lauantaina, syyskuuta 14, 2013

Sananvapauskortti ja äärioikeistolainen provokaatio kokoomuksen suojissa

Kuva: http://nyt.fi/
- yllättävän rohkeasti Hesarilta -
-- Uusi Suomi poisti tämän kirjoitukseni US-puheenvuoro -blogistani vasta kahden vuorokauden jälkeen  - oikeistopiirien ja keskiviikkokerhon jäsenten painostuksesta

- vaikka US:n oma sensuuriosasto oli tämän ensin hyväksynyt
- poisto ilmoitettiin tapahtuneeksi vedoten siihen, että käyn kiinni henkilökohtaisuuksiin, vaikka puhun selvästi poliittisen henkilön poliittisesta taustasta, roolista ja retoriikasta, johon kokoomuksen puhe ja historia aivan suoraan nyt liittyy 
- samaan aikaan parissa Usarin muiden blogistien kirjoituksissa vasemmistolaisten henkilökuvaan käydään käsiksi vieläkin ankarammin ja monilla adjektiiveilla kun itse keskityn selvästi ideologiseen skeemaan, kehykseen, taustaan ja paralleeleihin -- 


          ::


Nyt kokoomusnuoret ovat vetäneet esille sananvapauskortin.

 Mamma mia, mein Gott.


Koska he eivät tunne Suomen eurooppalaista lakia.


      Ei meillä ole sananvapautta.

Ei sivistyneissä valtioissa.Ei meillä ole absoluuttista vapautta vastuusta eurooppalaisessa oikeuskäsityksessä.

Ihmiset joutuvat kiinni sanoistaan ihmisarvoa ja seuraamuksia puolustavan lain edessä.Mielipiteenvapaus ei ole terrorin vapautta - eikä varsinkaan poliittisten seuraamuksien vapautta.

Kokoomus-puolueenkin on myös aivan turha vedota sananvapauteen, jos he asettautuvat kokoomusnuorien taakse kädet ilmaan nostaen.  Tai... ehkä bluffi taas onnistuu perussuomalaisten oppien opastamana, läppäläppä, natsihuumori ja valtion sabotoiminen onkin sananvapautta EU-aatteen tai johtajan tähden?


 
Natsi-saksassa ideologisesti oikealla tavalla ajattelevilla oli todellakin absoluuttinen sananvapaus.

Vapaus terrorisoida.  Jotkut olivat vapaampia kuin toiset: todellista vapautta!

Sivistysvaltiossa ei ole olemassa sellaista käsitettä kuin absoluuttinen vapaus ilman seuraamuksia.Mutta, kuten tiedämme, kokoomus on nyt kiivaan kampanjan ja byrokratian lisäämisen jälkeen  irrottanut mm. yliopistonkin pois valtiosta ja julkisesta julkisoikeudellisesta vastuusta - salailuvapaaksi "yritykseksi", jotta yliopisto olisi riippuvainen ja korruptoituva ylikansallisista pörssiyhtiöistä ilman aitoa julkista, verifioitavaa arvioitavaa ja vastuullista tiedettä ja tutkimusta.

Otaniemi aloitti tutkielmien ja verorahoilla tehtyjen tutkimusten salaamisen Nokian johtajaeliitin ideologisen talousterrorin ja eliittikulttuurin tukemiseksi 1990-luvulla ja nyt yhä enemmän "tutkielmia" ja tutkimuksia tehdään salaisina firmojen bisnestä edistämään. Ilmaista työvoimaa siis firmoille "tieteenä".

Uusliberalismin vapaus!

 Orjuuttaa ja mitätöidä tiede pois "valtion hyysäyksestä" ja tiedeyhteisöstä.

Ja sitä väitetään nyt vieläkin tieteeksi - kun aidon tieteen tärkein määritelmä on avoimuus ja tarkistettavuus.

"Lääketiedekin" on upotettu täydelliseen pimeyteen ja salailun verkostoon. "Sopimuksia". Silti käytetään tiede-sanaa kun lääketehtaat lahjovat lääkäreitä massivisella etutulvalla ja "näytepakkauksilla" viranomaisten suojeluksessa.

Uusliberalistisen suuryritysten ja virkamiesten absoluuttisen vapauden aatteen tähden. Laki on vain rasite valtion tuhoamisessa. 

 • Oikeiston talousterrori ja eliitin rikastuttamisprojekti toimii myös suvaitsevaisuuskortin alaisuudessa kuten äärioikeiston läppäläppä. Kaikkihan me olemme suomalaisia ja haluamme suomalaisille hyvää. Ei saa syyllistää eliittiä eikä vaatia valtion asiakirjoja avoimiksi.


Suomi on nyt niin vapaa, että pillerien yliannostuskuolemaakaan ei määritellä itsemurhaksi ellei löydy asianomistajan omaa allekirjoitettua paperia tapauksesta.

Ja salakuljetettua alkoholia ei merkitä alkoholin kulutustilstoihin.

Mielipuolisen vapaat terveysviranomaiset poliitikkojen vastuuvapauden takeena, todellisuuden siistijöinä. Kunhan tilastot pysyvät siisteinä ja irrallaan todellisuudesta. Jotta veroprogression poistamista ja valtion tuhoamista voidaan jatkaa häiriöttä.Ollilahan kumosi myös mallikkaasti perustuslakia ajaessaan Nokia-vakoilulakia työntekijöiden valvonnan muuttamiseksi natsi-Saksan asetusten ja ihanteiden kaltaiseksi.

Asenne on tässä maassa selvä  Orwell-Ollilan jäljiltä ja Nokian NSA-Microsoftille luovuttamien jälkeen:

 • vaikka laki määrää ilmoittamaan viranomaisille valvonnasta niin firmat eivät jaksa turhaan ilmoittaa salaista valvontaansa ja salaisia mustia listojaan.

Supokin käyttää verorahoja etupäässä olemalla suuryritysten oma salainen poliisi ja tekee siten salaisia poliittisia profiileja "suuryritysten turvatarpeisiin" meistä suomalaisista - perustuslakia rikkoen.  Valvojan vapaus toimia itsenäisesti kansan valvojana. Ilman lain rasitteita.Oikeuskansleria ei kiinnosta paskan vertaa perustuslain romuttaminen armeijankaan ultraoikeistolaisessa NSA- ja CIA-yhteistyössä, salaisessa ulkopolitiikassa.

Supo ja armeija kiertävät "ovelasti" lakia kun antavat ruotsalaisten vakoilla suomalaisten data-liikennettä ja saavat sitten Nato-yhteensopivia raportteja ruotsalaisilta.

Oikeiston salaliitto - vapautta vakoilla perustuslakia tuhoten - Gestapon ja Stasin periaatteilla oikeistolaista "suojelua".

Isänmaallisuutta - lakia mitätöiden?

Kyllä, oikeistolainen fantasia Suomen suojelemisesta demokratialta ja kansanvallalta. Kansa ja valta - oikeiston suurin fobia.


Natolisko-Tuomiojakaan ei uskalla paljastaa CIA-kidustuslentojen suomalaista salaista yhteistyötä. Lupauksistaan huolimatta. Ikäänkuin CIA:n lennot olisivat tapahtuneet huomaamatta ja Helsingin lennonjohto olisi vain sattumalta salannut niiden laskeutumis- ja lähtökoodeja.

Uusi eurooppalainen vapaus - Naton hämärämiesten vapaus ja Suomen vapaus sotia ilman sodanjulistusta - lain ohi.

 
Sikainfluenssavirusrokotteen vaikutusten tutkimukset ja tilastot sekä lääketehtaan tekemät eläintutkimukset "suomalainen" THL julisti salaisiksi, vaikka suomalaiset maksoivat yli 40 miljoonaa euroa veroja siitä, että suomalaiset saisivat toimia koeporsaina tuntemattomalle, salaiselle, hengenvaaralliselle ja epätieteelliselle rokotteelle.

Uutuudenviehätys! Kuten Ollilan uusi Stasi-lautakunta GPS-pakkoseurannasta Nokian uudeksi liiketoiminnaksi.

Lääkefirma sai näin satojatuhansia ihmisiä testieläimiksi suomalaisten viranomaisten antamalla vastuuvapauskortilla, jotta kapitalismin uusi  marssijärjestys tapahtuisi Suomessa kokomuksenuusliberalismin oppien mukaisesti.

Miten ihmeessä mieleeni nousee eräitä saksalaisia koeasetelmia ja koevapauksia mieleen?


Tuntematon määrä suomalaisia sai aivovamman 
 - sadat ihmiset tai kymmenet tuhannet:

"tutkimukset" ovat "kesken" (salaisia salaisin periaattein ja tavoin) eikä niitä tee mikään puolueeton taho, sillä Kataisen valtiossa ei ole tarvetta oikeudelle eikä tieteelle.Vieläkin salaista tietoa on, kuinka moni valitti narkolepsiasta tai aivovammaoireista rokotteen jälkeen ennen viranomaisten myöntämää rokotteen vammauttavaa seuraamusta.

Kunhan Suomesta saadaan Euroopan Kongo ja kaikki suomalainen toiminta uhrataan ylikansallisille yhtiöille "globalisaation" tähden.

      Kiltti kansa.
Oikein kiltti.


Siinä oikeistolainen näkemys tieteestä:
sekin pitää olla korruptoitavissa ja tuotteistettavissa. Vapaasti.


Ehdottomasti. Pörssikurssien ja salaisten sijoittajien takia. Eliitin rahanteon vapauden takia.

Aivovammarokotteen takana olevan firman sijoittajistakin suurin osa on tuntemattomia paratiisisaarien bulvaanien kautta.


Kaikki turha on turhaa rahan ja absoluuttisen vallan kulttuurissa. Ihmisarvo on turhaa vaihtoarvon totaliteetissa. Kuten vapaus, avoimuus, laki ja ihmisarvo on turhaa uusliberalistista projektia hankalaoittamassa. Rahan ja pörssiyhtiöiden voittomarginaalin tähden.

Rikkaiden verovapauden tähden on annettava mustapaita-nuorten esittää show-numero. Jotta pahasti romutettu ja veronkiertoon säädetty verotus ei olisi keskustelun aiheena.


Eliitin tuloeron maksimoimiseksi.

Ihan vain kannustavana ideologiana köyhille ja tulokuilu pelotteena rikkaille. Kannusteena suuremmalle ahneudelle ja harmaalle taloudelle.

 Vapaus eliitille tehdä mitä tahansa ilman seuraamuksia. Suojeleehan kokoomuskin korruptiosta tuomittuja joten mitä enää kyselemään moraalin perään.Hallitus on nyt salaa keskittynyt eliitin rahaliikenteen ja pörssisijoitusten salaamiseen sekä veronkiertoon - vaikka hallitussuunnitelmassa luvattiin aivan päinvastaista. Uskomatonta.

Mitä pienistä.

Päätoimittajat suojelevat uutispimennossa Suomen pankin 90 miljardin sitoumuksia EKP:n saksalaisten pankkien rahoittamisesta. Vastuu jää kätevästi suomalaisille tavallisille veronmaksajille  kun Kreikka ja Espanja nollataan.  Italiakin haluaa kohta 4000 miljardia EVM:n kautta myös Suomelta.

 Mutta onneksi rikkaat on pelastettu tästä helvetistä! Oikeiston europrojekti toimii.

Suomi jää nollauksen maksajaksi.

Pörssin, saksalaisten elintason ja liikepankkien puolesta kansa urhokas.  Uhrautuava, ihailtava, tyhmä, eliitille siksi rakas. Talvisodan hengessä, Saksa, me teemme kaiken puolestasi. Ethän unohda muistoissas urhoollista Suomea, kun Suomea ei enää ole.


Elämme taas 1930-luvulla.

Salaisia sopimuksia Saksan kanssa - kuten 1930-luvulla.

Kreikka-sopimuksien Urpilais-salaamiset kuuluvat samaan juoneen saksalaisten pankkien rahoittamiseksi saksalaisten ehdoilla. Emme tue Kreikkaa vaan saksalaisia pankkeja.Suomi sai ensimmäisen kerran tasavertaisen sananvapauden ilman eliitin terroria vasta 1945 aloittmansa jatkosodan jälkeen  kun kokoomuksen ja suomenruotsalaisten yhtenäisen Euroopan ja valuutan silloinen rakentaja,  yhteistyökumppani natsi-Saksa, kaatui.

   Voi unelmia! Niin suuria, niin jaloja. Puhdas Eurooppa! Kova ydin.

Sitä ennen Suomessa vain oikeistolaisilla oli absoluuttinen sananvapaus ja vasemmistolaiset sekä humanistit että ateistit joutuivat Supon edeltäjän vankilaan lain ohi, jotta oikeistolla olisi absoluuttinen sananvapaus ilman seuraamuksia ja ilman vastustajia. Vankilassa kuolleita leimattiin tubi-merkinnöillä.

Suomalaiset ovat todellakin unohtaneet historiansa kun  kannattavat hurraten oikeistolaista Nato-haukkaa Sauli Niinistöä, joka ajaa Suomea syvälle Natoon ja Naton sotiin nyt lupaillessa Obamalle uskollisuutta transatlanttisiin salaliittoihin.Suomalaiset eivät taida reagoida mitenkään nyt kun Hesari ja Iltasanomat peruuttavat änkytellen pois kenraalien ohjaamasta Syyria-sotakiihkosta pois liukkaasti. Suomalaiset on lumottu sokeiksi, aivan kuin olisi vain "tilannekohtaisia itsestäänselvyyksiä". Syyriaan nyt hyökkäävät ulkomaiset palkkasotilaat, "kapinalliset", ovat englantilaisten, CIA:n ja Naton kouluttamia. Eihän se voi kiinnostaa suomalaisia? Joten annetaan Naton rauhassa puuhastella totaalista rauhaa totaalislla keinoilla. Juuri nyt Nato ja Amerikka lisäsivät asevientiä "kapinallisille" rauhan edistämiseksi.Suomi on nyt mukana ainakin kahdessa Naton sodassa.

Muut ovat salaisia sotia toimittajien itsesensuurin tähden.

Oikeiston absoluuttisen sananvapauden ja Nato-kiihkon  tähden. Tapettujen määrää suomalaisten toimesta ei kerrota.

Toimittajat tosiaankin aidosti luulevat että jatkosodan sota-sensuurilait olisivat yhä voimassa - YK:n asetuksien vastaisesti. Vaikka Suomi ei ole edes julistanut sotaa mm. Afganistanille. Keskiviikko-kerholle mediahiljaisuus Suomen syvästä Nato-"integraatiosta" on tärkeä "kohtalonhetki".

Päätoimittajien itsesäätelevä keskiviikkokerho-korruptio, eliittifanitus ja itsesuggestiivinen itsesensuuri on täydellistä. 

Mediailluusio hyvinvointivaltion purkuprojektissa hoituu mukavasti kun Nato antaa kenraaleille ja suomenruotsalaisille puolustusministereille suurudenhulluja sotilaallisia fantasioita "Suomesta tositoimissa".

     Kuten 30-luvulla.

Kokoomusnuoret antavat hyvää harhautusapua listoillaan niin että politiikka näyttää entistä enemmän kaaokselta ja sirkukselta eikä kukaan poliitikko voi olla vastuussa mistään.

Kuka demokratiaa tarvitsee kun kaivokset voidaan helposti lahjoittaa pörssiyhtiöille. Kuka luontoa enää tarvitsee.Juuri näin kävi myös ennen talvisotaa:

Suomesta tuli röyhkeä Saksan ystävä ihaillen sen maailmanvalloitusvisioita.

Sama peli ja vilunki.Mediaa ei mukamas kiinnosta kun Suomen suurin Nato-sotaharjoitus on nyt käynnissä.

Mediahiljaisuus. Hysh.

Nostetaan kuunatsit lavalle puhumaan mopojen nopeusrajoituksista. Kunhan kansa viihtyy.

Syyrian kriisin keskellä hallitus päästi juuri nyt maahamme 70 vierasta Hornettia (sotilaslentokonetta) plus 10+ omaa lentelemään "sotaharjoitusta", sotapeliä.

Suomalainen media on täysin oikeistolaisen armeijan salaliiton hallussa ja siten hiljaa valtavasta poliittisesta shiftistä suomen sotilaallisessa statuksessa ämän harjoituksen myötä.


Salainen ulkopolitiikka äärioikeistolaisen, sotaa käyvän (Afganistan) "Suomen" armeijan  kenraalien käskyttämänä:  Sotapeliä keskellä kansainvälistä kriisiä ja Suomessa.

    Nyt. Juuri nyt.

Nato-suomi ilman estoja, ilman kenraalien harrastusten rajoitteita.

Suomi isojen poikien mukana. Kuten 1930-luvulla.

      Rohkea Suomi! Talvisodan Suomi elää!

LKS 20121105 Hornet F-18D ja aseina Sidewinder (siiven kärjet), JSOW-liitopommi, AMRAAM (rungon reunat), Litening (rungossa alhaalla) ja JDAM (sininen oik.) Helsinki-Vantaan kentällä 5. marraskuuta 2012. 

 LEHTIKUVA Kimmo Mäntylä
…Harjoituksen lentotoiminta on osa Suomen, Ruotsin ja Norjan Ilmavoimien rajat ylittävää Cross Border-toimintaa...


Hirveä on hinku sotaan, sillä ei taida olla kenraaleilla muuta elämän tarkoitusta olla kuin sota. Afganistan oli vain lakupala. Vain miljoona kuollutta ja CIA:n kidutustehtaita ympäri Eurooppaa ilman toimittajien häirintää. Mitä pienistä.

Eikä virallinen media puhu, väittele  eikä ihmettele ulkopoliittista vaaraa ja sitoutumista kun Suomi toimii Naton sotaharjoitusten keskipisteenä seuraavat päivät moottorit ulvoen.

Olemme keskellä sotaharjoitusta Naton ehdoilla ja Nato-kalustolla.

Olemme syvällä röyhkeää Natoa, joka sallii Nato-Turkin kiduttaa ja tappaa kurdeja ja toisinajattelijoita joka viikko natsi-Saksan reippaaseen malliin.  Ilman median häiritsevää huomiota. Media coverage!

Tekopyhät toimittajat eivät välitä Turkin ja Israelin kemiallisten aseiden käytöstä mutta jestas Syyria, voi luoja niitä moukkia. Joku siellä päästää kaasua mutta ei sillä ole edes väliä kuka päästää, kunhan voidaan ohittaa nössö YK ja kunhan Obama nauraa Niinistön vitsille.


Ei ole enää suomalaisia kenraaleja, kenraalit vannovat uskollisuutta vain Natolle eivätkä kerro harjoituksista etukäteen medialle perussuomalaisten turvallisuusvalikunnan viitan alla - yhä tietysti veronmaksajien rahoilla.

Tämä on farssi, julma marssi välinpitämättömän mutta sitäkin pelokkaamman kansan edessä.

Pelin henki ja viritys on taas 1930-luku.

Suuri uusi Eurooppa, Saksa kohtalomme on.


Mikä Mannereimin ohje olikaan "kunnian päivinä"?

Kuula kalloon sille suomalaiselle, joka ei lähde saksalaisten veriveljien kanssa hyökkäyssotaan. Puhtaan rodun puolesta. Absoluuttisen aatteen puolesta.


Yle on kieltäytynyt myös näyttämästä Saksan valtiollisen televisioyhtiön DW:n dokumenttia Palmen murhasta, jossa selviää piinallisen selvästi salamurhan tekijäksi Tukholman poliisikunta, joka juhlii äärioikeistolaisten bileissä.

Luulitko tosiaan että tässä maassa ei olisi tabuja?Ehkä suomalaisten ainoa synti on hyväuskoisuus.

Mutta se ei ole hyvä tekosyy tyhmyyteen ja hyvinvointivaltion alasajon  jatkuvaan ihmettelyyn ilman mitään johtopäätöksiä ja historian opetuksia.Mikään ei ole vahinko.

    Kaikki on poliittisesti taisteltava.
     IIKokoomus käyttää kokoomusnuoria muurinmurtajina

ja samalla kurkkii virnuillen suorasanaisen äärioikeistonsa takana sitä "vähätellen" mutta siihen tukeutuen; 
perussuomalaisten äärilaitaa kosiskellen ja rikkaita vanhuksia houkutellen pois yhteiskuntasopimuksesta ja pohjoismaisesta todistetun tehokkaasta mallista. 


 Yhteenveto uuden perverssioikeiston perusvalheista:


Kokoomusnuorten vyörytys vaikuttaa harkitulta, varmuudellaan sovitulta,  valmistautuneelta ja stragiselta taktiikalta.

Tämä ei vaikuta miltään epävarmalta rykäisyltä, joten heillä, uratietoisilla laskelmoivilla nousukkailla, on varmasti arvovaltaisia yllyttäjiä ja tukijoita.

Tämä on järjestelmällinen ideologia eikä emotionaalinen provokaatio.

Tietysti oikeisto yrittää käyttää hyväksi hyväuskoisia toimittajia vedotakseen kampanjan kulisseihin, nuoruuteen ja tietämättömyyteen.


 •    kysymyksiä myös liittyy puolusihteerin osallistumisesta julkaisuun - oliko hän mukana "editoimassa"? "Kannustamassa"?


      Kokoomus käyttää vähättelytaktiikkaa ja syntipukkitaktiikkaa:

omia joukkoja kiihotetaan ja samalla perussuomalaisia houkutellaan nyt  Ayn Randi-köyhän, sossurahojen varassa toimineen kiihottajan vihaideologialla 

- mutta puhutaan vain kokoomuskersojen "liian innokkaista" "ideoista" vaikka kysymys on aivan samasta linjasta.


Jos heitä ei eroteta niin kysymys on samasta puolueen linjasta, eikö totta.

Ja on harhauttavaa apuhua "ideoista" kun kysymys on ideologiasta ja ihmiskuvasta.

Psykopaatti ja köyhä Ayn Randy julmuuden ja eliitin ideologina - misantrooppinen maailmankuvan mutavyöry kokoomusnuorten versiona.
Eli Pappa Betalar -nuoret, joille suku kustantaa kaiken, puhuvat yksilön selviämiskeinoista ja yksilön itsenäisen uran luomisesta.
Vaikka eivät ole päivääkään toimineet yksilöinä vaan klaaninsa rahoittamina ja nostamina kaverin firmaan.
Nämä suhteilla pelaajat ja korruptiokulttuurin puffaajat haluavat kieltää perusturvansa muilta sillä että yhteiskunta ei saa tukea yksilöitä toimintakykyisiksi. 
 • Mutta rikkaat saavat tukea köyhiä lapsiaan ilman että pelkäävät sen tuen korruptoivan lapsia kuten "pelkäävät" yhteiskunnan tukemia lapsia? 
 Kuinka katkera köyhä surkimus Randy ja sossutuen hakija voi olla kokoomuslaisten teoreettinen esikuva vihapuheillaan?  Mr W on melko varmasti ollut tässä yhtenä tekijänä yllyttäjien roolispekulaatioissa.


Saako oikeisto olla oikeisto?

Tietysti saa puolueella olla eroava kanta puolueena puoluekentällä - mutta kun kokoomus alkaa taas väittämään ettei tämä tavoitetoiminta-lista ole kokoomuspolitiikkaa vaikka kirkkaan selvästi on. 
Kokoomus jo varasti monet kerrat vasemmiston sanastoa samalla taktiikalla. Ivallisesti, sarkastisesti ja ideologiansa kieltäen.  Ja vähätteli sekä peitteli omaa päämääräänsä.
Ideologian ja päämäärän peittäminen ei ole hyväksytävää.

 • Kokoomus puhuu yhteiskunnasta mutta purkaa valtiota ja verotusta.
Pohjoismainen malli ja hyvinvointivaltio ei toimi ilman veroprogressiota ja veronkierron estoa. Fakta.


Kokoomus vauhkoaa ettei johtopäätöksiä saa nyt tehdä kokoomuksesta koska tämä on vain "provokaatio", "hassuja ideoita". 

Ei poliittista julistusta voi väittää vain "mopon karkaamiseksi" kun se on ideologista ja päämäärätietoista toimintaa. Emopuolueen suojelemana ja yllyttämänä.


Ilkka Kanerva oli välittömästi harvinaisen selkeäsanainen ja selväjärkinen 70-luvun kokoomuslainen vastustajana, tiistaina mutta tuli selkeästi omiensa lyttäämäksi  - eli kokoomusnuorten ideologiaa puolustetaan kiivaasti puolueen sisällä muurinmurtajana ja ylpeyden nostattajana kts vähättelyoperaatio käynnissä keskiviikkona mediassa

 • - puolue ottaa hyödyt irti ja antaa hihitellen äärilaitansa jatkaa, muiden hallituspuolueiden myös vähätellessä ja hillitessä mediaa:

http://www.hs.fi/politiikka/a1378862402356?jako=579751f263f9720b755ed542...

http://yle.fi/uutiset/nuorisojarjestot_kuin_emopuolueensa_-_kokoomusnuor...

http://www.kouvolansanomat.fi/Mielipide---P%C3%A4%C3%A4kirjoitukset/2013...


http://www.ess.fi/?article=428086


http://www.demari.fi/politiikka/paakirjoitukset/14512-mita-nuoret-edella...

Fashionistas pose for photographs in front of a homeless man outside Moynihan Station following a showing of the Rag & Bone Spring/Summer 2013 collection during New York Fashion Week September 7, 2012. (Reuters/Lucas Jackson)


Minusta RKP-nuoret eivät eroa mitenkään kokoomuksen pienemmästä kokoomusnuoriso-järjestöstä ja perussuomalaiset nuoret taas eivät käsitä perussuomalaisten kannattavan Natoa ja EUta:
 • RKP:n nuorisojärjestö Svensk Ungdom puolestaan tahtoisi kieltää seksin ostamisen kokonaan. He myös vaativat Nato-jäsenyyden hakemista välittömästi.

Nytkö toimittajat ja kansanedustajat suvaitsevat herätä

    - kun Syyrian sotaa ei ehkä tulekaan;

tähän toimittajat nyt suvaitsevat vasta herätä ihmettelevien kansanedustajien ihmetellessä:
 • Kansanedustajat haluavat lisäselvityksen

http://yle.fi/uutiset/eduskunta_haluaa_lisatietoa_obama-sopimuksesta/682...

 • - "Pohjoismaat (Sauli Niinistö) ilmoittavat vahvistavansa panostusta transatlanttisilla ja kansainvälisillä forumeilla, kuten EU:ssa, Natossa ja Naton kumppanuusohjelmissa."Professori Ylelle:

 • Sote-uudistuksella lyödään perustuslakia

Oikeustieteen professori Kaarlo Tuorin mukaan hallitus yrittää jyrätä perustuslain.

Hän kertoo Ylelle, että sote-malliin sisältyvä kuntien itsehallinnon kaventaminen vaatii perustuslain muutosta eikä vain uutta tulkintaa. http://www.taloussanomat.fi/kotimaa/2013/05/29/professori-ylelle-sote-uu...


Vapautta vastuullisille! Vallan hurma on vastuuvapautta!

Kenelläkään Suomessa ei ole vapautta vastuusta niin kuin niillä, joille maksetaan hurjasti "vastuusta": 
 • Tuomarit herjasivat rasistisesti

  – hovioikeus
  salaa käytösselvityksen


Soininvaara:

 • "Suomesta on jo vallattu Tanskan kokoinen alue"

Vain uusi laki ja kaivosten kansallistaminen estää uudet Talvivaarat - Talvivaara on Euroopan suurin saastekatastrofi ja vain leviää eikä ketään haasteta oikeuteen.

Hallitus ei tee johtopäätöksiä, vain vastuuvapaus on poliitikkojen korkein aate.

The True History
of Libertarianism in America:


A Phony Ideology to Promote a Corporate Agenda


- Name of the game -
I've seen you twice, in a short time
Only a week since we started
It seems to me, for every time
I'm getting more open-hearted
"Vankeus uhkaa jos lavertelemme NSA:n puuhista,"

sanoo Yahoon pomoRussell Brand heitti ilmaan natsikortin brittijuhlissa - aiheellisen natsikortin unohdetusta historiasta, josta ei voi kukaan loukkantua. Sillä se on.

Historia on todellista ja läsnä, turha sievistellä kuten Suomessa armeijan ja oikeiston fasismisa sievistellään ja pyöristellään. Russell ei sievistellyt läppä läppä -tyyliin.  On hienoa katsoa kun mies vaaranta uransa - aiheeesta.

- Russell Brand and the GQ awards: 'It's amazing how absurd it seems'

The comedian on his evening at the GQ awards, from which he was ejected after cracking a joke about sponsor Hugo Boss


Vastalääke


 RKP:n heiluvat nuoret teroittavat myös kulmahampaitaan
puolueen kulissien ohi - RKP-linja paljastuu vähitellen:
 
 •  RKP:n nuorisojärjestö Svensk Ungdom vaativat Nato-jäsenyyden hakemista

  välittömästi


 -Myös puolestaan tahtoisivat kieltää seksin ostamisen kokonaan.
 Aivan kuin huoraaminen
ja porvarilllinen rahan naiminen voitaisiin estää?Huomioikaa, että tällä Hesarin alla olevalla ironialla on selvä poliittinen funktio ja defensiivinen asetelma: itse kokoomus esitetään uhrina;

Aivan kuin kokoomus ei olisi tuhoamassakaan Suomen taloutta pankkiirien euroterrorin tukemisella ja se olisi pientä verrattuna kokoomusnuorten mustapaitaintoiluun.

Helsingin Sanomat on päästänyt läpi harkittua kokoomusironiaa:

3 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kokoomus käyttää kokoomusnuoria muurinmurtajina

ja samalla kurkkii virnuillen suorasanaisen äärioikeistonsa takana sitä "vähätellen" mutta siihen tukeutuen;

perussuomalaisten äärilaitaa kosiskellen ja rikkaita vanhuksia houkutellen pois yhteiskuntasopimuksesta ja pohjoismaisesta todistetun tehokkaasta mallista.

Yhteenveto uuden perverssioikeiston perusvalheista:

Googlaa: * 3 Fatal Flaws in Ayn Rand's Perverse 'Moral Philosophy'

Kokoomusnuorten vyörytys vaikuttaa harkitulta, varmuudellaan sovitulta, valmistautuneelta ja stragiselta taktiikalta.

Tämä ei vaikuta miltään epävarmalta rykäisyltä, joten heillä, uratietoisilla laskelmoivilla nousukkailla, on varmasti arvovaltaisia yllyttäjiä ja tukijoita.

Tämä on järjestelmällinen ideologia eikä emotionaalinen provokaatio.

Tietysti oikeisto yrittää käyttää hyväksi hyväuskoisia toimittajia vedotakseen kampanjan kulisseihin, nuoruuteen ja tietämättömyyteen.

* kysymyksiä myös liittyy puolusihteerin osallistumisesta julkaisuun - oliko hän mukana "editoimassa"? "Kannustamassa"?

Kokoomus käyttää vähättelytaktiikkaa ja syntipukkitaktiikkaa:

omia joukkoja kiihotetaan ja samalla perussuomalaisia houkutellaan nyt Ayn Randi-köyhän, sossurahojen varassa toimineen kiihottajan vihaideologialla

- mutta puhutaan vain kokoomuskersojen "liian innokkaista" "ideoista" vaikka kysymys on aivan samasta linjasta.

Jos heitä ei eroteta niin kysymys on samasta puolueen linjasta, eikö totta.

Ja on harhauttavaa apuhua "ideoista" kun kysymys on ideologiasta ja ihmiskuvasta.


Psykopaatti ja köyhä Ayn Randy julmuuden ja eliitin ideologina - misantrooppinen maailmankuvan mutavyöry kokoomusnuorten versiona.

Eli Pappa Betalar -nuoret, joille suku kustantaa kaiken, puhuvat yksilön selviämiskeinoista ja yksilön itsenäisen uran luomisesta.

Vaikka eivät ole päivääkään toimineet yksilöinä vaan klaaninsa rahoittamina ja nostamina kaverin firmaan.

Nämä suhteilla pelaajat ja korruptiokulttuurin puffaajat haluavat kieltää perusturvansa muilta sillä että yhteiskunta ei saa tukea yksilöitä toimintakykyisiksi.

* Mutta rikkaat saavat tukea köyhiä lapsiaan ilman että pelkäävät sen tuen korruptoivan lapsia kuten "pelkäävät" yhteiskunnan tukemia lapsia?


Kuinka katkera köyhä surkimus Randy ja sossutuen hakija voi olla kokoomuslaisten teoreettinen esikuva vihapuheillaan? Mr W on melko varmasti ollut tässä yhtenä tekijänä yllyttäjien roolispekulaatioissa.

Saako oikeisto olla oikeisto?

Tietysti saa puolueella olla eroava kanta puolueena puoluekentällä - mutta kun kokoomus alkaa taas väittämään ettei tämä tavoitetoiminta-lista ole kokoomuspolitiikkaa vaikka kirkkaan selvästi on.

Kokoomus jo varasti monet kerrat vasemmiston sanastoa samalla taktiikalla. Ivallisesti, sarkastisesti ja ideologiansa kieltäen. Ja vähätteli sekä peitteli omaa päämääräänsä.

Ideologian ja päämäärän peittäminen ei ole hyväksytävää.


* Kokoomus puhuu yhteiskunnasta mutta purkaa valtiota ja verotusta.

Pohjoismainen malli ja hyvinvointivaltio ei toimi ilman veroprogressiota ja veronkierron estoa. Fakta.

Kokoomus vauhkoaa ettei johtopäätöksiä saa nyt tehdä kokoomuksesta koska tämä on vain "provokaatio", "hassuja ideoita".

Ei poliittista julistusta voi väittää vain "mopon karkaamiseksi" kun se on ideologista ja päämäärätietoista toimintaa. Emopuolueen suojelemana ja yllyttämänä.
Kanerva oli kyllä harvinaisen selkeäsanainen ja selväjärkinenn 70-luvun kokoomuslainen vastustajana, tiistaina mutta taisi tulla selkeästi omien lytätyksi

- eli kokoomusnuorten ideologiaa puolustetaan kiivaasti.

* kts vähättelyoperaatio käynnissä tänään mediassa;

- puolue ottaa hyödyt irti ja antaa hihitellen äärilaitansa jatkaa, muiden hallituspuolueiden myös vähätellessä ja hillitessä mediaa:
kts linkit tekstistä

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Provon takana ovat täsmälleen samat valtiontuhoamisarvot kuin emokokoomuksella, EK:lla ja EVA:lla.
Suututtaja ei tingi arvoistaan

- Susanna Koski listasi idolinsa: Thatcher, Reagan, Niinistö


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288599386392.html

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Ihmiset ovat uskoneet kokoomuksen itse itsään miedontavan mainonnan.

Kokoomus ei ole mikään mietokokoomus.

Minulle on käsittämätöntä että ihmiset ovat uskoneet kokoomuslaisten höpötykset "moniarvoisuudesta".

Tietysti on myös vasemmistoeliitin syytä, että vasemmisto ei käynyt kokoomuksen kimppuun, kun kokoomus kaappasi ja perversoi vasemmistolaiset ja humanistiset termit niillä pilkallisesti ilakoiden.

Kansa ei todellakaan tajua että se on niellyt oikeistolaisen laskelmoivan propaganda-shown mm. kannattaessaan kylmän kovan oikeistolaista Sauli Niinistöä "maan isänä".

Kansa ei ymärrä että esimerkiksi YLE on täysin oikeistolaisten kaappaama ja tukee kokoomuksen ideologiaa sensuroiden ja vääristellen talousuutisia.

Kokoomushan vihaa hyvinvointivaltiota ja ihmisten toimintakyvyn varmistamista.

Koululaitoskin on ultraoikeistolainen aivopesulaitos, kilpailua ja luokkasodan korostamista ikenet veressä yhteistyön ja solidaarisuuden sijaan.

Kokoomus rakastaa ihmisten hyväksikäyttöä ja orjapalkkaa, palkatonta ylityötä ja veronkierron maksimointia.

Demarit ovat tietysti nyt todellakin tukeneet vahvasti kokoomusta, sillä demarit ovat täynnä oikeistolaista soluttautujaa ilman mitään vasemmistolaista yhteiskuntanäkemystä. Mauno Koivisto ja Lipponen olivat täydellisesti oikeistolaisten piirien torpedoja tuloerojen kasvattamisessa ja ihmisarvon syrjään työntäjiä. Maunollekin pankit olivat elämän tarkoitus eikä kansalaisyhteiskunta.

Elämme nyt pankkikeisarien räikeässä ultrakapitalistisessa sosialismissa, jossa pankit ja riskikeinottelijat verottavat valtioita ja kansalaisia.

Elämme valheen varjossa ja valtioiden systemaattisen tuhoamisen projektissa murskaavan pörssi-ideologian tähden Saksan Euroopan valloituksessa.

::


Islannin vallankumous:

- IMF: Islanti teki oikein antaessaan pankkien ja sijoittajien kärsiä

- Islanti hoiti kriisiään toisin kuin perinteiset opit olisivat velvoittaneet: hyvinvointi säilytettiin ja sitä jopa vahvistettiin. Talous lähti nousuun, vaikka kaikki valtavirran talousopit sanoivat, että sen olisi pitänyt lähteä laskuun.

http://www.kepa.fi/uutiset/8740