tiistaina, syyskuuta 10, 2013

Kokoomusnuoret vain paljastavat kokoomuksen ideologian  Kokoomusnuoret vain paljastavat kokoomuksen ideologian 
    
   
   
   

Mihin kokoomus perustettiin?

Fasistiseen ideaan luovuttaa Suomi kokonaan Euroopan kovalle ytimelle, Saksalle.


Verotettavaksi maakunnaksi Saksalle ilman omaa eduskuntaa, ilman demokrtiaa ja määräämisvaltaa.

Kokoomus on siis alunperin perustettu maanpetosta ja uuden orastavan demokratian tuhoamista varten.


Kokoomukseen liittyneet piirit olivat myös aloittamassa sisällissotaa suomenruotsalaisten rahaeliitin vallankumouksessa, jossa lahjottiin ja painostettiin virkamiehiä, jotta eduskunnan päätöksiä ei laitettaisi toimeen.

Siitä syntyi itsestäänselvästi sisällissota, kun kansa nousi puolustamaan demokratiaa fasisteja ja laittomia oikeiston asesalakuljetuksia vastaan.

Kokoomus on puhtaasti, historiallisesti, katumatta ja 100% alunperin fasistinen puolue. 1962 kokoomus älysi että kannattaa pitää turpansa kiinni ja näytellä humaania.

Kokoomusnuoret vain paljastavat kokoomuksen ideologian
Vuosien kulussa kokoomuksen sadoissa juhlissa on juhlittu sisällissodan joukkomurhaajia ja venäläisten joukkotuhoamisessa toimineita suomalaisia SS-miehiä.

Ei tämä ole mikään salaisuus.
Puu kantaa nyt taas hedelmää.

Suomen poliittisen elämän kieroutuneisuus johtuu pitkälle siitä, että koulujen historianopetuksessä vääristellään ja kielletään suomalainen fasismin historia.


Mannerheimin hail-tervehdyksistä tehdään nyt huvittavan kevyt numero lehdissä mutta toimittajat eivät kerro, että Mannerheim oli suostunut hyökkäämään Neuvostoliittoon Ranskan ja Englannin lahjomana 1919 Ranskan panssarivaunujen avustamana.

Mannerheim siis lupasi aloittaa toisen maailmansodan jo 1919 salaliitossa vastin rauhansopimuksia. 

Se fasistien haave kariutui mm. Mannerheimin surkeaan organisointikykyyn, aiheelliseen pelkoon ja valheellisiin lupauksiin lännen porvareille. Mannerheimihan oli alunperin vain sotilaskarkuri Tsaarin joukoista. 

Kokoomuksen nykyinen ulkopoliittinen kiristysvoima muita puolueita vastaan on sen tiiviissä salaliitossa oikeistolaisen armeijan ja Supon kanssa.
Kekkosen ja Mauno Koiviston salaisessa ulkopolitiikassa CIA:n ja Naton kanssa. 
Siksi tapahtui niin valtava poliittinen hyökkäys Anneli Jäätteenmäkeä (kesk) kohtaan myös oikeistolaisten keskustalaisten toimesta kun hän paljasti Lipposen salaisen matkan Washingtonin sotahaukkoja nuolemaan Irakin massatuhon siunaamiseksi. Lipponenhan sai nuorena salaista koulutusta Amerikassa ennenkuin palasi CIA:n lahjoman SDP:n puoluepeliin.
Armijaa on tämän salaliiton takia ajettu Natoon kaikin tavoin ja kaikin Naton ehdoin. Olemme nyt mukana Naton sodissa joten olemme Natossa.
 
Suomen uinuva militaristinen  veljesliitto, oikeistolaisten salaliitto, on saanut kasvavaa ja saada perusteetonta valtaa 1989-lamassa ja laman poliittisessa harhautuksessa, kun media, YLE ja SDP pettivät kansan eivätkä kertoneet 1989 laman todellisia syitä eli kokoomuksen luoman keinottelukulttuurin ja juppikulttuurin räjähtämistä silmille 80-luvun pankkien säätelyn purkamisessa oikeistan torpedon, pankkimies Mauno Koiviston avulla.

"Turvallisuuspolitiikka" on sana jolla kokoomuksen torpedo ja soluttautuja Mauno Koivistokin puolustaa Suomen uittamista EU:hun ja Natoon.
Kysymys on kuitenkin talousterrorista, ideologisesta tuhokapitalismista.
Ei perustuslain toteuttamisesta vaan perustuslain purkamisesta.
Järjestelmällisesti.

Kokoomus on nyt SDP:n kanssa ajamassa lakia, jossa sijoittajien  pörssitiedot salataan eli keinottelu, lahjonta ja veronkierto tehdään entistä helpommaksi.

Kokoomus haluaa tuhota hyvinvointivaltion ja kokoomus haluaa köyhien kärsivän.
Ideologia on äärimmäisen selkeä, muuttumaton ja kaikkien nähtävillä.
Kaikki kokoomuksen EU-puheet on osoitettu valheiksi ja katastrofiksi. Pankkien vallan lisäämiseksi kansallisvaltion tuhoamiseksi.
    "Suomella ei ole varaa itsekkyyteen"(Saksan pankkeja nöyrästi rahoittaessa)
   "itsenäisen valuutan Ruotsi elää synnissä"

Siksi Suomi ja Suomen pankki maksaa ja takaa nyt mm. saksalaisia pankkeja yli 130 miljardin edestä.
Media on kokoomususkollisena valhedellut kansalle eikä kansa käsitä, että kun Kreikka ja Espanja nollatan, Suomi jää sakslaisten pankkien keinottelun ja velka-ansoittamisen takia velkaa 130 miljardia. Suomen pankin velkaa ei nollata vaan siitä tulee vero suomalaisille.
Ja "Kreikka pelastettu" ja samalla tuhottu saksalaisille kaivosyhtiöille saalismaaksi - kuten Suomikin.

Kokoomusnuoret vain puhuvat muuttumattomasta taustaideologiasta suoraan selkokielellä ilman vanhempien laskelmointia.
Kokoomuksen ydinvoima on aina ollut eliitin ylimielisyys, eliitin vallan ylistäminen ja fasistinen rikkaiden vapauttaminen verotuksesta.

Eliitin kepeä korruptio ilman yhteiskuntasopimusta ja ihmisarvon tunnustamista. 
Eliitin rikastuminen kansalaisten kurjuudella ja köyhien alipalkkatyöllä. Köyhyys on hyödyllistä kokoomuslaiselle elitismille: se on suurin pelote, mitä kokoomuslainen voi tietä ja siksi he haluavat maksimoida kurjuutta, kurjuuden pelotekuilua.
Vanha virsi mutta aina kokoomuksen pyhin laulu.

Suomi on ainoa maa Euroopassa, jossa on kielletty sisällissodan oikeistolaisten tekemien joukkomurhien tutkiminen ja joukkohautojen avaaminen. Fasistisen hegemonian mukaisesti.
Oikeisto teki organisoituja murhia enimmäkseen sodan jälkeen 30000-40000. Supo tunnustaa historiakirjassaan jo kolmekymmentätuhatta mm. leireillä myrkytettyyn ruokaan tapettua. 
Media on kuitenkin ollut korostetun ylpeä Bosnian joukkohautojen suomalaisista tutkijoista - varmasti huonon omantunnon pimeä varjoreaktio.  

Olemme tiivisti suojelemassa fasistista hegemoniaa ja fasistista historiankirjoitusta historiamme väärentämisessä.

Silti demarien ja vasemmistoliiton johto vaatii että kokoomukseen on suhtauduttava tavallisena yhteistyöpuolueena - hallitusruahan tähden.
Mikä on eliitin kutoman kuvion nimi eurokatastrofissa?


Kokoomuksen ideologia?
Voittajien vahingonilo - hinnalla millä hyvänsä -voittajien.

 • - 2000-luvulla itsensä keskustaoikeistoon määritellyt Kansallinen Kokoomus oli syntyessään kuningasmielisten porvarien oikeistokonservatiivinen puolue. YLE AREENA

  http://areena.yle.fi/radio/1287870


 Lisää Himas-korruptiosta ja kokoomuskorruptiosta eli oikeistohegemoniasta RKP:n tuella:
 • Suomen Akatemian tiedepoliittista roolia halutaan vahvistaa 

Sama akatemia siis vapisi ja koki välttämättömäksi vastuukseen totella Kataisen lähettämää paperilappua, jossa toivottiin rahoitusta Himaselle ihan muuten vain, ilman tiedekritiikiä.

Ja Akatemia totteli.
Jotta osoittaisi uskollisuutta fuhrerille, EK:lle, EV:lle  ja kokoomukselle.
Nyt samoja kokoomuksen orjia halutaan tiedepolitiikan selkärangaksi?

Ystävät, systeemi on täysin korruptoitunut,
koska korruptioon osallistuvia ei eroteta.

Demokratia ei toimi kun korruptiosta ja tiedemaailman sääntöjen rikkomisesta palkitaan.
Yliopisto ei toimi kokoomuksen painostuksen ja sabotaasin alla.
 http://www.aka.fi/fi/Apropos/Uutiset/Suomen-Akatem...

 • Professori Ylelle:

  Sote-uudistuksella lyödään perustuslakia
Oikeustieteen professori Kaarlo Tuorin mukaan hallitus yrittää jyrätä perustuslain. Hän kertoo Ylelle, että sote-malliin sisältyvä kuntien itsehallinnon kaventaminen vaatii perustuslain muutosta eikä vain uutta tulkintaa. http://www.taloussanomat.fi/kotimaa/2013/05/29/professori-ylelle-sote-uu...Miksi näin yllättävän aggressiivinen vastareaktio ja juuri löysähuuli-Kanervalta?

Vanha mies Kanerva tietää sisäpiirin historiaa ja vaijettavia tarinoita, kuinka kokoomus on perustettu alunperin puhtaan fasistiseksi puolueeksi Suomen luovuttamiseksi Saksalle ja että menneisyys ei ole koskaan päästänyt irti puolueesta. Eikä päästä.


Fasistisen kapitalismin eli "globalisaation" analyysiä:

Oikeiston unelmat toteutuvat - Naton palkkasotilaat ristiretkellä:Talvisodan hengen kulissien takana kuljetetaan jatkosodan fanatismia ja uskoa Natsi-Saksan puhtaseen voimaan
Asiakirjoja, joiden mukaan Suomen porvarioikeisto oli jo v. 1935 solminut Hitler-Saksan kanssa kiinteän liittosopimuksen:

Siinä oli Saksalle myönnetty oikeus sijoittaa sodan syttyessä joukkojaan Suomen alueelle; Hitler puolestaan oli luvannut Suomelle Neuvosto-Karjalan.

  Kts:
http://www.kolumbus.fi/r.katajaranta/talvisota.html

Ei kommentteja: