keskiviikkona, syyskuuta 04, 2013

Wired-lehtikin puhuu Elopista Troijan hevosena


  Wired-lehtikin puhuu Elopista Troijan hevosena
    Wired-lehtikin puhuu nyt Elopista Troijan hevosena:
 • - With $7.17 Billion Nokia Buy, Microsoft Brings Its Trojan Horse Home 
http://www.wired.com/business/2013/09/microsoft-no...     Tilanne on nyt vakava.
Suomalainen yrityskulttuuri kieroutui ja korruptoitui Ollilan johdolla ja esimerkillä.

Tarvitsemme nyt nopeita muutoksia.
Nyt johtajia kiinnostaa vain palkka, hirvittävä eläke, järjettömät sopimukset ja katteettomat bonukset.
70-80% johtajista Suomessa on täysin hyödyttömiä.

Olen jonkin sortin sosialisti mutta taitavaa tekijää on palkittava. Eikä mikään saa olla pysyvää. Nyt suomalaiset johtajat sabotoivat ja terrorisoivat firmojaan pitääkseen johtopaikkansa pelon kulttuurissa.

Huonot johtajat on potkittava nopeasti pois. Johtajuus ei saa olla kiinni suhteista ja saunaseurasta kuten se nyt on.


Kuinka innovatiivinen Nokia syntyi?

Ilman johtajia:

 • - "Nokian loivat aikoinaan lähes tyhjästä innovatiiviset insinöörit oman työajan jälkeen. Jokaisella oli eräänlainen "nyrkkipaja" autotallissa jossa kehittelivät kapuloita ja softaa. Muistan tämän ajan hyvin.

  Mutta mihin katosivat suomen valtion antamat yli 40 mrd:n kehitystuet? Miksi niitä ei peritä takaisin?

  Valtion vastuu on nykyisin rakennemuutosten sorvaamista yön pikkutunteina kun Elopit saavat liihotella lain yläpuolella vapaana kuin taivaan enkeli.

  Suomessa on vallalla omituinen konsensus jossa valtion taholta ei puututa elinkeinoelämässä tapahtuviin kupruihin millään tavalla. Päin vastoin, kupruja tuetaan verovaroin.

  Kokoomuksen politiikassa on vahva fasismin siemen.

  Se on luonut niin plutokraattisen systeemin että sitä ei moni edes älyä."
                                                -Tapani Joensuu- Tietysti se oli salaliitto.
Nokian ex-johtaja pitää selvänä, että Stephen Elopin nouseminen Microsoftilta Nokian johtoon oli salaliitto. - IL
http://www.iltalehti.fi/talous/2013090317445610_ta...
   II

Valtionyhtiöt on palautettava ja eurosta on erottava.
23 miljardin vuosittaisista verohelpotuksista ja muista tuista on lopetettava pörssiyhtiöiden tukeminen. Moni bulkki firmanomistajakin tekee järkyttävästi rahaa omaan pussiinsa suoraan verovaroista keskustan ja kokoomuksen luomassa poliittisessa tukikorruptiossa ja veronkiertoautomaatiossa.

Valtion on perustettava valtionyhtiöitä rahanlypsäjien sijalle.

Veroprogressio on palautettava ja hyvin tiukka verovalvonta, jotta rikolliset ja puoluebroilereiden kaverit eivät saa enää etulyöntiasemaa kokoomuksen helmoissa.
Yritysmafian ja kartellien kimppuun on käytävä valtion mahtavalla nyrkillä hyvinvointivaltion todistetun tehokkuuden tähden - pohjoismaat ovat olleet tehokkuudessa voittajia neljän suuren vertailun mukaan ja juuri verotuksen ja koulutuksen takia.
Perustuslaissa työllistäminenon valtion tärkeimpiaä seikkoja.

Koulutusta ajetaan nyt alas ja tutkimusta edistävä yliopisto on tukahdutettu pahasti kokoomuksen virkamiehilla - Suomesta ollaan tekemässä Euroopan Kongoa. Nyt on pakko herätä. 

Ruotsi ylläpitää ja luo valtionyhtiöitä ja luo samalla hyvää elintasoa kansalaisille välittämättä yhtään roomalais-katolisten eurovirkamiesten latelemista kielto-säännöistä.
EU on luotu tuhoamaan pörssin uusliberalistisen ideologian ja ahneuden mukaan kansallisvaltiot ja korostamaan pörssin vallankaappausta: verorahojamme mätetään nyt mm. Lontoon veroparatiisipankkien tukemiseen.
Elämme poliitikkojemme ja oikeistolaisten virkamiesten luomassa painajaisessa.
Se ei kuulu aitoon eurooppalaiseen maailmankuvaan ja yhteiskuntasopimukseen.
Vain nousevia ja 75% suomessa työllistäviä yhtiöitä pitäisi tukea verorahoilla. Valtion yhtiöt on luotava uuden korkean teknokulttulturin luomiseksi. Norjaankin voitaisiin vihdoinkin vetää sähköpiuhat jotta saisimme 50-60% halvempaa sähkö ja lopettaa energai-alan ydinvoimakorruptio.
Nyt meillä on Nokian perintönä vain ahneutta, tyhmyyttä ja korruptiota. Jolla on yksi pienistä valonpilkahduksista.
On olemassa suomalainen insinöörikulttuuri ja se tulisi ideologisesti palauttaa solidaariseksi ja progressiiviseksi.
Rakennusalan korruptio on myös vakava este energiatehokaan ja auringosta lämpönsä kokonaan ottavan rakentamisen ja kansantalouden edistämiseksi.

Suomalainen peliala ja ohjelmistoala tarvitsee nyt humanisteja samaan tyyliin kun Apple palkkaa humanisteja.
Tietotekniikka ei ole etupäässä tekniikkaa vaan kulttuurin ymmärtämistä.

Kari Kairamolla oli tämä suuri visio inhimillisestä ja ihmiskeskeisestä mediakulttuurista ja Suomesta uuden kulttuurin löytöretkeilijänä - mutta vain bisnesmaailmaa tuijottavat teollisuusteknokraatit ajoivat hänet nurkkaan eikä hän siitä toipunut.
Eikä Nokia toipunut.
Kairamon henkinen teloittaminen johti Nokian teloittamiseen.

Eurooppa on täynnä rahoittajia, jotka osaltaan rahoittaisivat valtion takaamia valtionyhtiöitä hyvämaineisessa Suomessa.
Nyt, välittömästi, laajasti.
Valtionyhtiöiden on pysyttävä pörssistä ulkona ja luotava sijoittajille oma osinkosysteemi - vakaus ja laatu on uusi brändimme.
Meillä on vielä mahtava maine  mutta jota oikeistohallituksemme tuhoaa sitä kaikin tavoin ja nopeasti. 

Tarvitsemme uuden tietoisuuden, uuden keskustelukulttuurin, uuden ylpeyden, uuden hallituksen ja irtioton pörssin luomasta uusliberalistisesta globalisaatio-ideologiasta, joka yrittää tuhota kansallisvaltion.
On kamottavaa, kuinka nyt Nokian tuhon jälkeen toimittajat ivaavat niitä jotka olivat oikeassa Nokian tuhoutumisen analysoimisessa. 

Ilman Suomea ei ole suomalaisia. Kohta olemme vain Saksan tai Kiinan maakunta. Suomen mukana tulee myös häviämään suomenkieli ja kulttuuri-identiteetti. Tämä on kokoomuksen suunta, johon meidät on EU-valheilla  houkuteltu.
Ollila loi järkyttävän hovikulttuurin, jossa vastuuttomat perseenpussaajat, jees-miehet nousivat - ja humanistit heitettiin Nokiasta pihalle.
Elämme nyt hyvin pahalla tavalla korruptoituneessa hyvä veli -systeemissä, jossa lahjattomia ja röyhkeitä psykopaatteja palkitaan. Amerikkalaista ahneuden ja lyhytjänteisyyden yrityskulttuuria matkitaan sokeasti. Siksi Nokian hallituskin antautui ja luovutti Nokian "suurelle" Microsoftille, joka on romahtamispistessä pöytäkoneiden hävitessä Applen luomalle padi-kulttuurille.

Ei kommentteja: