tiistaina, syyskuuta 10, 2013

Onko Petteri Järvinen kyynelehtinyt


    Onko Petteri Järvinen kyynelehtinyt Onko Petteri Järvinen kyynelehtinyt Onko Petteri Järvinen kyynelehtinyt Onko Petteri Järvinen kyynelehtinyt Onko Petteri Järvinen kyynelehtinyt
Onko Petteri Järvinen kyynelehtinyt kun on naputellut tätä?

Missä on nyt oikeistolainen teknouho ja itsestäänselvyydet ilman poliittista tietoisuutta? 
 


 Milloin ymmärretään laajemmin,

että Suomi tarvitsee korruptoituneen CIA-Supon ja poliittisesti profiloivan NSA-SA-armeijan "tiedustelun" ohi omaa turvallista ja moraalista hardwarea ja kännykkäteknologiaa?
 

  Joko Petteri Järvinen suostuu uskomaan,

että Microsoftin Nokia-kaappaus oli pitkällinen salaliitto,

jotta amerikkalainen softafirma saa NSA-manipuloitua ja helposti vakoilevaa hardwarea ilman suomalaisia insinöörejä?
  
Löytyykö onton kokoomuspositivismin ja brändi-ihailun takaa nyt poliittista uudelleenarviointia? Havaintojen mukaan myös päätelmiä?

  II

Suomalaiset pelifirmatkin nörttiklaaneina torjuvat ja vihaavat humanisteja kokoomuksen sävellajissa vaikka ne eivät voi kehittyä ilman humanistien näkökulmaa ja monitahoisuutta.

Koulusysteemikin, lasten ohjelmointi ja sitä kautta uuden kognitiivisen ja ei-keskitetyn kulttuurin torpedointi on täysin oikeistolaisten ja Lions Clubilaisten kaappaama, faktuaalisesti: 
roisi oikeistolaisten virkamiesten VKTS-salaliitto hallitsee vieläkin koulumaailmaa ja kouluhallitusta, ja estää uuden teknologian vapaata soveltamista ja oppilaiden omaehtoisuuden ja yksilökohtaisten resurssien humanistisia mahdollisuuksia pedagogiassa. Meitä opetetaan tottelemaan ja alistumaan eliitille perinteisen oikeistolaisen kontrolliyhteiskunnan tahdissa. Siihen Nokiakin ajautui ja romahti. 

Hyvinvointivaltion fanaattisessa purkamisessa korostetaan nyt psykoottista kilpailua ja pelkoa eikä vasemmiston luomaa yhteistyötä ja resurssien jakoa.
Teknokulttuurin vapaus ja ruohonjuuritason voima ei avaudu kokoomuksen pomokulttuurissa.
  

  III

NSA ja CIA on itsestään romahtava Stasi.

Hidas ja itsensä monimutkaisuudella ja paranoidisuudella korruptoiva Goljat.

Ellei valta mene teknologin avustuksella aivan puhtaan ja murhaavan fasistisen totalitarismin puolelle, jolloin k aikki nettiviestintä ja tiedonetsintä sammutetaan ja manipuloidaan 100% europankkikeisareiden brutaalin keskiaikaisen vallan ja hysterian alle.
Kuten kirjassa 1984.

Varmasti sitten nautinnolliset ja vierannuttavat huumeet, geenimanipulaatio, kemiallinen tyhmentäminen ja viihde-eliitti tulisivat kuvaan meglomaanisella volyymilla.  Kuten kirjassa Brave New World.
 

Vaikka ne keinot ovatkin jo käytössä suppeasti jo nyt mutta jossain aivan totaalisessa alistuskulttuurissa aivan toisilla kertoimilla.

Kuinka on tulevaisuuden kanssa?
Mihin nykyinen totaali tiedon kontrolli ja nihilistinen salainen "tiedusteluvalta" ja velkaisen Amerikan paranoija johtaa - sotatalouteen, totaaliin mielen kontrolliin kaikin keinoin? Euroopan kovassa ytimessä, Gestapon perinteiden sellissä? Kuten CIA opetti mm. shaahin ja Kreikan sotilasjuntalle.  
 
Kuinka kaukana olemme totaalista mielen kontrollista?
   Mutta nyt - heräämistä        The Guardian:
  • - Welcome to the end of secrecy
The real lesson of the Snowden leaks is not the threat to privacy. It is the NSA's losing battle against the new agents of openness

Heräämisiä?
Elleivät sotahaukat ota perinteisiä keinoja käyttöön. Total war. Bankster war. 
   IV


Nokian perintö ja uusi humaanimpi insinööri-innovointi herää eloon Applen mausteilla?


::

    alin kuva :: http://www.simonstalenhag.se/

Ei kommentteja: