perjantaina, maaliskuuta 14, 2014

Viheroikeisto Ukrainan fasisteja ja oligarkkeja valkopesemässä


Entinen presidenttiehdokas Ron Paul:

Ukrainassa tapahtui USA:n tukema vallankaappausFIFI:n ja Voiman viheroikeistolainen artikkeli Ukrainan "tilanteesta"  on vihainen ja voimakkaasti länsimedian-käsitteiden ja todellisuusvääristymän lataamista "länsimaisilla odotuksilla". Se on täynnä virheitä ja amerikkalaista propagandaa EU:n vahvistamana ilman taustatietoja. Kokoomuksen uskollinen hallitustuskin uskoo nyt oikeiston "vallankumoukseen" ja vallankaappaukseen parempana vaihtoehtona geopoliittisessa mielikuvapelissä. Ainoana vaihtoehtona. 
  

Vaaliton vallankumous onkin yht'äkkiä suomalaisenkin eliitin, rakenteellisen korruption ylläpitäjien, mielisana Ukrainan kohdalla?  Oikeisto vetoaa nyt amerikkaliasen viihde-elokuvan estetiikalla: olemme kansan puolella kun puhumme vallankumouksesta".
Suuri taistelu, pyhä vallankumous.  Ja siis myös Syyriassa oikeutettu valtion tuhoaminen, jonne Saudien rahoittamat terroristit tekevät hyökkäyksiä nyt 30 kaupunkiin. Amerikan siunatessa nyt jopa ohjukset  "kapinallisille". Kuten Afganistanissa, muistatteko, kun Bin Laden oli CIA:n agentti. Ja oli luultavasti loppuun saakka. Jo otsikko esittää Putinin käynnistäneen tämän geopoliittisen konfliktin ja aggression: "Putinin pokeripelin voittajat & häviäjät". Yksinkertaisesti asetelmallinen valhe tämäkin.


Vain Putinille ladataan moralistisia vaateita FIFIn artikkelissa väärentämällä "pois" Amerikan ja Euroopan geopoliittinen aggressio Ukrainen sisäpolitiikkaan. Vihersokeus kokoomuksen ja RKP:n kainalossa on pelottavaa katsottavaa Amerikan ja Naton geopoliittisessa riehumisessa ympäri maailman - EU:n tukemana transatlanttisessa imperialismissa (älä kavahda kolonialistista imperialismi-sanaa, mitä muuta Afganistanin, Malin, Irakin, Keski-Afrikan ja Syyrian sota on?) :
 • EU aloitti kauppasodan vaatimalla Ukrainaa poistamaan kauppasopimukset Venäjän kanssa. Vakava geopoliittinen keikautusyritys. Vaarallinen. Tahallinen.
 • USAID ym CIA frontit lahjoivat fasisteja ja oligarkkeja ja tätä kutsutaan ihanteelliseksi "vallankumukseksi"? Viisi fasistia nyt nukkehallituksessa.
 • Krimin ja Venäjän sopimukset mm joukoista eivät ole kansainvälistä oikeutta vastaan eikä se kansanäänestyskään.
 • Lisäksi Ukrainan parlamentin vallankaappaus presidentiltä aseistettujen fasistien uhkaamana oli vain vallankaappaus vastoin maan lakia presidentin valtaoikeuksista, joka tahdotaan nyt väärentää mediassa


YLEN uutiset ovat ahkerasti mukana mediasodassa vaikka myöntävät välillä "ihmetellen" fasistien toimintaa "poliiseina" pääkaupungissa: 
 • YLE: "Kansainvälinen yteisö pitää Krimin kansanäänestystä laittomana"
Kansainvälisen yhteisön polittinen organisaatio on YK eikä se ole tehnyt päätöstä. ETYJ ei ole kansainvälinen yhteisö vaan Natoa lobbaava eurojärjestö.Fakta oikeistomedian paniikin lietsontaa vastaan:

EU:n avoin kannustus aseellisen vallankaappauksen yllyttämisessä sen sijaan on ollut YK:n sopimusten vastainen.2.Esimerkki FIFI:n semanttisesti piilotetuista asennevalheista:
  • "...Sekin määrä vallankumousta, mikä Ukrainassa oli aluillaan, tyrehtyy. "FIFI

Tämä on ollut CIA:n USAID operaatio oligarkkien valtataistelussa - eikä mikään "vallankumouksen" alku. Käsitteiden väärää lataamista, mielikuvapesua, ideologista mediasotaa ilman faktoja. Luodaan oikeistolainen pahennus katsomatta läntisten voimien terroria Ukrainan sisäpolitiikassa ja fasistien nostamista.  


Miten vihreät voivat manata toiveikkaina ei-demokraattista "vallankumousta" ilman vaaleja jossain Ukrainassa kun eivät aja Suomessa mitään vallankumousta kokoomuksen hallitustukijana?
 -- Lue USAIDista: http://libya360.wordpress.com/2014/01/14/usaid-support-for-destabilization-of-russia/

  • "Ensi näkemältä näyttää, että Maidanin poliittiset pisteet on kerännyt lähinnä äärioikeisto."  - FIFI

  Mitkä poliittiset pisteet?
  "Hallituspaikat" otettiin asein eikä kansanäänestyksellä.


Libyan oman keskuspankin ja öljyvarannon tuhoamista valmisteltiin 12 vuotta kouluttamalla ja lahjomalla terroristeja Libyassa brittivoimin ja CIA:n leireillä Irakissa ja tämä ei viheroikeistoa herätä mihinkään realismiin oikeiston natouhossa. ikuinen Saksa, Euroopan kova ydin, uhrautukaamme taas Saksan edestä. Euroopan tähden, Suomi, luovu järjestäsi ja rajoistasi. Luovu jo. Alistu. Kun eliitti niin käskee ja tarjoaa tekopyhää vihreää luonnonsuojelua vain mainoslauseina ja huijauksina ilman saastuttavan kapitalismin alasajamista. Transatlanttisen liiton eli "lännen" invaasio aloitti konfliktin ja Venäjän reaktion. Amerikan lahjontaa, sisäpolitiikan terrorisointia lupauksilla fasistien valtaannoususta ja EUn vaatimuksia kieltää kauppasopimukset Venäjän kanssa. Ensin on oltava rehellinen konfliktin ja EUn taloussodan luonteesta Amerikan imperialismissa.


III

Turkissa kansa on kadulla.

Oikeistolehdistö pelkää oikeita kansan vallankumouksia oikeistohallitusta, EU-diktatuuria ja Natoa vastaan 


http://www.policymic.com/articles/85311/this-isn-t-ukraine-or-venezuela-this-is-turkey-right-now-11-pictures-explain-what-s-happening?utm_source=policymicFB&utm_medium=main&utm_campaign=social 


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Turkissa kansa on kadulla. Oikeistolehdistö pelkää oikeita kansan vallankumouksia oikeistohallituksia, EU-diktatuuria, pörssi-ideologiaa ja Natoa vastaan.

"Tiedotus" Turkista poikkeaa täysin Ukrainan fasistien saamasta emotionaalisesta ja sensuroivasta tuesta Hesarissa, Ylellä ja BBC:llä ym. Mediasota lehdistössä on tuima.

Turkki - kuva

http://www.policymic.com/articles/85311/this-isn-t-ukraine-or-venezuela-this-is-turkey-right-now-11-pictures-explain-what-s-happening?utm_source=policymicFB&utm_medium=main&utm_campaign=social