lauantaina, syyskuuta 21, 2013

Ruben puolustaa fundamentalismia ja poikien silpomista


  • Ruben puolustaa fundamentalismia ja poikien silpomista
  • Ruben puolustaa fundamentalismia ja poikien silpomista
Ruben Stiller puolustaa ääni väristen ympärileikkauksen ihanuutta ja hyötyjä Radio Puheessa Ali & Husu: Kuunnelkaa tallenne, niin ymmärrätte mitä moderni fundamentalismi ja kokoomusdemareiden hyväksymä perustuslain vastainen kiihkouskonnollisuus yhteisöväkivallan puolesta  on nyt.  Aivan kuin eläisimme yhä ja taas 1930-luvulla - tässäkin asiassa: konservatismin valtafantasioita ja kiihkoa järjen yli.

  
Perinnettä esitetään tässä näkemyksessä lääketieteen edelle ja kulttuurista alistumista ihaillaan itsestäänselvänä ihanteena, itseisarvona, oikeiston perinteiseen tyyliin - hierarkiavallan hegemonia-asetelma perusteena - kansanvaltaa ja humanismia vastaan. 
Laki ei nyt estä poikien silpomista vaikka esinahattoman desensitaation seuraamuksena  30% leikatuille tulee vakavia orgasmivaikeuksia ja samantien seuraamuksina on miesten aktissa näyttelemiä keinotekoisia orgasmeja - miehen piiloaggressioita ja traumoja lisäämässä. Osalle tulee vakavia fyysisiä vammoja leikkausjäljistä.
  • Poikien ympärileikkaus kuuluu sarjaan häpäisyinitaatiot, jotta yksilö traumojen kautta ehdollistuisi kokemaan olevansa täysin yhteisön muokattavissa oleva epäyksilö ja väline.

Ruben Stiller yrittää omituisella keinolla kerätä säälipisteitä: hän vetoaa rasismikorttiin siinä, että "voiko isääni kutsua silpojaksi". Eli esittää loukkaantunutta henkilökohtaistamalla "loukkauksia", esittämällä isänsä ja suvun kunnian suomalaisen lastensuojelun ehdoksi!
Tämä on tyypillistä nostalgista heimokulttuuria, vakavasti taantunutta ja kapeutunutta maailmankuvaa huuruisen nostalgian, todellisuuspaon huumaamana
Ruben  ohittaa vakavat seuraamukset kun kysymys on hänen vastuustaan, hänen poliittisesta toiminnastaan ihmisiä vaurioittavan silpomisen ja fanatismin puolesta.
Ympärileikkaus tuhoaa 60-98% hermopäätteistä miehen elimen ja ruumiin herkimmästä osasta.  Elämän tasapaino ja pojan omakuva häiriintyy manipulatiivisen kulttuurin osana: silvottu ruumis viestii miehelle tämän olevan yhteisönsä ja kulttuurinsa peruuttamattomassa otteessa. Valintana on rehellisyyden trauma-ahdistus kapinana tai alistuminen uskonnolliseen merkityksenantoon, repressioon ihmisyyden ja vamman määrittelyssä "kunniana".

Suomen perustuslaki on selvä, että jokaisella kansalaisella on ruumiillinen koskemattomuus ja ei-lääketieteellisiä leikkauksia ei saa tehdä.
Uskonnollista insestiäkään tai murhaa ei enää hyväksytä Pohjoismaissa.
Miksi sitten ympärileikkausta?

Nyt poliitikot ja viranomaiset rikkovat brutaalisti perustuslakia ja yksilön koskemattomuutta perinnefundamentalistien poliittisen vallannäytön takia.
Tytöt on nyt kuitenkin suojeltu lailla perinnesilpomista vastaan koska feministitoimikunnat eivät halunneet suojella poikia vastoin lääketieteellisiä ja itsestäänselviä totuuksia. Vain tyttöjä täytyy heidän mielestään suojella ilman tasa-arvon periaatetta. 
Miten tytöt voivat olla suojeltavia ja pojat eivät?

Eduskunta on ankarien lobbausryhmien painostuksen ja uhkailun alla. Lähes kaikki painostus ja poliittinen kytkytoiminta tapahtuu salassa. Uusliberalistista kulttuuria ajetan amerikkalaisuus-premissiin yhteenliitettynä.
Poikien terveyden ja mielenterveyden suojelua estetään toteutumasta pääasiassa vetoamalla Suomen saavan syyttävän rasistikortin ahkerilta  amerikkalais-israelilaisilta järjestöiltä . Ihmisoikeuksien toteuttamisella ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. 
Kysymys on vain politiikasta
ja amerikkalaisvaikutteisen kulttuurin ja lobbarien vaikutusvallan lisäämisestä.
Amerikkalaiseen politiikkaan kuuluu uskontokonservatismi ja israelilaisten lobbaajien tukeminen kiinteästi. Amerikkalainen konservatismi on omaksunut juutalaisuuden niin että ympärileikkaus on statusrituaali puhtasta omistautumisesta Jumalalle ja Vanhalle testamentille.
  • Amerikan lääkäriliitto on saanut jatkuvsti vakavia nuhteita ja lausuntojen muuttamisvaatimuksia kansainvälisiltä lääkärijärjestöiltä epätieteelliselstä ympärileikkauspropagandasta.
Juutalaisen uskontokulttuurin kautta ihmisyyttä määrittelevä yhteisö toteuttaa häpeäkulttuuria. Papit määritelevät tabut, joiden kautta määritellään hyväksyttävä jäsenyys yhteisössä. Perinteen korostaminen ohittaa jopa ruumiillisen koskemattomuuden ja modernin lääketieteen nojautuen sokeasti nostalgiseen heimokulttuuriin korostaakseen patriarkalismia ja ritualismia Jumalan merkkinä.
  • Erottautuminen on siis identiteetin ja moraalin ehto ilman eettistä pohdintaa.

Uskontososiologisesti amerikkalaiset samaistuvat mytologisesti Vanhan testamentin tarinoihin Israelista ja Mooseksesta, jossa maahanmuuttajat tuhoavat alkuperäisväestön "Jumalan antamalla luvalla ja velvoituksella". 
Samoin tekivät myös amerikkalaiset, jotka tappoivat aseilla, keskitysleireillä, pakkosiirroilla ja näännyttämisellä yli 50 miljoonaa intiaania. Uusi maa? 
Samaistuminen "jumalan luvatun maan kansaan" antaa "lohtua" ja kognitiivis-uskonnollisen  "selityksen" amerikkalaiselle fasismille ja julmuuden traumalle kansakunnan historiassa.
Niin kauan kuin amerikkalainen eliitti ja media oikeuttaa uskonnollisesti ja myyttisesti oman fasistisen valloituksen ja kansakunnan syntynsä niin Amerikka tulee toistamaan sotilaallisia aggressioita ja salamurhia ympäri maailmaa.
Historia toistaa itseään, jos se verhotaan valheeseen ja uskonnolliseen hybrikseen, ylpeyteen kansallisena ja ylinationalistisena yli-ihmisoppina ja Jumalan antamana tehtävänä, uskonnollisena identiteettinä ihmisoikeuksien yli.

Kun ihmettelette seuraavan kerran konservatiiveja puolustavaa Päivi Räsästä valtion ministerinä niin muistakaa, että poliittinen eliitti on hänet valinnut täsmällisellä tarkoituksella puolustamaan uutta amerikkalaista konservatismia, valtionkirkon etuoikeuksia  ja uusliberalistista invaasiota hyvinvointivaltiota vastaan. 


Miesten ja poikien oikeusturva huojuu laajemminkin.
Ruokavaliossamme on miehille erittäin haitallisia "elintarvikkeita" - reagoiko esim. THL ollenkaan kun tutkimukset on nyt selkeästi vaikkakin myöhässä tehty? 
  • Havainto näyttää tutkijoiden mukaan liittyvän näissä valmisruoissa lisäaineena käytettyyn soijaproteiiniin tai muuhun soijalisäaineeseen. Soija sisältää luontaisesti naishormoni estrogeenin kaltaisia yhdisteitä, joita on eri määriä eri soijatuotteissa.

    http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288599794647.html
Rahalla ja lahjonnalla amerikkalainen kalvinismi eli evankelikaaliset lobbausliikkeet ovat saaneet eurooppalaisia elitin ohjaamia äärioikeistolaisia rasistisia liikkeitä nyt "islam-kriittisyyden" kautta sotaisan Israelin ystäviksi
- uskomatonta mutta totta: 
  • Mikähän on Timo Soinin äärioikeistolaisen veljespiirin eli Soinin suojeleman sisäpiirin asenne ympärileikkauksen polliittiseen sallivuuteen ja Israelin poliitisten ja uskonnollisten  lobbauspiirien painostukseen? 
Kysykää. 


Holocaust Task Force - opetus kouluihin kesken koulukauden. 

Amerikkalais-israelilaisen painostuksen voima nähtiin kun ensimmäistä kertaa koulujen opetussuunnitelma pakotettiin poliittisesti muutettavaksi kesken kauden ottamaan mukaan lobbausryhmän opetusmateriaali mm. uskonnonopettajien ja historianopetuksn opetuksen osaksi.

Uskonnollisesti määritelty lobbausryhmä saa siis muokata poliittisesti suomalaista historianopetusta ja uskonnonopetusta.

Holokaustiopetuksesta tuli määräys Suomen opetussuunnitelmiin opettajille kesken kauden vastoin lakia.

Taustalla on amerikkalainen ja israelilainen rahoitus materiaaliin ja opettajien ilmaisiin Jerusalemin koulutusmatkoihin, vaikka toimittajille on opetettu järjestön olevan "ruotsalainen".

On vaarana, että oppilaat eivät opi ulkopuolisesta historian opetuksen painostuksesta ja muookkaamisesta natsien uhreihin kuuluneen juutalaisten lisäksi rasistisen fasismin vihan uhreina olleen homoja, vasemmistolaisia puolalaisia,  mustalaisia, tummaihoisia, ja vapaamuurareita.

Juutalaiset eivät olleet pääkohde natsien pelkokulttuurin luomisessa vaan poikkeavuus oli natsien puhtauskulttuurin ja monokulttuurin tärkein kriteeri.

Eli saksalaisuus määriteltiin "puhtausopetuksen"eli  seksuaalisen määrittelyn ja yleisen rotuopetuksen kautta eikä vain juutalaisvastaisuuden kautta.

Suomessakin oli koululaitoksessa järjestelmällistä oikeistolaista rotuopetusta ja vihakulttuuria kouluissa vuosisadan alusta ja painotetusti sisällissodan jälkeen jatkosodan loppuun saakka motivoimaan suursuomi-ajattelua ja rotusodan välttämättömyyttä

 mm. juutalaisia, venäläisiä, saamelaisia, ateistieja, vasemmistolaisia ja mustalaisia vastaan. 

Suomen juutalaiset olivat mukana myös jatkosodan hyökkäyssodassa natsien rinnalla Neuvostoliitossa.

Tätä suomalaista rasismia ja rotusotaoppia ei oppilaille selkeästi nykyisin opeteta historiasta vaan "paetaan" natsi-Saksan demonisointiin omaa fasismia tutkimatta.
   
 ::

 Lainaus:

Holocaust Task Force

 -- "Monet opettajat olivat hämmästyneitä, sekä oli puhetta jopa kontrolliyhteiskunnan peloista.

-Eihän holokausti ole ainoa kansanmurha, mutta ihan varmasti jokainen historianopettaja siitä opettaa ilman valtakunnallisia määräyksiäkin, sanoo Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liiton puheenjohtaja Riitta Mikkola.

Mikkola muistuttaa, että Suomi ei ole kontrolliyhteiskunta, kuten monet muut maat, vaan opettajiin on totuttu pitkälti luottamaan.

Holokaustimääräysten taustalla onkin Suomen pyrkimys päästä jäseneksi Ruotsin ulkoministerin kymmenen vuotta sitten perustamaan Holocaust Task Force –järjestöön, joka edistää holokaustin muistamista ja opetusta kaikkialla maailmassa. Siinä on nyt 27 jäsenmaata."

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Holokaustin+opetuksesta+tuli+m%C3%A4%...

Asioille löytyy yleensä taustat ja syyt, eli tässä tapauksessa Ruotsin silloisen ulkoministerin Göran Perssonin perustama Holocaust Task Force - järjestö, johon järjestöön Suomi on ollut ehdokkaana, eli Suomen näköjään täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä, että pääsee tuohon järjestöön.

Enpäs suomalaisena tätä tiennyt:

"Suomi on liittynyt Holocaust Task Forcen tarkkailijajäseneksi kesällä 2008 ja pyrkii seuraavalle jäsenyystasolle kesän 2009 täysistunnossa. ITF:n täysjäsenyyden saavuttaminen on asteittainen prosessi, joka vie noin kaksi vuotta."

* Nyt "täyssjäsen".

http://formin.finland.fi/Public/Print.aspx?contentid=164876&nodeid=15630...

http://formin.finland.fi/Public/Print.aspx?contentid=166526&nodeid=15631...

Salamyhkäisiä järjestöjä, kun opettajillekin ne tulee puun takaa.

On sitten olemassa tällainenkin järjestö, Paideia, tulee Ruotsista 

http://www.paideia-eu.org/index.php?link=3&diary=120

Tässä videossa järjestön perustaja, Barbara Lerner Spectre puhuu järjestön tavoitteista, tavoitteet kohdalla 00.35:  http://bit.ly/1fg8Wc3

Barbara Lerner Spectre, suora lainaus:

 - "Europe has not yet learned how to be multicultural.

Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. Its a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode.

Jews will be resented because our leading role."


--

       Ylläoleva pitkä lainaus:

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?messageID=42...
--


Juutalaisjärjestö vaatii Pertti Salolaisen erottamista


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288520590902.html


__

Ei kommentteja: