tiistaina, syyskuuta 03, 2013

Lahjottu viranomainen saa jatkaa kuin Kekkosen aikana


(pilapiirtäjätkin alkavat heräillä - Iltalehti)
(pilapiirtäjätkin alkavat heräillä
- Iltalehti)Maan tapa, hyvät veljet turvassa.


Maan tapa tarkoittaa brutaalin salaisia eli epädemokraattisia veljeskuntia ja synkkää lahjonnalla murenevaa valtiota, jossa eliitille kaadetaan yhä enemmän rahaa ja lapset syövät homeista leipää homeisissa kouluissa.

Hallituskin suostui taas eliitin korruption lisäämiseen.


Harmaata taloutta ei laiteta kuriin, pörssiyhtiöille kaadetaan verotukiaisia, veronkiertoon kannustetaan ja veroprogressiota ei oteta käyttöön.
 Mitä tekee eduskunta?

Heittää lisää rahaa eliitin sytyttämään kokkoon?


Uskollisuus omalle viiteryhmälle on eliitin taikasana, demokraattinen ja poliittinen vastuu kansalle kansalta delegoidun vallan käyttäjänä on nyt täysin tuntematonta.
Kansa ei voi uskoa että valta on aina kansalta delegoitua. Joko pelolla tai vahvalla, poliitikkoja nopeasti erottavalla demokratialla.

Kuten muistatte, kokoomus paisui ylpeydestä kun suojeli taas korruptiosta tuomittua Ilkka Kanervaa.
Eliitin suojelus on se mitä ahneet ja psykopaatit tässä maassa unelmoivat. Eliitin mielistelyllä eliitin suojelusta.
Jopa valtionkirkon siunaamana keskustan erityiskorruptio lestadiolaisten kanssa kymmenissä kunnissa.

Oikeiston tavoite mustamaalata ja demonisoida hyvinvointivaltio liittyy suoraan korruptioon ja uranousulupauksiin, virkamiesten virkalupauksiin salaisille veljeskunnille. 
Emme elä demokratiassa vaan yhä salaseurojen/saunaseurojen kaappaamassa valtiossa, jossa vasemmistolaiset eliittipoliitikot toimivat nyt vain pelkojen ohjamaana ilman 1970-luvun taisteluhenkeä Kekkosen klaaneja ja suomenruotsalaisia sukuja vastaan.

Kekkosen aika?
Oi maan isän aikaa, kun kaikki oli selvää ja sensuroitua.

Kuinka paljon SUPO:lla ja salaisella vakoilulla on valtaa poliitikoihin?
 • Miksi entinen SUPOn johtaja  Seppo Tiitinen on eduskunnassa Eduskunnan pääsihteerinä?
Meillä on siis salaisen poliisin (ex)johtaja, kaiken salaisen tiedon tietäjä ja koordinoija, kansanedustajien valvojana joka päivä! Hyvin epädemokrattinen ja militaristinen asetelma, harvinainen nykyeuroopassa.
Kataisen, Sauli Niinistön, Matti Apusen sekä Hesarin Erkon & Pentikäisen jäsenyys salaisessa johtajien ja mediamogulien Bildenberg-hallituksessa/järjestössä on vain osa salaista valtakoneistoa, jota tavallinen äänestäjä ei tiedä yhtään mitään. Ei tiedä haluta salaisia tietoja ja sopimuksia esille.

 • Suomen viranomaiset kätkevät tietoa

  Suomen viranomaiset eivät piittaa avoimuussäädöksistä ja pyrkivät kätkemään julkista tietoa kansalaisilta. Tämä käy ilmi Turun yliopiston valtio-opin professorin Matti Wibergin ja neljän opiskelijan tekemästä avoimuustestistä.-  Helsingin Sanomat


Johtajuuskulttuuri suomalaisessa firmassa on nyt asia, josta ei oikein löydy mieltä kohottavaa uutisointia. Mutta rehellisyys on ainoa tie eteenpäin.     II

Suomalaisten kulttuurirahoistakin noin 88 miljoonaa euroa kaapataan vuosittain oopperan eliittijuhlinnan käyttöön.
Sekä ylikansallisten hotellien rahoittamiseksi sillä suomalaiset kustantavat lähes ilmaiset oopperaliput turisteille huikeilla oopperan tukiaisilla, joten turistit käyttävät rahansa vain ylikansallisiin hotelleihin eli siis pois Suomesta sekin turistiraha.
 • Opetusministeriö lahjoittaa pois hotellien eduksi per turisti noin 180 euroa suomalaisten kulttuurirahaa.
Tätäkin voi kutsua virkamiesten järjestämäksi korruptioksi, eliitin mielistelyksi ja järjestelyksi.

Vauraampi Tanskakin tukee luksusoopperaansa seitsemän kertää vähemmän kuin suomalaiset viranomaiset.
Missään muualla maailmassa eliittitaide ei saa  poliitikkojen ohjaamaa tukea niin massiivisesti kuin Suomessa. Paitsi ehkä Saudi-Arabiassa öljymiljardeilla.
Siksi suomalainen rock- ja vaihtoehtomusiikkikin kärsii ja kituu eikä voi valloittaa maailmaa kuten ruotsalainen maailman nopeimmiten kasvava musiikkiteollisuus.
Ooppera saa 100 kertaa enemmän tukiaisia kuin rock- ja vaihtoehtomusiikki.
Nollasummapeli.
Eliitti vie kaikki rahat suomalaisilta.
Tämä on ajan henki ja suomalaiset vain seuraavat hiljaa sivusta.
Jopa rock- ja vaihtoehtotaidepiirit pysyvät pelosta hiljaisina eliitin rahastuksesta.Valtiovarainministeriön salaisimmat asiakirjat on listattu paperikansioon selkeällä käsialalla.
Joukossa ovat maininnat Kreikan ja Espanjan vakuussopimuksista. Suunnitelmaa euroeron varalle ei näy.
 • "Viranomaiset salaavat yhä useammin yhteiskunnallisesti merkittäviä asiakirjoja,

  sanoo Helsingin yliopiston hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää. Hänen mukaansa julkisuuslain hyvät periaatteet on unohdettu. Muun muassa Suomen ja Kreikan vakuussopimuksen salaamiselle ei ole lainmukaisia perusteita.

  http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/03/oikeusoppinut_arvostelee_viranomai...


Loistava esimerkki korruptiosuomesta:
 • "Maksamme palkan vankeusajalta".
Lemminkäiseltä paljastui outo paperi.
Miten tämä eroaa enää mitenkään mafiasta?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013090217433243_u...


Vapaamuurarien rituaalit ovat täynnä satoja uskollisuusvaloja:Yllättäen Hesari kyseenalaistaa vapaamuurarit.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä hiukan tietoa eräästä tunnetusta vapaamuurarista Albert Pikestä, joka on myös kirjoittanut paksun vapaamuurarien käsikirjan: “Pike … A 33rd degree Mason ... In 1871, he wrote the 861 page Masonic handbook known as the Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Rite of Freemasonry. … Pike was said to be a Satanist, who indulged in the occult, and he apparently possessed a bracelet which he used to summon Lucifer, with whom he had constant communication. He was the Grand Master of a Luciferian group known as the Order of the Palladium (or Sovereign Council of Wisdom), which had been founded in Paris in 1737. Palladism had been brought to Greece from Egypt by Pythagoras in the fifth century, and it was this cult of Satan that was introduced to the inner circle of the Masonic lodges. “
( http://www.thetruthseeker.co.uk/oldsite/article.asp?ID=1086 ) Kannattaisikohan yrittää esittää tämä teksti kommenttina johonkin HS:n “Pike … A 33rd degree Mason ... In 1871, he wrote the 861 page Masonic handbook known as the Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Rite of Freemasonry. … Pike was said to be a Satanist, who indulged in the occult, and he apparently possessed a bracelet which he used to summon Lucifer, with whom he had constant communication. He was the Grand Master of a Luciferian group known as the Order of the Palladium (or Sovereign Council of Wisdom), which had been founded in Paris in 1737. Palladism had been brought to Greece from Egypt by Pythagoras in the fifth century, and it was this cult of Satan that was introduced to the inner circle of the Masonic lodges. “
( http://www.thetruthseeker.co.uk/oldsite/article.asp?ID=1086 )
Kannattaisikohan yrittää tätä tekstiä kommentiksi johonkin HS:n (Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan) vapaamuurari-artikkeliin?!

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä edellisen kommenttini teksti tuli tuplasti lähde-linkin jälkeen.