Kansallisvaltio tuhotaan yksityisten liikeyritysten tieltä. Kansallisomaisuus jaetaan ulkolaisille yrityksille. Kansakunnasta tehdään alamaisia, orjia ja rikkaan eliitin hallitsemaa karjaa, jota voidaan kohdella miten vain. Kaikki tämä on jo alkanut Suomesssa. Varsinaisen lähtölaukauksen kansakuntamme tuhoamiseksi antoivat Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö jo 90-luvulla.

Malliesimerkistä tästä touhusta käy myös Itämeren rikkidirektiivi, joka perustui saksalaisen vihreän professorin lausahdukseen siitä, että laivojen rikkipäästöt aiheuttavat Itämeren rantavaltioissa noin 60 000 kuolemaa vuosittain. Mitään tutkimusta ei ole, mitään näyttöä ei ole, mutta direktiivi saatiin ja sen avulla kansalliset laivastot tuhotaan. Tilalle tulevat kansainväliset mukavuuslippulaivat filippiiniläisine miehistöineen, eli kansalliset toimijat syrjäytettiin taas ulkolaisten ylikansallisten toimijoiden tieltä, friedmanilaisten oppien mukaisesti.

Mikä on tämän "ilmastonmuutoksen torjunnan" rooli globaalissa friedmanilaisessa pelissä? Sillä on ajettu eurooppalainen teollisuustuontanto mahdottomaan tilanteeseen. Yhdysvallat, Kanada, Australia, Intia tai Kiina eivät rasita omia tuotantojaan ympäristöveroilla ja maksuilla. Ne eivät rajoita päästöjä käytännössä mitenkään. Päinvastoin: Kiinan ja Intian päästöt ovat kasvaneet koko ajan, sitä mukaa kun päästörajoituksia on tullut. Eurooppalainen viherrystö on siis ajamassa eurooppalaisia toimijoita globaalissa kilpailussa ahdinkoon ja se on amerikkalaisen suuryritysten etujen mukaista.

Mikään näistä ei ole sattumaa. Jo 1980-luvulla Newsweek ja Time lehdissä haastatellut friedmanilaiset ajattelijat antoivat lausuntoja, joiden mukaan Eurooppa oli epäreilu. Eurooppalainen yhteiskuntamalli oli väärin ja se piti muuttaa, hyvällä tai pahalla. Se piti muuttaa joko sopimuksin, tai pakottaa se muuttumaan. Tiedän tämän, koska olin [Sami Parkkonen] kyseisten lehtien tilaaja runsaan vuosikymmenen ajan. Lehdissä toistui sanoma parin vuoden välein: eurooppalainen yhteiskuntamalli on epäreilu amerikkalaisille. Se pitää muuttaa. Se pitää "avata". Valtioitten omaisuus on väärin. Valtionyhtiöt ovat väärin. Niiden toimialat "pitää avata kilpailulle". Ja jos eurooppalaiset eivät siihen suostu, heidät pitää pakottaa suostumaan. "

-- Kirjailija Sami Parkkosen 'DEMONkratiaa' 1.3.2014 näkökulmaa vapaasti lainaten -Jari Jakonen.

Helsingin Sanomat kannustamassa miljoonan ihmisen murhaan väärillä todistella "joukkotuhoaseista". Muistatteko? Muistakaa. Älkää sokeutuko uuden Rooman röyhkeydestä ja pelotevoimasta RKP:n ja kokoomuksen kiljuessa talvisodan henkeä. Reagan's main man - Paul Craig Roberts : "In a number of my articles I have explained that the Soviet Union served as a constraint on US power. The Soviet...Sauli Niinistön Uusi Maailmanjärjestys - uusliberalistinen projekti äärioikeistolaisesta yhteiskunnasta plutokratian alla ilman omaa perustuslakia:

http://www.youtube.com/watch?v=7W6s_BB0Mf4

Aivan kuten 1917 ja 1935 suomalainen oikeisto oli luopumassa omasta perustuslaista ja luovuttamassa Suomea Saksalle. Oikeiston kova ydin on maanpetos, jota historiasta tietämättömät eivät tajua.        Mitä?

BBC näyttää Ukrainan todellisuutta ja vallankaappausta journalistisella otteella?
Jotakin toivoa toimittajien korruptoituneeseen sensuuriin:
Suomalaisen eliitin Saksa-kortti. Kova ydin. Nato-kortti. Eliitin Suomi ilman omaa geopolitiikkaa ja identiteettiä itsenäisenä valtiona.

 "  Käytettävissä olevat diplomaattiset asiakirjat, itse tapahtumain kulusta puhumattakaan, tekevät oikeutta Neuvostoliiton tiedonantotoimiston v. 1948 julkaisemalle yhteenvedolle.

"Neuvostoliiton hallitus tiesi hyvin, että Suomen johtavien piirien fasistiset ainekset, jotka olivat kiinteässä yhteydessä hitleriläisiin ja joilla oli suuri vaikutusvalta Suomen armeijassa, pyrkivät kaappaamaan Leningradin. Sitä seikkaa, että Hitlerin armeijan yleisesikunnan päällikkö Halder kävi jo kesällä vuonna 1939 Suomessa antamassa ohjeita Suomen armeijan korkeimmille johtajille, ei voitu pitää sattumana. Oli vaikea epäillä, etteivätkö Suomen johtavat piirit olleet liitossa hitleriläisten kanssa, etteivätkö he aikoneet tehdä Suomesta hyökkäystukikohtaa Hitler-Saksan hyökkäykselle Neuvostoliiton kimppuun."

"...kaikki Neuvostoliiton yritykset päästä yhteisymmärrykseen Suomen hallituksen kanssa molempien maiden välisten suhteiden parantamiseksi olivat tuloksettomia."
http://www.kolumbus.fi/r.katajaranta/talvisota.html

Kun faktat tehdään oudoiksihttp://rt.com/news/russian-troops-crimea-ukraine-816/


IIISävy on ase.
Luodaan diskurssi, jolla kriittiset tai vasemmisto leimataan avuttomaksi ja oikeisto taas rohkeaksi ja edistykselliseksi vaikka katastrofin aiheuttajat päästetään esiintymään eurokatastrofin pelastajina.
Meillä on mediasota tosi kuumana mutta viileällä tyylillä kuin aateliset osoittamassa pikkurillilla hirttolavaa köyhille.


Rajaus on ase.

Määrä hukuttaa tajunnan mediassa varsinkin rajattuna ja sävytettynä.
Silloin erilaiset "poikkeavat" kirjoitukset herättävät ihmisissä epävarmuutta ja ahdistusta kun eliitin media vyörytää varmana moralistista kauhistelua. Ilman suhteellisuudentajua saadaan pelottava varmuutta ja epä-journalismia. Mediavyörytys luo poikkeavat kirjoitukset - jos et ole mukana kiihkoisassa vyörytyksessä oikeistolaisuudesta, jota ei saa sanoa ideologialtaan oikeistolaiseksi.

Jos arvovaltaiseksi korotettu media vyöryttää puolittaista eli sensuroitua tietoa, ei sitä voi kutsua sananvapaudeksi.
Myös kuuleminen ja tiedon saaminen on osa sananvapautta ja jos ei voi kuulla eri osapuolia ja faktoja, ei voi olla sananvapautta kansalaiselle valita ja pohtia.
Mediavyörytys on sananvapauden tuhoamista.
Varsinkin kun ei kerrota, mikä tulkinta on oikeistolainen ja että on myös vasemmistolainen toinen tulkinta ja taustatieto.
Meille julistetaan vaihtoehdottomuutta turvana ja helpotuksena. Älä valitse, me valitsemme sinun puolestasi, hyväsky varmuutemme, ihaile varmuuttamme.
Tämä on propagandan toiminnan ehto. Turvallisuus ja ylimielisyys. Adjektiiveilla leimataan ja halkaistaan tieto, joten vastaanottaja ei voi arvioida mitään "tietoa".

(Pää)Toimittajat ovat nyt tällä hetkellä painottaneet hyvin emotionaalisia otsikoita - se ei ole journalismia.  Se on vääristelyä ja propagandaa. Tajunnan ja tietoisuuden vääristämistä.


Milloin näette että otsikoissa lukee "Kataisen ristiriitainen puhe"

tai "Urpilaisen dadaistinen jokellus"


IV

Vaihtoehdotomuuden harha on pahin harha.
Vaihtoehdottomuuden hegemonia.

-Jorma Nordlin                                     


 Vaihtoehdottomuutta on kutsuttu myös suomettuneeksi.
Elämme nyt vieläkin suomettuneemmassa maassa kuin Kekkosen luomien pelotteiden maassa.
Siksi 1970 alkoi 1100 lakkojen avulla taistelujen vuodet. Kansalaiset ryhtyivät taistelemaan itse poliitikkoja, eliitin tuloeroja ja Kekkosen vaihtoehdottomuutta vastaan. Silloin kansalaisten jokerikorttina oli Ruotsi, jossa veroprogressio toimi ja toi hyvinvointia ja tasapainoa valtiolle.

     V

Keskustelussa sävy on nyt sellainen ympäri Facebookkiakin että Janukovyts ei olisi ollut demokraattisesti valittu. Yhtä "demokraattisesti" kuin Suomen talouden ja valtion tuhoajat pimeällä puoluerahoituksella, grynderisaunottajilla ja nuorisosäätiöillä. Mutta silti demokraattisesti ja se kumottiin aseellisesti ja oikeisto riemuitsee nyt aseellisesta vallankaappauksesta amerikkalaisten rahoittamana ja EU:n yllyttämänä. Hm.


Kalle Haatanen


52 min - myös ladattavissa mp3 soittimeen -
Addiktioista puhutaan julkisuudessa yhä enemmän. VTT Tuukka Tammi on toimittanut kirjan "Addiktioyhteiskunta", jossa ilmiötä lähestytään tieteellisesti. Ihmisellä toki on vastuuta itsestäänkin, mutta addiktioiden suhteen kannattaa kinnittää huomio myös yhteiskuntaan, joka mahdollisesti addiktiivista käyttäytymistä tuottaa. Lisäksi addiktion käsite on kenties leimattu liiankin negatiiviseksi termiksi -- sillä voi olla myös positiivisia kohteita ja vaikutuksia. «
  • Esitetty:


*

Ruotsissa myönnetään aika selvästi suurissa medioissa, että EU on nostanut valtaan fasisteja.  kts alla.

Ketkähän meinasivat tuhota Venään Suomen avulla ja miksiköhän venäläiset kenraalit eivät halua sen enää toistuvan? Amerikan aloittama geopoliittisen vallankaappauksen valmistelu ja fasistien lahjonta puskee nyt laajaa konfliktia EU:n avulla. 

 - Ruotsin suurin sanomalehti Aftonbladet ampuu täyslaidallisen:
Fasistit ottivat vallan Kiovassa - Janukovich ja Putin ovat oikeassa. Krimillä kokoontuvat vapaaehtoiset kaartit sotahuudoilla lopettaa fasismi. Kun maailman tällä hetkellä yksinäisin mies Viktor Janukovitsh piti lehdistötilaisuuden viime perjantaina, hän sanoi, että uus-fasistit ottivat vallan Kiovassa. Putin puhuu "fasisti huligaaneista" Kiovan hallituksessa. --Rauni Salminen

http://www.aftonbladet.se/kultur/article18493418.ab


Dark Doo Wop
4 kommenttia:

EseMen kirjoitti...

...ILOLLA LUKEE VALISTUNEEN JA REHELLISEN IHMISEN KIRJOITUSTA...
LISÄÄ...KIITOS

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Sävy on ase. Luodaan diskurssi, jolla vasemmisto leimataan avuttomaksi ja oikeisto taas rohkeaksi ja edistykselliseksi vaikka katastrofin aiheuttjat päästetään esiintmään katastrofin pelastajina. Meillä on mediasota tosi kuumana mutta viileällä tyylillä kuin aateliset osoittamassa pikkurillilla hirttolavaa köyhille.

Rajaus on ase.


Määrä hukuttaa tajunnan mediassa varsinkin rajattuna ja sävytettynä.

Silloin erilaiset kirjoitukset herättävät ihmisissä epävarmuutta ja ahdistusta kun eliitin media vyörytää varmana moralistista kauhistelua. Ilman suhteellisuudentajua saadaan pelottava varmuutta ja epä-journalismia.

Eli jos arvovaltaiseksi korotttu media vyöryttää puolittaista eli sensuroitua tietoa, ei sitä voi kutsua sananvapaudeksi.

Myös kuuleminen ja tiedon saaminen on osa sananvapautta ja jos ei voi kuulla eri osapuolia ja faktoja, ei voi olla sananvapautta kansalaiselle valita ja pohtia.

Mediavyörytys on sananvapauden tuhoamista.

Vrsinkin kun ei kerrota, mikä tulkinta on oikeistolainen ja että on myös vasemmistolainen toinen tulkinta ja taustatieto.

Meille julistetaan vaihtoehdottomuutta turvana. Tämä on propagandan toiminnan ehto. Turvallisuus ja ylimielisyys. Adjektiiveilla leimataan ja halkaistaan tieto, joten vastaanottaja ei voi arvioida mitään.

Toimittajat ovat nyt tällä hetkellä painottaneet hyvin emotionaalisia otsikoita - se ei ole journalismia. Se on vääristelyä ja propagandaa. Tajunnan ja tietoisuuden vääristämistä.


Milloin näette että otsikoissa lukee "Kataisen ristiriitainen puhe"

tai "Urpilaisen dadaistinen jokellus"

* "Lue Putinin koko ristiriitainen puhe sanasta sanaan suomeksi"
II


Keskustelussa sävy on nyt sellainen ympäri Facebookkiakin että Janukovyts ei olisi ollut demokraattisesti valittu. Yhtä "demokraattisesti" kuin Suomen talouden ja valtion tuhoajat pimeällä puoluerahoituksella, grynderisaunottajilla ja nuorisosäätiöillä. Mutta silti demokraattisesti ja se kumottiin aseellisesti ja oikeisto riemuitsee nyt aseellisesta vallankaappauksesta. Hm.
Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Ruotsissa myönnetään aika selvästi suurissa medioissa, että EU on nostanut valtaan fasisteja. kts alla.

Ketkähän meinasivat tuhota Venään Suomen avulla ja miksiköhän venäläiset kenraalit eivät halua sen enää toistuvan? Amerikan aloittama geopoliittisen vallankaappauksen valmistelu ja fasistien lahjonta puskee nyt laajaa konfliktia EU:n avulla.

- Ruotsin suurin sanomalehti Aftonbladet ampuu täyslaidallisen:
Fasistit ottivat vallan Kiovassa - Janukovich ja Putin ovat oikeassa. Krimillä kokoontuvat vapaaehtoiset kaartit sotahuudoilla lopettaa fasismi. Kun maailman tällä hetkellä yksinäisin mies Viktor Janukovitsh piti lehdistötilaisuuden viime perjantaina, hän sanoi, että uus-fasistit ottivat vallan Kiovassa. Putin puhuu "fasisti huligaaneista" Kiovan hallituksessa. --Rauni Salminen

http://www.aftonbladet.se/kultur/article18493418.ab

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Suomi liukastui Ukraina-propagandaan.

-Ukrainassa kärpästen lailla pörrääviin ulkomaisiin toimittajiin Maidanin mellakoitsijoiden ”tietotoimistojen” jakamat kauhukertomukset ovat uponneet liukkaasti kuin Nemiroff-vodka, sillä niitä on saanut valmiiksi jäsennettyinä ja taustoitet...tuina paketteina, nättien tyttöjen tarjoilemina, sujuvalla englannin kielellä.
-Samoja valokuvanippujen tukemia tarinoita Maidanin telttakylän olgat ja alexit ovat syöttäneet hyvällä menestyksellä länsimaisille diplomaateille - "kansan taistelusta vapauden puolesta"

-He ovat helppoja uhreja propagandalle. Heitä on viety Kiovassa kuin kiliä palleista.
Se on saanut toimittajan sulkemaan silmänsä ja korvansa katuaktivistien räikeiltäkin moraalittomuuksilta.

Näytä lisää

- Suomi liukastui Ukraina-propagandaan

http://www.marmai.fi/blogit/lotilablogi/suomi+liukastui+ukrainapropagandaan/a2236673