keskiviikkona, elokuuta 07, 2013

Räsänen ja valtio ristiretkellä uskomushoitoja vastaan


    Räsänen ja valtio ristiretkellä uskomushoitoja vastaan

Monet vapaa-ajattelijat yllättyivät somessa positiivisesti ja kannustavasti kun Räsänen ilmoitti halunsa käydä uskomushoitojen kimppuun.
  Hämäys onnistui.


Historiasta tietämättömät nuoret vapaa-ajattelijat eivät vain ymmärrä että Räsäsen kaltaiset uskontopoliitikot ja piispat ovat aina pyrkineet raivaamaan kirkkokristityille ja kirkon uskomuksille tilaa. Iskemällä pakanoihin kiinni jopa lakipykälillä.


Uskonnonvapaushan tuli Suomeen vasta 1922 - vaikka kirkon etuoikeuksia valtion suojelussa eli kirkkolakia ja kirkon määrittelemää jumalanpilkkalakia ei vieläkään ole poistettu. 1922 saakka pakana oli automaattisesti rikollinen, valtakunnan vihollinen. 1978 saakka kaikki pakanalliset, perinteiset suomalaiset hoitomuodot, hieronta ja yrttihoidot, tuhansia vuosia vanha suomalainen pätevä terveystieto, oli kielletty ankarilla sakoilla ja vankeustuomioilla. Kirkonmiehet toimivat ahkerasti nimismiesten kanssa 80-luvulle saakka tuhotakseen mm noitarumpuja.

Tämä Räsäsen uusin "vastuuntuntoinen", kristillinen herääminen ja pyhä rynnäkkö on ensisijaisesti harhautus entisen kohun peittämiseksi mutta pohjimmiltaan vanha veto piispojen lepyttelemiseksi: pelkästään perinteinen kirkkokristittyjen hyökkäys pakanoita vastaan, kirkon kilpailijoita vastaan. Oikean ja väärän uskonnollisuuden määrittelyä kirkon puolesta valtion määräysvallalla.
Ev-lut kirkon vatikaani, kirkkohallitus, on onnistunut estämään tähänkin päivään mennessä pakanajärjestöjen oikeuden uskontokunnan statukseen ja verohelpotuksiin koska valtionkirkko on saanut määritellä, miten uskonto määritellään kirkon ehdoilla.
 Tilanne on kuin halvasta ranskalaisesta farssista.
Räsänen ei varmaankaan olisi julistamassa homojen käännyttämiseheyttämistä vaaralliseksi uskomushoidoksi vaikka se julistaa erilaisia ihmisiä demonihenkien vallassa oleviksi kadotetuiksi sieluiksi. 

Eliitille eliitin nostaman ministeri Päivi Räsäsen tekopyhät temppuilut ja huomionsiirrot pois todellisista ongelmista kelpaavat mainiosti, uskonnolliset "viholliset",  toimivat mainiosti uhkana - kunhan kansa ei huomaa yleistä suomalaista laajenevaa terveyskatastrofia, yleisen terveydenhuollon tuhoamista amerikkalaiseksi vakuutusalan korruptioksi ja lääkealan pillerikorruptiota hallituksen siunauksella perustuslakia pilkaten.

Kirkoissa saadaan luvata Pyhän Hengen parantavia ihmetekoja, muualla ei - Räsäsen ja kirkkohallituksen ristiretkijulistuksen mukaan.
Piispojen puolustusargumentti on se, että kirkon puheet parantavasta voimasta, uskon ihmeistä, ikuisesta elämästä ja puhdistavasta ehtoollisesta ovat vain rituaalista, uskonnollista kielenkäyttöä. Perinteitä. Arvoja.
Aivan kuin ei olisi ihmisiä, jotka uskovat pappeja. Kirkoissa luvataan uskomattomia asioita kuten että Jumala ei koskaan salli heikoille rasituksia voimien yli. Aika brutaalia uskomushoitoa ja kansan epäpolitisointia.
Kirkon pääfunktio on luvata hyvää oloa ilman poliittisia muutoksia ja poliitikkojen vastuuta.

Uskonnonvapaus ei voi Suomessa toteutua niin kauan kuin meillä on kaksi valtionkirkkoa muiden uskontojen yli erikoisverohelpotuksilla valtion laitosten virallisina siunaajana ja vallalla opetushallituksenkin koululakiin ja siten kirkon tunnustukselliseen pakkouskonnonopetukseen lapsille jopa poliisin avustuksella. 
Omituinen ja kafkamainen opetushallitushan on  pelkästään ideologinen virasto -  oikeistolaisen kirkkouskonnolisen maailmankuvan ja hierarkisen kilpailukultuurin hegemonian säilyttämiseen koulujärjestelmissämme.
Virkamiesten oikeistolainen salaliittojärjestö VKTS rikkoi virkamieslakia räikeästi kymmenin tavoin mutta syyttäjät eivät puuttuneet oikeistolaisten salaliittoon. Eliitin etujen mukainen mielenhallintaoperaatio ja historianopetuksen sensurointi on onnistunut täydellisesti.

Suomalainen asenneilmasto on nyt harkitusti viritetty oikeistolaisilla asenteilla ja peloilla koko koulusysteemin murskaavalla ja turruttavalla voimalla.
Mielenhallintavirastot. 

Jos puhutaan lääketieteellisesti terveydestä ja uskosta niin muualla kuin Suomessa, muualla Europassa on viimeisen viiden vuoden aikana tehty järisyttäviä testituloksia siitä, kuinka ihmisen immuunijärjestelmä ja solujen uusiutumisteho kytkeytyy päälle lumehoidoissa hyvin lähelle samalla teholla kuin lääkeaineilla.
Monessa verrokkiryhmätesteissä lumelääkkeiden teho on aivan sama kuin "lääketieteellisten" pillereiden teho. 
Tämä on lääketieteellinen totuus lääketieteen hylkäämästä shamanistisesta hoitoperinteestä, jota lääkintöhallitus yrittää Suomessa vähätellä ajaakseen ylikansallisten, sensuroituja lääketestejä harrastavien lääketehtaiden bisnestä ja pillerimarkkinoita.
Lääkintöhallituksesta on tullut Willy Wonkan ihmeellisten uusien pillereiden markkinointikeskus ilman mitään tieteellistä todistusaineistoa suomalaisten terveyden muuttajana.
Rasvapropaganda ja voin demonisointi ja pilalle kiehautetun maidon mainostaminen ovat kammottavia esimerkkejä epätieteellisestä, neuvostoliittolaisesta propagandasta.
Lisäksi monet taudit ovat nyt rokotteiden saavuttamattomissa. Tubi on esimerkiksi nyt kehittynyt bakteerien evoluutiossa vastustuskykyiseksi kaikille lääkkeille. 

THL ei myöskään ryhdy mihinkään toimenpiteisiin suomalaisten köyhien ja raskaan työn miesten elinajanodotteen katastrofaaliselle laskulle ja alhaiselle kuoliniälle.
Nuorten naisten ja lasten itsemurhaluvut ovat maailman korkeimpia. Nuorten varhaiseläkeluvut ja depressioosuudet ovat maailman korkeimmat.
Hallitus on hylännyt kaikki perustuslain velvoitteet suomalaisten terveyden vastuullisena edistäjänä ja tasa-arvon ajajana joten jäljelle on jäänyt vain uskonnollinen ja poliittinen peli ja pelottelu eliitin lavasteiden ja elitismin tukipylväiksi.


Räsänen hyvittelee siis nyt piispoja ja käy hyökkäykseen VAIN kirkon ulkopuolisia uskomushoitoja vastaan.
Historiaa ei voi sulkea pois tämän tarkastelusta.
Kirkon uskomustoiminta esitetään virallisena perinteenä, "virallisena sivistyksenä" ja jotenkin poikkeavana muista uskoa vaativille toiminnoille.Kirkolla on hätä väittää olevansa aivan erilainen uskonto: esirukous ei nyt olekaan uskolla ja Jumalalla parantamista.

- Esirukous sellaisena kuin me sen luterilaisessa kirkossa ymmärrämme, ei ole hoitomuoto. Se on ihmisen kääntymistä Jumalan puoleen murheidensa kanssa. Esirukouksessa Jumala on suvereeni ja toimii niin kuin toimii. Rukoilija ei siis hallitse eikä manipuloi lopputulosta tilanteessa,
toteaa FT Kimmo Ketola Kirkon tutkimuskeskuksesta.
Uskontotieteessä jako uskonnon ja magian välillä tehdään sillä perusteella, onko korkeampi voima johon vedotaan suvereeni vai ihmisen vallassa. Uskonnossa ihminen lähestyy voimaa, jota hän ei voi pakottaa mihinkään.
Magiassa taas henkiolennot tai yliluonnolliset voimat ovat shamaanin tai terapeutin palveluksessa tai manipuloitavissa.
- Rajat ovat kuitenkin aina häilyviä.
Esimerkiksi Amerikasta lähtöisin olevassa karismaattisessa parantamisherätyksessä Jeesuksen nimissä ajetaan ääritilanteessa ihmisestä ulos pahoja sairaudenhenkiä. Tällöin ollaan jo hyvin lähellä magiaa ja uskomushoitoja, Ketola sanoo.Räsänen on tosiaankin käymässä myös meditaation kimppuun:

- Uskomushoidot meditaatiosta akupunktioon, homeopatiasta henkiparannukseen ovat vaarassa. Sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) kun vaatii näille hoitomuodoille omaa lainsäädäntöä ja kieltäisi ne ainakin lapsilta sekä vakavasti sairailta. -- IS


Toimittajien olisi nähtävä selvästi,
että Räsänen on selvästi toimimassa nyt kirkon ja viidesläisten uskontokäsitysten mukaan rankaisevan lain puolesta.

"Kristittyjä" uskomushoitoje ei olla kriminalisoimassa vaan kirkon ja kalvinisti-viidesläisten kilpailijoita ollaan leimaamassa viralliseksi ja rangaistavaksi uhkaksi.
Kirkon uskomushoidot olisi ehdottomasti myös kiellettävä samoilla periaatteilla lakiesityksessä, jos lakia esitellään eduskujnnalle.
Ja huom;
Räsänenhän puhuu tässä oman virkavaltansa ja ministeriönsä ulkopuolisesta lainsäädännöstä, minkä toimittajien olisi huomioitava omituisena valta-aseman ylittämäisenä.
Hän siis esittää kirkon kilpailijoita uhkana valtiolle.
Onko tämä ihmisistä vain huvittavaa?
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-128858727817...
Räsäsen kehuman lahkon pamfletti, jossa  käsitellään homoutta kalvinistisen teologian kautta.
Eheytyshoidoista sivulla 10-11. Asiantuntijoiden, sosiologien, evoluutiotutkijoiden, eläintutkijoiden, biologien, psykiatrian ja psykologien kattojärjestön sekä virallisen tautiluokituksen vastaisesti kts pdf-tiedosto
Alkoholiperäiset kuolemat aiheuttavat yhteiskunnalle noin miljardin euron kustannukset vuosittain. Nuoret ovat sen sijaan aiempaa raittiimpia.
Suomi menettää alkoholin takia menetetään ennenaikaisesti joka vuosi noin 25 000 elinvuotta. Asiasta kirjoittaa Väli-Suomen Median Sunnuntaisuomalainen.
Miehet menettävät alkoholin takia lähes tuplasti elinvuosia naisiin verrattuna. Naisten tilanne on kuitenkin heikentynyt, ja naiset menettävät elinvuosiaan noin kaksi kertaa enemmän kuin 1980-luvulla. Näin on käynyt joka viidennessä Suomen kunnassa.

Ei kommentteja: