maanantaina, maaliskuuta 03, 2014

EU aloitti kauppasodan Ukrainaa ja Venäjää vastaan

- kolmas Ukriana-kirjoitukseni - EU aloitti kauppasodan Ukrainaa ja Venäjää vastaan.
 
EU kielsi Ukrainaa hyväksymästä samaan aikaan Venäjän kanssa eräänlaista vapaakauppasopimusta kun Ukrainaa painostettiin vapaakauppasopimukseen EU:n kanssa. Tämä oli kova aggressio ja geopoliittista kiristystä, vaatimus eristäytyä Venäjästä ja sen geopolitiikasta.
Puhuvatko toimittajat tästä, kuinka kriisi syntyi?
  • Mitä tapahtuisi, jos Venäjä menisi Meksikoon ja sanoisi, että purkakaa kauppasopimukset ja nostakaa tullit USA:n kanssa niin saatte meiltä paremmat.
Ulkopoliittisen instituutin Mika Aaltola sanoo että  ’Venäjä ei sopeudu uuden maailmanajan globaaleihin rakenteisiin.’

Ja toimittajat eivät ihmettele – mitkä rakenteet, miksi, keitä varten, millä käsikirjoituksella. Mikä geopoliittinen rakennemuutos. Miksi. Miksi. Länsieliitin vallan maksimoimiseksi ja geopolittisen rauhaa horjuttamiseksi.

Kysymys on lännen transatlanttisesta aktiivisesta sotasuunnitelmasta pankkien, Naton, CIAn, NSAn ja Amerikan palkkasotilaiden kautta. Syyria ja Iran ovat imperialistisen valloituksen kohteina.
 


  Reaginin läheinen neuvonantaja
Russia Under Attack
Paul Craig Roberts
  • In a number of my articles I have explained that the Soviet Union served as a constraint on US power. The Soviet collapse unleashed the neoconservative drive for US world hegemony. Russia under Putin, China, and Iran are the only constraints on the neoconservative agenda.II

Ongelma on todellinen oikeiston tuottamassa Nato-ansassa:

Suomi on pakotettu oikeistoeliitin kulissientakaisella toiminnalla Natoon, nato-aseistukseen eli Natolle puolustuskyvyttömänä ja kenraalien Natosopimukset ovat salaisia.

Omat asevoimat on ajettu tahallaan alas epäsopivalla, manner-Euroopan sotimiseen sopivalla rojulla, jotta N-optio olisi ”aino oikea vaihtoehto”. Tämä aiheuttaa vaarallisen provokaation kriisiytymisen Venäjän suuntaan kun 30-luvun ”Saksa-optio” elää oikeiston päämäärätietoisessa fantasia-junttauksessa ja vasemmisto ja vihreät ja muut akateemiset eliitin lannistamat ja pelottelemat ovat aivan lapsellisen sokeina ja hiljaa.

III

  Yllättävää:  BBC taipuu näyttämään todellisuutta Ukrainan vallankaappauksen ideologiasta:
IV
Armeijan leivissä oleva ”tutkija” eli propaganda-spesialisti Salonius-Pasternak ei kerro, että kenraalit ovat tahallaan tuhonneet Suomelle oleellisen aseistuksen ja puolustuskyvyn taktisella rahan tuhlauksella luodakseen ”pakkotilanteen” viralliselle Nato-jäsenyydelle. Saksaa 10- ja 30-luvulla ihannoinut suomalainen oikeisto kiljuu samaa sanomaa kuin ennenkin väärennetyn historianopetuksemme turvin. Suomen ainoa tie on itsenäinen ote geopoliittiseen realismiin ja vastustaa sotia sytyttelevää Saksa-Natoa
- ”Ulkopoliittisen instituutin turvallisuuspolitiikan tutkija” Charly Salonius-Pasternak.


V

Saksa näyttää pakittavan:

::    Reuters: German foreign minister against excluding Russia from G8
ja fakta
::   Germany, Europe’s biggest energy consumer, gets more than a third of its gas from Russia.

VII

Muisti, jota meillä ei ole, kiitos oikeistomedian sensuurin ja johdattelun
  • Mitä Georgissa tapahtui? Georgia and USA- Global War & Crisis Making Politics :

http://www.youtube.com/watch?v=ecUEdjZQ8CM


  ::

5000 miljoonaa Ukrainan poliittiseen korruptoimiseen
video
http://www.informationclearinghouse.info/article37599.htm
   ja

 - Wheeler is partly correct. Pando has confirmed that the American government – in the form of the US Agency for International Development (USAID) – played a major role in funding opposition groups prior to the revolution. Moreover, a large percentage of the rest of the funding to those same groups came from a US billionaire who has previously worked closely with US government agencies to further his own business interests. This was by no means a US-backed “coup,” but clear evidence shows that US investment was a force multiplier for many of the groups involved in overthrowing Yanukovych.
But that’s not the shocking part.
What’s shocking is the name of the billionaire who co-invested with the US government (or as Wheeler put it: the “dark deep force” acting on behalf of “Pax Americana”).
http://pando.com/2014/02/28/pierre-omidyar-co-funded-ukraine-revolu...::


 Mikä yhdistää Irakia, Afganistania, Libyaa, Tunisiaa, Syyriaa, Ukrainaa ja Venezuelaa?

- Taustalla on friedmanilaisen koulukunnan talousopeista johdettu ajatus siitä, että jos jokin kansakunta ei suostu amerikkalaisten suuryritysten vaatimuksiin, kyseinen kansankunta ajetaan kaaokseen, joka pakottaa sen suostumaan. Presidentti Nixon päätti kokeilla oppeja käytännössä randilaisfriedmanilaisen ajatu…shautomon ehdotuksesta ja kohteeksi valikoitui tuolloin sosialistipresidentin johtama Chile, joka oli kansallistanut amerikkalaisten varastamia kaivoksia.
- Ensin Chilessä alkoivat talousvaikeudet. Sitten alkoi yhteiskunnallinen levottomuus. Sosialisti Aliende yritti pitää maata ojennuksessa ja tiukensi linjaansa. Maahan syntyi ”vapaita ay-liikkeitä” ja ”protestiliike” hallintoa vastaan. Tilanne kiristyi niin, että sosialistipresidentti turvautui asevoimien apuun. Presidentti ei tiennyt asevoimien olevan amerikkalaisten ohjauksessa. Niinpä armeija kaappasi vallan sopivassa tilaisuudessa, palautti amerikkalaisille suuryhtiöille täydet toiminta vapaudet ja ”uudisti” yhteiskuntaa friedmanilaisen koulukunnan opetusten mukaiseksi. Chilen sotilasvallankaappauksen takana oli CIA.
Sama tapahtui myös Argentiinassa myöhemmin. Argentiinan sotilasjuntan avustajina toimivat CIA, sekä Israelin salaiset operaattorit. Sama tapahtui Meksikossa myöhemmin, koska Meksikosta oli löytynyt öljyä, jonka se aikoi pitää itsellään. Meksikossa riitti taloudellinen epävarmuus ja poliittinen epävarmuus, sekä maan pohjoisosiin lietsottu ”huumesota”.
Nyt EU on hyväksymässä sen etujen vastaisen amerikkalaisten laatiman vapaakauppasopimuksen. Voi olla, että sotilaita tarvitaan pian. Kaikissa EU maissa valvontakoneistoja viritellään jo sotaa omaa kansaa vastaan. Kreikka on kaiken talouskurimuksen keskellä hankkinut panssarivaunuja 200 miljoonalla, vaikka se ei kykene edes maksamaan velkojensa korkoja. tai vihjeen perusteella.
Venezuelan suurin rikos on ollut sen öljyvarojen kansallistaminen. Ilta-Sanomat kirjoitti kahdella aukeamalla jo vuosia sitten, kuinka Chavezin hallinto tarjoaa kansalle ilmaista sairaanhoitoa öljyrahoilla saadakseen suosiota kansan parissa. Se oli Ilta-Sanomien mielestä väärin, sillä öljy ei ollut venezuelalaisten omaisuutta, vaan kuului yksityisille yrityksille, joita olivat siis amerikkalaiset öljy-yhtiöt.
Nyt, kun Chavez on kuollut, randilaisfriedmanilaisten ajatushautomoiden laatimat suunnitelmat on pantu käyntiin. Lopputuloksena venezuelalaiset menettävät öljynsä ja tulonsa, maassa suoritetaan massiivisia yksityistämistoimia, julkinen terveydenhuolto lakkautetaan ja ”avataan kilpailulle” jne. Kuullostaako tutulta?
Kyllä, meillä on meneillään aivan sama kuvio. Katainen, Stubb ja kokoomus ovat avoimesti randilaisfriedmanilaisen koulukunnan asialla. Tavoitteet ovat samat. Kansallisvaltio tuhotaan yksityisten liikeyritysten tieltä. Kansallisomaisuus jaetaan ulkolaisille yrityksille. Kansakunnasta tehdään alamaisia, orjia ja rikkaan eliitin hallitsemaa karjaa, jota voidaan kohdella miten vain. Kaikki tämä on jo alkanut Suomesssa. Varsinaisen lähtölaukauksen kansakuntamme tuhoamiseksi antoivat Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö jo 90-luvulla.
Malliesimerkistä tästä touhusta käy myös Itämeren rikkidirektiivi, joka perustui saksalaisen vihreän professorin lausahdukseen siitä, että laivojen rikkipäästöt aiheuttavat Itämeren rantavaltioissa noin 60 000 kuolemaa vuosittain. Mitään tutkimusta ei ole, mitään näyttöä ei ole, mutta direktiivi saatiin ja sen avulla kansalliset laivastot tuhotaan. Tilalle tulevat kansainväliset mukavuuslippulaivat filippiiniläisine miehistöineen, eli kansalliset toimijat syrjäytettiin taas ulkolaisten ylikansallisten toimijoiden tieltä, friedmanilaisten oppien mukaisesti.
Mikä on tämän ”ilmastonmuutoksen torjunnan” rooli globaalissa friedmanilaisessa pelissä? Sillä on ajettu eurooppalainen teollisuustuontanto mahdottomaan tilanteeseen. Yhdysvallat, Kanada, Australia, Intia tai Kiina eivät rasita omia tuotantojaan ympäristöveroilla ja maksuilla. Ne eivät rajoita päästöjä käytännössä mitenkään. Päinvastoin: Kiinan ja Intian päästöt ovat kasvaneet koko ajan, sitä mukaa kun päästörajoituksia on tullut. Eurooppalainen viherrystö on siis ajamassa eurooppalaisia toimijoita globaalissa kilpailussa ahdinkoon ja se on amerikkalaisen suuryritysten etujen mukaista.
Mikään näistä ei ole sattumaa. Jo 1980-luvulla Newsweek ja Time lehdissä haastatellut friedmanilaiset ajattelijat antoivat lausuntoja, joiden mukaan Eurooppa oli epäreilu. Eurooppalainen yhteiskuntamalli oli väärin ja se piti muuttaa, hyvällä tai pahalla. Se piti muuttaa joko sopimuksin, tai pakottaa se muuttumaan. Tiedän tämän, koska olin [Sami Parkkonen] kyseisten lehtien tilaaja runsaan vuosikymmenen ajan. Lehdissä toistui sanoma parin vuoden välein: eurooppalainen yhteiskuntamalli on epäreilu amerikkalaisille. Se pitää muuttaa. Se pitää ”avata”. Valtioitten omaisuus on väärin. Valtionyhtiöt ovat väärin. Niiden toimialat ”pitää avata kilpailulle”. Ja jos eurooppalaiset eivät siihen suostu, heidät pitää pakottaa suostumaan.

– Kirjailija Sami Parkkosen ’DEMONkratiaa’ 1.3.2014 näkökulmaa vapaasti lainaten  – Jari Jakonen.

::
Rauni Salminen:
The forbidden truth is that the West has engineered –through a carefully staged covert operation– the formation of a proxy regime integrated by Neo-Nazis.
Confirmed by Assistant Secretary of State Victoria Nuland, key organi…zations in the Ukraine including the Neo-Nazi party Svoboda were generously supported by Washington: “We have invested more than 5 billion dollars to help Ukraine to achieve these and other goals. … We will continue to promote Ukraine to the future it deserves.”
The Western media has casually avoided to analyze the composition and ideological underpinnings of the government coalition. The word “Neo-Nazi” is a taboo. It has been excluded from the dictionary of mainstream media commentary. It will not appear in the pages of the New York Times, the Washington Post or The Independent. Journalists have been instructed not to use the term “Neo-Nazi” to designate Svoboda and the Right Sector.


**

Länsi esiintyy vapahtajana mutta ei ole sitä.

**

Muutamia mielenkiintoisia faktoja:
- Ukrainan teollisuus ja tuotanto on keskittynyt kokonaan itäukrainaan. Koko maa on riippuvainen itäukrainan teollisuustuotannosta ja kaupasta. Itäalueet …tuottavat noin kaksinkertaisen määrän budjettiinsa nähden. Länsialueet ovat kokonaan budjettituen varassa.
- Kiova on poliittisesti lännen talutusnuorassa, mutta taloudellisesti riippuvainen Venäjästä.
- Täysin polarisoituneiden kielialueiden raja kulkee Kiovan kohdalla.
- Ukrainalaisissa Yandex.ru nettihauissa ukrainan kieltä käytetään 30% koko maan kaikista hauista.
- Etnisesti venäläisiä on Ukrainassa mahdollisesti 11 miljoonaa. Mutta venäjänkieli on paljon yleisemmin jopa kotikieli.
- Kirkolla on keskeinen rooli Maidanissa. Ukrainan patriarkaatti on lähentynyt Katolista kirkkoa ja Paavin alaisen kirkon asema vahvistunut. Moskovan patriarkaattia mustamaalataan ristiretkityyliin.
- Yhdysvaltalaiset senaattorit ovat ottaneet tavakseen puhua Ukrainan parlamentissa ja myös valiokunnissa. He opastavat ukrainalaisia vapauteen. Tutkija piti tätä diplomaattisena pelleilynä.
- RISI:n venäläisasiantuntijan mielestä Ukrainalla ei ehkä ole paluuta yhtenäiseksi valtioksi siitä huolimatta että presidentti ja hallitus olisivat aidosti demokraattisesti muodostetut. Kysymys on lähinnä siitä jakautuuko Ukraina kahteen suureen vai moneen pieneen osaan. Hajoamistilanteessa länsiukraina jää ilman tuloja ja on EU:n taloudellisen hätäavun varassa kokonaan.::


Sande Parkkonen

Jos joku missasi sen jenkkien varaulkoministeri Fuck EU puhelun niin tässä se on. Kuunnelkaapa tarkkan. Tässä kaksi USA:n ulkoministeriön edustajaa puhuu mitä Ukrainalle ja ukrainalaisille tehdään. Yksi maittava lipsahdus on "I don't think we should go in to the government (siis Ukrainan hallitukseen". Ja tämä puhelu on siis ajalta enne Maidanin verilöylyä. Pohtivat myös mitä tehdään Vladimir Klitshkolle, jota ei haluta hallitukseen. Onneksi ei puhuta Klitshkon eliminoinnista, manipuloinnista toki. Lisäksi suunnitellaan miten YK manipuloidaan tuomitsemaan mitä tahansa Venäjä tekeekin. Ja lopuksi "FUCK EU" eli sinä, minä, me, Suomi ja koko Euroopan Unioni. Vieläkö kuvittelet, että Ukrainan kriisi syntyi spontaanisti 3kk rauhanomaisesti sujuneesta mielenosoituksesta. Tämä Fuck EU -lehmä oli Maidanin aukiolla vain päivää, kahta ennen kuin räjähti. Siinä vaiheessa manipuloi jo Ukrainan tulevaa hallitusta, Klitshkoa, YK:ta jne. Kuuntele tarkkaan ja uudelleen, niin ymmärrät mitä Ukrainassa tapahtui ja keiden toimesta. Jos epäilet, niin muista ketkä tässä puhuvat.

http://www.youtube.com/watch?v=r5n8UbJ8jsk&feature=youtu.be

Nuland: Fuck the EU
youtube.com


:: IX


Niin, meille 70-lukulaisille tämä  avoin Venäjä-uhkajargoni on mielenkiintoista ja vain näennäisesti käänteinen 70-luvun Kekkos-jargonille mutta tiesin että tämä tulee kääntymään avoimeksi peilikuvaksi samoin keinoin. Kekkonenhan käytti Neuvostoliittoa myös vain uhkakauvana vaikka siis vannoi YYA-sopimuksen ja rauhan nimeen niin silti NL oli pelkkä pelote ja lohikäärme vallanpitäjälle demokratian nujertamiseen. Ilman mitään todellisuuspohjaa Kekkonen väitti että vain hänellä on avaimet lohikäärmeen luolaan.  Tätä eivät monet Kekkosen ihailijat vieläkään käsitä. Näin Kekkosen klaanit saivat lamaannuttamalla mafiamaista valtaa totaalisella sensuuri- ja hegemonia-vaatimuksilla.
5 kommenttia:

Totuus kirjoitti...

MIKÄ YHDISTÄÄ SUOMALAISEN "AMMATTI TOIMITTAJAN" JA SUOMALAISEN "AMMATTI POLIITIKON"....

VALEHTELU !

ENSIN NE MURHAA TOTUUDEN....JA SEN SEURAUKSENA....NE MURHAA NE SYYTTÖMÄT IHMISET....

PS...ANTEEKSI...UNOHDIN NE SUOMALAISET "AMMATTIVIRKAMIEHET"

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kyllä.

Oikeistoeliitti esittää "totuuden"

ja media komppaa rajaamalla faktoja.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Raha ja talous

" Antti Rinteen eurokriisilinjaukset ovat suorastaan hämmästyttävän hyviä. Ohjelmassa vaaditaan muun muassa EKP:lle oikeutta ostaa jäsenvaltioiden velkakirjoja sekä eurovaltioiden vaihtotaseiden epätasapainojen tasaamista. Nämä ovat juuri niitä politiikkasuosituksia, joita mekin olemme jo monta vuotta esittäneet.

Lisäksi ohjelmassa ymmärretään, että eurokriisi ei ollut ensisijaisesti seurausta Etelä-Euroopan maiden törsäilystä, vaan tärkeimmät kriisin syyt liitt...yvät epätasapainoihin ja rahapoliittisen suvereniteetin puuttumiseen. Ohjelmassa tuodaan myös esiin, kuinka euroalueen talouskuripolitiikka vähentää myös Suomen vientiä.

Rinteen eurokriisilinjaukset eroavat talouskuriin ja vakuuksien kaltaisiin sivuseikkoihin jumittuneesta suomalaisesta eurokeskustelusta loistavasti. Näillä resepteillä kriisi voisi myös joskus päättyä."

http://t.co/8urEG6t6s8


www.anttirinne.fi

virpi koivuniemi kirjoitti...

Häpeä on mitä itse tunnen Putinia kohtaan.Nykyään on muitakin keinojA kuin varastaminen ja sotiminen.Mutta hei..Ainoa olet joka kansaas kiihotat tähä.Jokaikinen jokaikisessä maassa puolustaa lapsiaan ja muita.sinä et tule olemaan se jota kansa rakastaa.vaikka niin yritätkin lahjuksilla voittaa puolellesi !!!!!!Ja jos niikseen tulee opetan lapseni rakastamaan venäjää mutten sinua..Katopa Putin alas in ja näet kansasi..HaluVatko ne oikeesti tuot sinun sotaasi ?

virpi koivuniemi kirjoitti...

Minä itse arvostan venäläis..Mutta en sinua koska viet sieltä minne sitä siunattu on..Täällä sitä kutsutaan ahneudeksi !